Boxmadras 140×200 test

0

Boxmadrassen er den mest solgte seng herhjemme, og det er med god grund. Her kan du ofte få en god kvalitetsseng til en billig pris, samtidig med at du får god opbevaringsplads og en seng, der fylder så lidt som muligt. Der er dog mange at vælge imellem, og det kan gøre det til en uoverskuelig opgave. I vores Boxmadras test finder du en guide til alle forskellige størrelser du kan vælge.

Derfor har vi sørget for at samle fem forskellige boxmadrasser på markedet lige nu. Vores testresultater er alle baseret på brugernes anmeldelser, mest solgte modeller samt deres særlige features, som du kan få glæde af. Følgende modeller er med i denne test:

ForhandlerPris fraLivechatLeveringstid
3.999,-9-23Fra 2 hverdage
4.999,-9-21Fra 1 hverdag
4.995,-9-23Fra 15 hverdage
5.495,-9-22Fra 5 hverdage
974,-NejFra 3 hverdage

Atlas Wood – Klassisk kvalitetsseng

boxmadras 140x200 test→ Set hos Bedrenaetter.dk til 3.999 kr.

 • 40 mm latex i topmadrassen
 • Flot design
 • Udviklet og produceret i Danmark

Testens første model i denne boxmadras 140×200 test er denne fra Bedre Nætter. Atlas Wood er en alsidig boxmadras, der har fået lidt ekstra på særligt designfronten.

Her får du den klassiske boxmadras pakket ind i møbelstof og med tynde, tynde træben, der giver den et stilrent og moderne look. Du har ligeledes mulighed for at få en sengegavl med i købet og gøre din boxmadras lidt mere spændende.

Selve denne 140×200 boxmadras består af pocketfjedre i fem komfortzoner. Zonerne giver din krop den rette støtte igennem din nattesøvn, og dette understøttes af den kraftige træramme. Med en 20 cm høj træramme vil sengen have en længere levetid og optimere den gode komfort.

Selve topmadrassen består af en fire cm latexkerne, hvor cellestrukturen i latexen gør det nemmere for sengen at ånde i løbet af natten. Latex sørger for en behagelig temperatur i løbet af natten, og selvom topmadrassen gerne måtte have været lidt tykkere i forhold til prisen, får du god kvalitet med denne model.


Tromsø Box – Den moderne boxmadras

bedste trekvart boxmadras→ Set hos Sengefabrikken.dk til 7.499 kr.

 • Flot beige farve
 • Dobbeltfjedring
 • Valgfri topmadras

Den sidste model, vi finder i denne boxmadras 140×200 test, er Tromsø Box. Denne model fra Sengefabrikken er vi også svært begejstrede for i forhold til prisen. Foruden det flotte design i en lys beige farve får du en innovativ seng, der gør det hele bedre og nemmere for dig.

Topmadrassen er en LUX topmadras, hvor du selv kan vælge mellem fem cm latexkerne eller fem cm memory skum. Den totale højde er otte cm, hvilket er glimrende for en topmadras til denne type seng.

Selve boxmadrassen har dobbeltfjedring med 261 individuelle pocketfjedre pr. kvadratmeter. Disse er inddelt i fem komfortzoner og polstret med 25 mm latexpolstring, der giver dig den bedst mulige komfort, åndbarhed og støtte. Derudover finder du 150 mini bonellfjedre pr. kvadratmeter, der bidrager til en endnu bedre stabilitet og holdbarhed i sengen.

Du kan ligeledes tage betrækket af din topmadras og vaske dette. Derfor er denne seng en sikker vinder, hvis du gerne vil have lækre materialer, et skarpt design og de bedste forudsætninger for den lange holdbarhed.


Venus Natural – En miljørigtig seng

bedste 140x200 boxmadras→ Set hos Bedrenaetter.dk til 15.999 kr.

 • Svanemærket topmadras
 • Mayan Pulse 100% naturlatex
 • Består af signaturstøtte fra Bedre Nætter

Bedre Nætters dyreste model er denne Venus Natural, og det forstår vi godt. Her får du nemlig en miljørigtig seng, hvor der er anvendt materialer af særdeles høj kvalitet. Designet er ikke til at klage over, og det minder meget om Atlas Wood. Her betaler du i stedet for syv komfortzoner, naturlatex og svanemærket.

Starter vi fra toppen, er det den svanemærkede topmadras, der er med til at gøre den store forskel. Denne består af Mayan Pulse naturlatex, der er 100% naturlige materialer, og det er den mest miljøvenlige topmadras på markedet. Du kan være sikker på latex af den højeste kvalitet, som sørger for den optimale åndbarhed, holdbarhed og komfort i løbet af natten.

Topmadrassen er produceret ud fra SonoCore-metoden, hvor latexen får en plan og blød overflade. Mayan Pulse latex er langt bedre og mere slidstærkt end almindeligt latex, og så er det miljø- og allergivenligt.

Boxmadrassen består af to lag pocketfjedre med hele syv forskellige komfortzoner. Fjedrene er omgivet af elastisk hybridskum, der sørger for en blød boxmadras, der former sig efter kroppens former og trykpunkter. Her får du altså eminent kvalitet for pengene, og vi er svært begejstrede over en boxmadras, der evner alt dette – også selvom prisen er i den høje ende.


Nohrland Signatur Box – den billigste kvalitetsmadras

billig boxmadras 140x200→ Set hos Sengetid.dk til 5.995 kr.

 • Dansk design og produktion
 • Valgfri topmadras
 • Fem komfortzoner

Denne boxmadras er testens billigste i den dyre prisklasse, som alle disse boxmadrasser befinder sig i – og som er nødvendigt for at få en god kvalitet.

Denne boxmadras kommer med en stor valgfrihed i forhold til topmadras og ben, og dette er et stort plus. Du kan selv tilpasse den, som du vil, alt efter fasthed og lignende.

Topmadrassen kan du vælge som enten latex eller memory foam, og denne måler hele syv cm, der er en god størrelse for en boxmadras. Latexen er god for dig, hvis du ønsker en god ventilation, idet latex skubber igen, og derfor synker du ikke langt ned i topmadrassen. Men det er også det, der er at sige om denne topmadras.

Du får samtidig to lag fjedre for at øge komforten til det maksimale. Det nederste lag består af bonell fjedre og det øverste af posefjedre. Den simple boxmadras bliver mere kompliceret med denne kombination, og de sørger for, at kroppen stabiliseres inden for de fem komfortzoner, og dette gælder særligt for hofter og skuldre.

Det her er altså en 140×200 boxmadras, hvor du får det helt klassiske. Du får en god kvalitet, et velkendt design og en god topmadras, men du får ingen særlige features eller unikke egenskaber.


Norhland Prestige Luksus – dansk design og gode materialer

boxmadras 140x200 bedst i test→ Set hos Sengetid.dk til 7.495 kr.

 • Valgfri ben
 • 10 cm topmadras
 • Valgfri fasthed

Norhland Prestige Luksus er en god boxmadras og én af de foretrukne i denne test. Her er der også en stor tilfredshed hos brugerne, og du får altså meget seng for pengene.

Du får først og fremmest en topmadras i enten latex eller memory foam på hele 10 cm, hvilket er imponerende for en boxmadras i denne prisklasse.

Kernen måler 60 mm, og sidstnævnte materiale er fremstillet af en særlig form, der former sig endnu bedre efter kroppen.

Madrassen i sig selv rummer en simpel konstruktion, som giver dig de egenskaber, du har brug for i en seng. Her er der fokuseret på materialer af høj kvalitet, og derfor finder du Cooltex-polstring omkring de to lag fjedre, der er i selve boxmadrassen. Og så er designet særdeles simpelt og tilfredsstillende for det nordiske øje, der elsker stil og klasse.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply