Billig strøm test – Er du på udkig efter billig strøm? Find den bedste pris på el

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Strøm er noget, vi alle sammen bruger hver evigt eneste dag. Fra lyset om aftenen, køleskabet og ikke mindst alle de enheder, vi lader op, når vi sover. Strøm er med andre ord ganske uundværligt for vores liv og vores hverdag. Det er der ganske vist slet ingen tvivl om.

Derimod kan der herske en tvivl om, hvorvidt man går og betaler mere, end man rent faktisk behøver. Vi giver dig derfor muligheden for at finde et billig elselskab, så du kan få det billigste strøm – du skal blot følge vores billig strøm test her på siden.

Indsend din elregning på Elberegner.dk

→ Indsend din elregning nu og få et gratis og uforpligtende tilbud på en ny el-aftale

Synes du det er svært at gemmenskue elmarkedet og elpriserne, kan du med fordel overlade opgaven til Elberegner. Her har du nemlig mulig for at indsende din elregning til deres team, hvorefter de regner på om du kan få en ny og billigere el-aftale.

Sådan fungerer det

Du udfylder formularen på siden, hvor du bliver bedt om at indtaste dit navn, e-mail og telefonnummer. Derudover skal du vedhæfte en PDF eller et billede af din seneste elregning.

Herefter kan du blot læne dig tilbage og vente på at Elberegner vender tilbage med et tilbud. Du modtager en mail med et link til den aftale som passer bedst til dit forbrug og hvor du får den største årlige besparelse.

Det er gratis og uforpligtende at indsende sin elregning.

Mulighed for selv at sammenligne priser på strøm

Foretrækker du selv at sammenligne priserne, kan du på deres hjemmeside danne dig et overblik over forskellige elpriser og el-produkter.

Det giver dig et godt grundlag, for at vælge dit kommende elselskab og det er uanset om du foretrækker den bedste elpris på markedet eller om du vil have strømmen skal være klimavenlig.

Lad Elberegner klare arbejdet for dig

Det er en stor fordel at man blot kan overlade arbejdet til Elberegner og lade dem lave beregningen for dig. På den måde spare du en masse tid, fordi du ikke behøver at sætte dig ind i alle de forskellige elselskabers priser og produkter.

Bedste elselskab

Find den billigste strøm og spar penge

Selvfølgelig kan man blot forholde sig ganske passivt til sin strømudbyder. Hvem ved – måske er du så heldig, at du allerede bruger det bedste elselskab på markedet og dermed allerede har billig strøm.

Men hvad hvis vi fortalte dig, at der nok med al sandsynlighed er penge for dig at spare på det årlige budget på din elregning? Det eneste, det kræver, er, at du laver en billig strøm test, for at finde ud af om der er nogle billig strøm leverandør, som kan tilbyde dig en billigere pris på el.

Men hvordan gør man bedst det? Vi har undersøgt tre forskellige sammenligningssider af billig strøm og er gået i dybden med, hvad hver billig strøm leverandør er stærke på, og finder et elselskab bedst i test.

Vi har undersøgt, hvordan du kan skaffe et overblik over, hvor du kan få billigere strøm. Vi har samlet det hele i denne billig strøm test-artikel til dig.

Hvis du vil blive klogere på, hvordan du kan spare penge på dit strømbudget, så kan du roligt læse med her og finde ud af, hvordan billig strøm kan sammenlignes.

Få billig strøm sammenlign din nuværende løsning med andre mulige tilbud

Vi har kigget på, hvordan forskellige elselskaber på markedet har klaret sig i diverse tests, og hvordan de er blevet modtaget af kunderne. Og det skal da ikke være nogen hemmelighed, at det både er besværligt, tidskrævende og til tider også uoverskueligt, hvis man ene og alene skal undersøge de mange forskellige billige elselskaber, der findes på markedet.

Elmarkedet har nemlig siden 2003 være frit. For dig som forbruger er dette selvfølgelig en skøn nyhed – for det betyder jo, at du selv kan vælge, hvilket elselskab du ønsker at bruge, uanset om det skal være det billigste elselskab eller bedste elselskab.

Det betyder da også, at der er overvældende mange forskellige elselskaber, som man skal forholde sig til. Derfor vil de fleste måske slet ikke gå i gang til at starte med. Men det er en stor skam, for der er nemlig potentielt mange penge for dig at spare som forbruger, hvis du vælger det rette elselskab. Heldigvis er dette et problem, som andre også har fået øjnene op for, så der er derfor hjælp at hente, hvis du ønsker at finde ud af om du kan få en billigere elpris.

LÆS OGSÅ:  Blødgøringsanlæg test: Find det bedste blødgøringsanlæg

Dan et hurtigt overblik over billig el på nettet

Vi har kigget på to forskellige sider, der har specialiseret sig i at hjælpe forbrugerne på rette vej og i at finde det billigste elselskab til netop dem. Længere nede gennemgår vi naturligvis de to forskellige sider og uddyber, hvad deres styrker hver især er.

TjenesteFordeleUlemper
• Sammenlign priser fra alle danske elselskaber
• Opdaterer priser dagligt
• Sammenlign på baggrund af dit forbrug og bopæl
• Du vælger selv blandt elselskaberne
• Der findes rigtig mange elprodukter
• Sammenligner priser i forhold til din nuværende leverandør for dig
• Finder selv de bedste elselskaber til dig
• Sammenligner ud fra dit postnummer
• Nemt og brugervenligt at benytte
• Giver ikke en oversigt over prisforskel
• Finder 3 tilbud, der matcher dine behov
• Nem og hurtig at komme i gang med
• Mulighed for at følge sagen på deres hjemmeside
• Mulighed for at informere om særlige krav til eksempelvis energitype i kontaktformularen
• Oplyser ikke, hvilke selskaber man bliver kontaktet af
• Man skal selv huske at informere om sit nuværende elselskab

Hvorfor er det i det hele taget en god idé at skifte elselskab og finde en billig strøm leverandør?

Der er slet og ret ingen vej uden om en elregning. Vi har alle brug for strøm døgnet rundt, hver evig eneste dag. Gennem de seneste mange år er det blevet populært at spare på strømmen. Vi er blevet langt mere bevidste om, at den enkeltes strømforbrug kan nedsættes ved at vælge et billig elselskab.

Vi forholder os gladeligt til både energiklasser og sparepærer, og vi slukker lyset i de rum, vi ikke opholder os i – og måske sørger vi endda også for, at så få enheder som muligt konstant står på standby i hjemmet. Alt sammen gør vi i strømbesparingens tjeneste, fordi vi både ønsker billig strøm om natten og dagen.

Og hvorom alle disse tiltag selvfølgelig er med til at sænke dit forbrug af strøm og dermed også den regning, der unægteligt følger med, så er der faktisk endnu flere tiltag, som du kan tage, hvis du gerne vil spare endnu flere penge på din strøm med en billig strøm test.

Læs også være guide om de bedste elselskaber.

Frit marked giver forbrugeren en større valgfrihed

I 2003 blev det muligt for den enkelte forbruger selv at vælge, hvilket elselskab man ønskede at skrive sig op ved. Selvom det måske for nogle kan virke indlysende, at man selvfølgelig selv kan vælge elselskab, så er det faktisk de færreste, der aktivt forholder sig til deres elregning, og om der eventuelt kan være penge at spare. Strøm er jo bare noget, vi bruger og betaler for – det vigtigste er vel, at det fungerer. Ikke sandt?

Faktisk er der mange fordele ved at undersøge sine muligheder for at skifte elselskab, og den største er måske ikke overraskende af økonomisk karakter. Men det er bestemt ikke den eneste fordel.

Ved at undersøge forskellige elselskaber har du for eksempel også mulighed for at vælge et elselskab, der producerer strøm gennem vedvarende energi. Det kan på den måde nærmest virke enormt indlysende at forholde sig aktivt til sit elselskab.

Billig elselskab

Derfor skal du selv stå i spidsen for dit skifte af elselskab

Så langt så godt. Nu er der styr på, hvorfor det er en god idé at skifte elselskab, eller i hvert fald hvorfor det er en god idé at undersøge, hvilke muligheder man har som forbruger, og om der eventuelt er en betydelig sum penge at spare ved at skifte til et nyt elselskab og dermed få en ny pris på el. Men hvad så nu?

Nu er det en rigtig god idé, at du selv står i spidsen for dit eventuelle skift af elselskab. Måske er du stødt på forskellige sælgere på både gaden og i telefonen. Ofte lokker de med gode introduktionstilbud eller store årlige besparelser på dine elregninger – men hvis du vil have mest muligt ud af at skifte elselskab, er det klart bedst, at du selv står i spidsen for det.

Hvis man bliver stoppet på gaden, mens man er på vej et sted hen, har man ikke nødvendigvis tid til at sætte sig ordentlig ind i alle tallene og de eventuelle besparelser, man bliver tilbudt, inden man siger ja tak. Det samme gør sig i og for sig også gældende over telefonen.

På nettet, derimod, har du god tid og har selv kontrol over, hvem og hvad der eventuelt kan kontakte dig med tilbud. Nu tænker du måske, at det også lyder lidt tidskrævende og besværligt – men sagen forholder sig faktisk stik modsat. Hvis bare man ved, hvilke redskaber, der er smarte at benytte sig af, så kan man faktisk blive meget klogere og måske endda hente sit første tilbud eller skifte elselskab den samme dag, som man har startet sin undersøgelse.


Find billig el på nettet med Tjenestetorvet.dk

Billig strøm

→ Få 3 uforpligtende tilbud på el gennem Tjenestetorvet.dk

Hvis du gerne vil finde ud af, om der er penge at spare på dit årlige strømforbrug, og føler dig parat til at hente forskellige tilbud fra forskellige elselskaber, så er det en rigtig god idé at gøre godt brug af en sammenligningstjeneste, og det er netop, hvad Tjenestetorvet.dk er.

Tjenestetorvet har eksisteret i Danmark siden 2010 og har på forhånd dannet overblikket over de forskellige elselskaber for dig. Det er altså en nem måde at foretage en billig strøm test.

Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at finde ud af, hvor mange forskellige elselskaber du selv skal kontakte. Så hvis du sidder og tænker “hvilket elselskab skal jeg vælge?” så findet tjenestetorvet de bedste matches for dig, ganske hurtigt og nemt.

Læs også vores guide om de billigste elselskaber i Danmark.

Sådan fungerer det

Den første information, du bliver bedt om at indtaste, er hvilket postnummer, du bor i. Hvilke elselskaber, din bopæl har adgang til, afhænger nemlig af, hvor du bor. Herefter vil du blive ført videre til en side, hvor du udfylder adresse, telefonnummer, e-mail osv.

Du bliver også bedt om at oplyse, hvilket elselskab, der er dit nuværende – hvilket blot gør sammenligningsgrundlaget endnu bedre for den videre proces.

Det tager 1-2 minutter at komme igennem, og når du er færdig, kan du se hvilke selskaber, du vil blive sat i kontakt med. Og så behøver du faktisk ikke at gøre mere derfra.

Få nemt og hurtigt de bedste tilbud på strøm

Indenfor 1-3 hverdage vil du blive ringet op med tilbud fra de elselskaber, som tjenestetorvet.dk har fundet til dig. Det er vigtigt at understrege, at alle de tilbud, du får, er ganske uforpligtende og gratis. Du skal altså derfor ikke nødvendigvis takke ja til et konkret tilbud, hvis du ikke har lyst eller hvis du vil tænke over dit valg af elselskab.

Derfor skal du bruge tjenestetorvet.dk til at få den bedste strømaftale

Hvis du bare gerne vil danne dig en idé om, hvorvidt du kan få en eventuel besparelse på din strømregning, er tjenestetorvet.dk et godt redskab. Du bliver sat i kontakt med forskellige elselskaber, hvilket kun er en fordel for dig som forbruger. Det betyder nemlig, at du får et meget bedre og mere holdbart grundlag for at vælge dit kommende elselskab og på den måde har du mulighed for at finde et billig elselskab.


Find billig el priser og hent konkrete tilbud i dag

Billig strøm test

→ Få 3 uforpligtende tilbud på et eltjek gennem 3byggetilbud.dk

Du har også mulighed for at få 3 uforpligtende tilbud på et eltjek gennem den smarte og nemme kontraktformular på 3byggetilbud.dk. Det er både nemt og hurtigt at bestille et eltjek gennem 3byggetilbud – det behøver slet ikke at tage alverdens tid for dig og på inden tid har du tilbud på billige strøm.

Hos 3byggetilbud har de stor erfaring med at matche brugeren men den service, der bliver spurgt efter. Så hvis du leder efter et godt sted at få sammenlignet dine muligheder for valg af elselskab, kan dette være det helt rette sted for dig at starte.

Sådan fungerer det

Du kommer hurtigt i gang med at finde det bedste tilbud på el på 3byggetilbud.dk. Så snart du har udfyldt standardinformationer som telefonnummer, adresse osv. og har trykket dig videre nederst på siden, så er du sådan set allerede godt i gang. Det tager godt og vel 1-2 minutter at få sat gang i hele processen.

Hvis du har et særligt ønske til dit kommende elselskab, så har du også mulighed for at skrive det i kontaktformularen. Du kan for eksempel skrive, at du er interesseret i et grønnere elselskab, hvis det er det, du ønsker og du vil blive vist det billigst strøm indenfor grønne elselskaber.

Mulighed for selv at følge med

Så snart din sag er oprettet, kan du følge den inde på siden – og endda annullere hele sagen igen, hvis du af en eller anden årsag har fortrudt.

Senere vil du blive kontaktet med tre forskellige tilbud på billige elselskaber, som du kan vælge imellem. Men også her er det vigtigt at bide mærke i, at alle tilbuddene er uforpligtende og gratis at få. Så du behøver ikke at vælge nogle af dem, hvis du ikke føler dig overbevist af tilbuddene.

Lad 3byggetilbud.dk finde de bedste bud for dig at vælge imellem

Den helt klare fordel ved at bede om tre tilbud på billigere strøm gennem 3byggetilbud er, at du ikke behøver at sætte dig ind i, hvilke elselskaber du bør undersøge på forhånd. En anden god fordel er, at der er plads til, at du kan informere om særlige ønsker til dit kommende elselskab. Det kan jo være en rigtig god måde at komme i gang på, hvis du allerede er nysgerrig på forskellige typer kilder til strøm, og allerede ved, hvad du kunne tænke dig at bruge af strøm.


Fra at finde det bedste billig el selskab på nettet til at skifte sin leverandør ud – Hvordan gør man?

Det er faktisk lige så nemt at skifte sin leverandør til el ud, som det er at få nye tilbud fra dem. Når du har fundet det elselskab, du gerne vil skifte til, vil det pågældende elselskab bede om de konkrete informationer, de skal bruge, for at kunne foretage skiftet.

Det betyder med andre ord, at din indsats fra start til slut er minimal. Gennem enten tjenestetorvet.dk eller 3byggetilbud.dk kan du nemt og hurtigt komme i gang med at få de bedste tilbud på billig strøm til din husstand. Og så er selve skiftet endda også nemt – og den økonomiske gevinst er potentielt stor.


Andre indlæg, guides og artikler som kunne være interessante for dig

Du kan også tage et kig på gasfyr, hvor vi guider dig til det mest optimale valg i vores gasfyr test.

Det kan også være en varmepumpe er det ideelle valg for dig. Læs mere om dette i vores varmepumpe test. Eller læs mere om specifikke varmepumper i hhv. vores luft til luft varmepumpe test og luft til vand varmepumpe test.

Vi har fundet frem til nogle af de bedste brændeovne på markedet. Dette kan du læse meget mere om, og blive klogere på dit valg i vores brændeovn test.

Du kan også få opvarmet din bolig med en elradiator. Læs mere om dette valg i vores elradiator test. For at holde bedst på varmen kan hulmursisolering være en god investering. Læs om mere om hulmursisolering.

Sover du dårligt om natten? Så kan det være en god ide at opgradere din seng eller madras. Læs om de bedste senge i vores elevationssenge test, kontinentalseng test eller boksmadras test. Eller find de bedste madrasser i vores topmadras test eller springmadras test.

Du kan også finde en god sovesofa til gæsteværelset i vores sovesofa test.


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

💲 Hvordan finder jeg hurtigt ud af, om der er penge at spare?

Du kan nemt få sammenlignet priser ved hjælp af forskellige tjenester.

❓ Hvorfor skal jeg skifte elselskab?

Fordi der er mange forskellige elselskaber på markedet, betyder det, at priserne kan variere en del. Derfor kan der være mange penge at spare ved at få sammenlignet sine muligheder.

💡 Kan jeg selv vælge, hvilket elselskab jeg gerne vil gøre brug af?

Ja. Der er intet krav om, at du skal bruge et specifikt elselskab. Men hvilke elselskaber, du har adgang til, varierer dog fra postnummer til postnummer.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (2 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply