Boxmadras 180×200 test

0

I denne boxmadras 180×200 test gennemgår vi nogle af de bedste boxmadrasser i størrelsen 180×200 på markedet samt deres fordele. Så kan du nemt finde din næste boxmadras, der kan give god komfort, maksimal støtte og selvfølgelig optimal søvn hver nat. Du kan læse meget mere om alle størrelser boxmadrasser i vores Boxmadras test her.

Vi henviser kun til kvalitetsforhandlere, der forhandler kvalitetsprodukter, så du er sikret et godt køb uden bekymringer. Dette er baseret på en gennemgående research og vores vurdering af brugerbedømmelser, eksterne tests, funktionalitet, pris mm. Nedenfor får du her først et lille overblik:

ForhandlerPris fraLivechatLeveringstid
5.999,-9-23Fra 2 hverdage
6.499,-9-21Fra 1 hverdag
5.995,-9-23Fra 15 hverdage
6.495,-9-22Fra 5 hverdage

Atlas Wood – Lækker latex boxmadras til fornuftig pris

Boxmadras 180x200 test→ Set hos Bedrenaetter.dk til 5.999 kr.

Atlas Wood er en af de billigere modeller hos sin givne forhandler: bedrenaetter.dk. Dog er intet ofret i forhold til kvalitet eller komfort, når det kommer til Atlas Wood boxmadrassen.

Atlas Wood boxmadrassen er faktisk en af de bedste boxmadrasser til prisen. Boxmadrassen er udviklet og produceret i Danmark, og du får ikke kun den støttende boxmadras, men også en særligt komfortabel topmadras af latex med i prisen.

Da topmadrassen er lavet af latex, er den særligt åndbar, da latex’ cellestruktur er varmeafledende. Mange danskere har problemer med overophedning og svedeture i løbet af nattesøvnen, men dette problem kan nemt løses med en Atlas Wood.

Atlas Woods boxmadras består af fem komfortzoner, altså zoner, som trænger til særlig støtte, såsom skuldre og hofter. Disse komfortzoner består af såkaldte pocketfjedre, der giver komfort og støtte. Du kan desuden få Atlas Wood boxmadrassen i tre forskellige fastheder: medium, fast og Xtra fast.


Latex Box – luksuriøs og blød boxmadras

Boxmadras 180x200→ Set hos Sengefabrikken.dk til 24.999 kr.

Hvis du har en lav kropsvægt, er en Latex Box fra sengefabriksudsalg.dk oplagt til dig. Som den eneste boxmadras i denne artikel kommer en Latex Box nemlig i en blød fasthed.

Blødere fasthed er god til dig, der vejer under 60 kg, medmindre du selvfølgelig foretrækker en hårdere fasthed.

Der medfølger en Latex LUX topmadras til denne boxmadras, som er fem cm latex. Mod et ekstrabeløb kan denne latex topmadras udskiftes med en Talalay Nature topmadras, som er lidt blødere.

Selve boxmadrassen er vendbar, så den altså kan anvendes i lidt længere tid end en almindelig boxmadras. Den består ligeledes af latex og er 18 cm tyk. Den perforerede latex er inddelt i hele syv komfortzoner, så der er differentieret støtte. På denne måde tilpasser madrassen sig altså den specifikke brugers vægt, så alle er garanteret en god nats søvn.


Venus Motion – Svanemærket boxmadras med høj komfort

bedste boxmadras 180x200→ Set hos Bedrenaetter.dk til 9.999 kr.

Hvis du er klar på at investere i en særligt god boxmadras, så bør du tage et kig på Venus Motion boxmadrassen.

Denne madras er udstyret med en svanemærket topmadras, så du er sikret en sund nattesøvn hver nat.

En Motion topmadras afleder nemlig varme særligt godt, men der er ikke ofret støtte eller komfort for denne tempererende madras.

Venus boxmadrassen er udviklet af bedrenaetter.dk selv, så de står 100 % bag deres produkt. Denne madras er nemlig inddelt i hele syv komfortzoner, så du nemmere kan vende og dreje dig i løbet af natten. Komfortzonerne består af pocketfjedre, der er pakket ind i behageligt skum. Bedrenaetter.dk er stolte af at kalde denne komposition for deres signaturstøtte.


Signatur Luksus Box – Luksus boxmadras med 15 års garanti

billig 180x200 boxmadras→ Set hos Sengetid.dk til 6.995 kr.

Der er rigeligt med grunde til at vælge en Signatur Luksus Box fra sengetid.dk. Denne model har 15 års garanti på sengerammen samt brud på fjedrene, som nok er den typiske skade for en boxmadras.

Desuden får du både boxmadras, ben og en ti cm topmadras med i prisen, og der er selvfølgelig også gratis levering til kantsten.

En Signatur Luksus Box har hele to lag fjedre for en øget komfort. Det nederste lag fjedre består af bonellfjedre, som er lidt større.

Det øverste lag er pocketfjedre, som til gengæld giver mere præcis støtte i de fem forskellige komfortzoner, som sengen har. Signatur Luksus Box kommer i to fastheder, nemlig medium og fast. Ovenpå selve boxmadrassen kommer så topmadrassen, som har et naturligt bambusbetræk og en kerne af latex, der ventilerer og holder dig kølig hele natten.


Norhland Signatur – Billig boxmadras til den kræsne køber

Bedst i test boxmadras 180x200→ Set hos Sengetid.dk til 5.995 kr.

Er du interesseret i en seng fra Norhland, men er du ikke sikker på, at du vil investere mange penge, er Norhland Signatur måske noget for dig. Ligesom Signatur Luksus har Norhland Signatur 15 års garanti på sengeramme og brud på fjedre.

Desuden kan du nyde gratis levering til kantsten, og selvfølgelig medfølger gratis topmadras.

Med Norhland Signatur har du desuden et valg mellem to forskellige topmadrasser til din boxmadras. Du kan enten vælge en syv cm latex-topmadras eller syv cm memory foam-topmadras. Memory foam er typisk blødere, hvor latex til gengæld er bedre til at aflede varme. Desuden har du valget mellem tre forskellige fastheder, og du kan ligeledes vælge fasthed for hver delmadras, så begge personer i sengen kan få den mest optimale nattesøvn.


Testsektionen anbefaler altid kvalitet

Når det kommer til din nattesøvn, kan det ganske enkelt ikke betale sig at forsøge at spare. Dårlig nattesøvn kan nemlig føre til mange forskellige helbredsmæssige problemer, for slet ikke at nævne forringet fokus i løbet af ens vågne timer. Medmindre man er heldig at finde en god madras på tilbud, bør man derfor som udgangspunkt investere en god mængde penge i sin nattesøvn.

Testsektionen har derfor ikke nogen ultrabillige boxmadrasser i denne artikel eller andre, da vi ikke vil henvise vores besøgende til forhandlere, der ikke fokuserer på kvalitet og sundhed.

Alle produkter og forhandlere, der henvises til hos Testsektionen, er nøje udvalgt ud fra deres kvalitet og kundepleje. Hvis du ikke har fundet den seng, du søger, i denne artikel, kan vi henvise til vores andre artikler, eksempelvis vores Boxmadras 160×200 test eller vores Boxmadras 140×200 test.

Vi håber, at vi kan hjælpe dig med at finde din næste boxmadras!

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply