Autostol test – Find den bedste autostol til dit barn

0

Er du nybagt forælder, og skal du ud at købe den bedste og mest sikre autostol til dit barn? Eller er dit barn blot vokset fra den autostol, I havde, og nu skal du ud at investere i en ny? Så er dette det helt rigtige sted, du har klikket dig hen. For hvad er det egentlig, man skal kigge efter i en ny autostol? Hvad gør de nyeste teknologier, og hvad er mest sikkert og behageligt for dit barn? Vi har prøvet at skabe et overblik over de bedst anmeldte stole på markedet lige nu, så læs med her og bliv klogere.

For forældre er deres barn det kæreste og mest dyrebareste, de har. Derfor er det vigtigt at sikre sig, at barnet er trygt og sikkert, uanset hvilken situation det drejer sig om. Et af de steder, det især er vigtigt at have sikkerheden i top, er i bilen. Her er det vigtigt at sikre sig, at barnet sidder godt spændt fast i en autostol, der øger barnets sikkerhed, når I skal ud at gebærde jer i trafikken. Hvor der engang i meget mindre grad blev taget sikkerhedsmæssige foranstaltninger, bliver der heldigvis i dag lavet mange gode autostole i rigtig høj kvalitet, som til en overkommelig pris kan skabe ekstra tryghed for både dig og dit barn.

Autostol bedst i test

Med så mange forskellige forhandlere og forskellige produkter på markedet kan det være svært at regne ud, hvilken autostol der er den perfekte for dig og dit barns behov. Vi har derfor samlet seks kvalificerede bud på de bedste autostole på markedet lige nu. Vi har udvalgt de autostole der er bedst bedømt af danskerne, og du kan derfor være sikker på, at disse er kvalitetstestet af hverdagen. Læs eventuelt mere om Cybex Solution X-Fix Autostol der på Pixizoo er en af brugernes favoritter.
Præferencer er forskellige og ud over denne, er der måske andre modeller, der passer bedre til dit barn. Læs de seks anmeldelser her og køb eksempelvis Römer Evolva 1-2-3 autostolen eller en af de andre autostole der passer perfekt til dit barn allerede i dag.


Römer Kidfix SL Sict Cosmos autostol

autostol test→ Set hos CDON.dk til 1.429 kr.

Med denne autostol er du sikret kvalitet i topklasse uden at skulle gå på kompromis med komfort og sikkerhed for dit barn. Stolen er produceret af det britisk-tyske mærke Britax Römer, der har lavet autostole og klapvogne siden 1966. Alle deres produkter er fremstillet og produceret i Europa og bliver godkendt gennem en lang række af tests, der sikrer produkter af den bedste kvalitet. Firmaet lancerede desuden i 2017 et moderne og teknisk avanceret crash-test center, der sikrer højst mulige sikkerhedsstandarder.

Autostolen passer til dit barn i alderen 4-12 år eller med en vægt på 15-36 kg. Stolen er meget stabil, og hoved- og benstøtte sikrer god siddekomfort for barnet. Takket være SICT, en avanceret pudeteknologi der mindsker afstanden mellem bilen og autostolen, er dit barn beskyttet ekstra ved en eventuel sidekollision. Derudover er stolen justerbar både i ryglænet og i højden, hvilket giver dit barn plads til at vokse, uden at du skal investere i en ny autostol.

LÆS OGSÅ:  Babynest test - Her finder du den bedste babynest

Enkelt design

Autostolen er fremstillet i et enkelt og moderne design med vaskbart sædebetræk, der samtidig sikrer støtte fra hoved til hofte. Stolen er godkendt til både ISOFIX montering og 3-punkt sele montering, hvilket gør, at den kan bruges i næsten alle biler. Som en ekstra bonus har denne autostol vundet både FDM samt Forbrugerrådet Tænk’s test af autostole i 2015. Stolen findes i en række moderne og flotte farver. Tilkøb eventuelt et underlag til autostolen for at beskytte dit bilsæde mest muligt.


Recaro Guardia Carbonautostol bedst i test

→ Set hos Gucca.dk til 998 kr.

Er din baby helt nyfødt, er det måske denne autostol fra Recaro, du skal have fingrene i. Den er nemlig lavet til aldersgruppen 0-18 måneder, eller til børn der vejer mellem 0 og 13 kg. Autostolen er med sine 4,1 kg en af de letteste på markedet og gør det derfor nemt for dig at bære rundt på den. Stolen monteres via selen – dog kan der tilkøbes ISOFIX montering. Din baby er spændt fast med en 5-punktssele, der sørger for, at sikkerhed og komfort er i orden, og at din baby kan få en tryg start på livet.

Stolen er i et simpelt sort og gråt design med aftageligt betræk, der kan komme direkte i vaskemaskinen, hvis der bliver spildt på den. Guardia er også den perfekte model for dig, der vil ud at rejse, da stolen er godkendt til brug på fly. Derudover er der fold-ud solskærme og et dertilhørende netstof, som sikrer fuld solbeskyttelse (UV40+) og optimal luftcirkulation. Det praktiske håndtag gør det nemt for dig at bære rundt på autostolen, og du kan derfor trygt tage dit barn med på ferie i Recaro Guardia uden at bekymre dig om dit barns velbefindende i varmen.

Husk at stolen skal placeres bagudvendt i bilen for den mest optimale beskyttelse af dit nyfødte barn.


Cybex Juno 2-fix

bedste autostol→ Set hos Coop.dk til 1.599 kr. (1.999 kr. for ikke-medl.)

Cybex Juno 2-fix er stolen til dig, der har et barn mellem 9 måneder og 4 år, eller som vejer mellem 9 og 18 kg. Cybex har forsket i de bedst mulige metoder til at lave fremadvendte autostole til børn i en mindre vægtklasse.

Dette er resultatet, og denne autostol er blevet kåret som testvinder i flere internationale tests og har samtidig scoret topkarakter i alle testkategorier hos automobilklubben ADAC.

Grunden til dette er blandt andet stolens justerbare sikkerhedspude, der minder om en oppustet airbag. Den kan hjælpe med at reducere kraften fra en kollision og derved reducere risikoen for alvorlige nakkeskader. Sikkerhedspuden skaber samtidig optimal komfort og støtte for barnets hoved og nakke og beskytter de indre organer ved en kollision.

Nakkestøtten kan justeres i 8 forskellige positioner, så pasformen kan justeres, i takt med at barnet vokser. Dernæst er stolen udstyret med et L.S.P. system, der giver optimeret lineær sidekollisionsbeskyttelse. Dette udstyr begrænser dog ikke barnet i sin bevægelighed.

LÆS OGSÅ:  Tremmeseng test - Guiden til de bedste tremmesenge

Autostolen har ISOFIX connect, som giver let montering med ét klik, samt en bedre stabilitet.

Sikkerhedspuden er desuden bred, så barnet kan bruge det til ”legebord”.


Cybex Solution X-Fix Autostolbedste autostol i test

→ Set hos Coop.dk til 1.499 kr.

Når dit barn vokser sig ud af ovenstående Juno 2-fix model, kan du passende skifte den ud med modellen Solution X-Fix også fra det tyske mærke Cybex. Denne er nemlig udviklet til børn, der vejer mellem 15 og 36 kg og passer derfor ca. til børn fra 3-12 år. Denne model har også vundet flere priser fra forskellige europæiske forbrugertestinstitutioner, og Cybex er et godt valg til dig, der sætter sikkerheden højest.

Stolen er udover samme L.S.P. system også udstyret med en vipbar 3-positions hovedstøtte, der ved at flytte barnets hoved en smule tilbage forhindrer, at hovedet falder fremad, når det sover. Derved mindskes risikoen for ondt i nakken, og barnet har mulighed for at sove bedre under køreturen. Hovedstøtten sikrer ikke kun en mere komfortabel sovestilling, men gør samtidig, at barnets hoved forbliver inden for sikkerhedszonen på sædet og derved optimeres beskyttelsen ved en eventuel kollision. For at tilpasse både bil og barn kan både ryglænet justeres, så det tilpasses bilens sæde, samtidig med at hovedstøtten kan justeres i 11 forskellige positioner i højden.

Stolen monteres med ISOFIX connectorer, men kan også monteres i biler, der ikke er udstyret med dette. Der kan tilkøbes et specielt sommerbetræk til stolen, der køler dit barn ned på varme sommerdage.


Römer Evolva 1-2-3

test autostol

Denne Evolva 1-2-3 er endnu et produkt fra Britax Römer, som henvender sig til barnet, der vejer mellem 9 og 36 kg. Stolen egner sig derfor også til lidt mindre børn end den ovenstående model.

Den er udviklet i et ergonomisk design, der sørger for, at stolen kan tilpasses, i takt med at barnet vokser. Sædet kan derudover indstilles i flere forskellige positioner, der sikrer en god komfort. Den er samtidig godkendt til brug i tilbagelænet position, hvilket sørger for ekstra komfort på de ekstra lange køreture.

Autostolen monteres med 3-punkt selen, og det er let at montere den sikkert i de fleste biler. Du behøver derfor ikke at være bekymret for, at stolen ikke passer, hvis du i årenes løb beslutter dig for at skifte bilen ud.

Stolens integrerede 5-punkt sele beskytter bedst muligt dit lille barn, da selen fastholder barnet ved skuldrene, hoften samt mellem benene. Ved både front- og sidekollision fordeler selen kraftpåvirkningen og mindsker derved risikoen for skader. Stolen findes både i en sort og en rød udgave, og som ekstra bonus er stolen udstyret med både kopholder og snack-bakke, så du er sikret et roligt og tilfreds barn på bagsædet.


Ferrari Beone SP

bedst i test autostol

Mange mænd har nok en lille drengedrøm om at kunne ræse rundt i en Ferrari. Formentlig er det de færreste, der får opfyldt denne drøm, men nu kan de til gengæld bære deres barn rundt i en Ferrari autostol. Denne autostol er produceret af det brasilianske firma Team Tex, som har rettighederne til at bruge kendte mærker såsom Ferrari og Disney på deres autostole. Stolen er derfor lavet i et top lækkert design i sort med røde striber og selvfølgelig med det gule Ferrari logo. Denne autostol henvender sig til din indre drengerøv, og det er helt tilladt, at du føler dig lidt ekstra sej, når du går rundt med din baby i denne stol.

LÆS OGSÅ:  Klapvogn test - De bedste klapvogne til hverdagsbrug

Autostolen er godkendt til børn med en vægt mellem 0 og 13 kg og henvender sig altså derfor til det helt nyfødte barn, der skal have en god start på livet. Ferrari serien yder optimal sikkerhed med blandt andet polstrede seler og justerbar hovedstøtte, der muliggør den bedste tilpasning til netop dit barn. Stolen er godkendt i forhold til de gældende standarder, og den ekstra sidebeskyttelse sikrer barnet mod sidekollision. Ydermere er stolen nem og håndterbar at bære rundt på.

Stolen monteres med 3-punktssele, og der er i denne model ikke mulighed for tilkøb af ISOFIX montering. Kunder hos forskellige forhandlere vurderer stolen til at være rigtig god til prisen.


Find autostolen, der matcher dine behov

I denne test har vi givet dig seks bud på, hvilken autostol du skal investere i, hvad enten du er nybagt forælder eller leder efter en stol, der passer til et større barn. Der findes mange forskellige modeller på markedet, hvoriblandt disse er nogle af de bedste lige nu.

De er alle testet med de bedste teknologier, og derfor er der sørget for, at både komfort og sikkerhed samt begrænsningen af skadelige stoffer i stolen er i top, når du skal have dit barn med i bilen. Vigtigst er, at du overvejer, hvilke behov og krav du sætter til en autostol, og om det, ud over sikkerheden, er pris, design, komfort eller noget helt andet du sætter højt på listen, når du skal ud at vælge.

Giv dit barn den bedste start på livet ved at vælge en bagudvendt babyautostol og skift til en justerbar autostol i en tungere vægtklasse, når barnet er omkring de 9 måneder. Alle de ovenstående autostole overholder lovkrav om sikkerhed, og du kan derfor trygt vælge en af disse uden at være nervøs for sikkerheden. Så skynd dig at klikke din nye autostol hjem, og monter den i din bil – så er du klar til at køre landet tyndt med hele familien.

Der skal helt sikkert nok være lige den, som passer på din familie, og det er altså bare med at få investeret i en autostol, hvis du ikke allerede har en til, når den lille skal med på tur.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (1 Vurdering)
Vurdering af testen
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Share.

Leave A Reply