Amerikanerkøleskab test – Find det perfekte køleskab

0

Som navnet indikerer er amerikanerkøleskabe opfundet i Amerika. Et amerikanerkøleskab adskiller sig fra et traditionelt køleskab ved at have et hav af ekstra funktioner, der gør hverdagen lidt lettere. Derudover er det ikke til at tage fejl af, at amerikanerkøleskabet oprindeligt er fra Amerika.

Amerikanerkøleskabe er nemlig meget større end almindelige køleskabe – ligesom alt andet i Amerika. Der findes ikke de madvarer, der ikke er plads til, i et amerikanerkøleskab. Et amerikanerkøleskab er derfor et oplagt valg til den store familie eller familien, der holder af at foretage store indkøb.

Efterhånden har markedet for amerikanerkøleskabe nemlig udvidet sig og er gået langt ud over Amerika. Der findes i dag et næsten lige så stort udvalg af amerikanerkøleskabe, som der findes almindelige køleskabe på det danske marked. Det kan derfor være en jungle at navigere rundt mellem de mange varianter, mærker og priser.

Denne guide beskriver et udvalg af de amerikanerkøleskabe, der findes på det danske marked i dag. Den har til formål at give et indblik i, hvilke behov de forskellige amerikanerkøleskabe kan opfylde for dig.


LG GSJ960NSTZ Amerikanerkøleskab

amerikanerkøleskab test→ Set hos Skousen.dk til 10.099 kr.

→ Set hos Whiteaway.com til 11.999 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 13.398 kr.

Første køleskab i testen er amerikanerkøleskabet fra LG. Dette køleskab er i energiklasse A++. Det betyder, at køleskabet er yderst miljøvenligt, da det er energisparende.

Desuden er dette amerikanerkøleskab yderst lav i forhold til støj. Amerikanerkøleskabet fra LG kommer i en rigtig stor størrelse. Med en kapacitet på hele 601 liter. Disse er fordelt på henholdsvis køle- og frysedelen. Der går således 196 liter til frys og 405 liter til køl.

Et af de punkter, der adskiller amerikanerkøleskabet fra LG fra mange af de andre køleskabe på markedet er, at issystemet fylder minimalt. Ismaskinen, som er et af de klassiske træk ved amerikanerkøleskabe, fylder således mindre, hvilket betyder, at der er mere plads i fryseren til alle de øvrige frostvarer.

Funktionalitet og brugervenlighed

Der er ingen tvivl om, at dette amerikanerkøleskab fra LG har mange funktioner, der er med til at gøre hverdagen lettere. Ud over at have en dør-i-dør-løsning, der giver let og hurtig adgang til de forskellige madvarer, har LG-amerikanerkøleskabet også NoFrost.

NoFrost er en funktion, der gør, at fryseren ikke danner rim. Du skal derfor ikke afrime fryseren ligesom ved normale frysere. NoFrost-funktionen gør det for dig. Desuden undgår du med dette amerikanerkøleskab at bekymre dig om kondensering, der ødelægger madvarerne i køleskabet.

Da en særlig funktion gør, at kondensen klæber sig fast øverst i køleskabet i stedet for at lande ned på dine madvarer. Dine madvarer får derfor de bedste betingelser.


Bosch KAD90VI20

amerikanerkøleskabtest→ Set hos Skousen.dk til 9.995 kr.

→ Set hos Whiteaway.com til 9.995 kr.

→ Set hos Elgiganten.dk til 9.999 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 10.995 kr.

Dette stilrene amerikanerkøleskab fra Bosch er det næste i testen. Køleskabet ligger i energiklasse A+, hvilket er yderst fornuftigt i forhold til køleskabets størrelse og ydeevne.

LÆS OGSÅ:  Mikroovn Test 2020 - Find en mikroovn der passer til lige præcis dit behov

Dette amerikanerkøleskab fra Bosch er nemlig meget rummeligt. Køledelen er på hele 370 liter, og frysedelen er på 163 liter. Der er således rigtig god plads i køleskabet, når der gøres større indkøb.

Med dette køleskab har du selv mulighed for at styre temperaturen. Dette gøres elektronisk, hvor du kan indstille den præcise temperatur, du ønsker, køleskabet skal have. Et display gør det desuden muligt for dig at holde dig opdateret på temperaturen.

Det er et must, at et amerikanerkøleskab giver mulighed for dejligt koldt drikkevand såvel som isterninger – og dette køleskab er ingen undtagelse. Du finder nemlig en dispenser på ydersiden af køleskabet, hvor du nemt og enkelt kan tappe vand og is.

God indretning og udnyttelse af pladsen

Dette køleskab fra Bosch har udnyttet pladsen optimalt. I frysedelen finder du to skuffer og tre hylder. Dette gør, at det er nemt at organisere frostvarer og skabe overblik.

Køledelen indeholder 4 hylder, hvor én af disse hylder kan justeres alt efter ønske. Ud over de 4 hylder indeholder køledelen også to skuffer, der blandt andet kan bruges til grønsager. Køledelen har også opbevaring i døren. Ud over den gode indretning har amerikanerkøleskabet fra Bosch også NoFrost-funktionen, hvilket betyder, at du aldrig skal bekymre dig om at skulle afrime frysedelen.


Samsung RS7567THCBC/EF Amerikanerkøleskab

bedst i test amerikanerkøleskab→ Set hos Proshop.dk til 7.199 kr.

Dette amerikanerkøleskab fra Samsung er bestemt også værd at nævne i denne test. Køleskabet indeholder både køl og frys i ét og samme skab.

I køledelen er der 5 hylder og 2 skuffer, og i frysedelen er der 3 hylder og 2 skuffer. Køleskabet kan derfor siges at have en yderst bekvem og funktionel indretning til opbevaring af dine madvarer.

Inddelingen af skuffer og hylder giver et godt overblik over indholdet af madvarer i køleskabet. Desuden har dette amerikanerkøleskab en god lyssætning, der løber gennem hele køleskabet i stedet for at sidde i toppen.

Du kan derfor sagtens sætte madvarer i høje emballager øverst i køleskabet uden at forringe lysindfaldet. Amerikanerkøleskabet fra Samsung har da også den klassiske ismaskine på ydersiden af lågen, der gør det både nemt og hurtigt at få koldt drikkevand eller is.

Amerikanerkøleskab med Twin Cooling System

Dette Samsung-amerikanerskab har et unikt Twin Cooling System. Dette sikrer, at de forskellige typer af madvarer alle bliver opbevaret og kølet på den optimale måde. Twin Cooling System giver nemlig mulighed for at tilpasse de forskellige dele af køleskabet til de madvarer, der skal holdes friske og lækre. Dette sikrer eksempelvis, at fryseren holdes tør, samtidig med at køledelen stadig er fugtig.

Desuden sikrer Multi Flow-funktionen, at temperaturen i køledelen forbliver jævn hele tiden – også selvom køleskabet lige har været åbent. Du skal derfor ikke bekymre dig om temperaturen med dette amerikanerkøleskab fra Samsung.


Sharp SJ-F1526E0I Amerikanerkøleskab

test af amerikanerkøleskab→ Set hos Whiteaway.com til 8.499 kr.

→ Set hos Skousen.dk til 8.499 kr.

Det næste amerikanerkøleskab i testen er af mærket Sharp. Dette amerikanerkøleskab er yderst rummeligt. Det har nemlig en køledel på 362 liter og en frysedel på 164 liter. Der er således god plads til opbevaring af alverdens køle- og frysevarer. Det betyder, at du aldrig behøver bekymre dig om, hvorvidt der er plads til dine indkøbsvarer i køleskabet, når du handler ind. Et amerikanerkøleskab af denne størrelse giver nemlig helt andre muligheder for opbevaring af madvarer end et traditionelt køleskab.

LÆS OGSÅ:  Vinkøleskab test – Din vin fortjener det bedste

Sharp-køleskabet har ventileret køling. Det vil sige, at kølerummet har en jævn og stabil temperatur overalt. Du behøver derfor heller ikke bekymre dig om, at temperaturen falder, når køleskabet har været åbent. Derudover har dette amerikanerkøleskab fra Sharp også NoFrost. Som sagt gør NoFrost, at køleskabet afrimer sig selv automatisk. Du skal derfor aldrig mere afrime din fryser, hvis du køber et amerikanerkøleskab med NoFrost-funktion.

Stilrent design med fransk dør

Dette amerikanerkøleskab fra Sharp er yderst klassisk og stilrent i dets design. Køleskabet har de klassiske franske døre, der gør det muligt at åbne begge døre på én gang. Desuden skaber de franske døre et flot og enkelt udtryk, der passer ind i de fleste moderne køkkener.

Ud over at være yderst stilrene og klassiske, giver de franske døre også et godt udsyn til og overblik over de forskellige madvarer i køleskabet. Der er således både stil over køleskabet indvendigt og udvendigt. Dette køleskab er i A+-energiklassen.

Det er derfor et meget miljøvenligt køleskab, hvor du ikke behøver spekulere på et højt energiforbrug. Både økonomi og miljø hænger nemlig godt sammen.


Beko GNE 134620 X

bedste amerikanerkøleskab→ Set hos Skousen.dk til 18.999 kr.

→ Set hos Whiteaway.com til 18.999 kr.

Dette amerikanerkøleskab fra Beko er ikke til at komme uden om. Køleskabet er produceret i rustfrit stål, hvilket giver et enkelt og lækkert udtryk.

Samtidig er materialet yderst praktisk, når det kommer til rengøring af køleskabet. Amerikanerkøleskabet fra Beko har en god rummelig størrelse.

Køledelen er på hele 373 liter, og frysedelen er på 149 liter. Køleskabet er derfor ideelt til en stor familie eller familier, der holder af at købe stort ind.

Det er desuden utrolig anvendeligt at have et rummeligt køleskab, når der kommer gæster på besøg, og madmængden pludselig er en hel anden. Med dette amerikanerkøleskab fra Beko behøver du ikke bekymre dig om pladsmangel.

Beko-køleskabet er udstyret med en ventilator, der holder køleskabets temperatur jævn og ensartet. Dette sikrer optimal opbevaring af dine madvarer.

Anderledes indretning af køle- og frysedel

Beko-køleskabet har franske døre, hvilket er med til at give et enkelt og elegant udtryk. Ligeledes gør de franske døre, at køle- og frysedelen er over hinanden. De fleste amerikanske køleskabe har køle- og frysedelen ved siden af hinanden.

Da det som regel er køledelen, der bliver åbnet og lukket flere gange i løbet af dagen, er det en væsentlig fordel, at du ikke behøver bukke dig ned for at nå de nederste madvarer i køledelen.

I stedet skal du bukke dig, når du skal have fat i frostvarerne. Sidst men ikke mindst bliver du naturligvis ikke snydt for koldt drikkevand, da dette kan tappes fra dispenseren uden på køleskabet.


Blomberg KFD 4952 XD

amerikanerkøleskab bedst i test→ Set hos Skousen.dk til 19.999 kr.

Det sidste amerikanerkøleskab i denne test er fra Blomberg. Amerikanerkøleskabet fra Blomberg er af topkvalitet og udstyret med et hav af funktioner og lækre detaljer. Køleskabet er af energimærke A++.

LÆS OGSÅ:  Vaskemaskine test - Sådan finder du den bedste vaskemaskine

Det betyder, at køleskabet er yderst energisparende og dermed miljørigtigt. Med et amerikanerkøleskab fra Blomberg får du et rummeligt, lækkert køleskab med plads til alverdens madvarer. Køledelen er på hele 347 liter, og frysedelen er på 152 liter.

Der er derfor rig mulighed for at handle stort ind, uden du behøver bekymre dig om pladsmangel.

Blombergs køleskab har køledelen øverst og frydelen nederst. Det betyder, at der er to låger til køledelen og to låger til frysedelen. Frysedelen består udelukkende af skuffer, hvilket givet et godt overblik over de forskellige frostvarer. Køledelen har både hylder, skuffer og opbevaring i lågerne. Det er således nemt at skabe et godt overblik over indholdet i dette amerikanerkøleskab fra Blomberg.

Et hav af funktioner

Dette amerikanerkøleskab fra Blomberg går bestemt ikke ned på funktioner. Køleskabet er ligesom alle øvrige amerikanerkøleskabe naturligvis udstyret med en mulighed for at tappe iskoldt, lækkert drikkevand fra ydersiden af lågen.

Her kan du også holde øje og styre temperaturen. Du kan således selv indstille, hvilken temperatur du ønsker, køleskabet skal have. Ud over temperaturstyring har Blombergs køleskab også ventileret køling. Dette sikrer, at temperaturen er ens og jævn overalt i køleskabet. Madvarerne i dette køleskab får således de mest optimale forhold for opbevaring.

Ud over ovennævnte funktioner har dette amerikanerkøleskab også NoFrost, der gør, at køleskabet automatisk sørger for at afrime frysen. Du behøver derfor aldrig mere bekymre dig om at afrime din fryser.


Vælg det rigtige amerikanerkøleskab

Ovenstående gennemgang af amerikanerkøleskabe viser, at der som sådan ikke er den store forskel på de forskellige varianter og modeller, der udbydes på markedet. Der er nemlig mange funktioner, der går igen i alle amerikanerkøleskabe.

Alle amerikanerkøleskabe har eksempelvis den klassiske vanddispenser på ydersiden af køleskabet. Denne giver mulighed for at tappe et koldt glas vand hurtigt og nemt.

Derudover har de fleste amerikanerkøleskabe utrolig meget plads. Det er derfor ikke disse parametre, der adskiller de forskellige modeller.

Stor prisforskel

Alligevel er der nogle amerikanerkøleskabe, der koster næsten 20.000 og andre, der koster mindre end 10.000. Dette er ofte et spørgsmål om kvalitet og funktioner. Ligeledes har energimærket og støjniveauet for det enkelte køleskab stor indvirkning på, hvilken pris køleskabet kan udbydes til.

Det handler derfor i høj grad om at vurdere, hvilke funktioner dit nye amerikanerkøleskab skal indeholde – og hvilken pris du er villig til at give. Dine ønsker til funktioner og standarder bør nemlig stemme overens med den pris, du ønsker at betale for produktet.

Denne guide om forskellige amerikanerkøleskabe skulle gerne have gjort dine overvejelser en smule lettere og mere overskuelige.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (1 Vurdering)
Vurdering af testen
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Share.

Comments are closed.