Boxmadras 120×200 guide

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

En populær type seng i Danmark må uden tvivl siges at være boxmadrasser. Denne sengetype er da også en nem løsning, da der blot skal påsættes ben, hvorefter sengen er klar til brug. Derudover får du god komfort til billige penge. Men hvilken specifik boxmadras skal du købe? Du kan læse meget mere om boxmadrasser i alle størrelser her: “Boxmadras guide“.

Du kan med fordel læse med i denne artikel, hvor vi gennemgår produkter, som har fået gode anmeldelser. Vi har altså samlet alle de bedste produkter på markedet, således du opnår et godt overblik – og herigennem kan vælge den bedste model til netop dine behov.

ForhandlerPris fraLivechatLeveringstid
3.799,-9-23Fra 2 hverdage
4.999,-9-21Fra 1 hverdag
4.995,-9-23Fra 15 hverdage

Venus Natural – Den mest miljøvenlige topmadras

boxmadras 120x200 test→ Set hos Bedrenaetter.dk til 5.998 kr.

 • Svanemærket og miljøvenlig topmadras
 • Indbygget antiskrid
 • Totalhøjde på 63 cm
 • 25 mm polstring med hybridskum
 • Specialudviklet fjedersystem.

Venus Natural er den første seng i denne boxmadras 120×200 guide. Sengen er inkluderet på grund af dens kombination af at være forhandlerens bestseller samt have en topmadras, der er 100 % naturlig og svanemærket. Topmadrassen er ligeledes produceret via SonoCore-metoden, hvilket resulterer i god holdbarhed, komfort og åndbarhed.

Derudover har boxmadrassen et specialudviklet fjedersystem, syv komfortzoner og individuelle pocketfjedre. Alt dette er med til at give sengen en fantastisk støtte og komfort.


Nordkap Box – Vælg selv latex- eller celcius-topmadras

bedst i test boxmadras 120x200→ Set hos Sengefabrikken.dk til 11.999 kr.

 • Træramme af massivt, svensk fyrretræ
 • Produceret i Danmark
 • Totalhøjde på 55 cm
 • Dobbeltfjedring – multipocket og mini-bonell
 • 5 komfortzoner

Eksklusiv og danskproduceret boxmadras med god komfort, holdbarhed og flot æstetik er, hvad du får, hvis du køber Nordkap Box.

Det nederste lag af sengen består af et stabiliserende lag af bonell-fjedre, mens det øverste lag af sengen består af 500 multipocketfjedre pr. m2. Herigennem vil kroppens trykpunkter aflastes, samtidig med du opnår høj komfort.

Derudover er boxmadrassen ideel for dig, der vejer mere end 100 kilo, da du både kan vælge en medium og fast fasthed.


Senses – God komfort via syv komfortzoner

bedste 120x200 boxmadras→ Set hos Bedrenaetter.dk til 5.498 kr.

 • Totalhøjde på 63 cm
 • Indbygget antiskrid
 • 25 mm polstring med hybridskum
 • Svanemærket topmadras
 • Produceret i Danmark.

Senses er næste seng i boxmadras 120×200 guiden. Denne boxmadras er blandt forhandlerens bestsellers, hvorfor den naturligvis er medtaget i guiden.

Med OEKO-TEX-certificering, en træramme af massiv, svensk fyrretræ og en svanemærket topmadras er der virkelig tale om en god seng.

Polstringen består af 25 mm hybridskum og dertilhørende syv komfortzoner, hvilket giver yderst god komfort og støtte. Ydermere er sengen produceret i Danmark, og du er derfor sikker på at få god kvalitet.


Highline Boxmadras – 25 mm cooltex-polstring

grå boxmadras 120x200→ Set hos Dinseng.dk til 5.490 kr.

 • Totalhøjde på 63 cm
 • Produceret i Danmark
 • Kølig overflade på topmadras grundet bambusfibre
 • Valgfrihed i forhold til topmadras, ben, fasthed og farve
 • Mulighed for x-fast hårdhed til personer over 100 kg.

Highline Boxmadras er den sidste seng i denne boxmadras 120×200 guide. Sengen er anbefalet af forhandleren. Her får du god støtte og komfort via fem komfortzoner samt pocketfjedre og multipocketfjedre af høj kvalitet. Du vil tydeligt mærke, hvordan boxmadrassen former sig behageligt efter din krop, hvor både ryg, nakke og skuldre aflastes.

Slutteligt er sengen polstret med et unikt cooltex-materiale, der er 25 mm tykt. Egenskaberne ved cooltex er, at det er effektivt til at transportere fugten væk fra madrassen, hvilket giver en behagelig kropstemperatur om natten samt forlænger madrassens levetid.


Boxmadras 120×200 guide – Vælg den rette til dig

Efter at have læst ovenstående boxmadras 120×200 guide håber vi, at du er mere afklaret i forhold til, hvilken boxmadras du skal købe. Uanset hvilken boxmadras du vælger, vil du mærke, hvordan boxmadrassen er nem at flytte rundt på i hjemmet, samtidig med den er let at holde ren nedenunder.

En god tommelfingerregel er at købe boxmadrasser, som er produceret i Danmark. Her er du sikker på, at komforten og støtten i sengen er god – især sammenlignet med masseproducerede boxmadrasser i Østeuropa og Asien. Grunden til dette er bl.a., at danskproducerede senge er tilpasset danskernes typiske kropsbygning.

Sørg ligeledes for at vælge fasthed af sengen alt afhængigt af din vægt. Vejer du mere end 95 kilo, er det en god idé at købe en boxmadras med fast fasthed og multipocketfjedre. Vejer du mellem 75-95 kilo, anbefales medium fasthed og multipocketfjedre eller fast/hård fasthed og pocketfjedre. Vejer du derimod under 75 kilo, bør du vælge boxmadrasser med medium fasthed og pocketfjedre.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply