Boxmadras 140×200 guide

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Boxmadrassen er den mest solgte seng herhjemme, og det er med god grund. Her kan du ofte få en god kvalitetsseng til en billig pris, samtidig med at du får god opbevaringsplads og en seng, der fylder så lidt som muligt. Der er dog mange at vælge imellem, og det kan gøre det til en uoverskuelig opgave. I vores Boxmadras guide finder du en guide til alle forskellige størrelser du kan vælge.

Derfor har vi sørget for at samle fem forskellige boxmadrasser på markedet lige nu. Vores gennemgang er baseret på brugernes anmeldelser, mest solgte modeller samt deres særlige features, som du kan få glæde af. Følgende modeller er med i denne guide:

ForhandlerPris fraLivechatLeveringstid
3.999,-9-23Fra 2 hverdage
4.999,-9-21Fra 1 hverdag
4.995,-9-23Fra 15 hverdage
974,-NejFra 3 hverdage

Atlas Wood – Klassisk kvalitetsseng

boxmadras 140x200 test→ Set hos Bedrenaetter.dk til 3.999 kr.

  • 40 mm latex i topmadrassen
  • Flot design
  • Udviklet og produceret i Danmark

Testens første model i denne boxmadras 140×200 guide er denne fra Bedre Nætter. Atlas Wood er en alsidig boxmadras, der har fået lidt ekstra på særligt designfronten.

Her får du den klassiske boxmadras pakket ind i møbelstof og med tynde, tynde træben, der giver den et stilrent og moderne look. Du har ligeledes mulighed for at få en sengegavl med i købet og gøre din boxmadras lidt mere spændende.

Selve denne 140×200 boxmadras består af pocketfjedre i fem komfortzoner. Zonerne giver din krop den rette støtte igennem din nattesøvn, og dette understøttes af den kraftige træramme. Med en 20 cm høj træramme vil sengen have en længere levetid og optimere den gode komfort.

Selve topmadrassen består af en fire cm latexkerne, hvor cellestrukturen i latexen gør det nemmere for sengen at ånde i løbet af natten. Latex sørger for en behagelig temperatur i løbet af natten, og selvom topmadrassen gerne måtte have været lidt tykkere i forhold til prisen, får du god kvalitet med denne model.


Tromsø Box – Den moderne boxmadras

bedste trekvart boxmadras→ Set hos Sengefabrikken.dk til 7.499 kr.

  • Flot beige farve
  • Dobbeltfjedring
  • Valgfri topmadras

Den sidste model, vi finder i denne boxmadras 140×200 guide, er Tromsø Box. Denne model fra Sengefabrikken er vi også svært begejstrede for i forhold til prisen. Foruden det flotte design i en lys beige farve får du en innovativ seng, der gør det hele bedre og nemmere for dig.

Topmadrassen er en LUX topmadras, hvor du selv kan vælge mellem fem cm latexkerne eller fem cm memory skum. Den totale højde er otte cm, hvilket er glimrende for en topmadras til denne type seng.

Selve boxmadrassen har dobbeltfjedring med 261 individuelle pocketfjedre pr. kvadratmeter. Disse er inddelt i fem komfortzoner og polstret med 25 mm latexpolstring, der giver dig den bedst mulige komfort, åndbarhed og støtte. Derudover finder du 150 mini bonellfjedre pr. kvadratmeter, der bidrager til en endnu bedre stabilitet og holdbarhed i sengen.

Du kan ligeledes tage betrækket af din topmadras og vaske dette. Derfor er denne seng en sikker vinder, hvis du gerne vil have lækre materialer, et skarpt design og de bedste forudsætninger for den lange holdbarhed.


Venus Natural – En miljørigtig seng

bedste 140x200 boxmadras→ Set hos Bedrenaetter.dk til 15.999 kr.

  • Svanemærket topmadras
  • Mayan Pulse 100% naturlatex
  • Består af signaturstøtte fra Bedre Nætter

Bedre Nætters dyreste model er denne Venus Natural, og det forstår vi godt. Her får du nemlig en miljørigtig seng, hvor der er anvendt materialer af særdeles høj kvalitet. Designet er ikke til at klage over, og det minder meget om Atlas Wood. Her betaler du i stedet for syv komfortzoner, naturlatex og svanemærket.

Starter vi fra toppen, er det den svanemærkede topmadras, der er med til at gøre den store forskel. Denne består af Mayan Pulse naturlatex, der er 100% naturlige materialer, og det er den mest miljøvenlige topmadras på markedet. Du kan være sikker på latex af den højeste kvalitet, som sørger for den optimale åndbarhed, holdbarhed og komfort i løbet af natten.

Topmadrassen er produceret ud fra SonoCore-metoden, hvor latexen får en plan og blød overflade. Mayan Pulse latex er langt bedre og mere slidstærkt end almindeligt latex, og så er det miljø- og allergivenligt.

Boxmadrassen består af to lag pocketfjedre med hele syv forskellige komfortzoner. Fjedrene er omgivet af elastisk hybridskum, der sørger for en blød boxmadras, der former sig efter kroppens former og trykpunkter. Her får du altså eminent kvalitet for pengene, og vi er svært begejstrede over en boxmadras, der evner alt dette – også selvom prisen er i den høje ende.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply