Babynest test – Her finder du den bedste babynest

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

En babynest også kaldt en babyrede er en komfortabel hjælp i hverdagen for både forælder og baby. Babyreden er et trygt sted for forælderen at lægge sin baby. Både fordi reden sikrer, at barnet ikke triller ned, som der er risiko for, hvis den lå på et tæppe på sofaen, men også fordi babynesten vil minde barnet om varmen og trygheden i maven.

Babynest bedst i test

Således kan du som forælder bruge hænderne til andre af hverdagens gøremål med visheden om, at din baby slapper af i behagelige omgivelser. I denne test bliver du præsenteret for seks af de bedste babynests på markedet, sådan at du kan finde den rette for din baby.


MamaMilla babynest i økologisk bomuldbabynest test

→ Set hos Mamamilla.dk til 899 kroner

Den økologiske, prisvindende babynest fra MamaMilla er en danskproduceret rede syet i blød bomuld, der omslutter babyen og beroliger barnet ved mindet om den trygge tid i livmoderen. Den bløde kant, som babyen omringes af, når han eller hun lægges ned i reden, er med til at gøre en babynest speciel. Babynesten fra MamaMilla er skabt med en ganske særlig kant, der er fyldt med det luksuriøse dynefyld Fossflakes. Materialet, der oftest benyttes til dyneproduktion, bevirker, at kanten er stabil og behagelig på samme tid. Ydermere er det også varmeregulerende, sådan at temperaturen i reden justeres, så det holdes naturligt og behageligt for den spæd.

Ganske praktisk er materialet også vaskbart på en temperatur op til 60 grader, ligesom det tåler at blive tørretumblet. Således er reden let at rengøre, hvilket der let kan opstå behov for, når reden benyttes af spædbørn.

Nem at vaske

At babynesten kan vaskes så let, gør den også til et optimalt miljø for babyer med astma og allergier. Da nesten uden besvær kan vaskes, holdes den fri for støvmider, pollen og andre, lignende usunde forstyrrelser. Desuden er reden syet i 100 procent økologisk bomuld, hvilket mange forældre finder interessant, da det vil skabe et sundt, bæredygtigt og bekvemt nærmiljø for den lille størrelse. Dertil kommer, at tekstilets bomuldskvalitet også er belejligt for børn med sart hud.

Redens underlag er en koldskumsmadras i Øko-Tex® Standard 100, der kan sikre, at spædbarnets krop korrigeres på bedste vis, således at barnet ligger korrekt på nesten med ryg og nakke. Redens størrelse kan tilpasses med et snøresystem, der gør det muligt at skabe en sikker og bekvem liggeposition for babyen.


BabyNest fra Småfolk (GOTS)test babynest

→ Set hos Babygear.dk for 224 kroner

En babynest giver forælderen mulighed for at tilbyde sit spædbarn tryghed, når barnet ikke kan være i armene. Med reden kan forælderen nemlig udføre daglige gøremål velvidende, at barnet er i sikkerhed og har det lunt, sundt og rart.

Reden fra Småfolk omkranser barnet, således at barnet oplever den velkendte komfort ved at have det behageligt varmt uden meget plads omkring sig. Babyer vokser meget i den første tid, og derfor finder mange det praktisk, at babynesten kan justeres i størrelsen. Sådan kan babyreden være til hjælp de første seks måneder af din babys liv.

Lækkert design

Reden passer ned i en vugge, barnevogn og seng, ligesom reden kan lægges på overflader i nærheden af forælderen. Som udgangspunkt anbefales det, at en babynest ikke benyttes som sovemiljø, men derimod som et komfortabelt opholdssted, når barnet skal vågne eller ligge. Reden er en smart løsning, da den er nem at flytte med sig, sådan at mor og far kan have gang i en række aktiviteter med baby lige ved deres side. Det mobile væreområde for spædbørn kan for eksempel ligge på sofaer og borde tæt ved forælderen, som på denne vis let kan have øje på sit barn og samtidig foretage sig andre ting uden at skulle frygte, at barnet triller ned.

LÆS OGSÅ:  Kugledyne Test – Find den bedste kugledyne til alle behov her

Både redens skum og madras er ansvarligt fremstillet og lever op til Øko-Tex® Standard 100. Produktet er derudover også GOTS-certificeret, hvilket betyder, at det er fremstillet uden nogen som helst brug af farlige kemikalier. Derudover er certificeringen også et bevis på, at reden er produceret på social ansvarlig vis. Således kan du med den GOTS-godkendte, økologiske BabyNest vide dig sikker på, at dit barns nye rede er skabt under forsvarlige miljømæssige og sociale forhold.

Madrassen, der omkranser barnet, er fremstillet i et fast polyesterskum. Er ulykken ude, og der bliver behov for at vaske reden, kan denne skum tages ud, og babynesten vaskes ved 40 grader.


Manostiles babynest med fast bundbabynest bedst i test

→ Set hos Coop.dk for 699 kroner

Den nye, store verden kan virke skræmmende på en lille ny. Derfor er en babyrede en god investering i babyens følelse af varme og kærlighed. For selvom mor og far er dem, der skal sørge for, at den nyfødte føler sig tryg med deres kropslige kontakt og nærhed, så skal man som forælder også få en hverdag til at fungere – og det kræver nogle gange begge hænder. Med en babynest som den fra Manostiles kan både barn og forældre være trygge, når de skilles for korte stunder. Reden er en belejlig erhvervelse til hjemmet, ligesom den kan tages med på farten og være miniseng, når mor og far skal i byen.

Babyreden har en fast bund, der gør den stabil. Ovenpå det sikre, flade lejde er en skummadras, som er den, baby kan lægges på. Omkring barnet er en stor pude, der både sikrer mod omverdenen og gør babyens tid i reden hyggelig. Reden er produceret i økologisk bomuld, der er blødt mod dit barns hud. Det luksuriøse materiale kan også virke køligt for barnet, der således er sikret et temperaturreguleret, dejligt miljø.

Flere funktioner

En babynest kan kun benyttes, mens barnet stadig er spæd. Modellen fra Manostiles er designet således, at produktet ikke bliver ubrugeligt, selvom dit barn er gået fra at være baby til tumling. Puden kan lynes op i bunden. Når bunden er lynet op, kan den bruges som støtte af det lidt større barn, der skal lære at rulle om på maven og prøve at sidde selv. Åbnes reden i bunden og foldes ud som pølsepude, kan den tages med i barnesengen som en bekvem støtte, når tiden til at sove i juniorseng kommer.


MamaMilla babynest i økologisk bomuld med fjerprintbedst i test babynest

→ Set hos Mamamilla.dk for 675 kroner

Med sit fine, feminine design er babyreden fra MamaMilla med hvide og rosa nuancer og fjer-design en yndig tilføjelse til barnets hjem. Babynesten har et neutralt, dog sødt look, der falder naturligt ind i indretningen. Babyreden fra MamaMilla adskiller sig fra meget andet børneudstyr, der er produceret uden æstetisk sans.

Pudemadrassen er designet uden pangfarver, kitschede print eller kløende materialer. I stedet er babyredens materiale velvalgt, kvalitetsstærkt, økologisk bomuld, der ikke irriterer og forstyrrer babyens ro, mens det heller ikke belemrer den stilmæssige orden i forældrenes hjem.

LÆS OGSÅ:  Dyne guide – Træt af søvnløse nætter? Vi hjælper dig til at finde den bedste dyne

Danskproduceret

Babynesten er ligesom de andre reder fra MamaMillas serie af danskproducerede reder, produceret med en behagelig og fast pudekant fyldt med Fossflakes. Et materiale, der skaber en ønskværdig struktur på kanten og tilmed er allergivenligt.

Reden er skabt med en bevidsthed om spædbørns særlige behov. Selvom puden er flot, betyder det ikke, at der er sparet på de praktiske egenskaber. Med børn i den mindste størrelse er det naturligt, at reden bliver beskidt af helt almindelige årsager – og sådanne situationer skal hurtigt og på simpel vis kunne løses. Derfor kan babynesten vaskes på høj temperatur, ligesom der følger et gylpelagen med, når du køber reden. Lagenet er designet i grå med fjer, der matcher babynesten, sådan at den behændige forordning ikke ødelægger det flotte look, men derimod blot bidrager til den gode oplevelse med en babynest, som både er elegant og funktionel.

Der kan tilkøbes håndtag til denne babynest. Der forhandles nemlig seler, der passer denne model – disse skal dog købes separat.


Liewood Babynest – Grobedste babynest

→ Set hos Kids-world.dk for 849 kroner

En babynest med håndtag gør det nemmere at tage dit spædbarn med på farten. Når du bevæger dig ud fra hjemmets faste rammer og ud i den usikre omverden, er det vitalt at have øje for den mindste, der i forvejen finder den nye verden overvældende. For at sikre dig, at din baby oplever tryghed på alle tidspunkter. Også når I tager på tur – er en flytbar babyrede den ideelle løsning.

Med reden i hånden tager du et stykke af jeres hjem og tryghed med i byen. Din baby vil falde til ro i det livmoderlignende miljø, samtidig med at han eller hun også vil kunne genkende følelsen og duften i nesten. Dette kan have afslappende effekt, når alle andre omstændigheder adskiller sig fra normalen. Babyredens kanter kan spændes ind, så barnet er positioneret optimalt. Dette gøres med et bindebånd, der skjules af en klap, som lukkes med velcro.

Babynest tilbud

Babynesten fra Liewood er produceret med håndtag i form af to stofhanke, der er godt fæstnet til selve reden. Den fine og praktiske rede forhandles i en række søde nuancer. Det er fælles for alle modeller, at betrækket er fremstillet i 100 procent økologisk bomuld. Det lag, der kommer tæt ved baby, er på denne vis behagelig, sund og ikke mindst også bæredygtig.

Din baby lægges ned i reden ovenpå en tynd madras, der har et fyld af polyuretan. Den ydre, omkringliggende kant er fyldt med polyester. For at sikre at reden er solidt plantet på den overflade, den – og derved barnet – placeres på, er bunden en stabil LDF-plade. Du kan derved vide dig sikker på, at babynesten vil ligge sikkert på alle overflader. Der er en værdi for dig som forælder i at vide, at babyen har det komfortabelt. Men der er ligeså høj grad også en personlig fordel i, at du kan være tryg ved, at der ikke vil ske dit barn noget, når du lægger det ned.


Ergonomisk babynest med babypude – Babymoov Cosydreambillig babynest

→ Set hos Babygear.dk til 499 kroner

Babyreden fra Cosydream har et atypisk look, da nesten er specialdesignet af eksperter i børns søvn. Den specielle babynest er særligt ergonomisk udformet til fordel for babyens ryg, ben-bevægelighed og kraniet. Puden holder barnet i en optimal position, der beskytter kraniet og giver frihed til at løfte benene med sundhedsgavnlig effekt.

LÆS OGSÅ:  Hovedpude test – Find den bedste hovedpude til din søvn

Cosydreams bud på en babyrede adskiller sig fra de fleste andre designs på markedet. Denne babyrede består af et underlag, hvorpå der er to kuglepuder i stedet for en enkelt. En pude, der ligger tæt ved hovedet og en anden, der går rundt om rumpen og op til hofterne. Mellem de to puder er der et lille hul med plads til armene. Med denne udformning er spædbarnet præcist understøttet, mens den har bevægelsesplads.

Den særlige støtte gør barnet roligt og tilfreds – hvilket vil komme til udtryk ved en glad og pludrende baby. Babyredens underlag er produceret i et blødt og åndbart materiale med det eksklusive memory skum i ryggen. I den omkringliggende pølsepude er der microkugler, som fastholder babyen i den trygge liggestilling.


Et trygt valg for dig og din baby

Det er en kæmpe omvæltning at blive forældre. I særdeleshed første gang, men uanset antal vil ethvert nyfødt barn bringe forandringer, udfordringer og uforglemmelige stunder ind i hjemmet. Det kan være svært at vide, hvilket udstyr der er det rette; både for barnets sundhed og forælderens overskud. Babyudstyr skal både være simpelt og overskueligt at håndtere. Ligesom babyen – vigtigst af alt – skal have det rart ved brug af udstyret.

En babyrede er et alsidigt, behageligt udstyrsstykke. Det bløde underlag med den faste, omkringliggende pude virker ved første øjekast som et simpelt, fjollet design. Alligevel finder mange, store som små, stor glæde ved den enkle, mobile madras på hver sin vis.


Gør dig nogle overvejelser

Babynesten skal passe ind i den lille, nye families hverdag. Udstyret er en praktisk foranstaltning i et utal af situationer; alligevel er det ikke hvilken som helst babyrede, der dur præcis for din baby og dig. Nogen vil have en økologisk babynest, mens det for andre er førsteprioritet med en babynest med håndtag. For at opnå den største tilfredshed med produktet, må du som kunde – og forælder – undersøge markedet, indtil du finder den rette rede.

Efter at have læst om de overstående produkter, er du forhåbentlig mere afklaret om, hvilke krav og behov du har til din babynest. Og således parat til at tage valget om den rette, trygge tilføjelse til din babys liv.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (1 Vurdering)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply