Crosstrainer test – Her er de bedste crosstrainere til ethvert behov og budget

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Vi kender det vist alle sammen? At vi et stykke hen i januar – når vi er blevet os selv efter en festlig familiejul og en fornøjelig nytårsaften – opdager, at badevægten er gået i stykker. Eller i hvert fald er blevet noget upræcis i sine målinger. Så skal der handling bag de ord, man svor midt under dronningens nytårstale. I det nye år skal jeg kort og godt tabe mig fem kg.

Her kan en crosstrainer være et godt redskab, og vi har derfor i denne crosstrainer test, fundet frem til nogle af de bedste på markedet ud fra funktionalitet, brugeranmeldelser og forskellige parametre.

Mange vælger at melde sin ind i et fitnesscenter. Og mange får stor glæde af det, mig selv inklusive. Men det er også en offentlig hemmelighed, at fitnesscentrene har mange flere medlemmer, end de har brugere.
Et medlemskab til et fitnesscenter løber let op i flere tusinde kroner årligt, så måske kan et godt alternativ være, at investere i sin egen private motionsmaskine? Vi har valgt at kigge på crosstraineren, fordi den har en lang række fordele, når det gælder motion og træning.

Bedst i test

Sole E35 Crosstrainer

 • Uovertruffen værdi for pengene
Bedst til prisen

XTERRA Free Style 3.9E Crosstrainer

 • 15 indbyggede programmer
Billig og god

Finnlo Cleverfold CF70 BT

 • Mobil crosstrainer
ForhandlerModelMål (cm)VægtVægt, svinghjulSkridt længdePris
Masterfit TP 500165x62x15751 kg17 kg40 cm4.995,-
Peak Fitness VG60i135x65x16556 kg15 kg39 cm7.499,-
Sole E35209x55x171111 kg11,3 kg50 cm13.900,-
XTERRA Free Style 3.9E166x56x16370 kg8,6 kg46 cm7.900,-
Finnlo Cleverfold CF70 BT170x60x16244 kg18 kg38 cm7.495,-
Inshape CT700125x69x16037 kg7 kg-2.199,-
Spirit CE800198x60x170114 kg14 kg50 cm23.900,-

Kort om crosstraineren

 • En crosstrainer er populært sagt en kombination af en kondicykel, et løbebånd og en stepmaskine.
 • En crosstrainer giver mulighed for en god konditionstræning og muskelopbyggende træning, fordi den arbejder med mange forskellige muskelgrupper, fx lår, baller, ryg, arme og ben.
 • Træning på en crosstrainer er skånsom i forhold til løb på hårde underlag. Derfor er den også god ved genoptræning efter skader o.l.
 • En crosstrainer giver mange træningsmuligheder, fordi den typisk har mange individuelle modstandsniveauer, så man kan træne med forskellige intensitet, man kan bruge den til intervaltræning, og endelig kan man træne arme og ben individuelt eller på en gang.

Vi har i den følgende crosstrainer test udvalgt seks forskellige cross maskiner i forskellige prisklasser som dækker behovet hos såvel begynderen som den professionelle motionist.

Produktoverblik

ForhandlerModelTrænings-progr.Bluet.Max brugervægtModstands-niveauerPris
Masterfit TP 50012Nej135 kg164.995,-
Peak Fitness VG60i12Ja130 kgSkalérbar7.499,-
Sole E3510Ja150 kg2013.900,-
XTERRA Free Style 3.9E15-148 kg167.900,-
Finnlo Cleverfold CF70 BT22Ja130 kg167.495,-
Inshape CT700--120 kg82.199,-
Spirit CE8009-200 kg-23.900,-

Masterfit TP 500 crosstrainer

test crosstrainer
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
6.495 kr.

Masterfit TP500 crosstrainer i vores crosstrainer test har nogenlunde den samme funktionalitet som Kettler Axos ovenfor – og koster næsten det samme.

TP500 fylder dog lidt mere, men vejer 20 % mindre, nemlig 51 kg. Crosstraineren har 12 indbyggede programmer.

Derudover er der mulighed for at lave sit eget træningsprogram. Som Kettler Axos har Masterfit TP500 4 individuelle brugerindstillinger, og displayet viser tid, hastighed, distance, kalorier, puls og intensitet (målt i watt).


Peak Fitness VG60i crosstrainer

bedst i test crosstrainer
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
6.495 kr.

Fitness VG60I skiller sig ud fra mængden med sit flotte sort-blå design. Den har 12 faste programmer, modstandsniveauet kan skaleres, så der er et utal af intensitetsmuligheder.

Crosstraineren har et flot trefarvet display, der viser tid, hastighed, distance, kalorier, puls og intensitet (wattmåling).

En rigtig smart feature, som gør Peak Fitness VG60i til et godt køb, er, at crosstraineren har indbygget Bluetooth, hvilket gør dig i stand til at ”træne i hele verden” via en app på din smartphone eller tablet. Kinomap, som app’en hedder, findes både til iOS og Android.


Sole E35 Crosstrainer

bedste crosstrainer
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
16.900 kr.

Sole E35 Crosstrainer er ubetinget testens dyreste og bedste crosstrainer. Om den kan få prædikatet ”bedste crosstrainer til hjemmebrug” må være et spørgsmål om ambitionsniveauet for din træning. Med andre ord henvender Sole E35 sig primært til den (semi)-professionelle bruger.

Sole E35 har i en nordisk crosstrainer test fået udmærkelsen ”bedst i test”. Ekspertpanelet begrunder udnævnelsen med disse ord: ”uovertruffen værdi for pengene, robust, komfortabel og innovativ konstruktion, eksemplarisk skridtbevægelse, udmærket træningscomputer”.

Eneste indvending i testen er maskinens mobilitet, idet den vejer 111 kg. Men skal du ikke flytte rundt på den, har du her en – på alle parametre – fortræffelig cross maskine.

Ikke overraskende har maskinen det største rumfang i vores sammenlignede modeller. Og med en højde på 171 cm, er den ikke velegnet til lavloftede kælderrum, hvis du selv vil med ombord på maskinen.
Funktionaliteten er i top, indstillingsmulighederne er mange, og LCD-skærmen er i top.

Crosstraineren har indbygget Bluetooth, så du her også kan rejse verden rundt i forbindelse med din træning, og den er udstyret med højttalere, så du som motivation kan træne til din favoritmusik. Alt i alt en af de bedste crosstrainere i denne crosstrainer test, hvor du får rigtig meget funktionalitet.


XTERRA Free Style 3.9E Crosstrainer

crosstrainer test
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
8.999 kr.

Den bedste crosstrainer er næsten umulig at bedømme, når din pengepung og brugen af den tages in mente. Det bedste valg vil dog for mange falde på XTERRA Free Style 3.9E Crosstrainer. Free Style 3.9E er så god, at den blev udnævnt til den bedste crosstrainer på pricerunner.dk. Og de har ikke bare udpeget en vinder tilfældigt.

For Free Style 3.9E kan virkelig det hele. Den har en lav vægt på 70 kg med solide ben, der altid holder den tungt placeret. Den har hele 15 indbyggede programmer, så du har lidt at vælge imellem.

Du styrer de forskellige niveauer på det store LCD-display, som er meget simpelt og let at benytte – selvfølgelig også med pulsmåler. Og svingmassen er på 8,6 kg.

Vælg XTERRA Free Style 3.9E, fordi:

 • du får meget for pengene
 • designet er perfekt udført
 • det er den bedste crosstrainer til private.

I klasse for sig

Free Style 3.9E er unægtelig en imponerende maskine at have stående derhjemme. Du skal være glad for at træne, før prisen giver mening for dig. Er det tilfældet, bliver du virkelig glad for Free Style 3.9E.

Den er gennemtænkt i designet helt ned til de 2 graders hældning i fodpladerne, der forhindrer spændinger og krampe. Og til pulsbæltet, som kan tilkøbes og analyseres på skærmen. Free Style 3.9E gør alt, hvad du beder en crosstrainer om.

Specifikationer:

 • 15 indbyggede programmer
 • Svingmasse: 8,6 kg
 • LCD-display
 • Pulsmåler i håndtagene
 • 2 graders hældning i fodpladerne.

Finnlo Cleverfold CF70 BT

bedste crosstrainer
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
6.739 kr.

Leder du efter en god maskine til privat eller professionelt brug, som du kan pakke væk, uden at det bliver alt for vanskeligt. Her vil Finnlo Cleverfold CF70 BT være et fortræffeligt valg. Med en vægt i den lave ende på 44 kg vil det være muligt at rykke rundt på maskineriet, når det ikke er i brug.

Den lave vægt på Finnlo Cleverfold CF70 BT gør dog også, at den har en maksimal brugervægt på 130 kg. For den professionelle motionist er det dog meget sjældent et problem.

Til brugere under 130 kg kan der laves 4+1-brugerprofiler med individuelle indstillinger, så træningen passer til den modstand, du kan kapere. Og indstillingsmuligheder er det rigeligt at vælge imellem – hele 22 forskellige.

Vælg Finnlo Cleverfold CF70 BT, fordi:

 • du søger en mobil crosstrainer
 • du får høj kvalitet for pengene
 • den er exceptionel til private.

Teknisk kunnen

En hamster i et hjul genererer strøm. Det samme gør du på denne crosstrainer. LCD-displayet med analyser og statistikker kører ikke, medmindre du trasker rundt i pladerne. Måske ikke det mest imponerende, men computeren viser både distance, tid, hastighed, kalorier, puls og watt.

Bremsesystemet i Finnlo Cleverfold CF70 BT er magnetisk. Det sparker gang i computeren. Det giver også et venligt og roligt glide, når pladerne begynder at bevæge sig. Det konstante og rolige pres på crosstraineren er klart at foretrække, når du skal smide kalorier.

Specifikationer:

 • 22 indbyggede programmer
 • 4+1 individuelle brugerindstillinger
 • LCD-display
 • Pulsmålere i håndtaget
 • Magnetisk bremsesystem.

Inshape CT700

billig crosstrainer

Den andensidste crosstrainer i vores crosstrainer test er Inshape CT700. Den er billig og efter to imponerende maskiner er der måske ikke helt lige så meget at råbe hurra over. Dog er sammenligningen måske lidt uretfærdig. Prisen er nemlig vidt forskellig.

Inshape CT700 har 8 modstandsniveauer, så det burde bestemt være muligt at finde det rette flow, når du trasker løs derhjemme. Systemet er igen magnetisk, hvilket giver et godt flow. Det er bestemt ikke en dum crosstrainer. Til brug derhjemme kan den bruges upåklageligt i mange år.

Vælg Inshape CT700, fordi:

 • prisen er helt i bund
 • mobiliteten er i helt i top.

Skøn hjemmetræning

I privaten er der sjældent rum til, at en crosstrainer sådan uden videre kan stå frit fremme, medmindre børnene er flyttet hjemmefra. Derfor er mobiliteten virkelig vigtig for de private brugere. Her er de 37 kg helt udmærket. Inshape CT700 har nemlig også hjul. Med hjulene kan den let køres til side, når den ikke behøver fylde en masse.

Får de få penge får du endda også et display, som kan vise dig tid, hastighed, distance, kalorieforbrug og endda din puls. Mere kan du næsten ikke bede om.

Specifikationer:

 • 8 indbyggede programmer
 • Magnetisk bremsesystem
 • Display til analyse
 • Pulsmålere i håndtagene
 • 2 hjul til transport.

Spirit CE800 Crosstrainer

bedst i test crosstrainer
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
23.900 kr.

→ Set hos Abilicaonline.dk til 23.900 kr.

Den sidste crosstrainer i vores crosstrainer test hedder Spirit CE800 Crosstrainer. Om den egner sig til privaten, afhænger af pengepung og brug. Den er virkelig dyr bare at have stående. Til institutionen, virksomheden eller fitnesscentret er den dog perfekt.

I kan være sikre på, at næsten alle brugere vil kunne benytte Spirit CE800 Crosstrainer. Vægten er nemlig 114 kg, og den kan derfor bære op til 200 kg. Med et svinghjul på 14 kg kan den også sagtens holde styr på, at vægten og kalorieforbrændingen sker efter hensigten.

Strømmen produceres igen af dine ben, og den skal derfor ikke sættes til strøm. Den energi, der er i overskud, kan endda bruges til Turbo Cooling Fan, hvor kølig luft blæses i ansigtet på motionisten under slutspurten.

Vælg Spirit CE800 Crosstrainer, fordi:

 • kvalitet ingen pris har
 • den giver alle en god træningsoplevelse
 • den gør det muligt at tilrettelægge og kontrollere træningen.

Ingen finger at sætte

Du husker måske de 2 graders hældning – de er tilbage. Skader i fitnesscentret kan blive dyre, så undgå dem, så godt du kan. Sammen med dem er der et vildt og omfangsrigt udvalg af programindstillinger, som enten er manuelle, brugerdefinerede eller kreeret af eksperter: bakketræning, fedtforbrænding og meget mere.

LED-skærmen giver dig flere informationer, end du måske forstår, når du starter ud: tid, kalorier, hastighed, puls, distance, modstand og analyse af din træning. Der er virkelig ikke et øje tørt med Spirit CE800 Crosstrainer.

Specifikationer:

 • Maksimal personvægt: 200 kg
 • Turbo Cooling Fan
 • LED-skærm
 • 9 indbyggede programmer
 • Svinghjul: 14 kg.
https://youtu.be/bfC4PROfviQ

Crosstrainer test – Anbefalinger til dit valg

Hvis du vil træne ofte og længe, fx 3-5 gange om ugen, skal du investere i en kraftig og solid crosstrainer, som giver en rolig og stabil træning. Det samme gælder selvfølgelig, hvis du er høj og/eller tung. I vores skema ovenfor i crosstrainer testen med produkterne har vi angivet den maximale vægt på brugeren, hvilket giver en indikation og et overblik af crosstrainernes konstruktion og stabilitet.

Der er fornuft i at købe en crosstrainer, der kan justeres, så den passer til hele familien uanset højde og drøjde. Som udgangspunkt har alle moderne crosstrainere indbygget display, som måler fx tid, hastighed, distance, antal skridt, kalorieforbrænding, puls m.m.  Dette er også tilfældet i denne crosstrainer test. Vær opmærksom på, at disse målinger/resultater ofte er gennemsnitlige og derfor ikke nødvendigvis er helt præcise i forhold til netop din fysik (højde, vægt osv.).

Men er du typen, der kan lide at konkurrere – også gerne mod dig selv – kan det at aflæse den tilbagelagte distance eller kalorieforbrændingen være en stærk motivation for de fleste.

De fleste crosstrainere har indbygget pulsmåling i håndtagene. Ønsker du en mere præcis pulsmåling under din træning, bør du investere i en pulsmåler, der spændes om brystet. Et såkaldt pulsbælte. Pulsbælter i et af de anerkendte mærker kan fås fra ca. 300 kr. og opefter.

For at undgå at beskadige dit gulv, bør du købe et underlag, som crosstraineren kan stå på. Hvis du ikke selv vil lave træningsprogrammer eller finde dem på nettet, kan du med fordel anskaffe en crosstrainer med indbyggede træningsprogrammer.

Og husk – selv om du gav dig selv et løfte nytårsaften – at efter træning følger restitution, så du ikke overbelaster dine muskler og får skader. Vægttabet skal nok vise sig, og rom blev som bekendt ikke brygget på én dag.

Held og lykke med at få pulsen op og vægten ned!


Crosstrainer test 2020

En crosstrainer er den perfekte fitnessmaskine, hvis du leder efter en praktisk og overskuelig måde at begynde at bevæge dig mere i hverdagen. En crosstrainer gør det nemt at træne derhjemme og på den måde få integreret motion i din travle dagligdag – den kan endda bruges af både begyndere og øvede motionister.

Samtidig er det en sund måde at træne din kondition på helt uden at overbelaste dine led. Det betyder også, at du på crosstraineren kan få den helt optimale træning, hvis din krop skal genoptrænes efter en skade.

Crosstrainer bedst i test

Når du har fundet den crosstrainer, der passer til lige præcis dig, kan du være helt sikker på, at dit helbred, din hjerne og dit hjerte vil hoppe af glæde. Du vil opleve en mere tonet og spændstig krop, mens dit humør og dit mentale overskud også vil være helt i top.

Desuden kan du på crosstraineren også få den helt optimale træning, hvis du er under genoptræning efter en skade. Hvis du kunne tænke dig at blive klogere på, hvilken crosstrainer der vil være den bedste for dig, vil du få meget glæde af at læse denne crosstrainer test. Vi har udvalgt nogle af de bedste på markedet ud fra grundig research, og giver dig her et overblik.


Hammer Crosstrainer Ellyptech CT3Crosstrainer test

Hvis du leder efter en støjsvag og komfortabel crosstrainer, er Hammer Ellytech CT3 den perfekte maskine for dig. Når du træner på denne crosstrainer, bruger du hele 90% af dine muskler. Den glidende bevægelse, du laver på en crosstrainer, aktiverer mange af musklerne i både din under- og overkrop.

Det betyder, at hele din krop er i gang, og dermed skyder mængden af forbrændte kalorier i vejret. På maskinens computer med touch LCD-skærm kan du vælge mellem otte forskellige niveauer, når du skal indstille graden af modstand og dermed træningens intensitet.

På denne LCD-skærm kan du desuden få overblikket og holde øje med tempo, tid, antal forbrændte kalorier, distance og antal step pr. minut. Det er både overskueligt og simpelt at få et overblik over din træning og fremgang, lige så snart du har lært computeren at kende.

Med et køb af denne Hammer Ellytech CT3 crosstrainer, som vi har med i vores crosstrainer test, kan du være sikker på at få en maskine i meget høj kvalitet, der med sine kun 30 kg er super let og praktisk at have stående derhjemme.


BH Cross1000 Dual HIIT CrosstrainerCrosstrainer bedst i test

Med købet af BH Cross1000 Dual HIIT Crosstrainer får du en crosstrainer i den absolutte topklasse. Du kan derfor være helt sikker på, at du har de bedste betingelser for at øge din muskelmasse, samtidig med at du forbrænder en masse kalorier.

Maskinen kan indstilles på hele 24 forskellige modstandsniveauer, så du kan vælge det tempo, der passer til din motivation på den enkelte dag. Hvis dit træningshumør er i top, kan du vælge en stor luftmodstand, så du bliver presset til det yderste.

12 forudindstillede træningsprofiler

Derudover findes der 12 forudindstillede træningsprofiler, som du kan bruge som hjælp og vejledning under din træning. Det høje antal betyder, at der både er udfordrende træningsprofiler til nybegynderen og til den professionelle atlet. Denne crosstrainer kan nemt stå imod en vægt på 130 kg, så den kan anvendes af langt de fleste. Hvis du ønsker at målrette din træning mod høj puls og fedtforbrænding, findes der også programmer, som primært har fokus på dette.

Derudover kan du med BH Cross1000 Dual HIIT Crosstrainer designe dit helt eget træningsprogram, så du helt og aldeles træner på dine egne præmisser. Samtidig har crosstraineren et magnet- og luftbremsesystem, der altid sikrer dig en blød, glidende og naturlig bevægelse. Crosstraineren har en indbygget computerskærm, hvor du kan følge med i din tid, RPM, puls, distance og hvor mange kalorier, du forbrænder.


Bowflex Max Trainer M5 crosstrainerBillig crosstrainer

Bowflex Max Trainer M5 er en helt ny og enestående maskine, som er en blanding mellem en crosstrainer og en stepmaskine. Det betyder, at du kan være sikker på at få den allerbedste, mest skånsomme og effektive træning. De specielle funktioner, som normalt hører hjemme på en stepmaskine, giver dig en træning, hvor du bruger dine overkropsmuskler mere end på en almindelig crosstrainer.

Du har altså virkelig god bevægelse i hele din krop, hvor du især får trænet dine baller, ben, skuldre, arme og baller. Mange vælger træningen fra, fordi de ikke kan finde tiden og overskuddet til det i en presset hverdag. Derfor er det rigtig smart, at du med Bowflex Max træner mere effektivt end på andre crosstrainere og på den måde kan få mere tid til det, du elsker at lave.

8 forudindstillede træningsprofiler

På crosstrainerens indbyggede computer kan du vælge mellem enten 8 forudindstillede træningsprogrammer eller 16 forskellige manuelle modstandsniveauer. På den måde kan du tilpasse din træning og dens intensitet helt efter, om du er i humør til en udfordrende træning eller mere let motion. Det er samtidig på dette computerdisplay, du kan holde øje med, hvor mange kalorier du forbrænder, din hastighed og din puls – der følger endda både et trådløst pulsbælte og en håndpulsmåler med i købet af Bowflex Max Trainer. Derudover findes der en Max Trainer app til din mobil, som du nemt kan synkronisere med crosstrainerens bluetooth-funktion og på den måde altid have muligheden for at følge med i din træning og udvikling.


Spirit CE800 crosstrainerCrosstrainer forhandler

Spirit CE800 crosstrainer har et svinghjul på 13,5 kg og en skridtlængde på 51 cm, hvilket er en del længere end på andre crosstrainere. Dette er med til at gøre, at din krop bevæger sig på en yderst behagelig og glidende måde, som faktisk minder meget om at løbe – dog træner du dine muskler mere effektivt, end du gør under løb. Samtidig er det mere skånsomt for din krop at træne på en crosstrainer end at løbe, og der er langt mindre belastning på især ankler og knæ.

De polstrede pedaler på Spirit CE800 har endda en hældning på to grader, som gør træningen endnu mere komfortabel og skånsom. Dette er en langt mere ergonomisk korrekt position for dine fødder, og du vil derfor have mindre tendens til at få skader på grund af din træning.

Turbo Cooling blæser

Som en ekstra bonus har denne crosstrainer en Turbo Cooling blæser, som med en let brise køler dit ansigt ned til en mere behagelig temperatur, når du er allermest svedig under træningen. På crosstrainerens LED-skærm kan du følge med i tid, forbrændte kalorier, hastighed, puls, distance, modstand og meget mere. Derudover vil du efter træningen kunne se en opsummering af, hvad du har nået og udrettet under din træning.

Det er også på denne computer, du finder det store udvalg af mange forskellige programmer, der er at vælge imellem på Spirit CE800. Blandt andet kan du – udover manuelle programmer – vælge mellem et program, der har fokus på styrke, kondition, øgning af muskler, modstand eller fedtforbrænding. Det betyder, at du kan tilpasse din træning helt efter dine personlige ønsker og behov.

Indbygget generator

Spirit CE800 har en indbygget generator, og det er dine bevægelser, der får den til at køre. Det betyder, at maskinen går i stå, hvis du ikke bevæger dig – det er derfor ikke helt enkelt bare at tage sig en pause fra det hårde arbejde. Samtidig skal maskinen ikke kobles til en stikkontakt og er derfor ekstremt nem at placere i dit hjem. Derfor har vi også valgt at tage denne model med i vores crosstrainer test.


Kettler Eliptical P crosstrainerCrosstrainer bedst til prisen

Den funktionelle og stabile Kettler Eliptical P har et svinghjul på 18 kg med meget stor rotation, hvilket gør, at din krop bevæger sig på en meget naturlig måde.

Samtidig er du på den måde sikker på, at alle de store muskelgrupper i din krop bliver trænet på én gang. Derudover er crosstraineren udstyret med ergonomisk formede håndtag i skum og en yderst robust stålramme, som betyder, at Kettler Eliptical P kan holde til lidt af hvert.

Dette er også en af grundene til, at crosstraineren håndterer en maksimal brugervægt på 130 kg helt uden problemer.

12 forudindstillede træningsprofiler

Det store svinghjul er remdrevet og har en motordrevet magnetbremse, som du kan tilpasse efter din træning på crosstrainerens computer – enten manuelt eller via træningsprogrammer. På computerens overskuelige display kan du nemlig vælge mellem 12 forskellige træningsprogrammer, hvoraf det ene tilpasser sig efter din puls, som bliver målt ved håndleddet eller øret.

Du har altså de bedste muligheder for at variere din træning hver gang, så den passer helt til dig og din motivation på den enkelte dag. Du kan for eksempel også vælge et program, hvor der er særligt fokus på en bestemt muskelgruppe.

Computeren lader dig desuden følge med i, hvordan du klarer det – den viser alt fra hastighed og distance til puls og fedtforbrænding. Det er også på dette display, du kan få en oversigt over, hvor meget du forbedrer dig fra træning til træning.

Den har endda en 4-personers brugerflade, der gør, at den kan gemme 4 personers træning og programmer – hele familien kan altså følge med i deres udvikling. Som en ekstra bonus er Kettler Eliptical P kompatibel med Polar T34, som du vil få stor glæde af.


BH Cross 3000 Dual HIIT crosstrainerCrosstrainer forhandler

Denne crosstrainer i vores crosstrainer test har et bremsesystem med luft- og magnetmodstand, som giver dig den mest bløde og glidende bevægelse. Hjullejerne har en meget lang levetid og medvirker også til det gnidningsfrie tråd, så din bevægelse føles helt naturlig.

BH Cross 3000 Dual HIIT har en computer integreret, hvor du kan vælge mellem 12 forudindstillede træningsprogrammer eller 24 forskellige modstandsniveauer, som du kan indstille manuelt efter din intensitet. Det betyder, at du kan tilpasse træningen helt efter dine behov og ønsker – uanset om du er erfaren atlet eller nyudsprungen motionist.

5 forudindstillede træningsprofiler

Du kan desuden oprette helt op til 5 forskellige brugerdefinerede programmer, så du har muligheden for selv at designe dit helt eget træningsprogram. Der er også et program, der kan måle, hvor godt din krop restituerer. Som en ekstra bonus er der 4 forskellige programmer, hvor en trådløs pulsmåler måler din puls og tilpasser niveauet, så du holder en bestemt pulsgrænse.

Det betyder, at du kan målrette din træning med fokus på for eksempel toning eller øgning af muskler. BH Cross 3000 Dual HIIT er udstyret med en Bluetooth-funktion, så du kan få overblik over pulsprogrammet og meget andet via din smartphone.

Med denne crosstrainer kan du være sikker på at se forbedringer på både muskelmasse og kondition – der er endda et unikt program på BH Cross 3000 Dual HIIT, hvor du med 24 minutters træning 3 gange i ugen vil opleve tydelige resultater. Det er altså nemt og enkelt at forbedre din livsstil og gøre træning til en naturlig del af din travle hverdag. På computeren kan du desuden følge med i, hvordan du klarer din træning.

Brugervenlig

Det er gjort på en smart og overskuelig måde, hvor forskellige farver er symbol for forskellige intensiteter. Den grønne farve er komfortzone, den gule er på mellemniveau, og den røde symboliserer den mest krævende træning med høj intensitet. På den måde kan du nemt få et overblik over, hvornår du yder bedst og er på dit maksimale træningsniveau.

Når du knokler så hårdt, at sveden løber af dig, vil du sætte stor pris på crosstrainerens blæser, der med tempereret luft vil holde dig afkølet under din træning.


Crosstrainer test – Dét skal du være opmærksom på før du køber

En crosstrainer test gør det nemt og overskueligt at gøre motion til en naturlig del af din travle hverdag. Samtidig giver det en god og effektiv træning, hvor du når hele vejen rundt – du forbedrer din kondition og øger samtidig din muskelmasse. Der mangler ikke noget!

Når du skal finde den crosstrainer, der passer til dig og dine behov, er det en god idé at gøre det klart, hvad der er vigtigt for dig. Du kan med fordel overveje, om du har brug for en maskine, der automatisk kan tilpasse træningen til dit niveau og din puls. Omvendt kan det også være, at det er vigtigere for dig, at maskinen har et flot design og er nem at passe ind i din indretning derhjemme.

Læs også vores guide til hvordan du kommer i bedre form med en crosstrainer her. Der findes mange forskellige prisniveauer, modeller og kvaliteter, så du har gode muligheder for at finde den crosstrainer, der passer perfekt til dig.


Kilder


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvad gør en crosstrainer ved kroppen?

En crosstrainer gør det muligt at træne effektivt, så kalorier forbrændes, og formen optimeres betydeligt. Den styrker baller, lår, arme og ben.

Hvor meget forbrænder man på en crosstrainer?

På en crosstrainer forbrænder man 450 kalorier i timen som minimum. Det afhænger af programmet, du vælger.

Hvilken crosstrainer skal jeg vælge?

Du skal vælge den crosstrainer, som passer til dit behov: institution, privat brug, begrænset brug, professionel brug osv.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (1 Vurdering)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Comments are closed.