Boxmadras 90×200 guide

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Skal du købe ny seng, så er en boxmadras et yderst godt køb. Her får du en seng, som både er komfortabel og billig – og dette er naturligvis fordelagtigt. Derudover er boxmadrasser den oplagte seng, hvis du ikke har så meget plads at gøre godt med i boligen, da den ikke fylder specielt meget. Men hvilken boxmadras skal du vælge? Læs også vores komplette guide til boxmadrasser i alle størrelser: “Boxmadras guide“.

Vi gennemgår her produkter, der har fået gode anmeldelser af brugerne. Vi har samlet de bedste produkter og giver dig her et stort overblik, så du kan finde den bedste model til dit behov. Dette gør det nemmere for dig at købe din næste boxmadras. Først får du lige et hurtigt overblik:

ForhandlerPris fraLivechatLeveringstid
2.999,-9-23Fra 2 hverdage
3.499,-9-21Fra 1 hverdag
3.495,-9-23Fra 15 hverdage
649,-NejFra 3 hverdage

Senses Diamant – Svanemærket topmadras

boxmadras 90x200 test→ Set hos Bedrenaetter.dk til 5.499 kr.

 • 25 års garanti på ramme- og fjederbrud
 • 7 komfortzoner
 • Dobbeltlag af moderne pocketfjedre
 • Optimeret dyb søvn med diamant-behandling
 • Grafitbehandlet topmadras med kølende egenskaber.

Den første boxmadras i denne boxmadras 90×200 guide er Senses Diamant. Det unikke ved denne boxmadras er dens diamant-behandling, hvor du opnår en optimeret dyb søvn. Det er selve overfladen af madrassen, der er overfladebehandlet.

Så snart du lægger dig i sengen, vil den grafitholdige overflade aktiveres og virke varmeledende. På denne måde opnår du en ideel sovetemperatur og optimeret dyb søvn. Har du tendens til at svede i løbet af natten, vil denne boxmadras virkelig være et godt valg.


Tromsø Box – God komfort med dobbeltfjedring

bedst til prisen boxmadras 90x200→ Set hos Sengefabrikken.dk til 4.999 kr.

 • Indbygget anti-skrid
 • Valgfri topmadras – celcius eller latex
 • Aftageligt og vaskbart betræk af bomuld
 • Dobbeltfjedring – mini-bonell nederst og pocket øverst
 • 25 års garanti på fjeder- og rammebrud.

Går du op i design og æstetik, er Tromsø Box den perfekte boxmadras for dig. Her får du en boxmadras af massivt, svensk fyrretræ, som virkelig har et flot, dansk design.

Dertil får du en seng med god åndbarhed, komfort og ekstra støtte – bl.a. på grund af sengens polstring med 25 mm latex. Komforten optimeres yderligere med boxmadrassens dobbeltfjedring – 261 intelligente pocketfjedre pr. m2 øverst og 150 mini-bonell-fjedre pr. m2 nederst.


Venus – 60 mm latex-topmadras inkluderet

bedste boxmadras 90x200→ Set hos Bedrenaetter.dk til 9.999 kr.

 • Svanemærket topmadras af latex
 • Produceret i Danmark
 • OEKO-TEX-certificeret
 • 7 komfortzoner
 • Anvendt af mere end 10.000 skandinaver

Den næste boxmadras i boxmadras 90×200 guiden er Venus. Denne boxmadras er blandt forhandlerens bestsellers, og derfor er sengen selvfølgelig inkluderet i guiden. Her får du ikke bare en skøn boxmadras – men også en skøn topmadras.

Topmadrassen er nemlig af 60 mm latex og svanemærket, og du får derfor en ventilerende og sund topmadras. Derudover er boxmadrassen OEKO-TEX-certificeret og produceret i Danmark, hvilket for mange er et kæmpe plus.


ProSleep Bergen L600 – Danskproduceret boxmadras

boksseng 90x200

 • To lag af pocketfjedre
 • Anti-skrid og antibakteriel Cooltex-polstring
 • Tilpas hårdhed individuelt – medium, fast og ekstra fast
 • Topmadras af ventilerende latex og med bambusbetræk
 • 25 års garanti på fjeder- og rammebrud.

Den sidste boxmadras i boxmadras 90×200 guiden er ProSleep Bergen L600. Denne boxmadras er kategoriseret som bestseller hos forhandleren – og dette er til at forstå. Boxmadrassen er nemlig af høj kvalitet, hvor du ligeledes får en otte centimeters ventilerende latex-topmadras med bambusbetræk.

Derudover får du god støtte grundet boxmadrassens individuelle tilpasning af kropsform og vægt. Du vil simpelthen mærke, hvordan sengen trykaflaster din krop.


Boxmadras 90×200 guide – Find den rette seng

Efter at have læst ovenstående boxmadras 90×200 guide vil du uden tvivl have forbedret dine muligheder for at finde en boxmadras, der passer til dine behov. Det fantastiske ved boxmadrasser er, at du får god værdi for dine penge. Du skal ikke betale ekstra penge for en sengeramme – den er nemlig allerede inkluderet i købet. I stedet skal du blot skrue benene på sengen, hvorefter den er klar til brug.

Derudover er boxmadrasser nemme at rengøre og flytte rundt. Alt dette gør, at boxmadrassen for mange danskere er det mest populære valg. Der findes et væld af forskellige boxmadrasstørrelser, og vælger du en boxmadras 90×200, får du en såkaldt enkeltmandsseng. Dette er især oplagt til gæsteværelset eller teenageværelset.

Slutteligt skal du tage stilling til boxmadrassens fasthed. Typisk siges det, at hvis du vejer mindre end 75 kilo, bør du vælge medium fasthed. Vejer du op til 95 kilo, bør du vælge hård fasthed, mens personer over 95 kg bør vælge en hård madras – gerne med ekstra fjedre i form af multipocket-fjedre.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply