Bose QuietComfort 35 – Test og anmeldelse

0

Der findes rigtig mange forskellige typer af hovedtelefoner på det danske marked, der kommer fra næsten lige så mange forskellige producenter. Der skal dog ikke være nogen tvivl om, at der ikke er mange forskellige producenter, der kan hamle op med Bose. Der er selvfølgelig rigtig mange, der er af den opfattelse, at producenter som B&O og Sennheiser også kan følge med Bose, når det kommer til headsets.

Du kan selvfølgelig finde rigtig mange forskellige headsets og hovedtelefoner fra Bose, men der er selvfølgelig nogle af deres modeller, der er mere moderne og mere efterspurgte end andre. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det i høj grad er deres Bose QuietComfort 35, der er meget efterspurgt og meget populær, hvilket naturligvis kan skylde rigtig mange forskellige ting, men du kan dog læse en masse om Bose QuietComfort 35 og hvor det er et headset, der med garanti også er noget for dig.

Bose QuietComfort 35 er set til 1.941 kr. hos ComputerSalg.dk

Støjreduktion i verdensklasse

Der skal ikke være nogen tvivl om, at det i høj grad er fordi Bose QuietComfort 35 er udstyret med støjreduktion i absolut verdensklasse, der får stilhed til at lyde mere stille og får enhver form for musik til at lyde endnu bedre end det gør i forvejen. Ikke nok med, at du får et headset, der kan bryste sig af, at de har en helt fantastisk støjreduktion, der giver dig muligheden for at leve dig langt mere ind i musikken og samtidig også lukke alle andre lyde endnu.

Det er dog ikke det eneste, som Bose QuietComfort 35 kan bryste sig af, for det er samtidig også trådløst, hvilket naturligvis er ensbetydende med, at du kan gøre dig selv fuldstændig fri for ledninger og i stedet bare oprette forbindelse til dine forskellige enheder ved hjælp af enten Bluetooth- eller NFC-parring – begge dele fungerer sublimt og betyder, at du ikke skal bekymre dig om ledninger længere.

Volumenoptimeret EQ giver dig afbalanceret lyd

Det er naturligvis særdeles vigtigt, at du altid får en afbalanceret lyd, når du hører musik i et headset. Derfor er QuietComfort 35 fra Bose blevet udstyret med en volumenoptimeret EQ, der giver dig en afbalanceret lyd ved enhver lydstyrke, mens der samtidig er også en støjafvisende dobbeltmikrofon at finde på headsettet, hvilket giver dig muligheden for at også at gøre brug af headsettet til at klare opkald, uanset om du sidder indenfor i helt rolige omgivelser eller du derimod står udenfor i både blæsende og støjende omgivelser.

LÆS OGSÅ:  Bluetooth højtaler test - Find den bedste bluetooth højtaler til dit behov

Det er dog ikke det eneste, du kan bruge den velfungerende mikrofon til, for QuietComfort 35 kan nemlig også mestre en lang række af forskellige stemmemeddelelser og intuitive betjeningsfunktioner, hvilket både gør det nemt for dig at kommunikere (tale i telefon el.lign.) samt høre musik, uden at skulle betjene på f.eks. din smartphone eller hvorfra, du nu engang hører musik.

Op til 20 timers trådløs afspilning pr. opladning

Et trådløst headset er selvfølgelig ikke meget værd, hvis ikke du har mulighed for at bruge det lang tid på en opladning. Der findes – desværre – mange forskellige headsets på det danske marked, der kan levere en helt uovertruffen lyd, men som ikke just kan bryste sig af, at have en synderligt god batterilevetid.

Sådan er det dog slet ikke med Bose QuietComfort 35, der oven i købet kan bryste sig af, at have en batterilevetid, der lyder på intet mindre end 20 timer, da det er udstyret med et lithium-ion-batteri af uhyre god kvalitet – og det er vel at mærke trådløs afspilning af musik, hvorfor der altså ikke er tale om standbytid, men derimod om 20 timers reel brug af dit headset, hvorfor du ikke skal være bange for, at det løber tør lige uden videre. Hvis det skulle hænde at dit Bose QuietComfort 35 løber tør for strøm, så er der stadig mulighed for at bruge det, men du skal dog være klar over, at hverken aktiv støjreduktion eller aktiv EQ vil fungere.

Fremstillet af materialer af højeste kvalitet

Bose er kendt hele verden over for at levere produkter, der er af den absolut bedste kvalitet. Derfor skal det selvfølgelig heller ikke være nogen hemmelighed, at Bose QuietComfort 35 også er et headset, der er blevet fremstillet af de absolut bedste materialer, selvom det dog ikke er noget, der bør komme bag på nogen, hvis bare man har en lille interesse for god lyd.

Det er dog ikke for at forlænge levetiden og forbedre holdbarheden, at Bose har valgt at fremstille deres QuietComfort 35 af de bedste materialer, for det handler lige så meget om, at det er med til at gøre dem lette og dermed også uhyre behagelige at have på hele dagen, selvom man også bare sidder foran sit skrivebord hele dagen. Ydermere, så er det naturligvis også med til at gøre det til en mere eksklusiv og generelt bare en bedre oplevelse at bruge sine Bose QuietComfort 35-hovedtelefoner, når man kan mærke, at der er tale om rigtig god kvalitet.

LÆS OGSÅ:  Bredbåndstest – Sådan finder du det bedste bredbånd

Imponerende rækkevidde for et trådløst headset

Det er de færreste personer, der endnu ikke har prøvet kræfter med et trådløst headset, hvad end det har været baseret på Bluetooth eller derimod en anden parringsteknologi som f.eks. NFC. Der skal ikke være nogen tvivl om, at mange af de personer, der prøver et headset, der er trådløst oplever, at rækkevidden ikke er synderlig god. Det er dog ikke noget, du skal være bange for med et Bose QuietComfort 35, for her er der nemlig tale om et headset, der kan bryste sig af en rækkevidde, der lyder på helt op til 19 meter fra selve kildeenheden, som faktisk giver dig muligheden for at forlade lokalet, hvor kildeenheden er placeret.

Du skal naturligvis være klar over, at rækkevidden kan vise sig at blive reduceret af fysiske forhindringer, hvilket inkluderer både døre, vægge og andre forstyrrelser fra f.eks. elektroniske enheder, men det er dog ikke noget, der ændrer på, at 10 meter er en imponerende rækkevidde.

Kan forbindes til flere enheder på én gang

Selvom det selvfølgelig ikke er noget, som alle og enhver finder nødvendigt, så er der faktisk mulighed for at forbinde dit Bose QuietComfort 35 til mere end én enhed ad gangen. QuietComfort 35 er nemlig udstyret med en multipunktteknologi, der gør, at Bose QuietComfort 35-hovedtelefoner er i stand til at være tilsluttet ikke blot ét, men derimod to enheder på samme tid, hvilket f.eks. kunne være din PC og din smartphone.

Hvis du under arbejde bruger dine Bose QuietComfort 35 til at høre musik via Spotify fra din PC, men også har dem tilsluttet til din smartphone, så vil de automatisk sørge for at sætte din musik på pause for at besvare det indkommende opkald på den tilsluttede smartphone. Når opkaldet er afsluttet, så vil de automatisk skifte tilbage til musikken, hvilket betyder, at du ikke selv skal foretage dig noget, men derimod blot kan sidde og nyde, at teknologien gør arbejdet for dig.

LÆS OGSÅ:  Ekstern harddisk test - Stor guide til de bedste eksterne harddiske

Se video af Bose QuietComfort 35

Hvis du gerne vil tage et nærmere kig på Bose QuietComfort 35, så skal du – uden tvivl – se den video, du kan finde lige nedenfor. Ved at se denne video, så får du et rigtig godt indblik i, hvad Bose QuietComfort 35 er for et headset, hvad der adskiller det fra de mange andre hovedtelefoner på markedet og hvorfor det lige netop skal være et Bose QuietComfort 35, du skal vælge som dit næste headset.

Hvor kan jeg købe et QuietComfort 35 fra Bose?

Der skal ikke være nogen tvivl om, at Bose QuietComfort 35 er det absolut mest populære og ligeledes også mest eftertragtede headset fra Bose, hvilket naturligvis også er ensbetydende med, at du har mulighed for at købe det hos et væld af forskellige forhandlere. Det skal dog ikke være nogen hemmelighed, at det er en rigtig god idé, at du køber det på nettet, da der er mulighed for at spare rigtig mange penge ved at købe det på nettet i stedet for at købe det i en fysisk forretning. Hvis du skal købe et Bose QuietComfort 35, så kan du med fordel gøre det gennem linket nedenfor, hvor vi har fundet det til den bedste pris for dig.

Bose QuietComfort 35 er set til 1.941 kr. hos ComputerSalg.dk

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Comments are closed.