Cookie- og privatlivspolitik

1. Ejeroplysninger
2. Hvad er cookies?
3. Sådan slettes og blokeres dine cookies
4. Derfor bruger Testsektionen cookies
5. Trafikstatistik med Google Analytics
6. Annoncenetværk på Testsektionen.dk
7. Brug af personoplysninger

1. Ejeroplysninger

YM Invest ApS
8000, Aarhus
Mail: kontakt@testsektionen.dk

2. Hvad er cookies?

Cookies er intet andet end en lille, harmløs tekstfil, der bliver lagret på den enhed, du besøger siden fra, for at vi kan genkende den. Der vil ikke blive gemt nogle personlige oplysninger i voes cookies, og de indeholder selvfølgelig heller ikke vira.

3. Sådan slettes og blokeres dine cookies

Hvis du har et ønske om enten at slette eller blokere for dine cookies på din enhed, så skal du blot følge denne guide: http://minecookies.org/cookiehandtering.

4. Derfor bruger Testsektionen cookies

Her hos Testsektionen bruger vi cookies af flere forskellige årsager. Det er blandt andet noget, vi gør for at kunne forøge teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine præferencer og indstillinger. Vi bruger dem også til trafikmåling, så vi kan følge med i, hvor mange, der egentlig besøger os her på siden.

5. Trafikstatistik med Google Analytics

På Testsektionen.dk bruger vi – som sagt – cookies til trafikmåling. Det gør vi gennem Google Analytics. Hvis du ikke ønsker at give lov til, at vi bruger cookies fra Google Analytics, så kan du blot fravælge cookies fra Google Analytics lige her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

6. Annoncenetværk på Testsektionen.dk

Hos Testsektionen bruger vi annoncenetværk. Vi bruger hhv.:

– PartnerAds
– AdService
– Adtracktion

7. Brug af personoplysninger

Vi afgiver naturligvis aldrig dine personoplysninger til tredjepart, med mindre det er noget, som du selv udtrykkeligt har givet os lov til at gøre. Endvidere, så samler vi aldrig personoplysninger, uden at det rent faktisk er oplysning, du selv har givet til os ved registrering, køb eller måske ved deltagelse i en undersøgelse eller lignende.

Hos Testsektionen bruger vi ikke dine cookies til andet end at gennemføre det køb eller den service, som dine oplysninger er blevet indsamlet for at genneføre. Vi bruger blandt andet dine personoplysninger til at danne os et bedre kendskab til de brugere og besøgende, vi har her på siden. Det inkluderer bl.a. diverse analyser og ligeledes også undersøgelser, der kan bruges til det formål at forbedre vores indhold og målrette vores indhold til dine interesse.

Kontakt vedrørende brugen af dine personoplysninger:
Hvis du har et ønske om at vide specifikt hvilke personoplysninger, som vi har registreret om dig her hos Testsektionen, så skal du være velkommen til at kontakte os på enten kontakt@testsektionen.dk. Du kan selvfølgelig også gøre indsigelse mod registrering af dine personoplysninger iht. reglerne i Persondataloven.