Autostol Test – Stor bedst i test guide, find den bedste autostol til dit barn

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Vores autostol test er til alle jer, der mener, jeres baby(er) eller børn fortjener at sidde godt og sikkert, når I er på køretur. Det antager vi stærkt, at alle forældre vil. Derfor er det selvfølgelig essentielt at finde ud af, hvilken autostol der er den bedste til jer.

Vi har opdelt testen i de tre vægtklasser, som du formentlig allerede er bekendt med:

Det er strengt nødvendigt for barnets sikkerhed, at vægtklassen overholdes. Det samme gælder højden. Ud fra hver vægtklasse har vi smidt fire produkter, som viser forskellige egenskaber og prisklasser for en autostol. En autostol behøver ikke være en dyr udgift, den må bare ikke være billig og dårlig.

Det er barnets sikkerhed, det handler om. Brug tid på at læse vores autostol test grundigt. Træf på baggrund af den et valg af autostol, du er tryg ved at lade dit barn benytte.

Autostol-testvinder

Inden du rykker mod testvinderen og bare vælger den uden at tjekke de andre autostole ud, må vi skuffe dig. Vi har ikke rangeret autostolene, men forventer derimod, at du selv kan vurdere, hvilken der passer til dit barn.

I testen er der vidt forskellige prislejer, kvaliteter, særlige egenskaber og popularitet blandt brugerne. Det er ud fra disse kategorier, I skal træffe jeres valg af autostol. Er du vant til bare at finde testvinder, kan det opleves en smule irriterende. Se det i stedet som en mulighed for at finde den helt rigtige autostol.

En autostol, der passer til jeres bil, er nem at installere, får rosende ord fra andre forældre og er i jeres prisleje. I kan måske spare nogle penge, når I ikke bare vælger den (til tider) dyre testvinder.


1. Autostol test – 0-13 kg, 40-85 cm

Vi starter vores autostol test ved de helt små. Fra barnet kommer ud og skal ind i bilen, skal der en autostol til. Der er mange udgifter – specielt hvis det er første barn i rækken – til spædbarnet, men autostolen er så absolut nødvendig. Kan I ikke finde en blandt venner eller familie, så er en ny den rette løsning.

Der er visse sikkerhedskrav, som autostolen skal gennemgå for overhovedet at kunne bruges på markedet. Det kan derfor være en udfordring med en brugt autostol, I finder online eller køber andetsteds.

En dårlig autostol kan både være til skade for barnet og udløse en bøde til den uopmærksomme forælder. Generelt skal den være sikkerhedsgodkendt, og I skal sørge for, at barnet sidder i en autostol, der passer til barnets højde.

Silver Cross Dream Donington – Autostol bedst i test

autostol test→ Set hos Babysam.dk til 1.759 kr.

→ Set hos Jollyroom.dk til 1.759 kr.

Vi starter hårdt ud med Dream i-Size fra Silver Cross, som er bedst i test hos FDM.dk.

Til alle forældre, som kerer sig særlig meget om sikkerhed, vil sådan et kvalitetsstempel være et godt pejlemærke. I vil generelt finde den til en lav pris, der kan stige, hvis I f.eks. har behov for isofix.

Uden fungerer Dream Donington allerede perfekt. Den kan bruges, fra barnet er spæd til 85 cm, ca. 12 måneder gammel. Medfølgende er der nemlig et spædbarnsindlæg, som skulle være let at montere.

Autostolen er udstyret med en fempunktssele og justerbar nakkestøtte. Selen er med blød polstring, så eventuelt hårde opbremsninger ikke mærkes så voldsomme for baby. Nakkestøtten kan justeres i fem stillinger. Baby vokser utrolig hurtigt, så alle fem indstillinger i nakkestøtten skal nok blive benyttet.

Ved køb af Silver Cross Dream Donington får du:

 • sikker autostol
 • lav pris
 • smart og nemt design

Gennemtænkt design

Baby skal ikke sidde i autostolen 24/7, men det ændrer ikke ved, at den gerne skal være uden kemikalier og andet skadeligt. Med Dream Donington får baby et siddemiljø i bambustekstil, som regulerer varmen i sædet, er fri for plastik eller andre uhensigtsmæssige materialer og er blødt og rart for baby.

Sikkerheden skal være førsteprioritet, når I køber autostol. Autostolen skal ikke bare være lovlig, men gerne yde maksimal støtte for barnet. Dog er komforten også ekstremt vigtig. Hvis barnet ligger dårligt, bliver drivvådt eller solbrændt, fordi der ikke medfølger en kaleche med UV-beskyttelse, skal valget af autostol måske genovervejes.

Desuden justeres ryglæn i tre indstillinger. Og betrækket kan selvfølgelig også vaskes, skulle der ske et uheld eller bare komme grim lugt efter lang tids brug.

Specifikationer:

 • blødt polstret fempunktssele
 • kemikaliefrit og behageligt bambustekstil
 • fem indstillinger i nakke, tre i ryggen
 • aftageligt spædbarnsindlæg – bagudvendt
 • vaskbart betræk.

Britax-Römer Baby-Safe2 – Autostol med isofix, 0-13 kg

→ Set hos Babysam.dk til 3.998 kr.

Endnu en skøn autostol. Denne gang hedder den Britax-Römer Baby-Safe2, og igen forhandles den på babysam.dk – til en dyrere pris. Prisen er dog formentlig grundet den høje sikkerhed og denne gang med inkluderet isofix-flexsystem.

Isofix er en teknologi, der her lader barnet ligge i stedet for at sidde oprejst under køreturen, samtidig med at sikkerhed er i top. Baby har ikke særlig udviklede muskler og er derfor skrøbelig, skulle der ske et uheld.

Her kan isofix yde en større beskyttelse, da barnet er i flad liggende position. Generelt sørger isofix for nemmere og mere sikker montering. Isofix kan også bruges til fremadvendt kørsel, dog er bagudvendt anbefalet op til tre-fireårsalderen.

Britax-Römer mener, at dens stol kan have barnet, fra det er spædt til 15 måneder. Højden i stolen er på 83 cm. Så ikke bare er den genial til spædbørn, men den kan indstilles i hældning og helt rettes op. Der er fire forskellige hældningsindstillinger. Husk på, der er en enorm forskel på, om babyen på bagsædet er 0 eller 14 måneder.

Ved køb af Britax-Römer Baby-Safe2 får du:

 • bæredygtig autostol
 • sikkerhed til spædbarnet
 • brugervenlige indstillinger

Brugbart ekstraudstyr

Britax-Römer Baby-Safe2 kommer desuden med et hav af ekstraudstyr, som ikke bare er smidt med i puljen for at gøre stolen mere interessant.

Den store solkaleche, den justerbare hovedstøtte, den skiftende farve, som medgiver, om stolen er korrekt monteret, giver et virkelig gennemtænkt produkt. Kender man til besværet med at justere en autostol eller usikkerheden ved den ukorrekte montering, vil Britax-Römer Baby-Safe2’s ekstraudstyr være en kæmpe hjælp.

Håndtaget kan desuden også justeres, så du altid løfter autostolen korrekt, når den skiftes fra klapvogn til basen i bilen. Og betrækket er vaskbart.

Specifikationer:

 • isofix-flexsystem – bagudvendt
 • justerbar hovedstøtte + fempunktssele
 • smart solkaleche
 • spædbarnsindlæg
 • vaskbart materiale.

BeOne – Billig premiumautostol til nyfødt

→ Set hos Coop.dk til 499 kr.

Den billigste af autostolene i kategorien 0-13 kg i vores autostol test er uden sammenligning BeOne. Billig betyder dog ikke dårlig. BeOne lever nemlig op til de komfort- og sikkerhedshensyn, du måtte have til autostolen.

På komforten har den en aftagelig støttepude, så de nyfødte også kan gøre brug af stolen. Betrækket kan vaskes. I hovedhøjden er installeret en solskærm, der sikrer barnet mod direkte sol. Det kan give anledning til at smide solskærmene ud, som I har sat op på vinduerne ved barnets sæde.

BeOne har en lav vægt. Det gør den let at benytte til andre formål end at sidde fastspændt i bilen altid. Den vejer sølle 3,2 kg og kan nemt transporteres rundt.

Ved køb af premiumautostolen fra BeOne får du:

 • mobilitet
 • god sikkerhed
 • ingen kemikalier

Godkendt og sikker

Sikkerheden er lige så fin og upåklagelig. Den har central selejustering og trepunktssele. BeOne er i en stående position, dog skal den også monteres imod køreretningen. Den må ikke bruges på sæder med airbag.

LÆS OGSÅ:  Babyalarm test - Enhver forældres bedste ven

Ud over at være godkendt efter EU-standarder inden for sikkerhed er den også godkendt efter kravene om kemikalieloven. Der er sidebeskyttelse, skulle uheldet ramme fra siden. Eller skulle I bare køre på en ujævn vej, hvor rystelserne kan være vilde og/eller hyppige.

Fin og god autostol, I kan bruge den i alderen nul-ni måneder ifølge udbyderen selv. Det er selvfølgelig mindre end de to førnævnte, dog er prisen så meget under, at det måske ikke er det største problem.

Specifikationer:

 • støttepude til spædbørn
 • solskærm i hovedhøjde
 • lav vægt og bagudvendt
 • sikkerheds- og kemikaliegodkendt
 • sidebeskyttelse

BeSafe iZi Go Modular X1

bedst i test autostol→ Set hos Jollyroom.dk til 1.999 kr.

→ Set hos Kaereboern.dk til 1.999 kr.

Den sidste autostol, inden vi går videre til 9-18 kg, er BeSafe iZi Go Modular X1. Autostolen har isofix. Og faktisk vil du kunne benytte samme isofix-base fra denne model til en anden model, når barnet bliver ældre og skal have en ny autostol. Her kan være en god besparelse for økonomien – da det ofte er isofix, der sparker prisen i vejret.

Ud over isofix hører også sidebeskyttelse med SIP+ til. Skulle der være en kollision af større eller mindre grad, tager SIP+-beskyttelsen 20 % af kraften. Ved små rystelser og på ujævne veje vil de føles meget mindre voldsomme med SIP+.

Når baby skal lægges ned i stolen eller tages op, sker det nemt vha. de magneter, der er installeret i selerne. De ryger automatisk til siden. Det sparer forældrene tid og besvær, når barnet er træt, grædende og ikke gider mere køretur.

Ved køb af BeSafe iZi Go Modular X1 får du:

 • top sikkerhed
 • nem og sikker montering
 • smart design

Høj sikkerhed for spædbarnet

Med isofix er der allerede sagt høj sikkerhed. Autostolen er bare lettere at montere og sidder væsentlig bedre fastspændt. Uden isofix kan der oftere forekomme fejl, når sædet skal monteres, fordi det er mere kompliceret og mindre umiddelbart. Det slipper du generelt for med isofix.

BeSafe iZi Go Modular X1 har en Hugger-funktion. Funktionen lader den nyfødte baby få en bedre siddeposition, som bliver mere liggende. Det opnås ved blødt materiale og en kile til mere vandret siddeposition.

Stolen har sin egen trepunktssele, som let kan benyttes. Desuden kan den selvfølgelig også sagtens tages ud og lægges i klapvogn. Her gøres jobbet igen nemmere med isofix, som ikke behøver at blive taget ud.

Specifikationer:

 • sikker Hugger-funktion
 • sidebeskyttelse SIP+
 • trepunktssele
 • isofix – bagudvendt
 • vaskbart betræk.


2. Autostol test – 9-18 kg, 85-105 cm

Videre i vores autostol test finder vi kategorien 9-18 kg. I denne kategori vil I opleve en del autostole, som er både fremadvendt og bagudvendt. Anbefalingen er, at man benytter bagudvendt, til barnet er tre-fire år, omkring de 15 kg. Det kan dog være svært at blive i en bagudvendt position så længe for barnet, og fremadvendt kan også sagtens være fornuftigt sikkerhedsmæssigt.

Husk desuden på, at vægten ikke alene er udslagsgivende for, hvornår stolen skal skiftes. Højde og vægt kan have nogle sjove sammensætninger, som autostolen ikke helt kan leve op til. Derfor skal længde, vægt og anbefalet alder alle være jeres pejlemærker, når I leder efter den rette autostol til jeres barn.

Joie Spin 360 – Autostol, 0-18 kg

bedste autostol til prisen→ Set hos Babysam.dk til 1.999 kr.

→ Set hos Jollyroom.dk til 2.499 kr.

Vi starter kategorien ud med Joie Spin, som er lidt en sær snegl her. Joie Spin kan nemlig bruges fra spædbarnsalder og helt til de 18 kg, omkring tre-fireårsalderen. Her er helt åbenlyst penge at spare, hvis du tænker dig om.

Autostolen kan – som de næste i testen – dreje. Joie Spin kan dreje 360 grader, så den kan bruges mod og med køreretningen. Den drejbare funktion hjælper desuden, når du skal løfte barnet, der med 9-18 kg pludselig ikke er så let længere.

Joie Spin har selvfølgelig isofix, ellers er den drejbare funktion ikke mulig. Desuden er der en fempunktssele, så barnet altid er godt spændt fast.

Ved køb af Joie Spin 360 får du:

 • smart design
 • sikkerhed i topklasse
 • nemme og gode justeringsmuligheder

Ingen mangler

Joie Spin er virkelig et fantastisk bud på en autostol, 0-18 kg. Stolen kan både være oprejst med køreretning, den kan også hældes, så baby ligger vandret mod køreretningen. Den har fem hvilepositioner, seks hovedstøttepositioner og integreret støtteben.

Du vasker også bare betrækket, når det trænger til en vask, på 30 grader. Betrækket er desuden utrolig åndbart og lader let sveden transporteres væk fra barnet i stolen på de varme sommerdage.

Specifikationer:

 • drejbar – 360 grader
 • baby og barn – 0-18 kg
 • fem hvilepositioner og seks hovedstøttepositioner
 • åndbart og vaskbart betræk
 • isofix.

Recaro – Salia – Drejbar autostol

→ Set hos Jollyroom.dk til 4.700 kr.

→ Set hos Coolshop.dk til 4.999 kr.

Endnu en drejbar autostol – denne gang hedder den Salia-autostol og forhandles her via coolshop.dk. Og hvorfor er den drejbare funktion nu så fed? Fordi den forudsætter isofix – bedre beskyttelse. Fordi det kan hjælpe dig og din ryg, når du løfter. Fordi barnet udvikler sig meget fra 0-18 kg – og gerne vil se, hvad der foregår uden for vinduet.

Der er et hav af forskellige årsager til, at du skal vælge en drejbar autostol. Derudover skal du vælge Salia-autostol, fordi den ligesom Joie Spin også kan bruges fra nul- til ca. fireårsalderen.

Modsat Joie Spin har Salia et smart display, hvorpå du kan indstille og tjekke, om stolen er monteret korrekt. Dog fungerer Salia bedst bagudvendt modsat Joie Spin, som fungerer godt begge veje.

Salia er polstret med behageligt skum, som giver beskyttelse, varme og tryg fornemmelse for barnet. Den kan også hældes, så den passer til barnets ønskede position.

Ved køb af Recaro Salia får du:

 • gennemtænkt sikkerhed
 • lang levetid
 • nem og sikker montering

Sikker, smart og nem

Autostolen monteres let, barnet tages hurtigt ud og ind. Barnet spændes fast med en fempunktssele. Betrækket kan vaskes. Og når barnet vokser, indstilles stolen meget nemt.

Salia er sikker og har alle de godkendelser fra de sikkerhedsstandarder, som er påkrævet. Alt i alt en virkelig god autostol til din baby og dit barn.

Specifikationer:

 • drejbar – 360 grader
 • fempunktssele og mange indstillingsmuligheder
 • bagudvendt
 • behageligt skum
 • isofix.

Cybex – Sirona Z PLUS autostol

billig autostol→ Set hos Babysam.dk til 3.099 kr.

Igen en autostol, som du kan bruge fra spæd til 18 kg, 105 cm eller 3-4 årsalderen. Det kan være svært at finde stole specifikt i kategorien 9-18 kg, fordi det sjældent giver mening for forældre at skifte deres autostol hele tre gange. Den her gang hedder autostolen Cybex Sirone Z PLUS autostol.

Endnu engang er det isofix, her dog med en Z base, som blot betyder, at den kan dreje 360 grader.

Stolen kan derfor bruges både fremadvendt og bagudvendt. Den kan drejes, når barnet skal tages ud af autostolen, og når barnet skal lægges ind igen.

Derudover har den vild sikkerhedsudstyr. Den har L.S.P sikkerhed ved sidekollision. Både når barnet er spæd og ligger bagudvendt eller ældre og sidder fremadvendt, fungerer L.S.P optimalt til barnet sikkerhed.

Ved køb af Cybex Sirona Z PLUS autostol får du:

 • sikkerhed i topklasse
 • optimal komfort for dig og barnet
 • tryghed på vejen

Komfort i topklasse

Skal dit barn sidde eller halvligge godt fra vugge til 3-4 årsalderen på køreturen er, Cybex Sirona Z PLUS autostol et virkelig godt bud på jeres næste indkøb. Den har hele 12 positioner til nakkestøtte. Den har selvfølgelig indlæg til spædbarn. Den har 5-punktssele. Den har magnetisk sele-holder. Den kan selvfølgelig vasket. Og når ja, så har den en energi absorberende skal.

LÆS OGSÅ:  Derfor skal du finde julegaverne online

I vil trygt kunne køre på motorvej, snæver landevej eller grusvej velvidende, at jeres spædbarn eller barn ligger/sidder trygt, rart og sikkert. Mere kan I ikke bede om.

Specifikationer:

 • S.P-sikkerhedssystem
 • 12 indstillingspositioner
 • isofix
 • fremadvendt og bagudvendt
 • 5-punktssele.

Britax Römer – Autostol – Dualfix

autostol tilbud→ Set hos Babysam.dk til 2.250 kr.

→ Set hos Jollyroom.dk til 2.250 kr.

→ Set hos Coop.dk til 2.349 kr.

→ Set hos Mammashop.dk til 3.699 kr.

Igen en autostol, der kan bruges til 0-18 kg – Römer Dualfix. Denne gang er den bagudvendt til babyen på 0-9 kg og fremadvendt til 9-18 kg – hvis det er ønsket.

Britax Römer Dualfix er selvfølgelig drejbar, for at den kan bruges med og mod køreretningen.

Ved køb af Britax Römer Dualfix får du:

 • praktisk og smart design
 • langtidsholdbar autostol
 • top sikkerhed

Nemmeste knallert

Dualfix er virkelig nem at bruge. Du kan købe to til, hvis børnene er nogenlunde samme alder eller tvillinger, og have fint plads i midten til dem. Den har et display, som du let navigerer rundt i. Den har fempunktssele. Og skønt for, som dit barn vil sætte pris på.

Den kan indstilles, så hældningen passer perfekt til barnets behov. Desuden har den en fastspændt funktion, som holder barnet fast og støtter nakke og hoved, skulle der ske et uheld. Selvfølgelig er der også isofix. Dualfix er dog en smule tungere bare at kaste rundt med fra den ene bil til den anden. Dog er den sikker og utrolig nem at have med at gøre selv i stressede situationer, hvor barnet råber og skriger efter en lang dag i vuggestue eller børnehave.

Specifikationer:

 • drejbar – 360 grader
 • fempunktssele
 • bagudvendt og fremadvendt
 • simpel og nem indstilling via display
 • isofix.


3. Autostol test – 15-36 kg, op til 135 cm

Den sidste og tungeste kategori her i vores autostol test er selvfølgelig 15-36 kg. Det er den sidste stol, som jeres barn kommer til at sidde i, inden barnet sidder uden hjælpemidler på sædet. Efter barnet når de magiske 135 cm, er autostolen eller hjælpemidler ikke længere påkrævet. Herfra er det fortsat anbefalet, at barnet sidder på bagsædet af hensyn til barnets sikkerhed.

Autostolen for de her tunge børn er fremadvendt som udgangspunkt. Airbag skal ikke som udgangspunkt slås fra, det afhænger af din bil – læs instruktionsbogen.

Safety1st – Road Safe-autostol

billigste autostol→ Set hos Coolshop.dk til 339 kr.

→ Set hos Gucca.dk til 460 kr.

Barnet har nu sådan en størrelse, at nogle forældre vil vælge blot at lade barnet benytte en selepude. Det kan dog ikke ligefrem anbefales. Hvad der som et minimum anbefales for barnet, der nærmer sig de magiske 135 cm, er Road Safe.

Road Safe vil de fleste nok kende. En blød og komfortabel autostol, som er virkelig billig. Den fastspændes med en trepunktssele. Efter brug tages sædet nemt ud af bilen og over i en anden. Den er nemlig ikke spændt fast.

Hovedstøtten kan justeres, så barnets højde kan følge med behovet. Klart at anbefale over en selepude, da barnet får langt bedre støtte i ryg, nakke og skulder, skulle uheldet ramme jer.

Ved køb af Safe Road du:

 • effektivitet
 • praktisk design
 • fin støtte

Hurtig og let

Safe Road vejer kun 2,8 kg og kan sagtens smides i bagagerummet, skulle der ikke være behov for brugen af den. Så kan den hives frem, når der skal legekammerater med hjem efter skole.

Betrækket kan tages af og vaskes, når det har ligget for længe i bagagerummet. Ventileringen er heller ikke i absolut top. Men generelt en fornuftig og helt fin autostol – som altid er virkelig billig.

Specifikationer:

 • trepunktssele
 • ultralet
 • justerbar nakkestøtte
 • vaskbart betræk.

Premiumautostol – I-MAX

→ Set hos Coop.dk til 899 kr. (1.799 kr. for ikke-medl.)

I-MAX er en autostol, som du trygt kan lægge dit barn i, fra barnet vejer 9-36 kg. Det er noget af en forskel i vægt, hvilket kræver sin stol.

I-MAX kan klare presset med justerbar nakkestøtte, sidebeskyttelse, armlæn og lækker polstring i foret. Desuden finder du den til en virkelig lav og god pris.

Justeringen kan altså justeres helt op i en højde på næsten 80 cm. Det giver masser af plads til barnet, når det skal læne hovedet tilbage og blive ældre. I-MAX kan bruges ned til et barn på 9 kg, men passer måske bedre i kategorien 15-36 kg. Blandt andet fordi stolen ikke kan bagudvendes trods isofix.

Ved køb af I-MAX får du:

 • praktisk design
 • sikkerheden i orden
 • lang levetid

Mere og bedre

I-MAX kommer i vores autostol test efter Safe Road, og i sammenligning hermed overstråler I-MAX testens forgænger. Alene med isofix, der selvfølgelig fortsat anbefales til autostole, selv når de er ved at vokse sig for store til behovet.

Den er desuden godkendt af diverse EU-standarder inden for sikkerhed og kemikalielov. Den har en trepunktssele, som holder barnet fastspændt. Og den kan selvfølgelig vaskes. Et godt bud på en autostol, I har i mange år frem.

Specifikationer:

 • sidebeskyttelse
 • armlæn
 • indstillingsmuligheder
 • trepunktssele
 • isofix – fremadvendt.

Cybex-autostol 9-36 kg – Pallas M-Fix SL

→ Set hos Coop.dk til 1.748 kr.

Næste levende billede er en god portion dyrere, den hedder Pallas M-Fix SL. Prisen kommer dog også med mere komfort og sikkerhed. Det er stadig vægten 9-35 kg, som bliver dækket her. Og det er selvfølgelig med isofix igen, husk på vigtigheden af isofix særligt for børn under tre-fireårsalderen (under 18 kg).

Pallas M-Fix SL kommer med en pude, så den er komfortabel og sikker for det store spænd i vægt og centimeter.

Den har en trepunktssele og monteres utrolig simpelt med isofix. Den er en del bedre til at ventilere og holde sig fri fra sved og dårlig lugt – selvom den selvfølgelig tåler vask.

Ved køb af Pallas M-Fix SL får du:

 • top sikkerhed
 • gennemtænkt design
 • exceptionel holdbarhed

Plads til at vokse i

Med hele 12 forskellige positioner på hovedstøtten og mulighed for at kassere puden kan barnet sagtens vokse sig stor i autostolen. Ryglænet kan også lægges ned, så hældningen i bilsædet lettere opnås.

Skulle bilen ikke have mulighed for isofix, kan du sagtens benytte stolen alligevel. Generelt er der tjekket op på de vanskeligheder, der vil komme, når I bruger samme stol til barnet over så lang en årrække. Dog er det igen ikke muligt med bagudvendt, den er kun fremadvendt, hvilket kan være et problem i den lave alder.

Specifikationer:

 • trepunktssele
 • 12 indstillinger i nakken
 • pude kan afmonteres
 • ventilerende i ryg og sæde
 • isofix – fremadvendt.

MAXI-COSI Titan Plus – Tilbud på autostole

titan autostol→ Set hos Babysam.dk til 2.699 kr.

Den allersidste autostol i vores autostol test er Titan Plus. Den er af mærket MAXI-COSI og forhandles på babysam.dk. Igen kan den bruges helt ned til 9 kg.

Igen er den fremadvendt udelukkende. Igen et virkelig godt bud, men et lidt dyrere bud på autostolen hjem til jer.

Titan Plus lever selvfølgelig op til alle sikkerhedsstandarder. Den har også fempunktssele, som kan skiftes til trepunktssele. Den har isofix og topforankring. Topforankring holder stolen på plads ligegyldigt hvad og sikrer barnet i eventuelle uheld.

LÆS OGSÅ:  Popcornmaskine Test – Hvilken popcornmaskine er bedst i test?

Monteringen sker selvfølgelig nemt, sikkert og med din fulde opmærksomhed. Og ventilationen fungerer upåklageligt.

Ved køb af Titan Plus får du:

 • top sikkerhed
 • behagelig autostol
 • nemme indstilling og montering

Komplet til alderen

Det er svært at finde en drejbar autostol i denne vægtklasse. Det anbefales fortsat, at barnet ligger bagudvendt, inden barnet er tre-fire år. Med en fempunktssele, styrket hovedstøtte og stærk sidestøtte kan du sagtens være tryg ved at lade dit barn sidde fremadvendt fra en tidlig alder.

Besværligheden kommer ved, at stolen skal bruges med trepunktssele, hvor der er mere vægt og mere finesse med autostolen. Med Titan Plus får du en stol, som dit barn rent faktisk kan have i næsten 10 år, inden den bliver ligegyldig. Det er svært at finde noget tilsvarende Titan Plus.

Specifikationer:

 • tre- og fempunktssele
 • et hav af indstillingsmuligheder
 • topforankring
 • styrket hoved- og sidebeskyttelse
 • isofix – fremadvendt.


Slut på den bedste autostol test

Ved vejs ende. Forhåbentlig er du blevet lidt klogere på, hvad reglerne er på området, og hvad rådene er på området. Som du kan læse, er det ikke ligetil at finde autostole, som passer perfekt ind i de tre vægtmål, som er bærende for testen her. Det skyldes naturligvis økonomi.

Hvis autostolen skal skiftes hele tre gange fra spæd til over de 135 cm, bliver det virkelig dyrt. Derfor har nogle – de fleste – producenter valgt at strække målene lidt længere. Det vil måske give mening for en familie at have en autostol i vægtklassen 0-18 kg og så videre til 15-36. Det kunne også være en autostol fra 0-9 kg og så en stol til 9-36 kg. Det bliver en meget dyr omgang, hvis topkvaliteten af de tre autostole skal rammes samtidig med et væld af andre udgifter til baby/barnet.

Sikkerheden skal være det vigtigste, når autostolen vælges. Alle her i vores autostol test er selvfølgelig lovlige og imødekommer de krav, der sættes for de forskellige vægt- og højdeklasser. Herefter kommer komforten: Hvor godt sidder/ligger barnet, og hvor nemt kan I manøvrere med autostolen? Til sidst er der selvfølgelig udseende, specielle færdigheder, og hvad økonomien kan holde til. Håbet er, at testen har gjort læserens afstand til den rette autostol en hel del kortere.


De bedst anmeldte autostole

Er du nybagt forælder, og skal du ud at købe den bedste og mest sikre autostol til dit barn? Eller er dit barn blot vokset fra den autostol, I havde, og nu skal du ud at investere i en ny? Så er dette det helt rigtige sted, du har klikket dig hen.

For hvad er det egentlig, man skal kigge efter i en ny autostol? Hvad gør de nyeste teknologier, og hvad er mest sikkert og behageligt for dit barn? Vi har prøvet at skabe et overblik over de bedst anmeldte stole på markedet lige nu, så læs med her og bliv klogere.

For forældre er deres barn det kæreste og mest dyrebareste, de har. Derfor er det vigtigt at sikre sig, at barnet er trygt og sikkert, uanset hvilken situation det drejer sig om. Et af de steder, det især er vigtigt at have sikkerheden i top, er i bilen. Her er det vigtigt at sikre sig, at barnet sidder godt spændt fast i en autostol, der øger barnets sikkerhed, når I skal ud at gebærde jer i trafikken.

Hvor der engang i meget mindre grad blev taget sikkerhedsmæssige foranstaltninger, bliver der heldigvis i dag lavet mange gode autostole i rigtig høj kvalitet, som til en overkommelig pris kan skabe ekstra tryghed for både dig og dit barn.

Autostol bedst i test

Med så mange forskellige forhandlere og forskellige produkter på markedet kan det være svært at regne ud, hvilken autostol der er den perfekte for dig og dit barns behov.

Vi har derfor samlet nogle kvalificerede bud på de bedste autostole på markedet lige nu. Vi har udvalgt autostole der er bedst bedømt af danskerne, og du kan derfor være sikker på, at disse er kvalitetstestet i hverdagen. Læs eventuelt mere om Cybex Solution X-Fix Autostol der er en af brugernes favoritter.

Find autostolen, der matcher dine behov

I denne test har vi givet dig seks bud på, hvilken autostol du skal investere i, hvad enten du er nybagt forælder eller leder efter en stol, der passer til et større barn. Der findes mange forskellige modeller på markedet, hvoriblandt disse er nogle af de bedste lige nu.

De er alle testet med de bedste teknologier, og derfor er der sørget for, at både komfort og sikkerhed samt begrænsningen af skadelige stoffer i stolen er i top, når du skal have dit barn med i bilen. Vigtigst er, at du overvejer, hvilke behov og krav du sætter til en autostol, og om det, ud over sikkerheden, er pris, design, komfort eller noget helt andet du sætter højt på listen, når du skal ud at vælge.

Giv dit barn den bedste start på livet ved at vælge en bagudvendt babyautostol og skift til en justerbar autostol i en tungere vægtklasse, når barnet er omkring de 9 måneder. Alle de ovenstående autostole overholder lovkrav om sikkerhed, og du kan derfor trygt vælge en af disse uden at være nervøs for sikkerheden. Så skynd dig at klikke din nye autostol hjem, og monter den i din bil – så er du klar til at køre landet tyndt med hele familien.

Der skal helt sikkert nok være lige den, som passer på din familie, og det er altså bare med at få investeret i en autostol, hvis du ikke allerede har en til, når den lille skal med på tur.


Kilder:


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvordan er de nye regler for autostole?

De nye regler dikterer, at det er højden på barnet, som har betydning for, hvilken autostol barnet skal have. Tjek derfor cm i målene, inden I køber. Og autostolen skal have et e-mærke som følgende:

 • ECE-44-03
 • ECE-44-04
 • ECE-R-129.

Hvornår skal man skifte autostol?

Du skal skifte din autostol, hvis den har taget skade eller er ældre end 10 år – som udgangspunkt.

Hvor længe må barnet sidde i autostolen?

Du har ansvaret for barnet, indtil barnet er 15 år. Efter omkring 10-årsalderen og de 135 cm vil det dog være slut for de fleste børn.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (1 Vurdering)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply