Badevægt test – Find de bedste badevægte

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Det kan være svært at finde en badevægt, der passer lige netop dit behov. Markedet er stort og uoverskueligt, og der er efterhånden så mange, der kan alt muligt forskelligt, at det kan være svært egentligt at finde ud af, hvad man vil have.

Det vigtigste, som en badevægt dog skal kunne, er at måle din vægt præcist. Men badevægte i dag kan meget mere end blot at måle din vægt.

Størstedelen af badevægte kan også måle din BMI, fedtprocent og muskelmasse. Den kan efterhånden give dig en hel kropsanalyse. Du kan også ved flere badevægte tilkoble din smartphone, så du kan følge dine resultater tæt, også når du er på farten.

Det kan være en jungle at finde rundt i, hvilken badevægt man skal købe. Denne guide vil gennemgå seks forskellige badevægte, som vil hjælpe dig med at finde frem til, hvad du ønsker hos en badevægt.


Beurer BF 700 badevægt

test badevægt→ Set hos Skousen.dk til 329 kr.

→ Set hos Whiteaway.com til 329 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 329 kr.

→ Set hos Proshop.dk til 330 kr.

→ Set hos Elgiganten.dk til 379 kr.

→ Set hos Coop.dk til 399 kr. (749 kr. for ikke-medl.)

→ Set hos CDON.dk til 417 kr.

→ Set hos Kitchentime.dk til 459 kr.

→ Set hos Apuls.dk til 499 kr.

→ Set hos Gucca.dk til 530 kr.

→ Set hos Helsebixen.dk til 699 kr.

Beurer BF 700 er ligesom Tanita RD 901 en populær model, der har vundet adskillige priser. Denne badevægt har gjort sig specielt udmærket i forhold til følsomhed og nøjagtighed i sine vejninger. Den har også fået stor ros for sin brugervenlighed.

Beurer BF 700 kan selvfølgelig måle din vægt, hvilket den gør ganske godt. Derudover kan den så også måle din kropsvæske, BMI, muskelmasse og knoglemasse.

Badevægten kan maks. have 180 kilo, hvilket er 20 kilo mindre end modellen fra Tanita. Men den har så også en bluetooth-funktion, som kan overføre dine målinger og tal til din smartphone.

På den måde vil du altid have styr på dine data og kunne holde nøje øje med udviklingen af dine målinger og tal. Det smarte ved Bluetooth-funktionen hos badevægten fra Beurer er, at den også kan bruges ved Android. Dette giver et noget bredere marked end blot Apple-brugere. Bluetooth-funktion kan bruges til iPhone 4S og opefter og Android-telefoner med Bluetooth 4.0 eller nyere versioner.

Hukommelse op til 8 brugerprofiler

Badevægten har mulighed for hukommelse for op til otte brugerprofiler, og den vil med det samme kunne genkende brugeren, der træder op på vægten. Beurer BF 700 kan give dig helt præcise målinger, ved at du selv indstiller vægten efter fem forskellige aktivitetsniveauer.

Du kan vælge fra ingen til meget høj fysisk aktivitet, så du kan indstille vægten helt efter dit eget aktivitetsniveau for at få så præcis en måling som muligt.

Denne badevægt bør heller ikke bruges, hvis man har pacemaker eller andre elektroniske implantater, da den sender et elektronisk signal, som kan gå ind og forstyrre driften af implantatet.

Er dette ikke tilfældet, er Beurer BF 700 en rigtig solid vægt, der vil fungere rigtig godt i en familie med muligheden for at have op til otte brugerprofiler. På den måde vil alle i familien kunne følge med i deres krops udvikling.


Beurer BG013 badevægt

bedste badevægt→ Set hos Skousen.dk til 250 kr.

→ Set hos Whiteaway.com til 250 kr.

→ Set hos Gucca.dk til 290 kr.

→ Set hos CDON.dk til 406 kr.

→ Set hos Helsebixen.dk til 499 kr.

LÆS OGSÅ:  Elektrisk tandbørste test – De bedste og mest hygiejniske på markedet

Denne badevægt fra Beurer har en nøjagtighed på 0,1% for vand i kroppen, muskelmasse, kropsfedt og en præcision på +/- 100 gram for knoglemasse og kropsvægt.

Beurer BG 13 er meget anerkendt på det tyske marked, hvor landets største testmagasin, Stiftung Warentest, har kåret Beurer BG 13 som testvinder. Badevægten var i skarp konkurrence med 19 andre badevægte, som alle blev bedømt på nøjagtighed, skridsikkerhed, holdbarhed, brugervenlighed og vægtens stabilitet.

Beurer vandt klart på sin brugervenlighed og holdbarhed, hvor modellen er med i toppen. Badevægten klarede sig generelt rigtig godt på alle parametre, og den fik også flotte karakterer for sin nøjagtighed.

Kan klare op til 150 kg

Badevægten kan klare op til 150 kilo, og der er mulighed for at skifte mellem kilo, stone og pund, hvis man ønsker det. Beurer BG13 kan have op til ti brugerprofiler, og den er indstillet, så du kan vælge mellem fem forskellige aktivitetsniveauer, alt efter hvilken type du er.

Badevægten frarådes at benyttes af personer med pacemaker eller andre elektroniske implantater, da den udsender et elektrisk signal, som kan forstyrre driften af implantatet. Den prisvindende vægt er dog nem og ligetil, og prisen er til at have med at gøre. Det er en rigtig familievenlig badevægt, da der er op til ti brugerprofiler, så alle kan være med.


Qardio QardioBase 2 badevægt

badevægt bedst i test→ Set hos Elgiganten.dk til 969 kr.

→ Set hos Skousen.dk til 969 kr.

→ Set hos Whiteaway.com til 969 kr.

→ Set hos CDON.dk til 1.098 kr.

→ Set hos Proshop.dk til 1.208 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 1.323 kr.

→ Set hos Skiftselv.dk til 1.572 kr.

Qardiobase 2 er efterkommeren af den originale Qardiobase, som tog hele markedet med storm.

Alle testpanelerne var voldsomt begejstrede over den første Qardiobase, og nu er 2’eren udkommet, og den er endnu bedre. Qardiobase 2 er en forbedret version af 1’eren med flere opgraderinger fra den første udgave.

Den har en mere stabil konstruktion, haptisk feedback, indbygget genopladeligt batteri og ellers har den fået flere generelle forbedringer i display og andre elementer.

Denne badevægt har klaret sig rigtig flot i flere tests, her kan blandt andet nævnes PCMag, der giver badevægten den højeste bedømmelse blandt de andre testede badevægte.

Forbedret design

Designet er blevet evalueret og forbedret siden den første version, og den har nu også fået en større diameter, hvilket dermed øger stabiliteten.

Badevægten har et indbygget genopladeligt batteri, som kan oplades via MicroUSB-port, og et nyt og forbedret LED-display med grønt oplyste tegn. Qardiobase 2 genkender brugeren af vægten, og den kan derudover også forbindes trådløst til Qardio App, der kan hentes både til iOS og Android.

Den måler desuden også alt fra BMI til fedtprocent og væskebalance. Du kan vælge mellem fire tilstande til din badevægt, der indeholder en specielt til gravide, folk med medicinske implantater, smart feedback og normal.

Der er plads til otte brugerprofiler på badevægten, og her det vigtigt at pointere, at alle skal lave en Qardio-konto gennem app’en, før det er muligt at oprette de forskellige brugere. Hvis der er en gæst, der stiller sig på vægten, så viser den blot vægten på personen.

Qardiobase 2 fungerer fremragende og kan tilpasses alle typer. Her er det intet problem, hvis du for eksempel har pacemaker, da den har en funktion til den type brugere.

 


Tanita RD901 badevægt

badevægt test→ Set hos Whiteaway.com til 1.899 kr.

Den populære Tanita RD901 har udmærket sig ved at toppe forskellige tests af badevægte, hvor den blandt andet har vundet på sit design, brugervenlighed og for at sikre præcise målinger. Men det er ikke det eneste, som badevægten kan.

LÆS OGSÅ:  Solcreme test - Find den bedste solcreme for dig og få optimal solbeskyttelse

Tanita RD901 kan foretage en hel kropsanalyse, og den er uden tvivl en af de mere avancerede badevægte, der er på markedet.

Vægten kan give en vurdering af dit sundhedsniveau, og den kan hjælpe med at bestemme dit daglige kalorieindtag. Tanita RD901 har mulighed for at lave op til ti forskellige målinger på din krop, og her kan den for eksempel måle din fedtprocent, BMI og muskelmasse.

Ved hjælp af alle disse funktioner kan du få et meget mere nuanceret billede af, hvordan din krop har det.

Overblik med app

De mange funktioner, som badevægten har, er klart en af de stærke sider ved Tanita RD901. Men for at det skal kunne fungere med de mange funktioner, skal brugervenligheden også være i top. Det må man sige, at den er hos Tanita RD901. Badevægten kan kommunikere med din iPhone eller iPad ved hjælp af Bluetooth, hvis du henter den gratis app ’’Health Planet’’.

Den fungerer dog ikke, hvis man benytter en Android. App’en kan give dig et overskueligt og nemt overblik over dine målinger, så du kan følge med i din krops udvikling. App’en kan lave diagrammer og grafer over tidligere målinger og tal, da den gemmer alt, så du altid har mulighed for at gå tilbage og se tidligere resultater.

Tanita RD901 er utrolig nøjagtig, da den fra 0-100 kilo måler din vægt med en nøjagtighed på +/- 50 gram. Er det fra 100-200 kilo er der en nøjagtighed på +/- 100 gram, hvilket må siges at være ganske imponerende. Badevægten kan have hukommelse for op til fire personer, hvor alle fire vil have deres egen profil.

Det er dog også muligt at lave en måling, selvom man ikke har en brugerprofil, da badevægten også har en gæstefunktion.

Denne badevægt bør ikke bruges, hvis man har pacemaker eller andre elektroniske implantater, da den sender et elektronisk signal, som kan gå ind og forstyrre driften af implantatet. Men hvis du ikke har dette, er Tanita RD 901 en fremragende badevægt med en masse smarte funktioner og en flot nøjagtighed i forhold til måling af vægt.


uCare Spot On personvægt

bedst i test badevægtuCare Spot On har lavet en solid badevægt, der har fokus på et lækkert og simpelt design, men samtidig er indstillet med en masse gode funktioner.

Spot On-vægten giver dig et overskueligt og nemt 100-grams interval og ud over at kunne måle din vægt nøje, kan badevægten også måle din fedt-, vand-, muskel- og knogleprocent.

Den har derfor fire gode funktioner, der viser noget omkring din krops tilstand, hvis du ønsker at gå op i andet end blot din vægt.

Vægten har et maksimum på 150 kilo, og så har den indbygget en indikator for, hvis batteriet skulle være ved at blive lavt. Denne indikator oplyser også brugeren, hvis der er ved at være en overbelastning på vægten. Den kan købes i sort farve, hvor materialet er hærdet glas, der giver et flot og elegant udseende. Den er 30 cm bred, og har en 30 cm dybde/længde, hvilket gør den nem at håndtere.

Badevægten har mulighed for at registrere op til 12 brugere af vægten, hvilket er meget imponerende. Den er derfor også ideel til familiebrug, hvor alle har mulighed for at kunne bruge vægten og få deres egen profil. Den ville også være oplagt at bruge på sportshold, som går meget op i udøvernes vægt.

LÆS OGSÅ:  Næsehårstrimmer test - Find den bedste næsetrimmer til dit behov

uCare BMI personvægt

bedste badevægt i testuCare har lavet en smart vægt, der har fokus på din Body Mass Index (BMI). Hvis du ønsker at have en vægt, der selvfølgelig kan vise din vægt, men som også kan vise din BMI, er det her den rette vægt for dig.

Den er fremstillet i et ganske simpelt design, hvor farven er sort og grå. Farven er sort, der hvor du skal placere din fødder, mens det grå symboliserer det område på vægten, hvor du ikke skal stå. uCare BMI kan håndtere otte forskellige brugere, så der er også god mulighed for, at familien kan få lov til at få en brugerprofil på vægten.

Du holder øje med vægten på det flotte retrodisplay, der lyser i blåt, og med uCare BMI får du et overskueligt og ligetil 100-grams interval.

Vægtens maksimum vægt er på 150 kilo, og materialet på vægten er hærdet glas, hvilket er med til at give et flot og elegant udseende. Man skal dog være opmærksom på, at vægten bruger 2 stk. AAA-batterier, og disse medfølger ikke med selve badevægten.

Derfor skal man være opmærksom på, at man skal ud og købe dem, inden uCare BMI vil virke. Den har en dybde/længde på 30 cm og en bredde på 30 cm, så den er nem at flytte rundt i huset eller lejligheden. Denne vægt er perfekt, hvis du ikke ønsker alt for mange avancerede muligheder til din badevægt, men blot er interesseret i at få et præcist svar på din vægt og BMI.


Opsummering – Vælg den helt rigtige badevægt til dit behov

Ud fra testeksemplerne kan der konkluderes, at der er et kæmpe marked for badevægte. Prisklasserne på de udvalgte vægte viser også den store forskel, som er på vægtene.

Der er blevet gennemgået seks forskellige eksempler på badevægte, som viser, hvad du kan forvente at finde ude på markedet. Det vigtigste er at finde ud af, hvad dit behov er for en badevægt. Er det en badevægt til familien, er det smart at gå ud købe en vægt, der kan håndtere flere forskellige brugerprofiler, hvis familien ønsker at følge med i deres vægts udvikling via badevægten.

Men ønsker man blot at finde en badevægt, der kan vise en præcis måling af din vægt, er det ikke nødvendigt at bruge mange penge på en badevægt, der har alle mulige forskellige funktioner, du ikke får brugt.

Er du mere teknisk anlagt, kunne muligheden med en badevægt, der kan kobles på din smartphone, være en sjov funktion. Markedet er stort, og der findes uden tvivl også en til dine behov.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply