Char-Broil All-Star 120 B-gasgrill test

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Overvejer du at købe en gasgrill? Det kan vi godt forstå. Der er nemlig en masse fordele ved at vælge en gasgrill fremfor en kulgrill. Men hvilken gasgrill skal du vælge? Der er mange forskellige gasgriller på markedet. Det kan derfor være svært at vælge den helt rigtige, der passer til dit behov.

I dette indlæg tester vi en gasgrill fra Char-Broil. Denne test kan give dig inspiration til, hvad det er for nogle funktioner, der kan være vigtige for dig ved en gasgrill. Og hvem ved? Måske er det lige præcis denne gasgrill, der er den perfekte løsning for dig. Læs med her og bliv klogere på, hvad gasgrillen fra Char-Broil kan.

All-Star 120 B-Gas fra Char-BroilAll-Star 120 B-Gas fra Char-Broil

Set hos Bilka.dk for 4.999 kroner

I vores test af en gasgrill fra Char-Broil har vi valgt at teste All-Star 120 B-Gas. Denne gasgrill har flere smarte funktioner, der gør den til det perfekte madlavningsredskab til terrassen.

Når du modtager denne gasgrill, kommer den usamlet. Du skal derfor have samlet alle delene, inden du kan komme i gang med at grille. Det er dog ikke den store udfordring. Det er nemlig forholdsvist nemt at samle gasgrillen. Du skal blot følge manualen, og så har du samlet gasgrillen inden for 1-1,5 time. Det er derfor noget, du hurtigt kan give dig i kast med.

Når først gasgrillen er samlet, kan du egentlig gå i gang med at grille. Nemmere bliver det ikke. Med denne gasgrill fra Char-Broil får du en passende grillstørrelse, når man kigger på grillristen. Her er der plads til det mest nødvendige.

LÆS OGSÅ:  Weber Spirit II E-310 GBS gasgrill test

Ved første øjekast virker selve gasgrillen måske ikke voldsomt stor. Det er dog helt bevidst. Denne gasgrill fra Char-Broil kan du nemlig bruge på flere forskellige måder.

Aftagelige benchar broil

Du kan afmontere selve gasgrillen fra gasbordet. Det giver dig mulighed for at lave gasgrillen om til en bordgrill. Derudover er den også oplagt at tage med i sommerhuset eller på en udflugt. Den vil nemlig ikke fylde særlig meget i bilen, når du kun tager selve gasgrillen med. Det er en yderst smart detalje, der giver dig mulighed for at bruge gasgrillen til alverdens anledninger.

Kigger vi nærmere på gasgrillen som en helhed, er der sørget for smarte detaljer. Disse detaljer gør det til en leg at grille ude på terrassen eller på altanen. Gasgrillen er udstyret med to sideborde. På disse sideborde har du god plads til at stille fade og lignende, som du skal have maden på, når det er færdigt.

Det smarte ved disse sideborde er, at du har mulighed for at folde dem begge to ned. Pludselig kan denne gasgrill derfor fylde minimalt. Det er en fordel, når gasgrillen ikke er i brug. Du kan nemlig stille den væk i en garage eller et skur, uden at den optager en masse plads.

Char-Broil All-Star 120 B-Gasgrill

På begge sideborde finder du fire kroge. Disse kroge giver dig et sted at hænge alt dit grilludstyr. Det kan være alt fra grilltænger til paletter, grillbørste, grillhandske og hvad du ellers har af udstyr.

På understellet af gasgrillen er der sørget for en robust hylde. På denne hylde har du plads til gasflasken, som kan stå helt stabilt. Gasgrillen er udstyret med hjul på alle fire ben. Disse hjul kan låses, så gasgrillen bliver stående. Hjulene gør det dog nemt at flytte gasgrillen og gasflasken på samme tid.

LÆS OGSÅ:  Bordgrill test: Her er de fem bedste på markedet

Med denne gasgrill fra Char-Broil får du en virkelig god grill, som du kan få stor glæde af.

Læs også Gasgrilltest – Find den bedste gasgrill.

Derfor skal du vælge en gasgrill fra Char-Broil

Char-Broil er specialister i at lave forskellige former for griller. Dette gælder også, når det kommer til gasgriller. Du går derfor ikke galt i byen, når du vælger en gasgrill fra Char-Broil.

På alle deres griller er der gjort meget ud af smarte detaljer, der gør det lidt sjovere at starte grillen op. Derudover er der gjort meget ud af brugervenlighed, så du kan få en god grilloplevelse. De har gjort meget ud af, at det skal være nemmere for dig at tilberede lækkert mad med en gasgrill.

En Char-Broil-gasgrill er derfor et rigtig godt køb, når du vil have en kvalitetsløsning, hvor alle detaljer er nøje gennemtænkt.

Se mere om Char Broil TRU Infrared unikke funktion her.

Konklusion på test af gasgrill fra Char-Broil

Vi har nu testet All-Star 120 B-Gas fra Char-Broil. Overordnet kan vi sige, at du får en rigtig god gasgrill her. Den har en masse smarte detaljer, som du helt sikkert vil sætte stor pris på. Det er især detaljer som de to sideborde, som kan foldes sammen.

Derudover er det helt sikkert også muligheden for at benytte gasgrillen på to forskellige måder. Du kan benytte den som en traditionel gasgrill på terrassen, men du kan også afmontere den, så du får en gasgrill, der fylder mindre og er nemmere at have med på tur.

LÆS OGSÅ:  Plæneklipper test - Find den bedste plæneklipper og få den perfekte græsplæne

Vælger du denne gasgrill fra Char-Broil, får du en gasgrill, du vil blive yderst glad for.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply