Åbn vinen med stil til fester såvel som til hyggeaftener hjemme

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Når man skal drikke vin til fester såvel som til en hyggeaften hjemme, kan det være en fordel med en lækker proptrækker, således man ikke risikerer ødelagte propper og dermed kork i vinen. Dermed er det muligt at få åbnet vinflasken på en elegant og nem måde, hvor man ikke behøver at kæmpe så meget med at få proppen op af vinflasken. Dette kan ligeledes være en fordel, såfremt man skal holde et arrangement, hvor en del vinflasker skal åbnes, da dette gør hele processen meget lettere.

proptrækker

Forbered vinåbningen med en elegant folieskærer

Flasketoppen er i de fleste tilfælde belagt med noget folie, der kan være udfordrende at få af, da foliebeklædningen nogle gange er ret robust og svær at få af uden det rette udstyr. Dette er muligt at gøre med en elegant folieskærer, hvor man let kan afmontere folien i flasketoppen og dermed få proppen op af flasken. Ved nogle proptrækkere medfølger eksempelvis indbygget kniv eller integreret folieskærer, der nemt kan afmontere folien, så man får to funktioner i en proptrækker, hvilket kan være fordelagtigt, når man skal åbne vinflaskerne.

Proptrækkere i mange forskellige designs og farver

Det er på samme måde muligt at få elektroniske proptrækkere, hvorved det bliver langt lettere at få proppen af, da man blot fastmonterer trækkeren på korket, og den elektroniske vinoptrækker klarer resten. Det er også en god idé at undersøge, hvilke typer vinoptrækker, der passer til hvilke flasketoppe, således man ikke får en vinoptrækker, der er for stor eller for lille til den givne flaske. Dette gælder eksempelvis elektroniske vinoptrækkere, der ikke kan åbne alle størrelser af vine. Derudover fås vinoptrækkere ligeledes i mange forskellige farver og designs, hvilket ligeledes skal stemme overens med de ønsker, krav og behov, man har. Der findes eksempelvis helt blanke proptrækkere, men de findes også i sort, trælignende materialer osv. Herudover findes ligeledes kombinationer, hvilket eksempelvis kunne være mellem det sorte og det blanke metal, så det kan være en god idé at overveje, hvilke farver man ønsker.

LÆS OGSÅ:  Strygejern test – Find det bedste strygejern til dit behov

Derudover fås de på samme måde i mange forskellige designs, hvor selve spiralen er skjult, eller hvor den er synlig og mange andre muligheder. Dermed er designet også noget, man med fordel kan overveje, således man får den helt rette proptrækker.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Comments are closed.