Alarm uden abonnement – Sikkerhed for dig og din familie

0

Et godt alarmsystem sørger for, at du og din familie kan sove trygt om natten – også når I ikke er hjemme. Det store udvalg af alarmsystemer kan være svært at navigere rundt i, men i denne artikel har vi gjort det let for dig. Vi gennemgår seks af de bedste alarmsystemer uden abonnement.

Fordelen ved et alarmsystem uden abonnement

Der er flere fordele ved en alarm uden abonnement, men én af dem er, at når du har købt alarmsystemet, så ejer du det. Du slipper altså for en ekstra månedlig ydelse, og du skal ikke betale for udrykning.


S-Home Wifi Deluxe: Alarmpakke inkl. kamera

Alarm uden abonnement→ Set hos Coop.dk til 2.599 kr. (3.299 kr. for ikke-medl.)

Dette alarmsystem har de samme funktioner og kvaliteter som ovenstående, men med dette alarmsystem uden abonnement får du et kamera til overvågning med i pakken. Det er altså alarmsystemet, der har det hele!

Så hvis du vil være på den helt sikre side, og hvis du også vil kunne følge med i, hvad der sker i dit hjem, så er dette alarmsystem den ideelle løsning for dig.

I S-Home Wifi Deluxe-alarmpakken får du:

  • 1 x alarmpanel
  • 1 x kamera 1 MP indendørs
  • 1 x sirene med kabel
  • 6 x magnetkontakter
  • 3 x rumføler PIR PET 25 kg
  • 2 x fjernbetjeninger
  • 2 x RFID-nøglebrikker
  • 4 x alarmklistermærker 60 x 100 mm dobbeltsidet med klæb
  • 1 x dansk brugervejledning

SikkertHjem Hus+ ­– S6evo Alarmsystem

tyverialarm uden abonnement→ Set hos Homeshop.dk til 779 kr.

→ Set hos Coop.dk til 850 kr. (999 kr. for ikke-medl.)

→ Set hos Wattoo.dk til 938 kr.

Er du interesseret i et alarmsystem med højteknologi og wi-fi-forbindelse, som giver dig mulighed for at have fuld kontrol over din bolig, når du ikke er hjemme?

SikkertHjem Hus+ giver dig mulighed for at sikre din bolig, så du trygt kan forlade dit hjem og undgå uventet besøg.

Med S6evo™ får du ikke bare et topmoderne og effektivt alarmsystem uden abonnement. Du får også muligheden for at styre dine elektroniske enheder, når du ikke er hjemme.

Du kan betjene dine elektriske apparater fra din mobiltelefon ved at forbinde et eller flere SmartPlugs til din S6evo™. Det kan f.eks. være, at du får brug for at tænde lys, når det bliver mørkt eller tænde radioen for at skræmme tyvene væk.

Der også mulighed for at sætte S6evo™ på autopilot, så den selv tænder eller slukker på bestemte tidspunkter – så behøver du ikke bekymre dig om det.

App til både iPhone og Android

Alarmsystemet er enormt brugervenligt, da det kan styres med den gratis app, som både kan installeres på iPhone og Android. På den måde kan du have kontrol over alarmsystemet, uanset hvor i verden, du befinder dig. Hvis du har et Apple Watch, vil du kunne modtage notifikationer fra alarmsystemet.

Har du brug for, at dine naboer, venner eller familie skal kunne komme ind i huset, mens du er væk – eller modtage besked, når alarmen går? Så kan du let give dem adgang til alarmsystemet. De skal blot installere den gratis app på deres smartphone, hvorefter du bestemmer, hvor meget adgang de skal have.

Hvis du har et SikkertHjem-simkort i dit alarmsystem, så kan du tilføje et ubegrænset antal alarmmodtagere, som modtager en SMS, hvis alarmen skulle gå i gang.

Har I kæledyr i hjemmet?

Så er S6evo™ et godt bud på et alarmsystem. Alarmsystemets bevægelsessensorer er nemlig designet til ikke at opfange kæledyr på op til 25 kg. Alarmen vil altså ikke gå i gang, hvis en mellemstor hund eller kat bevæger sig. Hvis man har større kæledyr, kan man sikre med åbningskontakter.

Dette alarmsystem sælges i forskellige pakker, hvor antallet af sensorer og tilbehør kan variere. Det smarte er, at uanset hvilken pakke du har valgt at købe, så har du altid muligheden for at tilføje sensorer og tilbehør, så det passer til dig og din families behov.

LÆS OGSÅ:  Poseløs støvsuger test - Find de bedste og billigste til dit behov

ST-5: Alarmsystem fra Miraca.dk

bedste alarm→ Set hos Miraca.dk til 1.295 kr.

Mangler du et alarmsystem uden abonnement, som passer til en lejlighed, et lille hus eller måske et fritidshus? Så er dette alarmsystem en god løsning for dig.

Denne pakke indeholder, hvad du skal bruge, så du og din familie kan føle sig trygge. Det smarte ved denne pakke er, at den nemt kan udvides, hvis du skulle få brug for mere udstyr.

Dette alarmsystem er trådløst, hvilket gør det let og enkelt for dig at installere. Sensorerne er trådløse, så du er fri for at trække ledninger. Det eneste, som alarmen kræver, er en almindelig stikkontakt, hvor hovedenheden skal sidde.

Denne alarm uden abonnement kan både køre med og uden wi-fi, hvilket gør den perfekt til både at have hjemme og i et fritidshus uden internet.

Skulle strømme svigte i jeres hjem eller i sommerhuset, så har alarmsystemets hovedenhed et indbygget batteri, som kan holde i helt op til 48 timer. Så ingen grund til bekymring, hvis strømmen pludselig skulle gå.

Kan betjenes med en app

ST-5-alarmen kan styres ved hjælp af en app, som både kan downloades til iPhone og Android. På den måde har du mulighed for at kontrollere alarmsystemet, uanset hvor du befinder dig.

Ikke nok med du kan styre alarmen fra en app, når du har forbindelse til nettet, du kan også indsætte et simkort i alarmen, så du kan modtage beskeder, hvis strømmen skulle gå, og du befinder dig et sted, hvor du ikke har forbindelse til internettet. Du kan tilkøbe et simkort på miraca.dk, og det koster kun 15 kr. om måneden.

Alarmen er på 868 MHz, hvilket giver en høj stabilitet og mindre risiko for fejlalarmer. Du skal altså ikke være bekymret for, at en babyalarm, en dørklokke eller lignende forstyrrer alarmen. Alarmen er også immun over for kæledyr.

Alarmen har også den smarte funktion, at den kan del-sikre. Du kan altså slå alarmen til, så den kun giver besked, hvis der kommer ubudne gæster gennem døre og vinduer. På den måde kan I trygt opholde jer i huset og sove trygt om natten.


AJAX: tyverialarm med sirene

tyverialarm→ Set hos Wattoo.dk til 5.654 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 5.663 kr.

Er du på udkig efter en stilet, højteknologisk og trådløs alarm uden abonnement, som kan sikre dit hjem og dem, som du holder af? Så er AJAX Solar Plus det perfekte valg for dig.

Her kombineres flot design med toptunet sikkerhed. Alarmsystemet har et diskret og moderne design, som passer godt ind i et stilet hjem.

Med dette alarmsystem uden abonnement får du teknologi, som du kan have fuld kontrol over. Alarmsystemet kan nemlig styres ved hjælp af en gratis app, som kan downloades til både Android og iPhone. Med denne app vil alarmsystemet sende dig notifikationer, hvis alarmen går. Du kan altså holde øje med, hvad der sker i dit hus, uanset hvor du befinder dig.

Nem at anvende

Alarmsystemet er nemt, enkelt og hurtigt at installere. Alle delene er i god kvalitet, og det hele er trådløst, så du behøver ikke at skulle trække ledninger rundt i hjemmet. Hovedenheden kommunikerer med de trådløse bevægelsessensorer, som du kan sætte, hvor du vil have dem. Hovedenheden sørger desuden for, at der ikke kommer forstyrrelser, og dermed er der ingen irriterende fejlalarmer.

Har I kæledyr i hjemmet? Heller ikke her skal du være bekymret for, at alarmen fejlagtigt går i gang. Bevægelsessensorerne kan ignorere bevægelser fra kæledyr i hjemmet.

LÆS OGSÅ:  Test: Hvordan får du nemmest dine trægulve pæne igen

Hele systemet er trådløst, og det kan virke i op til syv år uden at få skiftet batterier. Du kan altså sove helt trygt om natten og forlade dit hjem i længere tid uden at skulle bekymre dig om systemet.

Som udgangspunkt er det en alarm uden abonnement, men hvis du ønsker at tilknytte et vagtselskab, er der mulighed for det.

Dette alarmsystem kan udvides, og du har mulighed for at tilkøbe mere tilbehør, så det passer til dit hjem. Det kan f.eks være, at du har brug for flere bevægelsesdetektorer – så kan du tilkøbe det.


Alarmsystem fra S-Home – Wifi Deluxe

tyverialarmer uden abonnement→ Set hos Coop.dk til 1.699 kr.

Alarmsystem uden abonnement fra S-Home sikrer, at du trygt kan forlade dit hjem eller din arbejdsplads. Med den højteknologiske wi-fi-løsning kan du følge med i, hvad der sker, uanset hvor i verden du befinder dig.

Alarmens display er udstyret med en dansksproget menu og har dansk tale, når der f.eks. skal til- og frakobles.

Du kan styre alarmen fra din telefon med en gratis app, som både kan hentes til Android- og iPhone.

Appen kan sende dig push-beskeder, hvis nettet bliver afbrudt, eller hvis alarmen går i gang. Der er desuden mulighed for at tilkøbe kamera og trådløse stikkontakter, som også kan styres fra appen.

S-Home Wifi Deluxe er enkel og let at sætte op, da alarmsystemet er helt fri for ledninger. Alarm-installationen er baseret på trådløse sensorer, og disse trådløse sensorer kan dække hele dit hjem og strække sig over 150 m2.

S-Home beskytter jer ikke kun, når I er ude af huset. Du kan nemlig slå alarmen til, så den giver besked, hvis der kommer uventet besøg gennem døre eller vinduer. Med denne “skal-funktion” slået til, kan hele familien sove trygt og roligt om natten. Alarmens indvendige bevægelsessensor kan aktiveres, når I forlader hjemmet.

Hvad hvis strømmen går?

Skulle strømme svigte, så har alarmsystemet et indbygget batteri, som kan holde i op til otte timer. Der er altså ingen grund til bekymring, hvis strømmen skulle gå i jeres hjem.

Skulle alarmen gå, kan hele ni personer få besked. Alarmen er som sagt tilsluttet wi-fi, men hvis du sætter et simkort i alarmen, kan den også fungere med GMS. Der kan altså sendes sms til tre personer og ringes op til seks personer.

På den måde kan din nabo, dit familiemedlem eller dine venner hjælpe dig, hvis uheldet skulle være ude. Der følger et gratis simkort med i pakken, som er lavet i et samarbejde med Coop, Greentel og S-Home. Simkortet koster kun 19 kr. om måneden inkl. 5000 beskeder.

Simkortet er klar til brug og lige til at sætte i alarmen. For at aktivere simkortet skal du blot klikke dig ind på www.greentel.dk. Alarmsimkortet er uden binding, og det kører på teleselskabet Telias netværk.

Med dette smarte alarmsystem er det altså lettere end nogensinde at holde øje med, om der kommer ubudne gæster. S-Home Wifi Deluxe er et alarmsystem uden abonnement, hvilket betyder, at du slipper for at betale til et alarmfirma med kontrolcentral og vagter.


Smanos X500 – Alarm til huset

test af alarmEr du på udkig efter et nemt og enkelt alarmsystem uden abonnement til dit private hjem? Så er Smanos X500 et rigtig godt bud. Du får et godt og moderne alarmsystem, som har et tydeligt LED-display på hovedenheden. Der er desuden et touch-panel med store tal, så det er let og overskueligt, når koden skal tastes.

Alarmsystemet kan let styres fra din smartphone. Du skal blot downloade Smanos X500 Alarm-app, som både passer til iPhone og Android. Så kan du slå alarmen til og fra, selvom du ikke er hjemme.

LÆS OGSÅ:  Billig strøm test - Er du på udkig efter billig strøm? Find den bedste pris på el

Alarmsystemet understøttes også af SMS, RFID-brikker og GSM. Skulle alarmen gå, modtager du en besked. Du kan også fjernstyre alarmen ved at sende en SMS til alarmpanelet for at slå alarmen til og fra.

Hvis du er hjemme, kan du via SMS sætte alarmen i “hjemme-mode”, så alarmen ikke går i gang, når du bevæger dig i huset.

RFID-brikker medfølger

I pakken medfølger de smarte RFID-brikker, som gør det helt enkelt og let at slå alarmen fra. Det kan være en fordel, hvis der er børn i hjemmet. Hvis de ikke kan huske koden, kan de blot holde RFID-brikken op mod RFID-symbolet på hovedenheden, indtil bippet lyder. Alarmen er slået fra, når lyden stopper. Du kan sætte alarmsystemet til at sende dig en besked, når alarmen stoppes med en RFID-brik. I beskeden får du tilmed oplyst, hvem der har slukket den.

Dette alarmsystem uden abonnement er utrolig let og enkelt at installere, da det er trådløst. Du slipper altså for at skulle bøvle med at sætte en masse ledninger op.

Smanos X500 er ikke bare et alarmsystem. Har du et simkort i hovedenheden, kan den også bruges til at foretage opkald fra. Du skal bare taste telefonnummeret på den, som du vil ringe op til, og dernæst skal du trykke på knappen med et telefonrør på. Når du skal afslutte opkaldet, trykker du på den samme knap.


Hvilket alarmsystem skal jeg vælge?

I denne test har vi valgt en række af de bedste alarmsystemer uden abonnement til dig. Det kan være vanskeligt at vælge det rigtige alarmsystem, ikke mindst fordi der findes et hav af forskellige systemer med forskellige egenskaber og tilbehør.

Derfor skal du overveje, inden du begynder at lede efter et alarmsystem, hvilke behov og krav du har. På den måde kan du indskrænke dit felt en smule. Det er også en god idé at overveje, hvor meget du vil investere i et alarmsystem, men ofte er det sådan, at pris og kvalitet hænger sammen.

Dernæst bør du overveje, hvilket udtryk eller layout du foretrækker. Vil du f.eks. gerne have en enkel, moderne og diskret alarm, kan du vælge AJAX Solar Plus. Har du børn i hjemmet, eller kan du godt lide et tydeligt display og store cifre, så er Smanos X500 et rigtig godt bud. Det er heller ikke alle alarmer, der er immun over for kæledyr, så det skal man også tage højde for.

Det smarte ved langt de fleste alarmsystemer er, at du har mulighed for at tilkøbe tilbehør og udstyr, hvis du får brug for at udvide. På den måde kan du tilpasse alarmsystemet, så det passer til dit behov.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply