Amerikaner køleskab test – Find det bedste amerikanerkøleskab til dit hjem

0

Med et amerikanerkøleskab går du ikke ned på udstyr. eDenne type køleskabe adskiller sig en smule fra de traditionelle køleskabe, som du kender ved at have mange ekstra funktioner, du kan drage nytte af i hverdagen. Der findes et have af muligheder på markedet, og vi har derfor i denne amerikaner køleskab test, fundet nogle gode muligheder, som har klaret sig godt i eksperttests, fået gode brugeranmeldelser eller vurderet ud fra pris og funktionalitet. Således kan du nemt og hurtigt danne dig et overblik, og finde det bedste valg til dig og din prisklasse.

I tabellen nedenfor har vi opsummeret produkterne:

ForhandlerModelEnergiklasseEst. årligt forbrugKapacitetMaks støjgenePris
LG GSL961PZUZA++376 kWh405/196 L39 dB6.999,-
Samsung RS50N3403SAA+409 kWh357/144 L43 dB5.999,-
Delonghi DSBSX19N A+411 kWh339/411 L43 dB3.999,-

LG GSL961PZUZ side-by-side-amerikaner-køleskab – Et køleskab med stor kapacitet

Amerikaner køleskab test→ Set hos Elgiganten.dk til 6.999 kr.

 • Kan tilkobles smartphone eller tablet via app
 • Stor kapacitet
 • Multi Air Flow
 • Moist Balance Crisper-funktion

Det første amerikaner køleskab, der indleder denne test, er en model fra LG. LG GSL960PZUZ side-by-side-amerikaner-køleskab er nemlig en sand perle til køkkenet, hvilket er grunden til, at det nyder stor popularitet blandt forbrugerne. Og grunden til, at det har fundet vej ind på vores liste.

Det store amerikaner-køleskab fra LG er perfekt til den store familie. Køleskabet rummer nemlig masser af plads til fødevarer og har en kapacitet på hele 405 liter i køleskabsdelen og 196 liter i køleboksdelen. Ergo kan køleskabet fyldes fra top til tå med familiens favoritter.

LG GSL960PZUZ side-by-side-amerikaner-køleskab er intelligent indrettet med fire glashylder og to grøntsagshylder. På den måde er der rigelig plads til de forskellige fødevaregrupper, og du skal ikke frygte for kontaminering på tværs af råvarerne. Køleskabet har Multi Air Flow, der er et innovativt system, som sikrer en god køling og ensartet fordeling af temperaturen i hele køleskabet. Det er lufthullerne – eller mundstykkerne – der sørger for at cirkulere luften rundt i køleskabet, så den kolde temperatur bliver jævnt fordelt og kommer ud i alle hjørner.

Der er fuldt ud fokus på at holde dine madvarer lækre og sprøde længere i dette køleskab fra LG. Og den innovative Moist Balance Crisper-funktion er med til at sikre dette. Denne funktion sørger nemlig for, at holdbarheden på dit frugt og grønt holder længere. Det sker blandt andet ved hjælp af det specielle gitterkasselåg, der medvirker til at holde fugtigheden i kassen med frugt og grønt på det mest optimale niveau.

Fryserens fortræffeligheder er også værd at bemærke. Ikke alene har den en kapacitet på hele 196 liter, men selve indretningen i fryseren er også med til at gøre den mere anvendelig. LG GSL960PZUZ side-by-side-amerikaner-køleskab er nemlig indrettet med gennemsigtige plastikskuffer, der er lette at orientere sig i. Det er derfor ingen sag at finde frem til netop de frostvarer, du søger. Sammen med LED-lyset kan du let orientere dig i indholdet på alle hylder og skuffer i dit køleskab og fryser.

Et andet element, der er værd at bemærke ved køledelen af LG GSL960PZUZ side-by-side-amerikaner-køleskab, er dets Total No Frost-teknologi, der er med til at sikre holdbarheden på din mad. Denne teknologi sørger nemlig for at bibeholde smagen i maden, ligesom den også holder sig frisk længere. Teknologien sørger for at køle maden hurtigere ned, mens den samtidig fordeler temperaturen jævnt inde i enheden.

Man kan dårligt sige amerikaner-køleskab uden også at nævne vand- og isterningedispenseren. Det er jo nærmest alfa og omega for et amerikaner-køleskab. For LG GSL960PZUZ side-by-side-amerikaner-køleskabet er denne funktion naturligvis også fuldt ud integreret. Du skal blot tilslutte køleskabet til vandforsyningen, hvorefter du kan gå sommeren i møde med et iskoldt glas vand med skvulpende isterninger i hånden.

Afslutningsvis er det værd at nævne, at du let kan tilkoble dit LG GSL960PZUZ side-by-side-amerikaner-køleskab til din smartphone eller tablet. Dette gøres ved hjælp af Smart ThinQ-appen, som du finder på Google Play eller i App Store. Appen giver ekstra dimensioner til dit køleskab, og med mobilen i hånden kan du udføre smart diagnose på køleskabets ydelse, eller du kan justere i de forskellige indstillinger. I appen finder du desuden en masse informationer og instruktioner omkring, hvordan du får mest ud af dit LG GSL960PZUZ side-by-side-amerikaner-køleskab.

Specifikationer for LG GSL960PZUZ side-by-side-amerikaner-køleskab:

 • Energiklasse: A++
 • Kapacitet: 405/196 liter
 • Estimeret årligt energiforbrug: 376 kWh.
 • Integreret fryser: Ja. 196 liter
 • Maksimal støjgene: 39 decibel


Samsung RS50N3403SA side-by-side-amerikaner-køleskab – Et billigt amerikaner-køleskab med stor værdi

billigt amerikaner køleskab→ Set hos Elgiganten.dk til 5.999 kr.

→ Set hos Skousen.dk til 6.999 kr.

→ Set hos Whiteaway.com til 6.999 kr.

→ Set hos Lavprishvidevarer.dk til 7.399 kr.

 • Billigt
 • Udmærket kapacitet
 • Twin Cooling-system
 • Praktisk og overskuelig indretning

Samsung er kendt for sine mange bidrag inden for teknologi, elektronik og hvidevarer. Og det skorter heller ikke på funktioner i dette RS50N3403SA side-by-side-amerikaner-køleskab fra Samsung, der er en sand sællert blandt forhandlerne. Det skyldes ikke mindst den ganske favorable pris på køleskabet. Men selvom det er et billigt amerikaner-køleskab, så får du fuld valuta for pengene.

Først og fremmest er det værd at bemærke, at selvom amerikaner-køleskabet hører til i den billige ende, så skal man ikke gå på kompromis med kapaciteten. Samsung RS50N3403SA side-by-side-amerikaner-køleskabet kan nemlig rumme hele 357 liter i køleskabsdelen og 144 liter i fryserdelen. Du har derfor rigeligt med plads til alle fødevarerne. Også selvom I er en større familie.

Køleskabet er praktisk indrettet med fem hylder og to grøntsagsskuffer. Det giver de bedste betingelser for at kunne opbevare dine madvarer under de bedste omstændigheder. Samtidig giver MultiFlow-funktionen en god cirkulation i køleskabet, hvilket sikrer en god og ensartet temperatur. Denne praktiske luftcirkulation bidrager i sidste ende med at holde dine fødevarer friske længere.

Derudover er det værd at bemærke Samsung RS50N3403SA side-by-side-amerikaner-køleskabets Twin Cooling-system, der sørger for, at luftcirkulationen foregår separat mellem køleskab og fryseenhed. På den måde forhindres lugte i at blandes, ligesom fugtigheden i hver enhed forbliver optimal.

Fryseren er også et kapital for sig. Her er der som sagt plads til hele 144 liter at gøre brug af. Hylderne er fremstillet i tempereret glas, mens skufferne har gennemsigtige fronter. Dette er med til at gøre hverdagen lettere, da det er nemt at skabe sig et overblik over indholdet og finde frem til præcis det, man mangler.

På forsiden af Samsung RS50N3403SA side-by-side-amerikaner-køleskabet finder du den obligatoriske vand- og isterningedispenser. Du skal blot tilkoble køleskabet til vandforsyningen for at gøre brug af denne funktion. Men på forsiden af lågen finder du også en skærm, hvor du kan læse om temperaturniveauerne i køleskabet. Det er også her, du modtager advarsler, hvis der sker pludselige temperaturstigninger. Disse kan nemlig skade dine fødevarer, så det er med at være opmærksom på dette.

Specifikationer for Samsung RS50N3403SA side-by-side-amerikaner-køleskab:

 • Energiklasse: A+
 • Kapacitet: 357/144 liter
 • Estimeret årligt energiforbrug: 409 kWh
 • Integreret fryser: Ja. 144 liter
 • Maksimal støjgene: 43 decibel


Delonghi DSBSX19N side-by-side-amerikaner-køleskab – Stort, praktisk og billigt amerikaner-køleskab

Amerikaner køleskab bedst i test→ Set hos Elgiganten.dk til 3.999 kr.

 • Virkelig billigt
 • Stor og rummelig fryseenhed
 • LED-skærm
 • Suveræn indretning med 8 glashylder, 1 trådhylde, 1 flaskehylde samt 2 grøntsagsskuffer.

Det sidste køleskab i denne amerikansk køleskab test er en model fra Delonghi. Delonghi DSBSX19N side-by-side-amerikaner-køleskabet udmærker sig på flere fronter. Og prisen er en af dem.

For blot et par få tusinde kroner kan du nemlig blive ejer af et lækkert amerikaner-køleskab fra Delonghi. Men det er ikke uden grund, at dette køleskab har fundet vej ind på vores liste. Det høster nemlig også gode anmeldelser blandt forbrugerne og er et populært valg hos forhandlerne.

Delonghi DSBSX19N side-by-side-amerikaner-køleskabet er perfekt til den lidt større familie, hvor man handler stort ind, og hvor der ryger mange varer i fryseren.

Køleskabet er nemlig udstyret med en stor fryseenhed på hele 177 liter. Her er altså både plads til frosne grøntsager og kassen med blandede ispinde. Fryseenheden er praktisk indrettet med fem hylder og to store skuffer. Alt er gennemsigtigt, så det er let at danne sig et overblik over indholdet.

Du behøver heller ikke spilde din tid på at afrime din fryser, hvis du vælger et Delonghi DSBSX19N side-by-side-amerikaner-køleskab. Den indbyggede NoFrost-teknologi sørger nemlig for, at der ikke dannes rim i fryseren eller på dine frostvarer. Du skal derfor ikke kæmpe om pladsen med store klumper frost og rim, når fryserens rummelige kapacitet skal udnyttes. Samtidig er SuperFreeze-funktionen med til at nedkøle dine varer i et hurtigt tempo, så du er garanteret deres holdbarhed.

Køleskabet byder også på et væld af muligheder inden for opbevaring. Det rummer nemlig hele 339 liter og er utrolig praktisk indrettet. I Delonghi DSBSX19N side-by-side-amerikaner-køleskabet finder du hele otte glashylder, en trådhylde, en flaskehylde samt to grøntsagsskuffer. Du går altså ikke ned på opbevaringsmuligheder lige med det første. I sammenspil med den intelligente Supercool-teknologi, der hurtigt nedkøler dine fødevarer til den ideelle temperatur, er du dermed garanteret et rent slaraffenland af funktionalitet.

På forsiden af køleskabet finder du på lågen en LED-skærm. På skærmen kan du orientere dig om temperaturen i køleskabet, ligesom du kan tilgå alle indstillinger i køleskabet på LED-skærmens praktiske touchknapper.

Specifikationer for Delonghi DSBSX19N side-by-side-amerikaner-køleskab:

 • Energiklasse: A+
 • Kapacitet: 339/177 liter
 • Estimeret årligt energiforbrug: 411 kWh
 • Integreret fryser: Ja. 177 liter
 • Maksimal støjgene: 43 decibel

Amerikaner køleskab test 2019

Som navnet indikerer er amerikanerkøleskabe opfundet i Amerika. Et amerikanerkøleskab adskiller sig fra et traditionelt køleskab ved at have et hav af ekstra funktioner, der gør hverdagen lidt lettere. Derudover er det ikke til at tage fejl af, at amerikanerkøleskabet oprindeligt er fra Amerika.

Amerikanerkøleskabe er nemlig meget større end almindelige køleskabe – ligesom alt andet i Amerika. Der findes ikke de madvarer, der ikke er plads til, i et amerikanerkøleskab. Et amerikanerkøleskab er derfor et oplagt valg til den store familie eller familien, der holder af at foretage store indkøb.

Efterhånden har markedet for amerikanerkøleskabe nemlig udvidet sig og er gået langt ud over Amerika. Der findes i dag et næsten lige så stort udvalg af amerikanerkøleskabe, som der findes almindelige køleskabe på det danske marked. Det kan derfor være en jungle at navigere rundt mellem de mange varianter, mærker og priser.

Denne guide beskriver et udvalg af de amerikanerkøleskabe, der findes på det danske marked i dag. Den har til formål at give et indblik i, hvilke behov de forskellige amerikanerkøleskabe kan opfylde for dig.


LG GSJ960NSTZ Amerikanerkøleskab

amerikanerkøleskab test→ Set hos Skousen.dk til 10.099 kr.

→ Set hos Whiteaway.com til 11.999 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 13.398 kr.

Første køleskab i testen er amerikanerkøleskabet fra LG. Dette køleskab er i energiklasse A++. Det betyder, at køleskabet er yderst miljøvenligt, da det er energisparende.

Desuden er dette amerikanerkøleskab yderst lav i forhold til støj. Amerikanerkøleskabet fra LG kommer i en rigtig stor størrelse. Med en kapacitet på hele 601 liter. Disse er fordelt på henholdsvis køle- og frysedelen. Der går således 196 liter til frys og 405 liter til køl.

Et af de punkter, der adskiller amerikanerkøleskabet fra LG fra mange af de andre køleskabe på markedet er, at issystemet fylder minimalt. Ismaskinen, som er et af de klassiske træk ved amerikanerkøleskabe, fylder således mindre, hvilket betyder, at der er mere plads i fryseren til alle de øvrige frostvarer.

Funktionalitet og brugervenlighed

Der er ingen tvivl om, at dette amerikanerkøleskab fra LG har mange funktioner, der er med til at gøre hverdagen lettere. Ud over at have en dør-i-dør-løsning, der giver let og hurtig adgang til de forskellige madvarer, har LG-amerikanerkøleskabet også NoFrost.

NoFrost er en funktion, der gør, at fryseren ikke danner rim. Du skal derfor ikke afrime fryseren ligesom ved normale frysere. NoFrost-funktionen gør det for dig. Desuden undgår du med dette amerikanerkøleskab at bekymre dig om kondensering, der ødelægger madvarerne i køleskabet.

Da en særlig funktion gør, at kondensen klæber sig fast øverst i køleskabet i stedet for at lande ned på dine madvarer. Dine madvarer får derfor de bedste betingelser.


Bosch KAD90VI20

amerikanerkøleskabtest→ Set hos Skousen.dk til 9.995 kr.

→ Set hos Whiteaway.com til 9.995 kr.

→ Set hos Elgiganten.dk til 9.999 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 10.995 kr.

Dette stilrene amerikanerkøleskab fra Bosch er det næste i testen. Køleskabet ligger i energiklasse A+, hvilket er yderst fornuftigt i forhold til køleskabets størrelse og ydeevne.

Dette amerikanerkøleskab fra Bosch er nemlig meget rummeligt. Køledelen er på hele 370 liter, og frysedelen er på 163 liter. Der er således rigtig god plads i køleskabet, når der gøres større indkøb.

Med dette køleskab har du selv mulighed for at styre temperaturen. Dette gøres elektronisk, hvor du kan indstille den præcise temperatur, du ønsker, køleskabet skal have. Et display gør det desuden muligt for dig at holde dig opdateret på temperaturen.

Det er et must, at et amerikanerkøleskab giver mulighed for dejligt koldt drikkevand såvel som isterninger – og dette køleskab er ingen undtagelse. Du finder nemlig en dispenser på ydersiden af køleskabet, hvor du nemt og enkelt kan tappe vand og is.

God indretning og udnyttelse af pladsen

Dette køleskab fra Bosch har udnyttet pladsen optimalt. I frysedelen finder du to skuffer og tre hylder. Dette gør, at det er nemt at organisere frostvarer og skabe overblik.

Køledelen indeholder 4 hylder, hvor én af disse hylder kan justeres alt efter ønske. Ud over de 4 hylder indeholder køledelen også to skuffer, der blandt andet kan bruges til grønsager. Køledelen har også opbevaring i døren. Ud over den gode indretning har amerikanerkøleskabet fra Bosch også NoFrost-funktionen, hvilket betyder, at du aldrig skal bekymre dig om at skulle afrime frysedelen.


Samsung RS7567THCBC/EF Amerikanerkøleskab

bedst i test amerikanerkøleskab→ Set hos Proshop.dk til 7.199 kr.

Dette amerikanerkøleskab fra Samsung er bestemt også værd at nævne i denne test. Køleskabet indeholder både køl og frys i ét og samme skab.

I køledelen er der 5 hylder og 2 skuffer, og i frysedelen er der 3 hylder og 2 skuffer. Køleskabet kan derfor siges at have en yderst bekvem og funktionel indretning til opbevaring af dine madvarer.

Inddelingen af skuffer og hylder giver et godt overblik over indholdet af madvarer i køleskabet. Desuden har dette amerikanerkøleskab en god lyssætning, der løber gennem hele køleskabet i stedet for at sidde i toppen.

Du kan derfor sagtens sætte madvarer i høje emballager øverst i køleskabet uden at forringe lysindfaldet. Amerikanerkøleskabet fra Samsung har da også den klassiske ismaskine på ydersiden af lågen, der gør det både nemt og hurtigt at få koldt drikkevand eller is.

Amerikanerkøleskab med Twin Cooling System

Dette Samsung-amerikanerskab har et unikt Twin Cooling System. Dette sikrer, at de forskellige typer af madvarer alle bliver opbevaret og kølet på den optimale måde. Twin Cooling System giver nemlig mulighed for at tilpasse de forskellige dele af køleskabet til de madvarer, der skal holdes friske og lækre. Dette sikrer eksempelvis, at fryseren holdes tør, samtidig med at køledelen stadig er fugtig.

Desuden sikrer Multi Flow-funktionen, at temperaturen i køledelen forbliver jævn hele tiden – også selvom køleskabet lige har været åbent. Du skal derfor ikke bekymre dig om temperaturen med dette amerikanerkøleskab fra Samsung.


Sharp SJ-F1526E0I Amerikanerkøleskab

test af amerikanerkøleskab→ Set hos Whiteaway.com til 8.499 kr.

→ Set hos Skousen.dk til 8.499 kr.

Det næste amerikanerkøleskab i testen er af mærket Sharp. Dette amerikanerkøleskab er yderst rummeligt. Det har nemlig en køledel på 362 liter og en frysedel på 164 liter. Der er således god plads til opbevaring af alverdens køle- og frysevarer. Det betyder, at du aldrig behøver bekymre dig om, hvorvidt der er plads til dine indkøbsvarer i køleskabet, når du handler ind. Et amerikanerkøleskab af denne størrelse giver nemlig helt andre muligheder for opbevaring af madvarer end et traditionelt køleskab.

Sharp-køleskabet har ventileret køling. Det vil sige, at kølerummet har en jævn og stabil temperatur overalt. Du behøver derfor heller ikke bekymre dig om, at temperaturen falder, når køleskabet har været åbent. Derudover har dette amerikanerkøleskab fra Sharp også NoFrost. Som sagt gør NoFrost, at køleskabet afrimer sig selv automatisk. Du skal derfor aldrig mere afrime din fryser, hvis du køber et amerikanerkøleskab med NoFrost-funktion.

Stilrent design med fransk dør

Dette amerikanerkøleskab fra Sharp er yderst klassisk og stilrent i dets design. Køleskabet har de klassiske franske døre, der gør det muligt at åbne begge døre på én gang. Desuden skaber de franske døre et flot og enkelt udtryk, der passer ind i de fleste moderne køkkener.

Ud over at være yderst stilrene og klassiske, giver de franske døre også et godt udsyn til og overblik over de forskellige madvarer i køleskabet. Der er således både stil over køleskabet indvendigt og udvendigt. Dette køleskab er i A+-energiklassen.

Det er derfor et meget miljøvenligt køleskab, hvor du ikke behøver spekulere på et højt energiforbrug. Både økonomi og miljø hænger nemlig godt sammen.


Beko GNE 134620 X

bedste amerikanerkøleskab→ Set hos Skousen.dk til 18.999 kr.

→ Set hos Whiteaway.com til 18.999 kr.

Dette amerikanerkøleskab fra Beko er ikke til at komme uden om. Køleskabet er produceret i rustfrit stål, hvilket giver et enkelt og lækkert udtryk.

Samtidig er materialet yderst praktisk, når det kommer til rengøring af køleskabet. Amerikanerkøleskabet fra Beko har en god rummelig størrelse.

Køledelen er på hele 373 liter, og frysedelen er på 149 liter. Køleskabet er derfor ideelt til en stor familie eller familier, der holder af at købe stort ind.

Det er desuden utrolig anvendeligt at have et rummeligt køleskab, når der kommer gæster på besøg, og madmængden pludselig er en hel anden. Med dette amerikanerkøleskab fra Beko behøver du ikke bekymre dig om pladsmangel.

Beko-køleskabet er udstyret med en ventilator, der holder køleskabets temperatur jævn og ensartet. Dette sikrer optimal opbevaring af dine madvarer.

Anderledes indretning af køle- og frysedel

Beko-køleskabet har franske døre, hvilket er med til at give et enkelt og elegant udtryk. Ligeledes gør de franske døre, at køle- og frysedelen er over hinanden. De fleste amerikanske køleskabe har køle- og frysedelen ved siden af hinanden.

Da det som regel er køledelen, der bliver åbnet og lukket flere gange i løbet af dagen, er det en væsentlig fordel, at du ikke behøver bukke dig ned for at nå de nederste madvarer i køledelen.

I stedet skal du bukke dig, når du skal have fat i frostvarerne. Sidst men ikke mindst bliver du naturligvis ikke snydt for koldt drikkevand, da dette kan tappes fra dispenseren uden på køleskabet.


Blomberg KFD 4952 XD

amerikanerkøleskab bedst i test→ Set hos Skousen.dk til 19.999 kr.

Det sidste amerikanerkøleskab i denne test er fra Blomberg. Amerikanerkøleskabet fra Blomberg er af topkvalitet og udstyret med et hav af funktioner og lækre detaljer. Køleskabet er af energimærke A++.

Det betyder, at køleskabet er yderst energisparende og dermed miljørigtigt. Med et amerikanerkøleskab fra Blomberg får du et rummeligt, lækkert køleskab med plads til alverdens madvarer. Køledelen er på hele 347 liter, og frysedelen er på 152 liter.

Der er derfor rig mulighed for at handle stort ind, uden du behøver bekymre dig om pladsmangel.

Blombergs køleskab har køledelen øverst og frydelen nederst. Det betyder, at der er to låger til køledelen og to låger til frysedelen. Frysedelen består udelukkende af skuffer, hvilket givet et godt overblik over de forskellige frostvarer. Køledelen har både hylder, skuffer og opbevaring i lågerne. Det er således nemt at skabe et godt overblik over indholdet i dette amerikanerkøleskab fra Blomberg.

Et hav af funktioner

Dette amerikanerkøleskab fra Blomberg går bestemt ikke ned på funktioner. Køleskabet er ligesom alle øvrige amerikanerkøleskabe naturligvis udstyret med en mulighed for at tappe iskoldt, lækkert drikkevand fra ydersiden af lågen.

Her kan du også holde øje og styre temperaturen. Du kan således selv indstille, hvilken temperatur du ønsker, køleskabet skal have. Ud over temperaturstyring har Blombergs køleskab også ventileret køling. Dette sikrer, at temperaturen er ens og jævn overalt i køleskabet. Madvarerne i dette køleskab får således de mest optimale forhold for opbevaring.

Ud over ovennævnte funktioner har dette amerikanerkøleskab også NoFrost, der gør, at køleskabet automatisk sørger for at afrime frysen. Du behøver derfor aldrig mere bekymre dig om at afrime din fryser.


Vælg det rigtige amerikanerkøleskab

Ovenstående gennemgang af amerikanerkøleskabe viser, at der som sådan ikke er den store forskel på de forskellige varianter og modeller, der udbydes på markedet. Der er nemlig mange funktioner, der går igen i alle amerikanerkøleskabe.

Alle amerikanerkøleskabe har eksempelvis den klassiske vanddispenser på ydersiden af køleskabet. Denne giver mulighed for at tappe et koldt glas vand hurtigt og nemt.

Derudover har de fleste amerikanerkøleskabe utrolig meget plads. Det er derfor ikke disse parametre, der adskiller de forskellige modeller.

Stor prisforskel

Alligevel er der nogle amerikanerkøleskabe, der koster næsten 20.000 og andre, der koster mindre end 10.000. Dette er ofte et spørgsmål om kvalitet og funktioner. Ligeledes har energimærket og støjniveauet for det enkelte køleskab stor indvirkning på, hvilken pris køleskabet kan udbydes til.

Det handler derfor i høj grad om at vurdere, hvilke funktioner dit nye amerikanerkøleskab skal indeholde – og hvilken pris du er villig til at give. Dine ønsker til funktioner og standarder bør nemlig stemme overens med den pris, du ønsker at betale for produktet.

Denne guide om forskellige amerikanerkøleskabe skulle gerne have gjort dine overvejelser en smule lettere og mere overskuelige.


Læs også…

Du kan også læse mere generelt om køleskabe i vores køleskab test. Her klæder vi dig på til det bedste valg, som passer til lige præcis dit behov.

Skal du bruge fryseplads kan du med fordel også læse vores fryseskab test. Her findes der også en kombination af både køl- og frys. Dette kan du læse meget mere om i vores køle-fryseskab test, hvor vi hjælper dig på vej med gode råd og vejledning, samt gennemgang af nogle af de bedste modeller.

Når du har valgt det helt rigtige amerikanerkøleskab, kan det også være en god ide at se efter opgraderinger andre steder i dit hjem på hvidevarefronten. Det kunne eksempelvis være med et vinkøleskab, som du kan læse om i vores vinkøleskab test.

Du kan også læse om de bedste opvaskemaskiner lige nu i vores opvaskemaskine test, eller finde den bedste mikroovn i vores mikroovn test.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (1 Vurdering)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Comments are closed.