Boxmadras test – hvilken passer bedst til dig?

0

Når man skal vælge en boxmadras, er det bl.a. afgørende, at du finder lige nøjagtig den, der giver dig den nødvendige støtte, og at den desuden passer til din kropsvægt. Hvis du ikke sover på den rigtige madras, påvirker det din nattesøvn, og du vil dermed ikke være i stand til at præstere optimalt i hverdagen. Du vil her i artiklen blive præsenteret for 9 forskellige boxmadrasser fra de førende mærker på markedet lige nu, så du forhåbentligt vil være bedre klædt på til at gå ud og finde den rette for dig.

Senses Classic Boxmadrasboxmadras test

→ 4.998 kroner hos Bedrenaetter.dk

Vi starter testen ud med en boxmadras af yderst høj kvalitet, som desuden har et imponerende flot design, og den kan købes hos bedrenætter.dk. Denne type madras er det oplagte valg for dig, der ikke ønsker at betale en mindre formue for en ny seng, men som samtidig ønsker støtte og komfort hele natten lang. Madrassen indeholder pocketfjedre samt 5 komfortzoner. Fjedrene skaber den primære komfort i madrassen, mens zonerne sørger for individuel støtte til hele din krop – det vil altså sige, at du får en bedre støtte lige netop de steder, hvor din krop er særligt udsat, mens du sover, som f.eks. hofteregionerne samt i nakken. Ydermere er madrassen placeret i en elegant træramme fremstillet i svensk fyrretræ, hvilket gør sengen utrolig holdbar.

Såfremt du er interesseret i denne Senses Classic Boxmadras, skal det endelig nævnes, at der følger en valgfri topmadras med i købet, og her kan du vælge mellem enten Latex Top eller Celcius Top. Latex madrassen er fastere og yder en mere jævn modstand sammenlignet med Celcius modellen. Dog former Celcius Top sig til gengæld efter din kropstemperatur og holder desuden på varmen hele natten lang.

Venus Boxmadrasboxmadrastest

→ 16.999 kroner hos Bedrenaetter.dk

Den næste boxmadras i vores test kan ligeledes købes hos bedrenætter.dk, dog har vi her at gøre med en lidt dyrere model sammenlignet med den forrige. Venus Boxmadrassen er en yderst komfortabel seng, som desuden er utrolig funktionel. Alt, du skal gøre, er blot at montere benene, og så er den sådan set klar til at blive taget i brug lige med det samme. Herudover er det med garanti en god investering, da vi her har at gøre med en seng i høj kvalitet, hvad angår både funktion, komfort samt udseende. Sengen er produceret af Kinnabädden, som betyder skandinavisk kvalitet, når det er bedst, og du kan derfor være sikker på, at hver eneste detalje ved sengen er nøje overvejet. Såfremt du vælger denne Venus Boxmadras får du derfor en seng, der vil kunne holde i adskillige år fremover.

Udover at sengen er yderst komfortabel, er du med denne seng også garanteret sund søvn hver eneste nat. Madrassen er nemlig udstyret med pocketfjedre, som resulterer i, at den tager hensyn til din unikke liggeposition og støtter dig de helt rigtige steder. Dette gør, at du får en langt dybere søvn, og at du dermed ligeledes vil føle dig friskere, når du står op.

LÆS MERE:  Pynt opholdsstuen, køkkenet eller lignende med en biopejs

Solid (Multipocket) – 140×200 cmtest af boxmadras

→ 6.499 kroner hos Sengefabriksudsalg.dk

Den tredje boxmadras på listen kan købes hos sengefabriksudsalg.dk, og går under navnet Solid. Denne måler 140×200 cm og er udstyret med 500 multipocket fjedre pr. m2. Grundet det høje antal af fjedre er denne boxmadras især velegnet til personer med en kropsvægt på over 105 kg. Med multipocket fjedre er du garanteret, at din kropsvægt fordeler sig ud på et højere antal af fjedre, hvilket gør den fastere sammenlignet med en ganske almindelig boxmadras udstyret med pocket fjedre.

Såfremt du tænker, at denne boxmadras er det rette valg for dig, har du to muligheder, når det kommer til valg af topmadras. Du kan enten vælge Visco Air eller FloatGel Latex-modellen, som begge er topmadrasser af høj kvalitet, men hvor at Visco Air klart vil være det mere bløde valg, mens FloatGel Latex er en mere fastere topmadras. Valget afhænger således i sidste ende af dine personlige præferencer.

Solid Multipocket er kort sagt en kvalitetsboxmadras, som er oplagt for dig, der ønsker en komplet løsning, hvor alt er inkluderet. Herudover får du 10 års garanti imod ramme- og fjederbrud.

Deluxe (Pocket + 5 komfortzoner) – 160×200 cmbedst i test boxmadras

→ 9.999 kroner hos Sengefabriksudsalg.dk

Deluxe boxmadrassen kan ligeledes købes hos sengefabriksudsalg.dk. Med denne madras får du en danskproduceret boxmadras udstyret med 2x fjedrelag, hele 5 komfortzoner og en valgfri topmadras med i købet. Nederst i topmadrassen er der et solidt fjedrelag, der består af 150 bonell fjedre pr. m2. Herover er der et ekstra indbygget komfortlag, som består af hele 250 pocket fjedre pr. m2. Disse er som sagt inddelt i fem forskellige komfortzoner, som sikrer dig en yderst behagelig komfort samt optimal støtte nat efter nat. Pocket fjedre er den helt klassiske type fjedre, hvor fjedrene er adskilt og arbejder således uafhængigt af hinanden. Det resulterer i, at du er garanteret en differentieret støtte, og at din krops mest udsatte områder får lige netop den ekstra aflastning, de har brug for.

Ved valg af denne type boxmadras får du altså en komplet seng, hvor topmadras, boxmadras og ben er inkluderet i den lave pris. Du har desuden selv mulighed for at bestemme fastheden, og her kan man enten vælge fast eller medium. Fast er det oplagte valg for dig, der vejer over 75 kg, mens medium passer bedst til personer med en kropsvægt på under 75 kg.

BASIC 80 Boxseng Ancona gråbedst i test boksmadras

→ 2.495 kroner hos Furniturebox.dk

Basic topmadrassen kan købes hos furniturebox.dk, og denne opfylder samtlige krav til både udseende og kvalitet. Sengen er udstyret med et flot gråt stof, som både er let at matche ind i hvilket som helst soveværelse, og herudover er det desuden utrolig slidstærkt. Såfremt du ønsker et mere luksuriøs look, kan du evt. vælge at tilføje nakkestøtter samt en sengegavl til sengen.

BASIC boxsengen har en mellemhård komfort, som passer til størstedelen af befolkningen. Herudover er den udstyret med bonell-fjedre, som er særligt velegnet til enten børn eller lettere voksne, og generelt anbefales denne seng til personer, der vejer mellem 20 og 60 kg. Der indgår desuden en 5 cm høj topmadras i høj kvalitet med polyester med i købet, som er vendbar, så den kan holde længere, og betrækket er desuden aftageligt. Selve sengen har ben på 23 cm, hvilket giver en total højde på 51 cm.

LÆS MERE:  Springmadras test

Ganske kort fortalt er BASIC 80 Boxseng Ancona i grå en utrolig prisvenlig boxseng, som giver dig masser af komfort og kvalitet for pengene. Herudover får du 10 års rammegaranti, og sengen findes desuden også som kontinentalseng, såfremt du ønsker det.

Sleepzone boxmadras – ekstra fast 140×210 (inkl. ben & topmadras)boxmadras bedst i test

→ 8.999 kroner hos Boboonline.dk

Den næste boxmadras på listen er fra Sleepzone, og vi har her at gøre med en ekstra fast model på 140×210 cm, og hvor topmadras og ben er inkluderet i prisen. Sengen forhandles desuden hos Boboonline.dk. Denne type boxmadras kommer i trekvart størrelse med ekstra længde på 210 cm, og herudover har den dobbelte fjederindlæg, zoneinddeling af de øverste fjedre samt en luksus topmadras med vaskbart betræk. Når det gælder topmadras, kan du desuden vælge mellem enten en kerne af celsius skum eller latex. Denne type seng er det oplagte valg for dig, der har en kropsvægt mellem 90 og 140 kg., og som desuden ønsker at ligge fast om natten. Endelig har den et stilrent og luksuriøs udseende grundet det flotte sorte betræk, og den vil derfor kunne passe perfekt ind på ethvert værelse.

Ved køb af denne Sleepzone boxmadras ydes der desuden 15 års garanti mod ramme- og fjederbrud, og herudover får du også 2 års reklamationsret. Rammen på sengen er fremstillet af 8 cm massiv fyrretræsramme med 13 lameller, og endelig er den polstret med 2 x fibertex, vatplade samt 25 mm polyetherskum, hvilket giver en yderst god komfort hele natten igennem.

Boxmadras – Basic – Model II – 90 x 200 cmbedste boxmadras

→ 2.499 kroner hos Coop.dk

Den næste seng på listen forhandles hos Coop.dk, og den måler 90 x 200 cm. Du er her garanteret en god nats søvn nat efter nat på denne danskproduceret boxmadras fra den populære Basis-serie. Selve madrassen har en medium hårdhed, og herudover er der en topmadras i 30 mm polyskum inkluderet i prisen. Materialet er dækket af et quiltet betræk, som er aftageligt og kan vaskes ved 60 grader. I og med at den har en medium hård, er dette en særlig god seng til personer, der vejer under 85 kg, og den kan bruges lige akkurat der, hvor du ønsker – hvad end det er i gæsteværelset, i sommerhuset eller på børneværelset.

Selve boxmadrassen er udstyret med to lag fjedre, hvilket gør den ekstremt behagelig samt komfortabel at ligge i. Madrassen består af pocketfjedre med 5 komfortzoner, der fordeler din kropsvægt og giver en rigtig god support. Såfremt du vælger denne type seng, får du desuden 10 års garanti på fjedre- og rammebrud og 2,5 år på andre dele på madrassen, og herudover medfølger der desuden stålben på 22 cm.

Hästens Superia II boksmadras med BJ topmadras 180×200boksmadras test

→ 57.890 kroner hos Sovn-comfort.dk

Den næstsidste boxmadras på listen er helt klart den dyreste, men til gengæld får du utrolig meget for pengene. Navnet på boxmadrassen er Hästens Superia II boksmadras med BJ topmadras, og den måler 180×200 cm. Denne type rammeseng er – ligesom navnet hentyder – hævet over alle andre senge, og den er derfor i en liga helt for sig selv. Madrassen indeholder Hästens patenterede dobbelte fjedersystem, som er et nyudviklet system, der i kombination med skønne naturmaterialer gør, at du kan nyde en fantastisk aflastende seng, som desuden har et eksklusivt udseende. Ben, gavl og andre topmadrasser kan desuden tilkøbes, men det kan klart anbefales at vælge rullemadras til denne type seng.

LÆS MERE:  Isterningmaskine test - Markedets mest populære isterningmaskiner

Alt i alt er der her tale om en boxmadras, som er særligt velegnet for dig, der er villig til at betale lidt ekstra for den gode komfort og for den høje kvalitet, og ved køb af denne seng får du 2 stk. 90×200 cm boxmadras sammen med 180×200 BJ topmadras i blå tern, som passer perfekt ind til det moderne skandinaviske soveværelse.

Athena Boxmadras – 160×200 – fast madrasbedste boksmadras

→ 6.899 kroner hos Unoliving.com

Den sidste boxmadras på listen er Athena boxmadrassen, som kan købes hos unoliving.com. Dette er en yderst behagelig madras, som desuden er lige til at samle. Selve sengen består af en boxmadras, topmadras samt tilhørende ben, og det eneste, du skal gøre, er at montere benene og lægge topmadrassen på – så bliver det heller ikke nemmere. Herudover er boxmadrassen danskproduceret, og den er opbygget med en massiv træramme på 8 cm og med 13 lameller. Dette gør, at du er garanteret en robust seng, der vil kunne holde i adskillige år fremover. Herudover er madrassen opdelt i 5 forskellige komfortzoner med pocketfjedre, og disse er med til at sikre dig en optimal komfort hele natten gennem.

Denne type sengs madras er med fast hårdhed, og herudover har den en topmadras med celcius kerne. Dette gør, at den er særligt velegnet til personer med en kropsvægt mellem 75 og 95 kg. Endelig følger der 19 cm høje stålben med, og såfremt du ønsker nogle andre ben, skal disse tilkøbes separat.

Hvad man bør være opmærksom på, når man skal købe en god madras

Du er nu blevet præsenteret for ni bud på en rigtig god boxmadras i høj kvalitet, men her følger blot et par gode råd, du bør følge, når du skal på jagt efter en ny madras. Man bør bl.a. være opmærksom på madrassens polstring, da der er mange forskellige typer af disse, og det har afgørende betydning for den støtte, madrassen giver dig. Herudover bør man også være særligt opmærksom på de fjedre, madrassen har.

Når det gælder boxmadrasser, er der hele 3 typer af fjedre at vælge imellem, nemlig multipocket fjedre, bonellfjedre samt pocketfjedre – og endelig kan det også være en kombination af disse. Multipocket- eller pocketfjedre giver mere støtte til kroppen, og man bør desuden ikke vælge en madras, der blot har ét lag af fjedre. Endelig er det en rigtig god ide at kigge efter, hvor mange komfortzoner madrassen har. Som hovedregel bør man her huske på, at madrassen som minimum bør have 5 eller 7 komfortzoner.

Del:

Tilføj en kommentar