Apple TV test – Sådan finder du det rigtige Apple TV til dig

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Overvejer du at købe et Apple tv? Vi har lavet en test af Apple tv, hvor vi giver dig gode informationer om, hvad de forskellige modeller kan. Vi vil gerne hjælpe dig med at finde frem til den bedste løsning for dig, når du skal købe et Apple tv. Der er nemlig forskellige modeller, hvilket indebærer, at der kan være nogle store forskelle.

Er du i tvivl om, hvilken model du skal vælge, finder du i denne test af Apple tv god inspiration til, hvad der kan være vigtigt for dig. På den måde kan du bedre beslutte, hvilket Apple tv du skal købe.


Apple TV 4 test

Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
1.666 kr.

Når du vælger et Apple tv 4 med 64 GB, får du rigtig meget plads på boksen. Boksen til dit Apple tv 4 på 64GB er den, der lagrer alle dine apps og så videre. Vil du gerne bruge dit Apple tv 4 til flere forskellige formål, der kræver mange forskellige apps, kan det derfor være en fordel at vælge et Apple tv 4 med 64 GB. Dette er nemlig den største model, når det kommer til lagringsplads. Vi var generelt ret vilde med de mange muligheder, der er med et Apple tv 4. Du kan bruge det på alverdens måder, der kan tage din anvendelse af apps til et helt nyt niveau.


Apple tv 4 på tilbud

Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
1.295 kr.

Når du vælger et Apple tv 4 med 32 GB i stedet for med 64 GB, kan du oftest få det billigere. Vil du gerne spare nogle penge, kan dette derfor være en løsning for dig. Du får stadig alle de gode funktioner, hvor du kan streame tv og serier fra forskellige apps, høre musik, se billeder og videoer, og benytte flere forskellige apps, du gerne vil have op på skærmen.

Kan du ikke finde et Apple tv 4 på tilbud, kan det være en løsning at gå efter et Apple tv 4 med 32 GB i stedet for 64 GB, da du stadig får alle de gode fordele. Vi testede begge modeller i vores test af Apple tv, og vi oplevede ingen forskelle i at bruge dem. Forskellen ligger derfor udelukkende i, hvor meget lagringsplads de hver især har.


Apple tv-boks med 4K

Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
1.666 kr.

Først og fremmest vil vi gerne slå fast, at du får de samme muligheder, når det kommer til at bruge alverdens former for apps på dette Apple tv. Du kan nemlig stadig streame, spille spil, shoppe, træne og alverdens andre ting med de mange apps fra App store på dette Apple tv. Du får også den samme brugervenlighed, der gør det nemt at betjene Apple tv’et. Det har vi derfor ikke noget at sætte en finger på.

LÆS OGSÅ:  Ekstern harddisk test - Stor guide til de bedste eksterne harddiske

Forskellen ligger i, er der er tale om en 4K-model i stedet for en 4-model. Forskellen på disse to modeller ligger i, hvordan opløsningen bliver. Med en almindelig 4-model får du en HD-opløsning, hvis du tilslutter det et HDTV med HDMI. Det giver dig et rigtig godt billede, når du for eksempel skal se serier og film. Du har dog mulighed for at få en endnu bedre opløsning med et Apple tv 4K. Du får nemlig en billedopløsning, der er bedre end HD.

Det betyder, at du kan få meget skarpere billeder, hvor du får bedre detaljer. Farver og små detaljer vil kunne ses endnu mere tydeligt. Det er med til at give et mere naturtro billede, hvilket kan give dig en bedre oplevelse, når du blandt andet ser film eller serier. Vi var selv virkelig imponerede over, hvor flot et billede det gav at benytte et Apple tv 4K. Vi synes, at det var tydeligt at se, at denne model har en bedre billedopløsning. Går du meget op i billedkvaliteten, kan det derfor helt sikkert betale sig at købe et Apple tv 4K.


Apple tv – fjernbetjening

I vores test af Apple tv har vi valgt også at inkludere Apple fjernbetjeninger. Det er nemlig en stor del af din oplevelse med et Apple tv. De er med til at give dig en glidende oplevelse, der gør det nemt at styre Apple tv’et.

Skal du hovedsageligt bruge en Apple Remote til et Apple tv fra 2. generation eller 3. generation, er dette et rigtig godt bud. Den giver dig nemlig mulighed for nemt at navigere rundt i dine mange muligheder og funktioner.

En Apple Remote giver dig mulighed for at styre mange forskellige devices i rummet. Det kan både være dit Apple tv, dit musikanlæg eller noget helt tredje. Skal du hurtigt have noget på pause, er det nemt at få gjort i en fart, når du bare har Apple Remoten ved hånden. Vi var ret vilde med, hvor nem og enkel den er at bruge.

LÆS OGSÅ:  Tablet test - Stor guide så du kan finde den bedste tablet

Når du køber et Apple tv 4 vil der altid følge en fjernbetjening med. Du behøver derfor ikke at købe den ved siden af. Det, synes vi, egentlig er smart, da du er sikker på, at du får det mest basale i en komplet pakke. Der kan dog nogle gange være behov for lidt ekstra udstyr. I vores test af Apple tv har vi derfor valgt at inkludere en type ekstra udstyr, som, vi mener, kan blive yderst anvendeligt.

Et smart ekstraudstyr til din fjernbetjening til et Apple tv er et Apple Remote Loop. Her er der tale om noget så simpelt som en håndledsrem, du kan bruge til din Apple Remote. Det lyder måske ikke som noget specielt. I forbindelse med vores test af Apple tv blev vi dog ret glade for den.

Denne lille håndledsrem giver dig mulighed for at have helt styr på fjernbetjeningen til dit Apple tv. Vi kender sikkert alle en situation, hvor vi får fumlet lidt for meget med fjernbetjeningen og ender med at tabe den på gulvet. Det er selvfølgelig ikke noget, der er godt for en fjernbetjening, da der er risiko for, at den går i stykker. Vælger du at benytte en håndledsrem til din fjernbetjening i form af et Apple Remote Loop, er du sikker på, at du ikke får fumlet rundt med fjernbetjeningen, så den ender på gulvet.

Håndledsremmen fra Apple er nem at montere på din Apple fjernbetjening. Den skal blot klikkes ind i Lightning-stikket. Dernæst kan du tage håndledsremmen på, hvor du har mulighed for at tilpasse størrelsen på remmen. Der er derfor ingen risiko for, at den falder af, da du kan spænde den fast til at passe til dit håndled.

Selvom det virker rimelig simpelt, synes vi stadig, at det er en rigtig god investering, der kan spare dig for at skulle investere i en ny fjernbetjening til dit Apple tv, hvis uheldet skulle være ude. Apple Remote Loop koster ikke det vilde. Det er derfor helt sikkert et stykke ekstraudstyr, vi vil anbefale dig at købe, hvis du vælger at købe et Apple tv.


Konklusion på test af Apple TV – Sådan vælger du

I denne test af Apple tv er vi egentlig kommet vidt omkring. Hvis du overvejer at købe et Apple tv, kan det være rart at blive præsenteret for flere forskellige alternativer. Vi vil også gerne gøre noget ud af at forsøge at finde modeller, der passer til forskellige behov og præferencer. Vil du for eksempel gerne spare lidt penge, testede vi Apple tv 4 med 32 GB, der giver dig alle de gode funktioner, men en smule mindre lagringsplads. Du får det dog også til en bedre pris, hvilket kan være den perfekte løsning for dem, der alligevel ikke har brug for meget plads.

LÆS OGSÅ:  Soundbar Test – Stort overblik over de bedste soundbars

Er du mere til et helt fantastisk billede, når du skal se film, serier eller noget helt andet på et Apple tv, testede vi også Apple tv 4K 64 GB. Her får du det nyeste og bedste fra Apple. Her er der kælet lidt ekstra for billedopløsningen. Det er med til at give dig en endnu bedre oplevelse med dit Apple tv. Du får dog også alle de andre gode fordele, der er ved et Apple tv. Det kan for eksempel være muligheden for at benytte alverdens former for apps til Apple tv’et for eksempel i form af streaming, shopping, træning, spil og meget mere.

Derudover har vi i vores test af Apple tv også fokuseret på de små ting, der kan gøre en stor forskel. Det kan være i forhold til fjernbetjeninger til dit Apple tv, men også i forhold til en håndledsrem til din fjernbetjening. De kan hver især være med til at gøre det mere brugervenligt for dig at benytte dit Apple tv.

Vi håber, du kan bruge vores test af Apple tv til at blive klogere på, hvilken model der tiltaler dine behov og præferencer mest.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply