Campingbord Test – Disse campingborde er de bedste på markedet

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Når du tager på camping, så er det naturligvis vigtigt, at du sørger for at have det rette udstyr og de korrekt møbler med. Det kan hurtigt gøre din campingtur til en knap så fornøjelig oplevelse, hvis der hele tiden er problemer med dit udstyr eller med dine møbler, så derfor skal du naturligvis sørge for at sikre dig at kvaliteten er i top.

Der findes rigtig mange forskellige former for udstyr, tilbehør og møbler, du skal medbringe på en campingtur – i hvert fald hvis du gerne vil sikre dig, at det bliver en bekvem og behagelig oplevelse at tage på camping. Du skal f.eks. sørge for at du har det rette campingbord med, der både passer i størrelsen til din campingvogn, men selvfølgelig også passer til antallet af personer, der skal sidde ved det.

Der skal ikke være nogen tvivl om, at der findes rigtig mange forskellige campingborde på det danske marked. Derfor kan det også godt være vanskeligt for dig at finde frem til lige netop dét campingbord, der vil vise sig at være det bedste for dit vedkommende. I denne artikel bliver du præsenteret for en række forskellige borde, der er rigtige gode og som alle kan købes hos www.campingnetshop.dk.

Er der noget bestemt, jeg skal være opmærksom på?

Hvis du skal investere i et nyt campingbord, du kan medbringe, når du skal tage på camping, så er der naturligvis en række forskellige faktorer, du skal være opmærksom på. Du skal selvfølgelig sikre dig, at der er tale om et campingbord, der kan bryste sig af en rigtig god kvalitet, men det skal understreges at det dog langt fra det eneste, der er relevant i denne sammenhæng.

LÆS OGSÅ:  Vinkelsliber test - Hvilken en skal du vælge? Bliv klædt på til dit køb her

Det er nemlig også meget vigtigt, at du sørger for at vælge et campingbord, der både har den rette størrelse og ligeledes også har et udseende, du synes er noget værd. Der findes mange modeller på det danske marked, så du skal ikke være bange for, at du ikke kan finde noget, der er relevant for dit vedkommende – både i forhold til udseendet, men selvfølgelig også i forhold til størrelsen af bordet.

Campingbord Canmore 120 x 70 cm

Canmore er et stabilt letvægtsbord, der er udstyret med en rullebordplade, der er fremstillet i aluminium. Det er desuden også blevet udstyret med justerbare bordben. Det er et campingbord, der særligt er velegnet til dig, der sætter pris på både at kunne åbne og lukke dit bord på både hurtig og nem vis. Bordet måler 120 cm. i længden og 70 cm. i bredden – bordhøjden kan desuden justeres fra 45 cm. til hele 70 cm. Koster 799 DKK.

Campingbord Hamilton, 80 x 150 cm

Det næste campingbord, der er at finde i denne test hedder Hamilton. Det er et transportabelt og sammenklappeligt bord, der måler 150 cm. i længden og 80 cm. i bredden. Stellet er fremstillet i aluminium og bordpladens maksimale belastning lyder på 30 kg., mens bordets samlede vægt lyder på 8,4 kg. Bordet koster ligeledes også 799 DKK, hvorfor du kan score et campingbord til en rigtig god pris.

Bali campingbord 90 x 60 cm

Hvis de to førnævnte borde har været en anelse for store til dig, så kan det sagtens tænkes, at dette Bali-campingbord er mere passende. Det måler 90 cm. x 60 cm., og er skabt til at bruges af 1-2 personer. Bordet er fremstillet i aluminium og er naturligvis af rigtig god kvalitet. Kan erhverves til den nette sum af 598 DKK, hvilket er en rigtig god pris for et campingbord af denne kaliber.

LÆS OGSÅ:  Vildtkamera test – Find det bedste vildtkamera til dit behov
{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Comments are closed.