Babyalarm test – Enhver forældres bedste ven

0

Hvad end det er første eller anden gang, at du skal ud at have fingrene i ny babyalarm, er der god grund til, at du på forhånd sætter dig ind i, hvilken en du skal vælge. Markedet for babyalarmer kan virke stort og uoverskueligt, og derfor vil testen her forsøge at gøre dit valg en smule nemmere.

Det virker måske indlysende, men ikke desto mindre er det vigtigt at få sagt, at din nye babyalarms primære funktion skal være at kunne høre babyen.

Videre skal teknologien i babyalarmen være god nok til, at du stoler på, at der hele tiden er forbindelse. Et vigtigt element i din nye babyalarm, som de fleste glemmer at få med, skal være en alarmfunktion, som advarer dig, hvis din babyalarm er ved at løbe tør for strøm, eller hvis du er uden for rækkevidde.

Bedste babyalarm

Som nævnt er markedet stort og produkterne mange. På samme måde gør det sig gældende med babyalarmernes funktioner. Det varierer meget fra babyalarm til babyalarm, hvilke funktioner de tilbyder.

Skal din nye babyalarm have et kamera? Skal den kunne afspille beroligende musik? Skal dens rækkevidde være stor? Hvor lang skal batterilevetiden være? Skal den kunne oplades, mens du bruger den? Skal du kunne justere følsomheden på alarmen, så du lukker unødvendig støj ude? Alle spørgsmål er sunde overvejelser at have med, når du går ud for at købe din nye babyalarm.

Vi håber, at du med nedenstående tests, kommer et skridt nærmere din næste babyalarm, og at beskrivelserne kan hjælpe dig til at vælge din næste. I nedenstående guide kommer vi blandt andet ind på de populære modeller som eksempelvis Neonate BC5800D Babyalarm og Babyalarm – Philips Avent DECT 580 – så se med. God læselyst.


Motorola Babymonitor MBP662 Connect

Babyalarm test→ Set hos 10-4.dk til 1.199 kr.

Denne babyalarm fra Motorola er et af mange skud på stammen fra en meget anerkendt producent. Motorola er en af de tidligste pionerer inden for udvikling og produktion af radiorelaterede produkter.

Du kan derfor stole på, at teknologien er helt i top, sådan at du ikke skal bekymre dig om, at din babyalarm lige pludselig står af. Designet er simpelt og enkelt, og alarmen har få knapper og brugervenlige symboler, som gør den supernem for dig at betjene.

Med babyalarmen følger et kamera med infrarød natfunktion, så du både nat og dag kan se til din baby.

I udgangspunktet er babyalarmen koblet op til den medfølgende forældreenhed, men du kan forbinde kameraet til din smartphone, tablet eller computer via en trådløs Wi-Fi forbindelse, som fungerer igennem den gratis medfølgende App Hubble (IOS og Android). Vigtigt at få sagt er også, at du selv kan bestemme, om du vil benytte Wifi-funktionerne, idet babyalarmen er helt funktionsdygtig uden.

Rækkevidde op til 180 meter

Kameraet gør, at du hele tiden kan følge med i, hvordan babyen har det. Endvidere gør appen det også nemt for dig at høre lyde og endda se rumtemperaturen, hvis du er bekymret for, om der enten er blevet for varmt eller koldt på værelset. Som om det ikke er nok, kan du også få babyalarmen til at afspille forskellige vuggeviser, hvis du skal berolige babyen.

Babyalarmen har en rækkevidde på op til 180 meter, som gør, at du ikke skal være bange for, at du lige pludselig ikke kan høre babyen, hvis du er ude i haven. Derudover har Motorola indbygget en funktion, hvor babyalarmen advarer dig, hvis du kommer for langt væk.

LÆS OGSÅ:  Autostol Test - Stor bedst i test guide, find den bedste autostol til dit barn

Sidst, men ikke mindst, har Motorola indstillet en ECO mode funktion, som sikrer, at din babyalarm kun bruger den mængde strøm, som er krævet. Forældreenheden er trådløs og har et genopladeligt batteri, som kan oplades, selvom den er i brug.


Nabby Babyalarm til Smartphone

bedst i test babyalarm→ Set hos Jollyroom.dk til 959 kr.

– Testvinder Reddotaward Danish App award –

Denne babyalarm fra Nabby er til dig, der elsker smarte og mobile løsninger. Den er derfor til dig, som elsker at have alting samlet på mobilen. Nabby er udviklet, designet og produceret i Danmark.

Babyenheden skal bruges sammen med din smartphone og kommunikerer nemt og problemfrit via bluetooth.

Enheden fylder meget lidt og er derfor en rigtig praktisk løsning. Alarmen har en rækkevidde på op til 340 meter og modvirker inferens, så du ikke skal være nervøs for, at der er knas i forbindelsen mellem din telefon og alarmen.

Alle indstillinger du skal ændre eller oprette, gør du inde i Nabbys egen intuitive og brugervenlige app, hvor du kan indstille lydfølsomhed. Nabby er især blevet rost for at kunne fungere i baggrunden på din telefon, mens du har gang i alt muligt andet.

Du kan derfor roligt snakke i telefon, surfe på internettet eller noget helt tredje, uden at være bekymret for at alarmen ikke vil give dig besked, hvis babyen lige pludselig græder.

Nabby har en batterilevetid på 70 timer, som gør den rigtig attraktiv. Den giver dig tilmed besked, når den er ved at løbe tør for strøm. Hvis Nabby er ved at løbe tør for strøm, kan du nemt lade den op via et USB-stik, som du tilslutter din computer.

Desuden skal det nævnes, at Nabby-alarmen ikke kommer med kamera. Du skal vælge Nabby, hvis du mangler en lille, nem og brugervenlig babyalarm.


Neonate BC5800D Babyalarm

test babyalarm→ Set hos Proshop.dk til 975 kr.

→ Set hos Jollyroom.dk til 1.199 kr.

Et andet skud på stammen, når det kommer til babyalarmer, er Neonates BC5800D babyalarm.

Neonate er en skandinavisk virksomhed, som udelukkende producerer babyalarmer, hvorfor du kan være sikker på, at du med en babyalarm fra Neonate får et produkt, der lever op til alle de krav, du har til din næste babyalarm.

Neonate har vundet mange priser, og det er altså en af de bedste babyalarmer i test, hvorfor forbrugerne generelt er rigtig begejstret for babyalarmen, hvor ordene pålidelig og brugervenlig er gennemgående.

Intelligent skærm og stærkt batteri

Neonate kommer i to enheder, og de virker ved første øjekast intuitive at anvende. Neonate er en smart og handy babyalarm, som ikke fylder meget. Den er meget praktisk, og forældreenheden passer lige til at have med sig rundt i lommen.

Endvidere har Neonate en rækkevidde på 800 meter, og alarmerne i forældreenheden er digitale, hvilket betyder, at de ikke bliver forstyrret af andre signaler. Neonate er installeret med en vibrator, som gør det nemt for dig at mærke, hvis dit barn giver lyd fra sig, hvis du eksempelvis er i gang med støvsugeren.

Derudover kan du på forældreenheden indstille og følge med i batteriniveau, temperatur, signalstyrke og afstand fra babyenhed.

Skærmen på babyenheden har desuden indbygget natlys, som ikke generer babyen, mens den sover. Batteriet på Neonate har en standby levetid på op til 70 timer og kan genoplades, uden at det reducerer batteriernes levetid. Du får sammen med babyalarmen en intelligent opladningsstation, som oplader begge enheder på få timer.

LÆS OGSÅ:  Kuffert Test - Find den bedste rejsekuffert til din næste rejse

Neonate er temmelig dyr sammenlignet med andre babyalarmer, men det faktum, at du her får en fuldstændig pålidelig babyalarm, gør den alle pengene værd. Neonate kommer ikke med kamera.


Beurer Babyalarm – BY 84

test af babyalarmer→ Set hos ComputerSalg.dk til 418 kr.

→ Set hos Whiteaway.com til 499 kr.

→ Set hos Coop.dk til 500 kr. (849 kr. for ikke-medl.)

→ Set hos Skousen.dk til 539 kr.

→ Set hos Helsebixen.dk til 699 kr.

Den sidste babyalarm, som vil blive omtalt i testen her, er en babyalarm fra den tyske producent Beurer. Beurer BY 84 er oplagt til dig, der bor i et stort hus eller har en stor have.

Med en stabil rækkevidde på op til 800 meter kan du nemt bevæge dig rundt uden at skulle være bekymret for, at signalet svigter.

Børnevenligt design

Beurer BY 84 er især blevet rost for dens børnevenlige udtryk og brugervenlige funktioner. Med babyalarmen får du to enheder med lang batterilevetid.

Du kan på forældreenheden følge med i temperatur, signal- og batteriniveau. En af de helt unikke funktioner ved Beurer BY 84 er det informative LCD-display på forældreenheden, som fortæller dig, om babyen græder, sover eller er vågen.

På den måde kan du hele tiden følge med i, hvordan din baby har det. Og om der er noget, som du skal tage dig af. Beurer BY 84 er en af de billigere løsninger på markedet, men det betyder bestemt ikke, at Beurer er gået på kompromis med kvaliteten.


Motorola Babymonitor MBP87 WiFi Kamera Genopladeligt

Test af babyalarm

Næste babyalarm er også fremstillet af Motorola. Den største forskel er, at denne babyalarm kommer i én enhed. Designet ligner mest af alt et webcam som det, man måske engang har haft til sin stationære computer.

Det betyder, at du skal have en tablet eller smartphone, som du kan koble enheden til. Når det er gjort, kan du via Hubble App overvåge din baby overalt i verden.

Babyalarmen har Full HD-video, så du behøver ikke at bekymre dig om, at billedkvaliteten er ringe.

Ydermere har denne babyalarm også infrarødt nattesyn, så du hele tiden kan se babyen.

Du kan via appen indstille babyalarmen til at give dig beskeder ved lyde og bevægelser. Videre kan du igennem appen også ændrer tiltningen og zoom på det bærbare batteridrevne kamera.

Babyalarmen har et genopladeligt batteri, som giver dig tre timers videostreaming. Desuden kan du justere følsomheden på alarmen, sådan at du kan lukke unødig lyd ude.

Hubble App

Alarmen har sammen med den simple Hubble App gjort det nemt for dig at betjene den. Hubble appen er meget simpelt opbygget, hvilket er med til at gøre babyalarmen særdeles brugervenlig. Du får med denne Motorola babyalarm en fleksibel og funktionsdygtig babyalarm, som du kan bruge overalt i verden.

Selvom prisen er høj, skal der ikke være tvivl om, at du for pengene får en babyalarm, der med det samme vil gøre din hverdag nemmere, og derved kan det altså være en rigtig gode investering.


Babyalarm – Philips Avent DECT 580

babyalarmtestMed en babyalarm fra Philips får du en babyalarm, der giver fuldkommen tryghed.

LÆS OGSÅ:  Boremaskine test - Sådan finder du den bedste boremaskine til dig

Philips er en af verdens førende teknologiske virksomheder. Og deres babyalarmer lever på alle måder op til den kvalitet, som Philips er kendt for at levere.

Intuitiv teknologi og talk-back funktion

Philips babyalarm Avent kommer i to enheder. Teknologien bag babyalarmen giver dig en privat forbindelse mellem de to enheder.

Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om forstyrrelser og knas på linjen. Avent sikrer dig krystalklar lyd og et smart og intuitivt design. En fiks funktion ved babyalarmen er den installerede Talk-back funktion. Den gør, at du kan tale til din baby, uden nødvendigvis at skulle stå ved siden af.

Nogle gange er det eneste, din baby har brug for at høre din stemme, og her er talk-back funktionen virkelig effektiv. En anden funktion, som er værd at få nævnt, er de 5 afslappende melodier, som er indstillet på babyenheden. Du kan fra alle steder vælge mellem de beroligende melodier, så din baby hurtigt kan falde til ro igen.

Forældreenheden advarer dig, hvis batteriet er lavt, eller hvis du er uden for rækkevidde. Derudover kan du overvåge klimaet, hvor din baby sover.

Rækkevidden på babyalarmen er 330 meter. Driftstiden på alarmen er 18 timer, inden den igen skal oplades. Philips Avent kommer uden kamera.


Læs på lektien hjemmefra

Vi håber, at du, med ovenstående babyalarm test, er kommet et skridt nærmere dit næste køb. Som tidligere nævnt er der ingen skam i på forhånd at sætte sig ind i, hvad man forventer af sin kommende babyalarm. Det gør tit og ofte valget betragteligt nemmere, hvis man har læst på lektien hjemmefra.

Så undgår du også risikoen for at stå snotforvirret nede i forretningen over det store udvalg og de mange funktioner. For at hjælpe dig med at gøre din jagt så målrettet som mulig giver vi dig et par nøgleord med på din vej.

Hav øje for rækkevidden af din babyalarm. Vær opmærksom på brugervenligheden og ikke mindst strømforbrug og batterilevetid.

Vi ønsker dig god fornøjelse på din jagt efter din næste babyalarm. Mon ikke der nok skal være lige den, der passer på de forventninger, I har til jeres næste alarm. I kan med fordel også læse mere om de ovenstående modeller, som alle er nogle af de bedste babyalarmer i test på markedet lige nu. Så få den tjekket ud.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply