Brødrister Test – Er du på udkig efter en god brødrister? Læs guiden

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Brødristere skal kunne én ting, og det er at riste brød. Står du og mangler en brødrister derhjemme, er der god grund til at læse med her, hvor vi giver en række kvalificerede bud på, hvilken brødrister du skal vælge.

En god brødrister skal riste nemt, effektivt og jævnt. Der er ikke meget, som er mere frustrerende, end når man om morgenen står op og sætter sit brød over, for så senere at måtte slå opgivende ud med armene, enten fordi brødet er blevet forkullet, eller fordi det er blevet helt svampet og blødt.

Alle ønsker at kunne supplere sin morgenkaffe med et stykke sprødt brød med en lækker og indbydende gylden farve.

Brødrister bedst i test

Priserne på brødristere varierer meget, og derfor er der god grund til, at du sætter dig ind i, hvad du forventer af netop din nye brødrister. Desuden er det vigtigt, du er opmærksom på, at kvalitet og pris ofte går hånd i hånd.

Det er vigtigt, du er opmærksom på, hvilke behov du har. Det skyldes, at der ikke er nogen grund til, at du spytter en masse penge i en smart brødrister med et ocean af funktioner, hvis du ikke får brug for dem. Derfor skal du spørge dig selv, hvad din nye brødrister skal leve op til.

Skal den have en optøningsfunktion? Skal den være nem at flytte rundt på? Hvor mange risteniveauer skal den have?

Nedenfor beskrives en række af de bedste brødristere i test, og du bliver altså præsenteret for nogle forskellige bud, hvor en måske ender med at være din nye brødrister. Skal det eksempelvis være den luksuriøse klassiker fra Kitchen aid i retrodesign eller den mere simple og enkle brødrister fra OBH Nordica?

Læs vores guide og kom et skridt nærmere din næste brødrister.


OBH Nordica 2639 brødrister

brødrister test→ Set hos Proshop.dk til 243 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 245 kr.

→ Set hos HW-homeware.dk til 250 kr.

→ Set hos Skousen.dk til 270 kr.

→ Set hos Whiteaway.com til 270 kr.

→ Set hos KitchenOne.dk til 289 kr.

→ Set hos Coop.dk til 299 kr. (549 kr. for ikke-medl.)

→ Set hos Kitchentime.dk til 299 kr.

→ Set hos CDON.dk til 299 kr.

→ Set hos Skiftselv.dk til 346 kr.

OBH Nordica har i snart 20 år leveret skandinavisk designede husholdningsprodukter til private hjem samt erhverv. Det er især OBH Nordicas simple design, der gør, at deres produkter er populære hjemme i stuerne.

Denne brødrister indfanger på alle måde OBH Nordicas vision om at levere et funktionelt og tiltalende produkt. OBH Nordica er især blevet populære på deres serie af produkter fremstillet i børstet stål.

Brødristeren her falder ind under denne serie af produkter. Med sit minimalistiske udtryk, nemme brugerflade og simple funktioner, er brødristeren ideel til ethvert hjem.

Simple funktioner og effektiv ristning

Selvom funktionerne ikke er mange, opfylder brødristeren dens primære formål – nemlig at kunne riste et godt bagværk.

Brødristeren har en risteflade, som måler 20×25 cm, hvorfor der er plads til, at man kan riste flere ting på en gang. Desuden har brødristeren en trinløs indstilling af den ristningsgrad, man ønsker til sit brød samt et signal ved endt ristning. På den måde kan du tilpasse din brødrister til alle forskellige typer af brød. Videre tæller specifikationerne en elektronisk tænd/sluk funktion samt en udtagelig krummebakke, som er nem at gøre ren.

Ud over at være i den klart billigere ende af skalaen er den også nem at flytte rundt på. Derfor skal du ikke være bange for at få ondt i armene af at skulle hive den frem og tilbage fra køkkenskabet.

LÆS OGSÅ:  Foodprocessor test - Det ideelle køkkenredskab

Du skal vælge OBH Nordica 2639, hvis du mangler en simpel og nem brødrister, som ikke skal anvendes til andet end ristning af brød.


Caso Brødrister NOVEA T4

test brødrister→ Set hos Kitchentime.dk til 1.119 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 1.123 kr.

Denne flotte og lækre brødrister fra Caso kommer i et enkelt og elegant design. Caso er en tysk producent, som har gjort det til sin mission at tilbyde kunder funktionelle produkter i flotte designs. Novea-modellen indfanger på alle måder Casos vision. Alene brødristerens udseende giver en lyst til at have den stående på køkkenbordet som en pyntegenstand.

Den er, ligesom modellen fra OBH Nordica, produceret i børstet rustfrit stål, men tilbyder en bredere vifte af funktioner, hvorfor det smarte udseende ikke er det eneste, som brødristeren kan bryste sig med.

Alsidig brødrister

Brødristeren er opretstående. Den tilbyder både en optønings-, opvarme-, og stopfunktion, hvilket gør den særdeles alsidig. Den har plads til 4 skiver fordelt over to rum, hvorfor den særligt egner sig til hjem, hvor der er brug for at blive ristet brød til mere end en selv.

En særlig praktisk detalje er, at det forreste rum kan anvendes særskilt. Det betyder, at den er energivenlig og fleksibel, i forhold til hvor mange du skal riste brød til.

Ydermere har brødristeren et smart og innovativt LCD-display med en nedtællingstimer samt 9 forskellige indstillinger, så dit brød kan blive ristet helt perfekt. Alle betjeningsmuligheder sidder nemt tilgængelige på den ene side af brødristeren, så den kan placeres de fleste steder uden at fylde for meget.


Breville brødrister

test brødrister→ Set hos KitchenOne.dk til 502 kr.

Denne brødrister kommer fra den australske producent Breville. Modellen Style er en af mange brødristere, som produceres i en enkel og stilren stil. Breville Style kommer i et simpelt og klassisk hvidt design, som gør, at den passer ind i langt de fleste køkkener.

Den leverer hurtigt og effektivt ristet brød, så du ikke skal bekymre dig for meget om ventetid. De to brødåbninger kan indstilles i bredden, hvilket gør, at du kan riste både tykke såvel som tynde brødskiver.

Breville Style har en trinløs risteindstilling af ønsket ristningsgrad, så du kan tilpasse ristningen til dit brød. Desuden har Breville Style en ekstra høj løftefunktion ved afsluttet ristning, sådan at du ikke behøver at være nervøs for at brænde fingerspidserne, når du skal have brødet fra brødristeren over på tallerkenen. Videre følger der en praktisk udtagelig krummebakke med, som nemt kan gøres ren.

 Flere funktioner

Breville Style har funktioner til både optøning og luning af brød, som allerede er blevet ristet. En smart detalje er det stativ, som medfølger. Stativet kan placeres ovenpå brødristeren, sådan at du også kan riste boller og andet bagværk, som ikke passer i brødåbningerne. Med sit stilsikre retrodesign er Breville Style en brødrister, som man har svært ved at forestille sig ikke vil vække begejstring hjemme i køkkenerne.  Endvidere har Breville Style en skydearm, så du kan holde øje med, at dit brød ikke brænder på.

Breville er et mærke, der signalerer kvalitet, effektivitet og brugervenlighed. Dette afspejler sig afgjort i dette produkt, hvor du finder en af de absolut bedste og mest populære brødristere på markedet.

Breville Style er bestemt ikke den dyreste brødrister på markedet, og man får meget brødrister for pengene, så det er bestemt en, man burde tage et kig på, når der skal købes en ny til hjemmet.

LÆS OGSÅ:  Kaffekværn test 2020 - Hvilken model er bedst i test?

Dualit Lite brødrister

bedste brødrister→ Set hos ComputerSalg.dk til 1.233 kr.

→ Set hos KitchenOne.dk til 1.234 kr.

→ Set hos CDON.dk til 1.329 kr.

→ Set hos Kitchentime.dk til 1.329 kr.

Den britiske producent Dualit er kendt for at skabe produkter af høj kvalitet pakket ind i et smukt design. Det er derfor svært at komme udenom Dualit, når vi taler om brødristere. Dualit er på mange måder et køkkenværktøj, der gør din morgen en tand mere overskuelig.

Modellen Lite fra Dualit fremstår både enkel og flot i sit udtryk. Brugerfladen på brødristeren er meget simpelt, som gør Dualit Lite til en særdeles brugervenlig brødrister. Brødristeren er en opretstående model, som rister dit brød på begge sider samtidig. Den tager ikke meget plads og er hurtig og effektiv til at få ristet dit brød.

Modellen har plads til 4 skiver brød af gangen og har videre også en smart og effektiv optøningsfunktion. Du kan derfor ånde lettet op, hvis du tit glemmer at få brødet ud af fryseren dagen i forvejen.

Dualit Lite klarer optøningen hurtigt og effektivt, hvorfor du hver morgen er garanteret et sprødt stykke brød, som du kan nyde til morgenkaffen.

Det er en simpel brødrister, som klarer risteopgaverne rigtig fint. Dualit Lite er beklædt med en blank ståloverflade, som giver den et smart look. Som med de gamle klassiske brødristere har Dualit Lite en skydearm, som gør, at man undervejs kan se til brødet, for at se om det er færdigt. Endvidere har brødristeren også et mekanisk ur og en udtagelig krummebakke.

Dualit Lite lever op til mange af de funktioner, man kan efterlyse hos en brødrister, og det er meget muligt, at den er lige, hvad du går og leder efter.


Kitchenaid Artisan brødrister

brødrister bedst i test→ Set hos Proshop.dk til 2.086 kr.

→ Set hos KitchenOne.dk til 2.121 kr.

→ Set hos Skousen.dk til 2.348 kr.

→ Set hos Whiteaway.com til 2.348 kr.

→ Set hos Kitchentime.dk til 2.348 kr.

Her kommer en af de mest imponerende brødristere på markedet, og du kan altså se frem til en, der opfylder alt i design og funktioner. Det er nemlig svært at komme uden om Kitchenaid, når vi taler om køkkentilbehør.

Kitchenaids varemærke har i årtier været flotte, stilrene retrodesigns. Det betyder også, at denne brødrister er en, som man har lyst til have stående fremme.

Brødristeren fås i et bredt udvalg af farver, sådan at du kan være sikker på at den farve, du vælger, passer til dit køkken. Omvendt kan man sige, at Artisans vægt på 5 kg gør, at den ikke egner sig til at skulle flyttes rundt på hele tiden.

Pris og kvalitet går som sagt hånd i hånd, og når prisen på Artisan er høj, skyldes det, at du her får den komplette brødrister. Artisan har plads til 2 skiver brød ad gangen og har en sandwichholder til at riste perfekte sandwichbrød. Artisan er endda så betænksom at holde dit brød varmt, hvis du pludselig skal klare et telefonopkald eller et andet ærinde.

Artisan har 7 risteniveauer, en optøningsfunktion, et digitalt nedtællingsdisplay og en motoriseret hæve-sænkefunktion, så du ikke behøver være bange for at brænde fingrene, når du skal have fat i dit brød. Sagt med andre ord er der nærmest garanti for, at Artisan opfylder alle de egenskaber, du efterspørger af din kommende brødrister.

Er du kvalitetsbevidst, og ønsker du en rigtig finesmekker-brødrister, som både har udseendet og alle de funktioner, man kunne drømme om, er Artisan helt sikkert noget for dig.

LÆS OGSÅ:  Mandolinjern test - Sådan finder du det bedste mandolinjern

OBH Nordica Daybreak

bedst i test brødrister→ Set hos Hw-homeware.dk til 200 kr.

→ Set hos Proshop.dk til 236 kr.

→ Set hos Skousen.dk til 253 kr.

→ Set hos Whiteaway.com til 253 kr.

En anden brødrister fra OBH Nordica er denne sorte Daybreak brødrister med to åbninger. Som nævnt er OBH Nordica især kendte for, at deres produkter fremstår i et elegant og minimalistisk design. Daybreak modellen er ingen undtagelse og kommer i en flot sort farve. Selvom det ikke er den mest avancerede brødrister på markedet, opfylder den de mest grundlæggende funktioner.

Brødristeren har to brødåbninger med varmelegemer på begge sider. Du behøver derfor ikke at bekymrer dig om at skulle vende brødet. Daybreak har plads til to skiver brød ad gangen og har en integreret bollerister.

Med et simpelt design og med enkle funktioner får du her en brødrister, der vil opfylde dine mest basale behov, og som er aldeles brugervenlig. Dens beskedne vægt og enkle funktioner gør, at den er rigtig nem at håndtere, og at den nemt kan flyttes rundt. Daybreak har en udtagelig krummebakke, som nemt kan gøres ren. Herudover har den en skydearm, så man kan holde øje med, at brødet ikke får for meget undervejs.

OBH Nordica Daybreak er til dig, som mangler en flot, billig og brugervenlig brødrister, der ikke skal bruges til meget andet end at riste brød.


Så hvad skal jeg huske på, når jeg skal købe min næste brødrister?

Vi håber, at du med ovenstående tests er kommet bare et lille skridt nærmere din næste brødrister. Som tidligere nævnt er det absolut ingen skade på forhånd at sætte sig ind i, hvad det er for nogle funktioner, man forventer af sin kommende brødrister.

Det gør dit valg betragteligt nemmere, hvis du på forhånd har gjort dig nogle tanker både i forhold til funktioner, men også i forhold til udseende, farve og type. Videre er der også en fornuftig tanke bag at lave en ærlig vurdering af, hvor ofte man kommer til at bruge den.

Det ligger lidt til højrebenet, at jo oftere du har brødristeren i gang, jo hurtigere slidt bliver den. Derfor skal kvaliteten afspejle, hvor hyppigt du anvender din nye brødrister. Det er derfor med at tage et godt kig på ovenstående, hvor du både finder nogle af højeste kvalitet, samtidig med at du finder nogle mere simple brødristere, hvor prisen naturligvis også er lavere.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply