Bliv sikker på cykel med Abus

0

Det kan godt være, at man ikke synes, at udseendet er fænomenalt, når man har iklædt sig en cykelhjelm og er klar til at traske afsted på pedalerne – nogle mennesker mener ligefrem, at det ser fjollet ud. Men det behøver hverken være grimt, fjollet eller på nogen måder negativt at have cykelhjelm på. Der er kun positive ting at vinde ved dette valg, og hvis uheldet en dag er ude, vil man takke sig selv for at have valgt cykelhjelmen til.

Abus er en af mange fabrikanter, som udvikler og forhandler sikkerhedsudstyr til cykler og cykelbrug. Det er et troværdigt firma, som har opfyldt diverse krav for sikkerhed. Særligt vil man kunne finde mange Abus cykelhjelme, som er sikkerhedscertificeret af det europæiske testinstitut TÜV. Det viser i alt sin enkelthed, at produktet lever op til de strikse sikkerhedskrav, som foreligger denne type produkter. Så er der altså ingen undskyldning for, at man sender børnene afsted med cykelhjelm på, og man selv undlader at bruge én.

abus cykelhjelme

Find alt i sikkerhedsudstyr

Abus er altså et firma som forhandler sikkerhedsudstyr til cykler og til cykelbrug. Dette vil sige, at det ikke begrænser sig til cykelhjelme. Abus forhandler særligt et bredt udvalg indenfor diverse låse til din cykel. Der er her tale om både kædelåse og cykellåse. Der findes mange farverige kædelåse i deres sortiment, som primært henvender sig til de yngre cyklister. Her er låsemekanismerne også forskellige, så man kan få løse med for eksempel nøgler eller med firecifrede talkoder – alt afhængigt af, om man er sådan en person, som godt kan glemme nøglen en gang i mellem.

LÆS OGSÅ:  Elcykel test - Find den bedste elcykel til dit behov

Det kan være rigtigt relevant at anskaffe sig en god kædelås og en cykellås, hvis man bor i byen og bruger sin cykel ofte. Skal cyklen stå nede i byen, så gør man det allersikrest for sig selv ved at have to låse. Det forhindrer selv de garvede cykeltyve. Se her, hvis du vil finde gode muligheder for at få sikret dig og dine kæres cykler.

Har du en aktiv livsstil? Så husk en ulykkesforsikring!

Hvis du er blandt en af de danskere, der har en aktiv livsstil og eksempelvis cykler meget, så er der bestemt ikke nogen tvivl om, at det vil være en rigtig god idé at sørge for at sikre dig, at du har en ulykkesforsikring. Denne vil nemlig kunne hjælpe dig, hvis du pludselig kommer ud for at uheld. Få en ulykkesforsikring – og bliv tryg i hverdagen.

Comments are closed.