Boxmadras 160×200 guide

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Denne guide om boxmadrasser er lavet ud fra anmeldelser af de bedste boxmadrasser på markedet. For at lave denne guide har vi søgt blandt nogle af de bedste forhandlere af boxmadrasser på internettet, så du ikke behøver gøre det. Du kan også læse vores komplette guide til boxmadrasser i alle størrelser i vores “Boxmadras guide“.

Vi vil gennemgå fordele og ulemper ved den specifikke boxmadras model, således at du forhåbentlig på nemmere vis kan sikre dig, at dit ønskede valg rent faktisk passer til dine behov. Først får du et lille overblik over, hvad markedet blandt andet har at byde på:

ForhandlerPris fraLivechatLeveringstid
5.998,-9-23Fra 2 hverdage
6.499,-9-21Fra 1 hverdag
5.995,-9-23Fra 15 hverdage

Venus Diamant – Optimal, kølig søvn hver nat

boxmadras 160x200 test→ Set hos Bedrenaetter.dk til 9.998 kr.

Hvis du har problemer med at blive varm og sove let om natten, så bør du overveje at investere i en Venus Diamant boxmadras. Boxmadrassen er faktisk opbygget af to forskellige 80×200 boxmadrasser, som gør det muligt at vælge fasthed for hver enkelt sovende person i denne 160×200 boxmadras.

Venus Diamant boxmadrassen kommer i tre fastheder: medium, fast og Xtra fast.

Medmindre du har specifikke ønsker om fasthed, bør du gå ud fra din egen vægt, når det kommer til valg af fasthed. Medium fasthed anbefales til mennesker, der vejer under 75 kg. En fast madras er typisk til mennesker på mellem 75 og 95 kg. Xtra fast vil derfor være god til dig, der vejer mere end 95 kg.

Den særlige SonoCore topmadras er fantastisk til at aflede varme, så du kan sove bedre og sundere hver nat. Under topmadrassen finder du selve boxmadrassen, hvis kerne er lavet af pocketfjedre. Pocketfjedrene er inddelt i syv komfortzoner, så du har god støtte til hele kroppen. Du kan desuden vælge mellem tre forskellige fastheder – medium, fast og Xtra fast – så du er sikret optimeret komfort til netop din krop.

Venus Diamant boxmadrassen kan desuden, som de fleste modeller fra bedrenaetter.dk, tilpasses præcis dine ønsker i udseende. Du kan både tilpasse farvevalg, ben og form og størrelse på sengegavl, så din nye Venus Diamant boxmadras kan passe ind i dit soveværelse.


Tromsø Boxmadras +100 kg – optimal komfort uanset vægt

bedst i test boxmadras 160x200→ Set hos Sengefabrikken.dk til 21.999 kr.

Tromsø Boxmadras er perfekt til dig, der behøver ekstra støtte om natten. En Tromsø Boxmadras er særligt stærk, så selvom man kun kan vælge mellem medium og fast fasthed, er der garanteret komfort uanset ens vægt.

Tromsø Boxmadras har fem komfortzoner og et eksklusivt dobbeltfjedresystem, hvilket giver hele 500 individuelle fjedre per m2.

Til Tromsø Boxmadrassen medfølger desuden valgfri topmadras, hvor man enten kan vælge latex eller memory skum. Memory skum anses for den blødere topmadras, hvor latex dog er mere åndbart. For ekstralang afbenyttelse er madrassens kerner desuden vendbare.


Senses Natural – Det naturlige valg af boxmadras

boxmadras 160x200→ Set hos Bedrenaetter.dk til 21.998 kr.

Hvis du i alle dine køb overvejer effekten på miljøet, vil du sikkert holde af en Senses Natural boxmadras. Denne boxmadras er nemlig en af de mest miljøvenlige madrasser på markedet. Den er lavet af naturlatex, som er blevet tappet på skånsom vis fra et Hevea Brasiliensis træ. Tappetiden varer næsten 400 dage, således at træet stadig kan blive ved med at absorbere CO2, hvilket denne specifikke træsort gør til ug.

Desuden medfølger der til Senses Natural boxmadrassen en Mayan Pulse topmadras. Mayan Pulse topmadrassen er lavet af 100 % naturlige materialer, der desuden er allergivenlige. Det er en SonoCore topmadras, hvilket giver den en ensartet og særdeles åndbar overflade. Som andre boxmadrasser fra bedrenaetter.dk har Senses Natural syv komfortzoner for optimal støtte hele natten. Hver enkelt fjeder er polstret med hybridskum, der ventilerer og nemt kan ånde.


Få et par råd med på vejen

Her hos Testsektionen.dk anbefaler vi kun boxmadrasser af ordentlig kvalitet. Ligegyldigt dit budget kan du altså finde noget, der virkelig virker i vores artikler. Hvis du dog ikke er sikker på, at en boxmadras i størrelsen 160×200 er noget for dig, kan vi anbefale dig at læse vores andre boxmadras guides. Du kan læse vores boxmadras 140×200 guide eller vores vores boxmadras 180×200 guide, hvis du tænker, at en 160×200 boxmadras ikke er den helt rigtige størrelse til dine behov.

En madras er et af de vigtigste køb, som du kan foretage dig i løbet af dit liv. Derfor er det altid en god idé, at du læser på lektien, inden du foretager dig et endeligt køb. Sørg for, at du vælger den rigtige størrelse og fasthed til dine personlige behov. Hvis I er et par, der skal dele en seng, og I har vidt forskellige behov, kan det desuden betale sig at købe en seng, hvor to madrasser kan sættes sammen til én.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply