Boxmadras 80×200 guide

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Hvis det er tid til at udskifte sengen med en ny, er boxmadras 80×200 et godt valg. Dette er en normal størrelse, som ofte placeres i gæsteværelser eller teenageværelser. Er du bred om skuldrene, vil en større boxmadras i de fleste tilfælde være mere passende – og er du over to meter høj, bør du ligeledes vælge en større boxmadras. Du kan læse meget mere om boxmadrasser i alle størrelser her i vores “Boxmadras guide“.

Læs med her på siden, hvor vi gennemgår produkter, som har fået gode anmeldelser af officielle tests, ekspertkilder, gode brugerbedømmelser eller god funktionalitet. Dette giver dig et overskueligt overblik over nogle af markedets bedste produkter, således du nemmere finder den bedste boxmadras i størrelsen 80×200 cm til lige netop dit behov. Først får du her et hurtigt overblik:

ForhandlerPris fraLivechatLeveringstid
2.998,-9-23Fra 2 hverdage
3.399,-9-21Fra 1 hverdag
3.495,-9-23Fra 15 hverdage

Atlas Wood – Boxmadras med lang levetid

boxmadras 80x200→ Set hos Bedrenaetter.dk til 2.998 kr.

 • Totalhøjde på 48 cm
 • Udviklet og produceret i Danmark
 • 15 års garanti på fjeder- og rammebrud
 • 5 komfortzoner
 • Konkurrencedygtig komfort og pris

Atlas Wood er den første boxmadras i boxmadras 80×200-testen. Boxmadrassen er valgt, fordi du får en meget konkurrencedygtig boxmadras – både i forhold til komfort og pris. Sengen er udviklet og produceret i Danmark, og du får en yderst behagelig seng.

Dette skyldes bl.a. boxmadrassens fem komfortzoner, hvor kroppens vægt fordeles optimalt. Derudover skyldes det også boxmadrassens pocketfjedre, der giver støttende og stabilt leje.

Med i købet følger en topmadras af høj latexkerne, der både er støttende og åndbar. Slutteligt giver den 20 centimeter høje træramme sengen et særdeles flot udseende.


Stavanger Box – Karakteristisk og moderne design

bedst til prisen boksmadras 80x200→ Set hos Sengefabrikken.dk til 5.099 kr.

 • 25 års garanti på ramme- og fjederbrud
 • Totalhøjde på 64 cm
 • Valgfri topmadras – celcius eller latex
 • Produceret i Danmark
 • Dobbeltfjedring med mini-bonell og multipocket

Har du et stort fokus på smukt design, vil Stavanger Box virkelig falde i din smag. Den høje træramme giver nemlig boxmadrassen et moderne udtryk, samtidig med den giver optimeret holdbarhed og stabilitet.

Du får dobbeltfjedret mini-bonell-fjedre af 150 styks pr. m2 i nederste del af boxmadrassen, mens den øverste del består af 500 intelligente multipocketfjedre pr. m2. Herudover er sengen inddelt i fem komfortzoner – og du får derfor masser af komfort.


Venus – Komfortabel boxmadras med syv komfortzoner

bedste 80x200 boxmadras→ Set hos Bedrenaetter.dk til 9.998 kr.

 • Stærk træramme af massivt, svensk fyrretræ
 • Blandt forhandlerens bestseller
 • Svanemærket topmadras
 • Totalhøjde på 63 cm
 • 25 års garanti på ramme- og fjederbrud

Mere end 10.000 personer i Skandinavien sover på Venus-boxmadrassen, og derfor er sengen naturligvis inkluderet i boxmadras 80×200-testen.

Boxmadrassen består af moderne pocketfjedre og hele syv komfortzoner. Dette sikrer, at du altid får god støtte. Fjedrene er omgivet af åndbart hybridskum, hvilket giver dig et sundt sovemiljø. Sovemiljøets sundhed øges yderligere grundet topmadrassen, der er Svanemærket. Sengens træramme er af massivt, svensk fyrretræ og måler 20 centimeter.


MasterBed Standard – Allergivenlig topmadras

lille boksseng 80x200→ Set hos Droemmeland.dk til 6.498 kr.

 • Allergivenlig topmadras af latex
 • Vaskbart betræk
 • 15 års garanti på fjeder- og rammebrud
 • God vægtfordeling og ergonomisk støtte
 • 250 pocketfjedre pr. m2

Lider du af allergi, bør du vælge MasterBed Standard. Her er topmadrassen nemlig lavet af naturlig latex, som altså er allergivenlig.

Af denne grund er denne boxmadras et must for boxmadras 80×200-testen. Med 250 pocketfjedre pr. m2 i sengens øverste del og 150 bonell-fjedre pr. m2 i sengens nederste del får du virkelig en komfortabel seng.

Derudover får du over hele madrassen en ensartet følelse, grundet sengens skumlag. Slutteligt er boxmadrassen produceret og designet i Danmark, så den er bygget på gedigne og gode håndværkstraditioner.


Vælg en passende boxmadras via boxmadras 80×200-testen

Der findes altså et stort udvalg af diverse boxmadrasser 80×200 på markedet. For at vælge den bedste gælder det om at overveje dine behov nøje, således du køber en boxmadras, som passer til netop din krop. Dette kan ovenstående boxmadras 80×200-test være med til at afgøre.

Helt konkret er en boxmadras en enkelt madras, hvor sengens indmad består af polstre og fjedre. Al indmaden hænger sammen med en sengeramme, hvilket samlet set udgør en boxmadras. Oftest pålægges der en topmadras oven på boxmadrassen for at få optimal komfort. Topmadrasser kan både fås i memory-skum og latex.

Når du skal vælge en boxmadras, kan prisen have en afgørende betydning. Selvom det er forståeligt, at en meget billig boxmadras er fristende, skal du sørge for ikke at gå på kompromis med kvaliteten. Det er nemlig vigtigt at få en kvalitetsseng, sådan at du får en god nattesøvn.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply