Bedste padel tennis bat – Find det rette padel bat til dit niveau

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

I denne artikel har vi samlet de bedste padel tennis bat, der er at finde på markedet lige nu. Vi guider dig desuden til, hvilket bat der passer bedst til dig og dine behov – alt efter om du er nybegynder, øvet eller professionel inden for padel tennis. Alle padel tennis bat i denne guide er blevet nøje udvalgt ud fra grundig research af de bedst sælgende og ”bedst i test” padel tennis bat på markedet lige nu, vurderet af eksterne kilder.

Vi har derudover også taget højde for at inddrage forskellige modeller i både prisklasser, behov og spillestil. Du  finder derfor både padel tennis bat, der er budgetvenlige, har forskellige former, design og vægt, og som enten er tilpasset en kontrol, all-round eller offensiv spillestil.

I skemaet nedenfor finder du først og fremmest et lille voerblik over de forskellige padelbat vi har fundet, gennem vores research til denne komplette guide.

ForhandlerModelVægtFormSpillestilPris
Babolat Viper 2020350-370 gDiamantOffensiv og styrke898,-
Prince Racket Beast R360-370 gRundAll-round800,-
Adidas Adipower Ctrl 2.0360-380 gRund oversizeKontrol2.300,-
Babolat Defiance Carbon360-380 gRundKontrol1.345,-
Babolat Lite Revenge350-360 gDråbeAll-round895,-
NOX ML10 Pro Cup Black Edition370-380 gRundKontrol1.348,-

Babolat Viper 2020 – til den øvede og offensive spiller

bedste padelbat→ Set hos Padelgeek.com til 898 kr.

→ Set hos Billigsport24.dk til 1.199 kr.

 • Vægt: 350-370 gram
 • Form: Diamant
 • Spillestil: Offensiv og styrke
 • Egnet til: Øvede
 • Kraftfulde slag, avancerede manøvre

Babolat Viper 2020 er et super valg den til offensive og øvede spiller – en spiller, der nyder at angribe tæt på nettet, når man står på banen.

Babolat Viper 2020 padel tennis bat er et yderst let bat, hvilket gør, at du har lettere ved at lave gode bevægelser med det, samtidig med at battet giver dig en øget fleksibilitet.

Dette padel tennis bat har et diamantformet hoved, der både sikrer dig kraftfulde slag, en høj ydeevne og øget kontrol over dine slag. Et tennis padel bat er et bat, der oftest er lidt ”hovedtungt”.

Det vil sige, at det meste af battets vægt er placeret øverst på battet. Det gør, at battet kan føles lidt tungere end andre tennisbat med for eksempel runde hoveder eller dråbeformede hoveder, men til gengæld giver det diamantformede hoved på Babolat Viper 2020 utroligt kraftfulde slag.

Battet er lavet i høj kvalitet, hvoraf selve rammen består af karbon, mens overfladen er fremstillet af glasfibre, der gør battet let og brugbart. Dette er med andre ord et letvægtsbat med masser af styrke.

Foruden et højkvalitetsbat får du også den nyeste 3D-spinteknologi, der øger dine muligheder samt styrke, når du slår til bolden. Ydermere har Babolat Viper 2020 et nyt hulmønster, der gør, at battet lettere flyver gennem luften.

Babolat Viper 2020 padel tennis bat er til dig, der elsker at dominere på banen og at lave masser af spins og smashbolde. Derfor er dette bat også et bat, der oftest skal vælges med omhu, og som vælges af den mere erfarne og dygtige padelspiller. Det kan derfor ikke anbefales til en nybegynder inden for sporten.


Prince Racket Beast R – et budgetvenligt nybegynderbat

billigt padel bat→ Set hos Padelgeek.com til 800 kr.

 • Vægt: 360-370 gram
 • Form: Rund
 • Spillestil: All-round
 • Egnet til: Nybegyndere
 • Velafbalanceret, prisvenlig, flot design

Prince Racket Beast R er det perfekte padel tennis bat til dig, hvis du er nybegynder. Battet kræver ingen speciel spillestil, for det er nemlig designet til at tilpasse sig en all-round spillestil. Dette betyder også, at battet er velafbalanceret og en god kombination af både styrke og kontrol.

Et rundt hoved som på Prince Racket Beast R giver dig et ”sweet spot” – der hvor battets vægt er placeret – lige på midten af battet, hvilket giver dig en øget kontrol, samtidig med at det bliver lettere for dig at ramme bolden rent, når du står på banen.

Derfor er det runde hoved på netop dette padel tennis bat også velegnet til nybegyndere eller generelt motionister, der måske kun ønsker at spille padel tennis en gang imellem. Mere øvede og dygtigere spiller kan dog også snildt bruge et bat med et rundt hoved.

Derudover er Prince Racket Beast R en meget prisvenlig model og henvender sig til dig, der ikke er klar til at investere i et dyrere padel tennis bat. Prince Racket Beast R er et padel tennis bat, der er velegnet til både voksne og børn.

Derudover er battet designet i glasfiber og karbon og har et enkelt og flot design i hvide, sorte og blå farver. Dette padel tennis bat kan bruges i alle positioner på banen, og det kan ligeledes benyttes i både single- og doublekampe. Prince Racket Beast R er et af de bedste padel tennis bat til begyndere, der vil teste sporten af.


Adidas Adipower Ctrl 2.0 – kontrol og cool design

bedst i test padel tennis bat→ Set hos Padelgeek.com til 2.300 kr.

 • Vægt: 360-380 gram
 • Form: Rund oversize
 • Spillestil: Kontrol
 • Egnet til: Professionelle
 • Super føling, øget kontrol, god balance mellem fart og styrke

Adidas Adipower Ctrl 2.0 er et padel tennis bat, der emmer af kontrol og et lækkert kvalitetsdesign. Dette padel tennis bat er det perfekte bat til dig, der i højere grad er på udkig efter kontrol fremfor styrke.

Med dets runde oversize hovedform sikrer det dig øget kontrol, mens du som spiller selv genererer battets styrke. Det runde hoved bliver næsten til et dråbeformet hoved, og derfor adskiller dette padel tennis bat sig også fra andre padel tennis bat med runde hoveder.

Det, at hovedet på Adidas Adipower Ctrl 2.0 næsten er dråbeformet, gør, at du får en god balance mellem kontrol, fart og styrke, samtidig med at du får et bat med super føling.

Adidas Adipower Ctrl 2.0 er et let padel tennis bat designet med et karbon-aluminiseret hoved samt et nopret karbon greb, der skaber stabilitet og kontrol, og som ligger behageligt i din hånd. Derudover har battet et ”sweet spot” midtpå samt en kerne, der besidder High Memory EVA, hvilket tilfører styrke ved hvert slag.

Sidst, men ikke mindst er Adidas Adipower Ctrl 2.0 udstyret med et såkaldt ”smart holes curve”, der gør det endnu lettere for dig at svinge det gennem luften og give dine slag fuld kraft.

Er du på udkig efter et padel tennis bat, der giver dig øget kontrol og et cool design, og er du klar til at spendere lidt flere penge for at få det helt rigtige bat, så er Adidas Adipower Ctrl 2.0 noget for dig.


Babolat Defiance Carbon – ydet kontrolevne og knivskarp præcision

bedste padelbat til prisen→ Set hos Padelgeek.com til 1.345 kr.

 • Vægt: 360-380 gram
 • Form: Rund
 • Spillestil: Kontrol
 • Egnet til: Let øvede, øvede og professionelle
 • Præcision, kontrol, god mulighed for spin og skruebolde

Babolat Defiance Carbon er til dig, der eftersøger øget kontrolevne og knivskarp præcision. Dette padel tennis bat er fremstillet i 100 % karbon, hvilket giver dig stor stabilitet samt en øget lethed og dermed yderst skarp præcision, når du spiller.

Derudover har du også god mulighed for at lave både spins og skruebolde med dette padel tennis bat, da det har et 3D-mønster på hovedets overflade.

Babolat Defiance Carbon er heller ikke bare hvilket som helst kontrol-bat – det har nemlig et indbygget stabilitetssystem placeret i midten af battet, der giver dig fuld kontrol og stabilitet på hele battet samt stort fokus på føling.

Balancepunktet – eller ”sweet spottet’ – er placeret længere nede end på mange andre padel tennis bat med runde hoveder, og derfor er kontrollen på Babolat Defiance Carbon skærpet i forhold til andre rundhoved-bat.

Dog er der også blevet lagt kærlighed i battets styrke med hensyn til dets design. Babolat Defiance Carbon er nemlig designet i ”full carbon technology”, hvilket giver dig mulighed for at generere endnu mere styrke i dine slag og sende bolden afsted med ekstra spin.

Battet er til voksne og hovedsageligt målrettet de øvede eller professionelle, der leder et efter padel tennis bat, der kan give dig millimeterpræcision. Skaber du selv en masse styrke i dine slag, så er dette padel tennis bat til dig, da du kan opnå fuldt udbytte af battets tårnhøje kontrol – og derved sikre dig flere point i dine fremtidige turneringer.

Babolat Defiance Carbon ligger i mellemprisklassen og er et overskueligt padel tennis bat, hvad end du er let øvet, øvet eller professionel.


Babolat Revenge Lite – et alsidigt bat

padelbat tilbud→ Set hos Padelgeek.com til 895 kr.

 • Vægt: 350-380 gram
 • Form: Dråbe
 • Spillestil: All-round
 • Egnet til: Øvede
 • Prisvenligt, det bedste fra begge verdener

Babolat har endnu et padel tennis bat, der giver dig et alsidigt og mere prisvenligt bat. Babolat Revenge Lite er et all-round padel tennis bat, der er skabt til den øvede spiller.

Battet er designet med et dråbeformet hoved, der modsat et rundt eller et diamantformet hoved giver dig den perfekte kombination mellem styrke og kontrol. Det dråbeformede hoved på Babolat Revenge Lite er en kombination af både det runde og det diamantformede hoved.

Battets ”sweet spot” – altså der, hvor størstedelen af padel tennis battets vægt er placeret – er lige over midten. Det betyder, at du med et dråbeformet hoved som på Babolat Revenge Lite får lidt mere kontrol end med et rundt hoved, samtidig med at det er nemmere at styre end det diamantformede hoved.

Oftest er sådan et bat velegnet til let øvede eller øvede, men professionelle kan også snildt benytte sig af et bat med et dråbeformet hoved.

Derudover er Babolat Revenge Lite padel tennis bat også et yderst let bat, da det er skabt af fjerlet karbon. Denne fjerlette karbon gør dine bevægelser langt mere elegante og lette og øger ligeledes din fleksibilitet, når du står på banen. Derudover ligger battet på den billige side af prisklassen og er derfor også overskueligt som et førstegangs-padel tennis bat.

Babolat Revenge Lit giver dig ”the best of both worlds” med en kombination af både styrke, fart og kontrol. Det er perfekt til dig, der søger et alsidigt padel tennis bat til en all-round spillestil.


NOX ML10 Pro Cup Black Edition – et bat i verdensklasse

padelbat test→ Set hos Padelgeek.com til 1.348 kr.

 • Vægt: 370-380 gram
 • Form: Rund
 • Spillestil: Kontrol
 • Egnet til: Øvede
 • Designet af Miguel Lamperti, sikret kontrol, høj levetid

Dette padel tennis bat er et bat i verdensklasse i den forstand, at verdensklassespilleren Miguel Lamperti både har været med til at designe, udvikle og ikke mindst lægge navn til dette lækre bat fra NOX.

NOX ML10 Pro Cup Black Edition er designet med et rundt hoved, der sikrer dig masser af kontrol og præcision som spiller.

Derudover adskiller battet sig fra andre padel tennis bat, der også har runde hoveder, da NOX ML10 Pro Cup Black Edition også giver dig lidt mere styrke end normalt. Dette er en klar fordel, hvis du lægger dig ud med at spille offensiv.

NOX ML10 Pro Cup Black Edition er et padel tennis bat med en høj levetid – også selvom du spiller hver dag. Battet er nemlig designet i det klassiske fjerlette karbon samt et tynd lag af metalfiberglas, der virker beskyttende. Dette all-round padel tennis bat giver dig en god kombination af både styrke, præcision og kontrol, samtidig med at det tillader de ekstra kraftfulde slag.

NOX ML10 Pro Cup Black Edition er til dig, der spiller padel tennis på højt plan – eller har et ønske om det – og som ikke er bleg for at bruge lidt ekstra penge på det helt rigtige sportsudstyr.


Bedste råd til at finde det bedste padel tennis bat for dig

Noget af det vigtigste, når du skal til at udvælge dit padel tennis bat, er vægten. I denne artikel svinger vægten på de udvalgte padel tennis bat mellem 350-380 gram. Og selvom 30 gram måske ikke lyder af meget, kan det være altafgørende for, hvordan du spiller på banen. Derudover har vægtens placering også en betydning for, hvordan battet ligger i din hånd, og hvordan du styrer det.

Vægten kan inddeles i tre kategorier: hovedtung, balanceret og hovedlet. Oftest er et hovedtungt bat et bat med et diamantformet hoved, mens et balanceret og hovedlet bat er henholdsvist et rundt og et dråbeformet hoved.

Det hovedtunge bat vil føles meget tungere i hånden og generere større kraft og vilde smash. Et hovedlet bat føles meget let, da al vægten kommer til at ligge i grebet og håndleddet. Med et hovedlet bat kan du bevæge dig hurtigere og lettere, hvorimod det er svært at have hurtige reaktioner med et bat, der er hovedtungt. Et balanceret bat med et rundt hoved ligger i midten af de to.

Når du leder efter dit nye padel tennis bat, vil vi derfor anbefale, at du først og fremmest finder ud af, hvad din spillestil er, og derefter finder ud af, om du kan klassificeres som en nybegynder, let øvet eller øvet. De hovedlette og balancerede bat er perfekte til nybegyndere og let øvede, mens et hovedtungt bat kræver mere øvelse og  træning.


Andre indlæg, som kunne have din interesse

Skal du være helt klar til padel tennis sæsonen, så er det en rigtig god ide, at styrke din kondition, så du ikke brænder ud i løbet af en lang udmarvende kamp. Til dette kan du udstyre dig med det helt optimale hjemmetrænings setup, i form af forskellige træningsmaskiner til hjemmet. Læs vores løbebånd test, stepmaskine test, spinningcykel test, crosstrainer test eller motionscykel test.

Du kan også prøve en romaskine, som er rigtig god til både styrke og kondition. Læs mere om nogle af de bedste af slagsen i vores romaskine test.

Læs også vores skridttæller test, så du dagligt kan følge med i din aktivitet. Det giver både god motivation, og holder dig op på din træning og resultater.

Efter en god dags motion er det vigtigt med en god nattesøvn. Til dette er det naturligvis vigtigt med en god seng at sove i. Du kan læse mere om hvordan du finder den bedste seng til dit behov i vores elevationsseng test, kontinentalseng test eller boxmadras test.

Du kan også finde god inspiration til dit valg af madrasser i vores springmadras test og topmadras test.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (1 Vurdering)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply