Barbermaskine test – Få et overblik over markedets bedste barbermaskiner

0

Hvordan vælger man den helt rette barbermaskine? Den der både er god til prisen, barberer tæt, og som samtidig efterlader huden blød og uden røde mærker og irritation? Lad os hjælpe dig på vej mod at finde den bedste barbermaskine til netop dit behov!

Barbermaskine bedst i test

Vi har sammensat en guide over fem af de allerbedste barbermaskiner på markedet lige nu, og i denne test vil vi kommentere på fordele og ulemper ved dem alle, samtidig med at vi sammenholder funktioner og detaljer mod prisen. De omtalte maskiner er alle af mærket Braun, der efterhånden er blevet at af de mærker, som er uløseligt forbundet med tysk kvalitet, når det er bedst. Men de enkelte maskiner har alle forskellige fordele og avancerede funktioner og kan erhverves til forskellige priser.

Find her den helt rigtige barbermaskine til dig. Vi matcher behov og funktionalitet, således at du vælger rigtigt første gang.


Braun Series 3 3090CC barbermaskinebarbermaskine test

→ Køb den hos Skousen.dk for 859 kroner

Braun Series 3 3090cc – testvinder hos tyske ETM Testmagazin – er en af de barbermaskiner, hvor man har formået at kæle for detaljerne, samtidig med at man har holdt omkostningerne og derfor prisen i den lave bund. Maskinens greb er udformet ergonomisk korrekt med en gummibelægning, som sørger for et godt, fast greb om maskinen, når man fjerner kropsbehåring – selvom man har våde hænder.

På indersiden af maskinen viser et lille LED-display status for både batteri og hygiejne, hvilket er praktisk i forhold til, at der bliver nemt at pleje maskinen og få den til at holde så længe som muligt. Faktisk behøver du slet ikke tænke på at vedligeholde og pleje maskinen – det klarer den medfølgende Clean&Charge-station for dig! Clean&Charge-stationen sørger for at rengøre, oplade og slibe barbermaskinen, når den ikke er i brug. Derudover er barbermaskinen ledningsløs og med et vandtæt barberhoved, hvilket gør, at maskinen er nem at rengøre efter eller under brug. Til forskel fra mange andre barbermaskiner, kan man nemlig skylle hele hovedet under fx håndvasken.

Tre-i-en løsning

Når maskinen er fuldt opladet, kan den køre i 50 minutter uafbrudt, hvorefter det tager 60 minutter at lade batteriet – type: NimH – helt op igen. Braun Series 3 3090cc benytter et såkaldt triple-action barbersystem, hvilket er en tre-i-en løsning, hvor barberhovedet blandt andet kan tilpasses alle typer af ansigtsformer og derfor altid kan performe en tæt og glat barbering. Til barbering af bakkenbarter og overskæg har barbermaskinen også en præcisionstrimmer, som muliggør en nem og ikke mindst nøjagtig trimning, så man ikke ender med enkelte hår, der fx er længere end resten, og således at man undgår, at skæglængden variere i længde.

Ved køb af denne maskine følger desuden også en rejsetaske, en beskyttelseshætte, en specialledning, den omtalte Clean&Charge-station, en rensepatron samt en rensebørste til rengøring efter brug.


Braun Series 5 5090CC barbermaskinetest barbermaskine

→ Køb den hos Whiteaway.com for 1.193 kroner

Braun Series 5 5090CC er en barbermaskine, som scorer rigtig højt på en række forskellige parametre; både grundighed, præcision, beskyttelse af huden, batteriets levetid samt maskinens greb og håndtering. Af den grund er også denne model tidligere kåret som markedets bedste af det tyske testmagasin ETM Testmagazin.

Braun laver barbermaskiner af meget høj kvalitet, og denne model er selvsagt ingen undtagelse. Den er designet til at arbejde i sidelæns bevægelser på huden, hvilket giver brugeren en bedre kontrol over barberingen samt et resultat præget af præcision samt en jævn barbering. Selve maskinens skæreblade er specialdesignet til at give en grundig barbering, ligesom maskinen er udstyret med Brauns FlexMotionTec, som sikrer et minimalt tryk mod huden og som derfor beskytter huden mod irritation og efterlader den pæn og blød. Ligesom den forrige model har Braun Series 5 5090CC et drejeligt barberhoved, der nemt og gnidningsfrit navigerer omkring ansigtets konturer og giver en tæt barbering som resultat.

LÆS OGSÅ:  Hårtrimmer test - Vi guider dig til det rigtige for dig

Clean&Charge-station

Endnu et plus ved denne maskine er, at der medfølger den omtalte Clean&Charge-station. Clean&Charge-stationen både rengør og oplader barbermaskinen, og det kræver altså uendelig lidt at få maskinen opladet, rengjort og smurt – faktisk klare den smarte maskine fra Braun alt dette helt selv. Maskinens batterilevetid er på 45 minutter i konstant brug, hvorefter det tager 60 minutter at få et fuldt opladet batteri igen.

Ved køb af Braun Series 5 5090CC får man kort sagt en maskine af kvalitet, hvor der – ligesom ved alle andre produkter fra Braun – er en maskine af godt håndværk og nytænkning, og selvom maskinen har integreret Clean&Charge-station, er barberhovedet tillige vaskbar, hvilket også betyder, at man eksempelvis under barnering kan skylle hår og hudceller væk under hanen – alt i alt en god maskine, man nemt kan bruge uden at skulle tænke for meget over rengøring efterfølgende.


Braun Series 5 5030s barbermaskinebedst i test barbermaskine

→ Køb den hos Skousen.dk for 670 kroner

Med Braun Series 5 5030s har vi med en model at gøre, som har imponeret – og vundet – i flere forskellige tests, når det kommer til kvalitet og i forbindelse med forskellige funktioner. Både Forbrugerrådet Tænk, Råd og Rön samt Test.de har lagt mærke til modellen og kåret den som testvinder over en lang række andre barbermaskiner af samme og andre mærker. Maskinen repræsenterer den gode kvalitet fra Braun, ligesom den leverer god brugervenlighed og allervigtigst en rigtig god barbering.

Modellen er udstyret med den såkaldte ActiveLift™-teknologi, hvilket betyder, at maskinen har et tredobbelt skærehoved. Teknologien bag denne funktion gør, at skærehovedet er i stand til at løfte og skære selv de fladtliggende hår, og dette giver en særdeles god og tæt barbering, hvorved man eksempelvis undgår, at man har enkeltstående længere hår. Derudover har barberhovedet forskellige hulstørrelser, hvilket ligeledes er med til, at maskinen og dens skæreblade bedre kan få fat i de mange ansigtshår.

Udstyret med FlexMotionTec

Ligesom de øvrige modeller er Braun Series 5 5030s også udstyret med FlexMotionTec-funktionen, som dækker over maskinens evne til at tilpasse sig din hud og dit ansigt på bedst mulig måde, da barberhovedet og skærebladene tilpasses efter ansigtsformen. Derudover har Braun Series 5 5030s et batteri med en levetid, der er mere eller mindre identisk med Brauns andre modeller, og et fuldt opladet batteri giver dig 45 minutters barbering – selvom prisen for denne model er væsentlig mindre. Desuden har maskinen et velfungerende LED-display, som hele tiden viser, hvor meget strøm du har tilbage.

Er du på udkig efter en barbermaskine, som ligger i den lave ende af prisskalaen, men hvor der hverken er gået på kompromis med kvalitet eller design, så kan denne model bestemt anbefales.


Braun °CoolTec CT4s Wet&Drybarbermaskine bedst i test

→ Køb den hos Skousen.dk for 949 kroner

Endnu en gang præsenteres her en af de kvalitetsbevidste og solide tyskproducerede Braun-maskiner. Men det, som adskiller denne model fra de øvrige, er den avancerede CoolTec-teknologi, som er én af de særligt revolutionerende funktioner, når det kommer til barbermaskiner. Teknologien gør, at barbermaskinen køles, når du bruger den, og dermed fjernes den varme, som ellers ofte opstår på barberhovedet under barbering – hvilket kan være årsag til irritation og

LÆS OGSÅ:  Varmepude test - Find den bedste varmepude til prisen

Denne maskine ligger altså ikke blot i den lave ende af skalaen, men den er også helt ideel til dig, som har følsom hud, eller til dig som bare gerne vil passe ekstra godt på din hud, da den kølende effekt er med til at forhindre hudirritationer. Den er så god, at Forbrugerrådet Tænk har kåret den som testvinder i sin klasse grundet den lave pris og de knivskarpe detaljer.

Vandtæt barbermaskine

Braun CoolTec CT4s er desuden vandtæt og fremstillet med det formål, at den også kan bruges i badet, hvilket blandt andet gør, at man helt kan undgå irritation under barbering, da man kan lade huden køle af vandet fra bruseren. Derudover har den – ligesom de øvrige modeller – et velfungerende LED-display, så du hele tiden kan holde styr på, hvornår din maskine skal lades op igen.

Er du på udkig efter en barbermaskine af velkendt og veldokumenteret god kvalitet, og som også er god for din hud og dine hårsække? Led ikke længere – Braun CoolTec CT4s er maskinen, du søger.


Braun Series 7 799CC barbermaskinebedste barbermaskine

→ Køb den hos Made4men.dk for 2.799 kroner

Testens sidste barbermaskine er Braun Series 7 799CC, og her er der tale om Brauns allermest avancerede maskine til dato. Intet mindre. Maskinen er udstyret med den revolutionerende Sonic-teknologi, som har 10.000 mikrovibrationer i minuttet. Det gør, at maskinen er eminent til at tilpasse sig til dit skægs tykkelse, og dermed giver maskinen en grundigere barbering end nogensinde før.

Det, som denne Braun-model også kan, hvilket gør den endnu bedre til at tilpasse sig efter dine forskellige behov, er de tre forskellige barberingsmuligheder; ”ekstra følsom”, ”normal” og ”intensiv mode”. De forskellige optioner kan altså både tilpasse sig dens forskellige brugere, men også den enkelte brugers forskellige barberingsbehov.

En anden funktion, som gør Braun Series 7 799CC helt speciel, er barberingsfoliet med den unikke geometri, som er det mest avanceret af sin slags. Det mobile barberingsfolie er velfungerende i sig selv, men kombineret med Brauns velkendte fleksible og drejelige barberingshoved, som skaber den perfekte kontakt til huden på ethvert område i ansigtet, giver denne maskine en helt særlig og optimal barberingsoplevelse.

5-trinssystem

Denne maskine er i sig selv et unika, men dertil kommer et helt unikt sæt tilbehør, som altså også hører med i prisen. Først og fremmest er der tale om en af verdens eneste alkoholbaserede rengøringsstationer, som i et 5-trinssystem rengør din maskine til perfektion. Alkoholvæsken dræber alle bakterier efter hver barbering. Den renser ikke bare, men den desinficerer, lader maskinen op, plejer og tørrer maskinen – det hele ved ét klik. Det kræver altså nærmest ingenting at holde din barbermaskine helt ren.

Desuden kommer maskinen med et præcisionspiece, som sikrer en præcis styling af områder, som kræver lidt ekstra finesse såsom bakkenbarter og overskæg. Barbermaskinen har et smart LED-display, som viser både batteri- og hygiejnestatus. Og maskinen klarer en fuld opladning på en time, hvilket effektivt giver 50 minutters trådløs barbering.

Med Braun Series 7 799CC er der tale om en barbermaskine i topklasse. Den har vundet prisen som forbrugerfavorit, ligesom både Politiken.dk, Stiftung Warentest og Aftonbladet har kåret den som testvinder på alle parametre. Prisen er højere end de andre Braun-maskiner i testen, men både kvalitet og tilbehør er helt i top.

LÆS OGSÅ:  Hårtørrer test – De bedste hårtørrer til dit hår

Når du skal vælge din nye barbermaskine

Skal du først og fremmest være klar over, hvad dine behov er. Hvordan er dit skæg? Er det tykt eller tyndt? Har du skæg i områder, som kræver ekstra opmærksomhed og finesse? Har din hud brug for lidt ekstra pleje og opmærksomhed? Derudover skal du naturligvis også lægge dig fast på et budget. Én ting er i hvert fald sikkert. Braun har en maskine til enhver smag, ethvert behov og til enhver pengepung. Fællesnævneren for alle maskinerne i testen er, at de er af den samme basale, lækre og solide kvalitet, som Braun er kendt for. Og ved køb af en Braun-maskine går man i det hele taget aldrig helt galt i byen.

Braun °CoolTec CT4s adskilte sig fra testens øvrige maskiner ved sin CoolTec-teknologi. Teknologien gør, at man undgår den sædvanlige opvarmning af barberbladene, som unægtelig sker under barbering. CoolTec-teknologien og dermed Braun CoolTec CT4s er særligt egnet til dig, som har en følsom hud, eller som bare gerne vil passe lidt ekstra på din hud og helt undgå irritation.


Pris og kvalitet følges ad

Braun Series 7 799CC repræsenterede testens prismæssige højdespringer, men dens unikke tilbehør og ekstra features taget i betragtning følges pris, kvalitet og den samlede barberingsoplevelse ad. Denne maskine er for dig, som søger den personlige barbering, der er tilpasset dig og dit skæg. Den er for dig, som sætter pris på dybdegående rengøring af din maskine, uden at du behøver gøre andet end at klikke en enkelt gang.

Braun Series 3 3090CC, Braun Series 5 5090CC og Braun Series 5 5030s er alle prisvindende Braun-maskiner, som scorer højt på parametre som grundighed, tæt barbering og præcision. De repræsenterer forskellige ender af prisskalaen, men i ingen af dem er der gået på kompromis med noget som helst.

Denne test viser i høj grad, hvorfor Braun er én af de førende barbermaskineproducenter i verden. De er med i front, når det gælder banebrydende teknologi, brugervenlighed og design, ligesom de bestræber sig på altid at give brugeren en god samlet oplevelse. Alt det skinner igennem i alle fem testede maskiner, og uanset hvilken én du vælger, får du et solidt produkt, som er tilpasset lige netop dig.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (1 Vurdering)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply