Billigste elselskaber – sådan får du den billigste strøm i 2023

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Er du på udkig efter det billigste elselskab i Danmark? Så er du kommet til det rette sted. Her på Testsektionen har vi undersøgt markedet for billig strøm, og fundet frem til de billigste elselskaber som du kan vælge mellem.

Populær lige nu

Gasel

 • El til børspris + 10 øre/kWh
 • Grøn strøm fra danske solceller
 • 0 kr. i oprettelse og abonnement

OK Energi

 • Mulighed for månedlig betaling
 • Ingen abonnement eller gebyrer
 • Hold øje med gode tilbud løbende

Nettopower

 • God kundeservice
 • 0 kr. i abonnement og ingen binding
 • Timepris der følger markedet

Vi har gennemgået og sammenlignet priserne på de billigste elselskaber i Danmark.

På baggrund af vores kollegaers gennemgang, kan vi herunder præsentere dig for de elselskaber, som vi har fundet frem til, sælger noget af den billigste strøm i 2023. Afslutningsvis finder du en samlet liste over billigste el-leverandører over tid.

Læs videre nedenfor og find dit nye billige elselskab.

1. Gasel – et billigt elselskab med grøn strøm

Gasel er et dansk elselskab, som fokuserer på at levere grøn strøm fra danske solceller til overkommelige priser.

Priserne hos Gasel er blandt de billigste på markedet, og i denne oversigt over de billigste elselskaber scorer Gasel en fin placering blandt de billigste elselskab lige nu.

Gasel er desuden kendt for deres gode kundeservice og høj kundetilfredshed, hvilket tydeligt afspejles i deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.

Skift til Gasel her

Skift til Gasel her

2. Nettopower – kåret til det billigste elselskab i 2019

Nettopower er et elselskab, der tilbyder el til en yderst konkurrencedygtig pris. Nettopower blev i 2019, kåret af Forsyningstilsynet til at udbyde branchens billigste el-produkt. Selskabet lægger stor vægt på at have en kvalitetssikret kundeservice samt 100% gennemsigtige processer, så du som kunde altid får den bedste oplevelse.

Siden deres grundlæggelse i 2012 har Nettopower været en af de førende aktører på markedet, og deres ambition er at fortsætte med at levere den bedste service til deres kunder.

Nettopower er ikke blot et billigt elselskab, men også et el selskab med gode kundeanmeldelser. Det afspejler sig i deres Trustpilot anmeldelser, hvor de i skrivende stund har 3,8 ud af 5 stjerner.

Du kan have fuld tillid til, at Nettopower tilbyder nogle af de billigste elpriser på markedet.

Skift til Nettopower her

3. OK El – tilbyder billig strøm som støtter lokalsporten

OK er mere end blot et billigt elselskab. OK tilbyder nemlig også benzin, mobilabonnementer og forsikringer. Deres nyeste skud på stammen er deres ladebokse, som går hånd i hånd med deres billige strøm-aftaler.

Som kunde hos OK kan du med fordel samle flere af dine produkter, således du ikke skal rode rundt med flere regninger end højest nødvendigt.

LÆS OGSÅ:  Bordgrill test: Her er de fem bedste på markedet

Foruden OK’s billige elpriser får du også, en elleverandør som har omtanke for miljø og lokalsport.

OK er ikke bare et af de billigste elselskaber i Danmark, men tilbyder altså en lang række produkter, som kan være med til at gavne dig og din økonomi. På denne hjemmeside kan du beregne, om OK er det billigste elselskab til dit forbrug.

Skift til billig el fra OK her

4. Natur-Energi – en billig og grøn elleverandør

Er du på udkig efter en miljøvenlig og et prisvenligt elselskab i Danmark? Så bør du overveje Natur-Energi. Natur-Energi er kendt for deres grønne profil og fokus på at levere bæredygtig energi. Udover deres miljøvenlige tilgang, er Natur-Energi også blandt de billigste elselskaber på markedet.

Med Natur-Energi som dit elselskab, kan du være sikker på at bidrage til en bedre og mere bæredygtig fremtid, samtidig med at du sparer penge på din elregning.

Så hvis du vil have en grønnere og billigere energiløsning, bør du helt sikkert overveje Natur-Energi som dit nye elselskab.

Skift til Natur-Energi her

5. Verdo – få billigere el med et introduktionstilbud

Leder du efter en prisvenlig og pålideligt elselskab i Danmark? Så kan Verdo være et godt valg for dig. Verdo er kendt for deres konkurrencedygtige priser og gode introduktionstilbud til nye kunder. Derudover har de også et bredt udvalg af el-produkter og -løsninger tilpasset forskellige behov.

Som kunde hos Verdo kan du være sikker på at få en pålidelig og stabil forsyning af strøm til en god pris. De har også et højt niveau af kundetilfredshed og er kendt for deres gode kundeservice. Så hvis du vil have et prisvenligt og pålideligt elselskab med gode tilbud, bør du helt sikkert overveje Verdo som dit nye elselskab.

Læs mere om Verdo og deres tilbud på deres hjemmeside, og skift til en bedre og billigere energiløsning i dag.

Skift til Verdo her

6. NRGi – køb billig til mange typer elforbrug

Er du på udkig efter en billig og fleksibel elselskab i Danmark, så bør du overveje NRGi.

NRGi er kendt for deres billige elpriser, som passer til forskellige typer elforbrug. Uanset om du er en privatperson eller en virksomhed, kan NRGi give dig en skræddersyet og prisvenlig energiløsning.

NRGi tilbyder også en række forskellige el-produkter og -løsninger, som kan tilpasses dine behov. Deres fokus på innovation og teknologi sikrer, at de altid er på forkant med udviklingen og kan levere de bedste og billigste løsninger til deres kunder.

Skift til NRGi her
LÆS OGSÅ:  Tøjdamper test: Her er de bedste i test

De billigste elselskaber ifølge sammenligningsportaler

Ved at gennemgå en lang række af danske sammenligningsportaler indenfor el, har vi fundet de billigste elselskaber – over tid – og rangeret dem herunder.

I beregningerne har vi taget udgangspunkt i de billigste udbydere, ved et årligt forbrug på 2.000 kWh.

 1. Gasel
 2. Nettopower
 3. Gasel
 4. Energi Fyn
 5. Velkommen
 6. Norlys
 7. OK el
 8. Natur-Energi
 9. NRGi
 10. Verdo
 11. Elg Power
 12. Grow Energy
 13. Modstrøm
 14. PREASY

Bemærk, at vi har frasorteret introduktionstilbud, hvor prisen kun er lav i en kortere periode.

Disse elselskaber tilbyder de billigste elpriser lige nu

Herunder er en liste over de elselskaber som tilbyder den billigste pris pr. kWh lige nu.

Billigste elselskaberNavn på elselskabPris pr. kWh
2.Nettopower2,02 kr./kWh
4.Gasel2,03 kr./kWh
5.EnergiFyn2,08 kr./kWh
6.Velkommen2,09 kr./kWh
7.Norlys2,11 kr./kWh
8.OK el2,13 kr./kWh
9.ELG power2,14 kr./Wh
10.Natur-Energi2,18 kr./kWh
11.NRGi2,19 kr./Wh
12.Verdo2,21 kr./Wh
13.Grow Energy2,22 kr./kWh
14.Modstrøm2,22 kr./Wh
15.PREASY3,32 kr./Wh

Elselskabet som tilbyder de billigste elpriser lige nu, er Nettopower. Her vil du i gennemsnit betale 2,02 kr. pr. kWh baseret på de senest tilgængelige priser.

Bemærk at priserne er rangeret efter et årligt forbrug på 4.000 kWh.

Skift elselskab og spar penge på elregningen

Måske er du af den opfattelse, at det er besværligt at skifte elselskab, og du tænker måske, hvordan skifter man eludbyder? Heldigvis for dig er det ikke sværere at skifte elselskab end mobilabonnement.

Og det er bestemt ikke irrelevant, hvem man har som elselskab og heller ikke hvilken type aftale man vælger.

Du kan for eksempel overveje, om du ønsker en fast eller variabel el-aftale. Hvis du har mulighed for at planlægge dit forbrug, og bruge strømmen når den er billigst, kan der være mange fordele ved at se sig om efter en variabel el-aftale.

Hvordan skifter man elselskab?

Nedenfor giver vi dig en let og overskuelig forklaring på, hvordan du kan lave et skift af elselskab. Husk at alle kan frit vælge sit elselskab, uanset om du bor til leje eller om du ejer din bolig.

1. Undersøg dit nuværende elforbrug 

Inden du skifter elselskab, er det en god idé at tjekke hvor stort dit årlige kWh-forbrug det er. kWh-forbruget har nemlig indflydelse på din kWh-priser og hvilket elselskab du skal vælge.

Du undersøger størrelsen på dit nuværende elforbrug ved at tjekke din seneste elregning. Vær opmærksom på at dit forbrug oftest vil fremgå på din elregning, som en periode der dækker 3 måneder. Husk derfor at udregne dit elforbrug på årsbasis.

2. Undersøg priserne og find den billigste el leverandør

LÆS OGSÅ:  Blødgøringsanlæg test: Find det bedste blødgøringsanlæg

Når du har en fornemmelse af størrelsen på dit forbrug, er det tid til at sammenligne elpriserne for at finde det billigste elselskab til dig. Vælg det elselskab, som tilbyder den billigste strøm, og som passer bedst til dine behov og præferencer.

3. Underskriv aftalen – din nye leverandør klarer resten

Når du har valgt din nye og billige strømleverandør, skal du blot tilmelde dig på leverandørens hjemmeside. Herefter kan du faktisk læne dig tilbage, eftersom dit nye elselskab sørger for at opsige din gamle aftale.

Det kan være en god idé, at du aflæser din elmåler den dag, hvor dit elselskab-skift starter. Derudover er det en god idé, at du efter ca. 6 uger tjekker, om du har tilgodehavende hos dit gamle elselskab. Det gør du ved at logge ind på dit tidligere elselskabs selvbetjeningsløsning.

Gå på jagt efter den billigste strøm i Danmark

Nu er du forhåbentlig blevet klogere på, hvor du kan få billig strøm i Danmark i 2023.

Husk at det billigste elselskab ikke altid er ensbetydende med det bedste elselskab. Selvom prisen er et vigtigt parameter for mange, så kan der også være andre ting som spiller ind på ens valg af elleverandør, eksempelvis: kundeservice, betalingsmuligheder, grøn strøm eller andre goder.

Vi håber, at vores billig-strøm-test har gjort dig klogere på, hvem du skal vælge som dit fremtidige elselskab.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvilket elselskab er bedst og billigst?

Elselskabet Nettopower er tidligere blevet kåret som et af de bedste og billigste elselskaber. Det var dog tilbage i 2019, at de fik denne anerkendelse af Forsyningstilsynet. Husk elpriserne ændrer sig hele tiden, så hvis du vil have det billigste elselskab i 2023, bør du undersøge markedet for den billigste el-leverandør lige nu.

Kan det betale sig at have variabel strøm?

For de fleste vil det kunne betale sig at vælge en variabel elpris. Aftalen giver dig mulighed for at flytte forbruget til de billigste timer på døgnet, så kan du være fleksibel, er det ofte en god løsning. Har du en gammel fastprisaftale, vil det dog formentlig ikke kunne svare sig.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply