Æggekoger Test – Find den bedste æggekoger til prisen

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Det kan være svært at finde hoved og hale i alle produkterne på et marked, der er eksploderet de senere år. For ikke nok med, at du kan få alverdens produkter, så har en række af producenterne sørget for, at du også kan vælge imellem forskellige modeller i forskellige prisklasser og selv vurdere, hvad der er pengene værd.

Vi vil gerne hjælpe dig lidt på vej, så vi har fundet seks forskellige æggekogere, som ud fra specifikationer, funktionaliteter og brugeranmeldelser er gode til dig derhjemme. Så slipper du slipper for at gå på jagt blandt et utal af modeller. Du skal dog overveje et par ting, inden du beslutter dig for din nye æggekoger:

  • Hvad er dit budget? Du skal tænke over, hvor meget du vil betale for din æggekoger. Se på dit behov for denne, men overvej også, hvor meget du kommer til at bruge den.
  • Hvad skal den kunne? Vurder, hvor mange æg den skal kunne rumme, hvor effektiv den skal være, og hvilke krav du har til den.

Bedste æggekoger: Caso CS2772 æggekogger

test æggekoger

→ Set hos Skiftselv.dk til 358 kr.

→ Set hos Coop.dk til 399 kr. (499 kr. for ikke-medl.)

Er du typen, der vil have det bedste af det bedste, og som aldrig går på kompromis med køkkenredskaber, så har Caso lavet den perfekte æggekoger til dig. Her får du ikke kun en æggekoger, men en maskine, der samtidig kan gøre flere ting for dig i køkkenet på samme tid.

Denne æggekoger er nemlig inddelt i to lag; et lag til 8 æg og et lag, hvorpå du kan dampe andre råvarer, såsom grøntsager, fisk eller kartofler.

Alt dette i samme lille maskine, som er elektronisk styret med en indbygget registreringscensor, der sørger for, at æggekogeren slukker af sig selv, så æggekogeren ikke løber tør for vand.

Den brænder heller ikke det resterende vand af, og så har den en non-stick belagt ”opfangsskål”, der optimerer dens praktiske funktion, og gør det meget lettere for dig som bruger at gøre den ren efter brug.

Stilfuldt og enkelt design

Selve æggekogeren er udført i et stilfuldt og enkelt design, hvor bunden består af rustfrit stål med en gennemsigtig plastiktop og dampningsindsats, der nemt kan fjernes ved rengøring. Der er indbygget et signal i æggekogeren, så den giver dig besked, når dine æg er kogt færdigt. Den aftagelige æggebærer gør det nemt for dig at holde styr på alle æggene på samme tid, når du skal have dem over på køkkenbordet, og igen optimerer dette din komfort, når det handler om rengøring af æggekogeren.

Denne æggekoger er som nævnt til dig, der bare vil have det bedste af det bedste. Du får mange ekstra funktioner for små penge, hvilket, vi mener, er det hele værd. Du kan nemlig forberede et helt måltid i samme maskine, uden at det sviner og kræver en masse ventetid. Dog er æggekogeren en smule høj grundet den ekstra indsats, men kan dit køkken rumme denne, er den et sikkert valg og et must have på køkkenbordet.


Steba EK 5 æggekoger

bedste æggekoger→ Set hos Proshop.dk til 233 kr.

→ Set hos KitchenOne.dk til 243 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 268 kr.

→ Set hos Med24.dk til 360 kr.

Denne æggekoger fra Steba er en super god maskine fra en producent, der er kendt for at have styr på køkkenudstyr i form af god kvalitet. De designer produkter til dem, der har mange kriterier, men alligevel til en pris alle kan være med på.

LÆS OGSÅ:  Paninigrill test – De bedste modeller

Denne æggekoger kan klare op til 8 æg ad gangen, og den er derfor også god til store arrangementer, såsom en påskefrokost eller til familiefødselsdagen. Æggene står godt placeret i den firkantede æggekoger, så de ikke tager skade under kogning.

Generelt set er det nemt at håndtere en æggekoger, og Stebas model er ikke en undtagelse.

Du placerer dine æg i æggekogeren, og efterfølgende kan du elektronisk indstille denne. Æggekogeren er udstyret med en timer, der giver lyd fra sig, når dine æg er færdige. Du kan dog kun indstille denne æggekoger på to måder; til blødkogte æg eller til hårdkogte æg.

Mange muligheder

Selvom du kun kan beslutte dig for to indstillinger, så har du faktisk også mulighed for at lave pocherede æg, hvilket vi ser som en fantastisk egenskab i denne æggekoger. Dette kan nemlig være svært at mestre, og derfor hjælper æggekogeren dig virkelig på vej her. Du udskifter blot din æggeholder med medfølgende indsatser, hvorefter maskinen giver lyd fra sig, når de er færdige. Maskinen er også udført i et design, der passer ind i næsten alle køkkener. Selve boksen, som æggene placeres i, er udformet i børstet og rustfrit stål med et tilhørende låg i gennemsigtig plastik.

Denne æggekoger er altså et godt valg, hvis du ønsker gode æg, samtidig med at du kan lege lidt ekstra i køkkenet ved at pochere dem. Så kan du nyde dem oven på en avocadomad eller sammen med din morgenmad. Derfor et denne et særdeles godt valg, der heller ikke springer budgettet, og vi synes, at du får rigtig meget for dine penge i denne æggekoger. Du får nemlig både design, god ydeevne og lidt ekstra i form af den lille feature, der tillader dig at producere pocherede æg ved særlige anledninger eller til det flotte morgenbord.


Cloer CL6021 æggekoger

bedst i test æggekoger

→ Set hos KitchenOne.dk til 198 kr.

→ Set hos Skiftselv.dk til 255 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 278 kr.

→ Set hos Kitchentime.dk til 289 kr.

Det er ikke altid sikkert, at køkkenet har kapacitet til en stor æggekoger, der kan klare 7-9 æg på samme tid. Det er heller ikke sikkert, at du har behov for det, og heldigvis er der råd for det.

For Cloer har sørget for en æggekoger, der kan være i de fleste køkkener uden at stjæle for meget bordplads. Den kan tilmed passe godt ind i et skab, da dens størrelse tillader dette.

Her er der tale om en æggekoger med plads til tre æg, og som er meget klassisk i sit udtryk med sin enkle, sorte bund i mat plastik og med et tilhørende plastisklåg, der er gennemsigtigt. Én af de helt smarte features i denne er, at du kan anvende maskinens indbyggende æggebægere, når du skal spise dine æg.

Nem at bruge

Denne æggekoger er særdeles nem at anvende, da den kun har en enkel knap, som du skal betjene. Her finder du en tænd/sluk knap, som koger dine æg for dig, indtil du stopper den. Derfor kan du selv bestemme, hvor lang tid dine æg skal koge. Dette kan godt være en stor fordel, men også en ulempe, hvis du enten har travlt eller ikke kan vurdere, hvornår dine æg er færdige. Til gengæld er æggekogeren udstyret med en funktion, så du kan få den til at afspille en akustisk lyd, når dine æg er færdigkogte. Selve æggekogeren er også nem at rengøre, og du kan næsten smide det hele i opvaskemaskinen. Både æggebæreren og det aftagelige plastlåg kan begge gå i opvaskemaskinen.

LÆS OGSÅ:  Pålægsmaskine test - Guide til de bedste pålægsmaskiner

Denne æggekoger er til dig, der bevidst fravælger en stor æggekoger grundet pladsmangel, eller bare fordi du ikke har brug for en i den størrelse. Du får ikke mere for dine penge, end hvad du får i en større model til tilsvarende pris, udover den pladsoptimerende effekt denne selvfølgelig er udstyret med.


Profi Cook æggekoger

æggekoger bedst i test

→ Set hos Coop.dk til 229 kr.

Mange æggekogere kan udadtil godt have det samme look, men dette er ikke noget, der skal tolkes som noget negativt. Tværtimod handler det om, at mange producenter er særdeles skarpe på deres design af en så simpel vare, som en æggekoger er.

Profi Cook er ingen undtagelse, og med plads til 8 æg, er det også en af de store drenge i klassen. Denne æggekoger har bare lidt ekstra, som kan gøre din hverdag endnu nemmere.

Foruden muligheden for at få blødkogte og hårdkogte æg, så medfølger der nemlig to indsatser, som du kan anvende til at lave en omelet.

Denne funktion er virkelig et stort plus ved denne æggekoger, så du slipper for at finde stegepanden frem, hver gang du vil lave en omelet. Der medfølger et målebæger, så du nemt kan afmåle den rette mængde vand til det antal æg, som du ønsker at koge. Funktionsknappen gør det muligt få dig at få æg, præcis som du bedst kan lide dem, og så vil du få besked med et lille ”buzz” fra æggekogeren, når dine æg er færdige.

Kvalitet for få penge

Selve designet er enkelt og passer ind i ethvert køkken uden at se klodset og bombastisk ud. Bunden er udformet i børstet stål med et skrueknap i samme materiale. Resten er lavet af gennemsigtigt plastik, så du kan holde øje med dine æg under kogningen. Med sin fordelagtige pris, i særdeleshed som Coop-medlem, vil du her kunne lave et rigtig godt køb og få meget for dine penge.

Denne æggekoger er til dig, der hverken vil bruge for mange penge, eller købe den billigste og gå på kompromis med kvalitet, design og funktioner. Omelet-funktionen er guld værd, og derfor er dette også en æggekoger, der får store anbefalinger fra os, hvis man ikke vil spendere for mange penge på en æggekoger.


Profi Cook æggekoger til 3 æg

bedste æggekoger i test

→ Set hos Coop.dk til 149 kr. (179 kr. for ikke-medl.)

→ Set hos ComputerSalg.dk til 158 kr.

→ Set hos Barlife.dk til 179 kr.

→ Set hos Skousen.dk til 189 kr.

→ Set hos Whiteaway.dk til 149 kr.

Sidste æggekoger i dette indlæg er også en fra Profi Cook, der har sørget for, at din æggekoger ikke behøver fylde mere end højst nødvendigt. Her får du endnu en æggekoger til 3 æg, så du nemt kan få en æggekoger, der passer til dine daglige behov.

Denne model kan koge dine æg på tre forskellige måder; blødkogt, medium eller hårdkogt. Den rummer samtidig en vandindikation, så du får et ensartet resultat, hver gang du anvender din æggekoger. Du indstiller din æggekoger på én af de tre funktioner og fylder vand i bunden, indtil du rammer det mærke, som indikatoren viser. Vandmængden varierer nemlig alt efter antallet af æg du kommer samt, hvor meget de skal koges.

Rustfrit stål

Denne æggekoger til 3 æg er i et lækkert design med en bund af rustfrit stål, der er særdeles slank og enkel at se på. Æggekogeren står solidt plantet, da den er udstyret med gummifødder, så den ikke skrider på din bordplade. Og så har den et aftageligt plastiklåg, som du nemt kan vaske efter brug.

LÆS OGSÅ:  Isterningmaskine Test 2021 - Her er nogle af de bedste isterningmaskiner til forskellige behov

Denne æggekoger er ideel til dig med det lille køkken, men som gerne vil have en æggekoger, der både er smart i sit design, og som kan levere perfekt kogte æg til morgenbordet. Og så er prisen en, som alle kan være med på. Du bliver ikke fristet til at investere i en til flere æg, fordi prisforskellen ikke er eksisterende, men derimod sparer du penge ved at købe en æggekoger til dine behov.


Æggekoger tilbud: Cook and Baker æggekoger

æggekoger test

En æggekoger fra det populære Cook and Baker. Brandet er kendt for at lave solide og holdbare køkkenredskaber, og de producerer alt fra store køkkenmaskiner til mindre redskaber som eksempelvis mandolinjern og æggekogere.

Denne æggekoger er en ganske almindelig en af slagsen, der med sin hvide farve er meget anonym på et køkkenbord, så du nemt kan lade den stå fremme. Du kan koge alt mellem 1 og 7 æg ad gangen, så du kan hurtigt forberede dig på den store julefrokost til trods for tidspres. Maskinen gør det muligt for dig selv at beslutte, hvordan dine æg skal koges, så du kan få dem, som du bedst kan lide det. Du kan enten få dem bløde, smilende eller hårde.

Nem at anvende

Denne model fås til en billig pris, og det afspejler det færdige resultat også delvist. Du skal ikke forvente perfekte æg, hver gang du bruger denne æggekoger, og så er plastikskallen en smule mere skrøbelig, end hvis den var lavet af eksempelvis stål. Men som en hjælper i køkkenet er den suveræn, og du kan meget nemt anvende den.

Modellen fra Cook and Baker er til dig, der har brug for en ekstra hånd i køkkenet sommetider, og som ikke ønsker at anvende æggekogeren på daglig basis. Her får du en budgetvenlig æggekoger, der fungerer rigtig fint, men som ikke er den bedste inden for området.


Æggekoger bedst i test

Til trods for at alle seks æggekogere er gode bud, og at de generelt set minder om hinanden, så er der stadig et par modeller, der stikker ud. Skal du ikke mangle noget, så er den dyreste model fra Caso det oplagte valg, hvor du nemt kan dampe dine grøntsager imens. Også Profi Cook til 8 æg er et glimrende valg, der imponerer med sin funktion som omelet-stegepande.

Her får du enormt meget for dine penge, og det samme er gældende for Profi Cook til 3 æg, som er perfekt i det lille køkken.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (3 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply