Blender test – Bliv guidet til de billigste bedst i test blendere

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Blenderen er kommet for at blive i de fleste madglade hjem, og det er med god grund. Den giver nemlig en masse frihed og sparer dig for tid under madlavningen. Du kan nemt og på næsten ingen tid blende både grøntsager, nødder, frugt og en masse andet mad, som du kan bruge i lækre opskrifter. Du kan lave superlækre supper eller en smart Strawberry Daiquiri, der imponerer vennerne til festen for ikke at tale en masse lækre smoothies. Mulighederne er uendelige.

Faktisk er der flere og flere, der ”drikker deres morgenmad” samt andre måltider på dagen ved hjælp af netop en blender, og det er ikke mærkeligt, når du hurtigt kan lave en velsmagende smoothie, som holder dig mæt hele dagen.

Blender bedst i test

Blendere er også perfekte til dig, som træner meget, og som skal indtage mange kalorier i løbet af dagen. Om morgenen kan du fx blot smide lidt frossen frugt, protein pulver og havregryn i blenderen, og så har du på ingen tid en både sund og lækker morgenmad, som du kan drikke på vej til arbejdet eller efter et gennemført træningsprogram.

Måske er du allerede den lykkelige ejer af en blender, eller også går du med tanker om at købe en. Uanset hvad så er det fornuftigt at have en blender og ikke mindst have en, der passer til dig og dine behov. Blender du fx kun frugt en gang om måneden eller er du afhængig af din blender i køkkenet til næsten hvert måltid? Det er en god idé at stille sig selv sådan nogle relevante spørgsmål, så du bedre kan afklare, hvad du har brug for din blender skal kunne.

Heldigvis findes denne guide til dig, som kunne tænke dig at vide mere om de bedste blendere på markedet lige nu. Oversigten indeholder seks forskellige blendere fra forskellige udbydere, og det eneste, du behøver, er blot at vælge lige præcis den, som du kunne tænke dig – rigtig god læselyst.


Magimix 11628SK Power Blender – Bedst i test

blender bedst i test→ Set hos Proshop.dk til 1.448 kr.

→ Set hos Skousen.dk til 1.448 kr.

→ Set hos Whiteaway.com til 1.448 kr.

→ Set hos KitchenOne.dk til 2.160 kr.

En smart, højteknologisk og testvindende blender fra Magimix. Denne blender vandt Bedst i Test prisen hos Forbrugerrådet Tænk i 2014. Magimix var tilbage i 1971 med til at lave den første køkkenmaskine til husholdningsbrug, så Magimix er et rigtig godt sted at starte, hvis du skal købe en ny blender.

Trods sin størrelse har blenderen en motor på 1300 W. Den kommer med fire forskellige programmer, som du kan vælge i mellem afhængigt af, hvad du gerne vil lave. Du kan vælge mellem programmerne dessert, suppe, is eller smoothies, så du kan tilberede lige, hvad du vil.

Der følger derudover en flot og praktisk glaskande i plastik med, og som kan indeholde næsten 2 liter. Forestil dig alle de lækre smoothies, du kan lave med denne blender, og hvor meget tid, du kan spare ved hurtigt at gøre den rent.

Blenderen er nemlig supernem at rengøre. Bare tag kniven ud, og vask kanden op i hånden, så er den klar til brug igen på nul komma fem. Selve blenderen kan du tørre over med en fugtig klud, hvis der skulle spildes smoothiepletter på overfladen.

Nem at have med at gøre

På grund af blenderens størrelse kan du nemt transportere den frem og tilbage fra skabet til køkkenbordet, hvis du gerne vil opbevare den i et af køkkenskabene. Designet på blenderen er oven i købet meget flot og traditionel, og med sine nuancer i farverne sort, grå og hvid er den altså meget neutral og vil passe ind i næsten ethvert køkken. Det betyder, at du sagtens vil kunne have den stående fremme som en del af dekorationen i køkkenet.

LÆS OGSÅ:  Tebrygger test – Find ud af hvilken tebrygger, der er bedst til dig

Blenderen er en prisvenlig blender, der mere end møder dine behov i madlavning. Den kommer også med tre års garanti, så du altid kan returnere den og få dine penge tilbage, hvis der skulle være en fejl med blenderen.


KitchenAid BEOB4

bedste blender→ Set hos Proshop.dk til 1.310 kr.

→ Set hos Skousen.dk til 1.699 kr.

→ Set hos Whiteaway.com til 1.699 kr.

→ Set hos Kitchentime.dk til 1.749 kr.

→ Set hos KitchenOne.dk til 1.838 kr.

→ Set hos Elgiganten.dk til 1.999 kr.

I navnet på denne blender indgår KitchenAid, som jo på engelsk betyder ”køkkenassistance”, og dette er lige netop, hvad denne blender gør; den giver dig assistance i køkkenet. Blenderen kan både blende friske smoothies, mikse en dej til et lækkert brød, knuse is, hakke og purére grøntsager til en velsmagende suppe.

Blenderen er på den måde altså din højre hånd og din nye bedste ven i køkkenet. Den kommer med fem forskellige hastigheder og er altså derfor meget alsidig. Motoren ligger på hele 500 W, men lyden derfra er meget svag. Du behøver altså derfor ikke at være bange for at skulle lave mad under en voldsom larm.

Den vejer lige knap 5 kg, og den er altså derfor forholdsvis nem at transportere til og fra skabet til opbevaring, men du kan også have stående på køkkenbordet, så den altid er klar til at assistere dig med madlavningen, hvilket jo er meget praktisk.

Inklusiv mixerkande

Udover selve blenderen følger der også en mixerkande på hele 1,5 liter, så du har mulighed for at lave masser af forskellige retter. Skålen er meget nem at rengøre, og du kan både vaske den op i hånden eller komme den i opvaskemaskinen, hvis du foretrækker dét. Skålen er lavet i kraftigt glas og er derfor meget holdbar.

Der følger derudover også en ekstra kunststofglaskande på 0,75 liter med, som du vil kunne bruge i madlavningen. Som om det ikke skulle være nok, så følger der oven i købet en patenteret kniv i rustfrit stål med. Du får altså derfor en masse for dine penge. Du kan vælge mellem farverne rød eller sort, og hvis du ikke kan bestemme dig for hvilken farve, du skal vælge, kan du jo altid købe en af hver.


Wilfa BPF-1200S Power Fuel Blender

bedst i test blender→ Set hos CDON.dk til 1.349 kr.

→ Set hos Elgiganten.dk til 1.399 kr.

→ Set hos Skousen.dk til 1.399 kr.

→ Set hos Whiteaway.com til 1.399 kr.

→ Set hos Coop.dk til 1.399 kr. (1.999 kr. for ikke-medl.)

→ Set hos KitchenOne.dk til 1.482 kr.

→ Set hos Kitchentime.dk til 1.549 kr.

Er du stor fan af smoothies, supper eller milkshakes? Så vil du helt sikkert elske denne blender fra Wilfa. Blenderen er designet simpelt som en traditionel blender, så du let kan overskue håndteringen af den under madlavning.

Gummihåndtaget og den lette kande i plastik gør det nemt for dig at løfte og flytte rundt på blenderen – også selvom den er fyldt med en lækker smoothie. Motoren er på imponerende 1.200 W, og der faktisk desuden hele 10 års garanti på motoren. På grund af sin stilede sorte farve, som blenderen kommer med, passer den altså ind i ethvert hjem.

LÆS OGSÅ:  Kaffemaskine test – Markedets bedste kaffemaskiner

Ved køb af denne blender følger der desuden en glaskande på 1,5 liter med, hvor der kan være masser af frugter, grøntsager og andre gode råvarer i, og så kan skålen faktisk tåle op til 100 grader.

Desuden får du også en stoppestav, så du kan røre rundt i ingredienserne samt måle temperaturen. Du kan faktisk også have stoppestaven siddende i, imens blenderen kører – smart.

22.000 omdrejninger pr. minut

I blenderen er der fem skarpe og smart-designede knive, der så let som ingenting kan knuse is, nødder og grøntsager, så du kan lave lækre og varierede måltider. Knivene er i rustfrit stål.

Blenderen har imponerende nok 22.000 omdrejninger pr. minut, og sammen med knivene, kan du med denne blender få finhakkede råvarer til din madlavning. Du sparer en masse tid ved at eje en blender til at hakke tingene for dig, så du ikke behøver at stå og snitte hver eneste lille gulerod selv.


Kenwood Major KMM770 inkl. kødhakker og blenderbedste blender

→ Set hos Whiteaway.com til 3.199 kr.

Denne blender er også en kæmpe hjælp i køkkenet, når der skal snittes, blendes, mikses, æltes og puréres. Med sin motor på 1300 w, sølvfarvede ydre og smarte design, er dette altså en fiks lille sag at have i køkkenet. Udover de basale blenderfunktioner, kan denne maskine også hakke kød og ælte brød, så du slipper for at bruge kræfter på det. Maskinen kommer nemlig med tre anhængere; én til at ælte, én til at piske og én til dej.

De andre kunder skamroser også denne køkkenmaskine og beskriver den som fantastisk, og at den ikke larmer særligt meget. Der medfølger ved køb kødhakker, hvilket man ikke ser så tit hos andre blendere, en skål i rustfrit stål på 6,7 liter med stænklåg. Derudover får du også en Thermo Resist glasblender.

Maskinen er dog lidt til den tunge side, så det er ikke en maskine, man tager til og fra skabet, men når den først har fundet sin plads i dit køkken, er den ikke til at undvære og har fortjent sin faste plads, så du kan lave lækker mad når som helst. Så klik på ovenstående link, og læs mere om dette produkt. Måske har du fundet din drømmeblender allerede?


Magimix 18591 CS 5200 XL Mat Krom blender

god blender→ Set hos KitchenOne.dk til 2.469 kr.

→ Set hos Proshop.dk til 2.538 kr.

→ Set hos Skousen.dk til 2.619 kr.

→ Set hos Whiteaway.com til 2.619 kr.

→ Set hos Kitchentime.dk til 3.025 kr.

Til dig, som ikke kan nøjes med at blende, men som også vil snitte, ælte og purére – læs mere her. Den sølvfarvede foodprocessor og blender fra Magimix er en imponerende, sølvfarvet maskine med forskellige funktioner, der møder og overgår dine madlavningsbehov. Den kommer med to forskellige hastigheder og larmer ikke så meget på trods af dens effektivitet. Den bruger 1100 i kWh.

Udover selve foodprocessoren medfølger en miniskål på 3,7 liter, en tragt, låg, metalkniv, en æltekniv, en blendermixring, æggehvidepisker, to rivejern (et på 2 mm og et på 4mm), en citruspresser, en spatel opbevaringsboks. Som om det ikke var nok, får du også en opskriftsbog, der kan give dig masser af inspiration til lækre opskrifter med i købet. Foodprocessoren fra Magimix er perfekt til dig, der bruger en blender hver dag, men pas på – du risikerer at blive afhængig af den, når du først har prøvet den.

LÆS OGSÅ:  Dehydrator test – Find den bedste og billigste dehydrator til dit behov


Braun MQ745 stavblender – Bedst i test

blender test

Dette er ikke kun en blender, men faktisk et helt sæt fra Braun. Et sæt, som oven i købet er Bedst i Test hos Forbrugerrådet Tænk.

Dette testvindende sæt er som skabt til dig, der stiller store krav til din blender, og som kan lide at lave mad. Der følger en stavblender med, og dette er ikke en ”traditionel” blender, men den er altså yderst hjælpsom i køkkenet og fungerer på mange måder ligesom en blender.

Sættet indeholder også to små blendere; en lille minihakker og en større hakker. Du får altså hele tre køkkenredskaber, der kan skære, snitte og hakke på én gang, så du kan rigtig kan slå dig løs i køkkenet og prøve en masse opskrifter af.

Minihakkeren kan indeholde 350 ml, og den store kan indeholde 1,2 liter. Selve stavblenderen er af rustfrit stål og kommer med hastighedskontrollerede funktioner. Desuden har stavblenderen en motor på 750 W. Udover minihakkemaskinerne og stavblender følger der også et bæger på 600 ml med i sættet samt et elegant designet piskeris, der kan kobles til stavblenderen, så du nemmere kan piske fx fløde eller æg.

Den scorer topanmeldelser blandt kunder, og du vil med garanti også være tilfreds med dit køb og have svært ved at undvære dette sæt i dit køkken.


Bedste blender – Sådan vælger du

Forhåbentligt er du nu blevet klogere på hvilke blendere, der findes, og hvad du egentlig selv søger i en blender. Før du investerer i en ny blender, kan det nemlig være en stor fordel, hvis du stiller dig selv nogle relevante spørgsmål, fx hvor ofte du har tænkt dig at bruge en blender, og hvad det er præcis du gerne vil blende – og om den måske skal kunne mere end bare at blende?

De ovenstående blendere er meget forskellige og kan forskellige ting i forhold til hinanden. Det kommer dog i sidste ende an på, hvad du gerne vil have, blenderen skal kunne. Blenderen bør matche dine behov i køkkenet, og når du kender de behov, kan du bedre vælge en blender.

Du burde nu være bedre klædt på til at træffe en beslutning og vælge din favoritblender. Måske har du allerede en idé om, hvilken én du syntes bedst om. Køb allerede din nye blender, så du kan udvide din madlavning og lave lækre måltider til dig selv og dine nærmeste.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply