Bedste crosstrainer – crosstrainer test

0

En crosstrainer er den perfekte fitnessmaskine, hvis du leder efter en praktisk og overskuelig måde at begynde at bevæge dig mere i hverdagen. En crosstrainer gør det nemt at træne derhjemme og på den måde få integreret motion i din travle dagligdag – den kan endda bruges af både begyndere og øvede motionister. Samtidig er det en sund måde at træne din kondition på helt uden at overbelaste dine led. Det betyder også, at du på crosstraineren kan få den helt optimale træning, hvis din krop skal genoptrænes efter en skade. Når du har fundet den crosstrainer, der passer til lige præcis dig, kan du være helt sikker på, at dit helbred, din hjerne og dit hjerte vil hoppe af glæde. Du vil opleve en mere tonet og spændstig krop, mens dit humør og dit mentale overskud også vil være helt i top. Desuden kan du på crosstraineren også få den helt optimale træning, hvis du er under genoptræning efter en skade. Hvis du kunne tænke dig at blive klogere på, hvilken crosstrainer der vil være den bedste for dig, vil du få meget glæde af at læse denne test.

Hammer Crosstrainer Ellyptech CT3Crosstrainer test

Hvis du leder efter en støjsvag og komfortabel crosstrainer, er Hammer Ellytech CT3 den perfekte maskine for dig. Når du træner på denne crosstrainer, bruger du hele 90% af dine muskler. Den glidende bevægelse, du laver på en crosstrainer, aktiverer mange af musklerne i både din under- og overkrop. Det betyder, at hele din krop er i gang, og dermed skyder mængden af forbrændte kalorier i vejret. På maskinens computer med touch LCD-skærm kan du vælge mellem otte forskellige niveauer, når du skal indstille graden af modstand og dermed træningens intensitet.
På denne LCD-skærm kan du desuden få overblikket og holde øje med tempo, tid, antal forbrændte kalorier, distance og antal step pr. minut. Det er både overskueligt og simpelt at få et overblik over din træning og fremgang, lige så snart du har lært computeren at kende.
Med et køb af denne Hammer Ellytech CT3 crosstrainer kan du være sikker på at få en maskine i meget høj kvalitet, der med sine kun 30 kg er super let og praktisk at have stående derhjemme.

BH Cross1000 Dual HIIT CrosstrainerCrosstrainer bedst i test

Med købet af BH Cross1000 Dual HIIT Crosstrainer får du en crosstrainer i den absolutte topklasse. Du kan derfor være helt sikker på, at du har de bedste betingelser for at øge din muskelmasse, samtidig med at du forbrænder en masse kalorier.
Maskinen kan indstilles på hele 24 forskellige modstandsniveauer, så du kan vælge det tempo, der passer til din motivation på den enkelte dag. Hvis dit træningshumør er i top, kan du vælge en stor luftmodstand, så du bliver presset til det yderste. Derudover findes der 12 forudindstillede træningsprofiler, som du kan bruge som hjælp og vejledning under din træning. Det høje antal betyder, at der både er udfordrende træningsprofiler til nybegynderen og til den professionelle atlet. Denne crosstrainer kan nemt stå imod en vægt på 130 kg, så den kan anvendes af langt de fleste. Hvis du ønsker at målrette din træning mod høj puls og fedtforbrænding, findes der også programmer, som primært har fokus på dette. Derudover kan du med BH Cross1000 Dual HIIT Crosstrainer designe dit helt eget træningsprogram, så du helt og aldeles træner på dine egne præmisser. Samtidig har crosstraineren et magnet- og luftbremsesystem, der altid sikrer dig en blød, glidende og naturlig bevægelse. Crosstraineren har en indbygget computerskærm, hvor du kan følge med i din tid, RPM, puls, distance og hvor mange kalorier, du forbrænder.

LÆS MERE:  Trampolin test 2017 – De 10 modeller, du hopper bedst på

Bowflex Max Trainer M5 crosstrainerBillig crosstrainer

Bowflex Max Trainer M5 er en helt ny og enestående maskine, som er en blanding mellem en crosstrainer og en stepmaskine. Det betyder, at du kan være sikker på at få den allerbedste, mest skånsomme og effektive træning. De specielle funktioner, som normalt hører hjemme på en stepmaskine, giver dig en træning, hvor du bruger dine overkropsmuskler mere end på en almindelig crosstrainer. Du har altså virkelig god bevægelse i hele din krop, hvor du især får trænet dine baller, ben, skuldre, arme og baller. Mange vælger træningen fra, fordi de ikke kan finde tiden og overskuddet til det i en presset hverdag. Derfor er det rigtig smart, at du med Bowflex Max træner mere effektivt end på andre crosstrainere og på den måde kan få mere tid til det, du elsker at lave. På crosstrainerens indbyggede computer kan du vælge mellem enten 8 forudindstillede træningsprogrammer eller 16 forskellige manuelle modstandsniveauer. På den måde kan du tilpasse din træning og dens intensitet helt efter, om du er i humør til en udfordrende træning eller mere let motion. Det er samtidig på dette computerdisplay, du kan holde øje med, hvor mange kalorier du forbrænder, din hastighed og din puls – der følger endda både et trådløst pulsbælte og en håndpulsmåler med i købet af Bowflex Max Trainer. Derudover findes der en Max Trainer app til din mobil, som du nemt kan synkronisere med crosstrainerens bluetooth-funktion og på den måde altid have muligheden for at følge med i din træning og udvikling.

Spirit CE800 crosstrainerCrosstrainer forhandler

Spirit CE800 crosstrainer har et svinghjul på 13,5 kg og en skridtlængde på 51 cm, hvilket er en del længere end på andre crosstrainere. Dette er med til at gøre, at din krop bevæger sig på en yderst behagelig og glidende måde, som faktisk minder meget om at løbe – dog træner du dine muskler mere effektivt, end du gør under løb. Samtidig er det mere skånsomt for din krop at træne på en crosstrainer end at løbe, og der er langt mindre belastning på især ankler og knæ. De polstrede pedaler på Spirit CE800 har endda en hældning på to grader, som gør træningen endnu mere komfortabel og skånsom. Dette er en langt mere ergonomisk korrekt position for dine fødder, og du vil derfor have mindre tendens til at få skader på grund af din træning.
Som en ekstra bonus har denne crosstrainer en Turbo Cooling blæser, som med en let brise køler dit ansigt ned til en mere behagelig temperatur, når du er allermest svedig under træningen.
På crosstrainerens LED-skærm kan du følge med i tid, forbrændte kalorier, hastighed, puls, distance, modstand og meget mere. Derudover vil du efter træningen kunne se en opsummering af, hvad du har nået og udrettet under din træning. Det er også på denne computer, du finder det store udvalg af mange forskellige programmer, der er at vælge imellem på Spirit CE800. Blandt andet kan du – udover manuelle programmer – vælge mellem et program, der har fokus på styrke, kondition, øgning af muskler, modstand eller fedtforbrænding. Det betyder, at du kan tilpasse din træning helt efter dine personlige ønsker og behov.
Spirit CE800 har en indbygget generator, og det er dine bevægelser, der får den til at køre. Det betyder, at maskinen går i stå, hvis du ikke bevæger dig – det er derfor ikke helt enkelt bare at tage sig en pause fra det hårde arbejde. Samtidig skal maskinen ikke kobles til en stikkontakt og er derfor ekstremt nem at placere i dit hjem.

LÆS MERE:  Vælg de rigtige skibriller

Kettler Eliptical P crosstrainerCrosstrainer bedst til prisen

Den funktionelle og stabile Kettler Eliptical P har et svinghjul på 18 kg med meget stor rotation, hvilket gør, at din krop bevæger sig på en meget naturlig måde. Samtidig er du på den måde sikker på, at alle de store muskelgrupper i din krop bliver trænet på én gang. Derudover er crosstraineren udstyret med ergonomisk formede håndtag i skum og en yderst robust stålramme, som betyder, at Kettler Eliptical P kan holde til lidt af hvert. Dette er også en af grundene til, at crosstraineren håndterer en maksimal brugervægt på 130 kg helt uden problemer.
Det store svinghjul er remdrevet og har en motordrevet magnetbremse, som du kan tilpasse efter din træning på crosstrainerens computer – enten manuelt eller via træningsprogrammer.
På computerens overskuelige display kan du nemlig vælge mellem 12 forskellige træningsprogrammer, hvoraf det ene tilpasser sig efter din puls, som bliver målt ved håndleddet eller øret. Du har altså de bedste muligheder for at variere din træning hver gang, så den passer helt til dig og din motivation på den enkelte dag. Du kan for eksempel også vælge et program, hvor der er særligt fokus på en bestemt muskelgruppe. Computeren lader dig desuden følge med i, hvordan du klarer det – den viser alt fra hastighed og distance til puls og fedtforbrænding. Det er også på dette display, du kan få en oversigt over, hvor meget du forbedrer dig fra træning til træning. Den har endda en 4-personers brugerflade, der gør, at den kan gemme 4 personers træning og programmer – hele familien kan altså følge med i deres udvikling. Som en ekstra bonus er Kettler Eliptical P kompatibel med Polar T34, som du vil få stor glæde af.

BH Cross 3000 Dual HIIT crosstrainerCrosstrainer forhandler

Denne crosstrainer har et bremsesystem med luft- og magnetmodstand, som giver dig den mest bløde og glidende bevægelse. Hjullejerne har en meget lang levetid og medvirker også til det gnidningsfrie tråd, så din bevægelse føles helt naturlig.
BH Cross 3000 Dual HIIT har en computer integreret, hvor du kan vælge mellem 12 forudindstillede træningsprogrammer eller 24 forskellige modstandsniveauer, som du kan indstille manuelt efter din intensitet. Det betyder, at du kan tilpasse træningen helt efter dine behov og ønsker – uanset om du er erfaren atlet eller nyudsprungen motionist. Du kan desuden oprette helt op til 5 forskellige brugerdefinerede programmer, så du har muligheden for selv at designe dit helt eget træningsprogram. Der er også et program, der kan måle, hvor godt din krop restituerer.
Som en ekstra bonus er der 4 forskellige programmer, hvor en trådløs pulsmåler måler din puls og tilpasser niveauet, så du holder en bestemt pulsgrænse. Det betyder, at du kan målrette din træning med fokus på for eksempel toning eller øgning af muskler. BH Cross 3000 Dual HIIT er udstyret med en Bluetooth-funktion, så du kan få overblik over pulsprogrammet og meget andet via din smartphone. Med denne crosstrainer kan du være sikker på at se forbedringer på både muskelmasse og kondition – der er endda et unikt program på BH Cross 3000 Dual HIIT, hvor du med 24 minutters træning 3 gange i ugen vil opleve tydelige resultater. Det er altså nemt og enkelt at forbedre din livsstil og gøre træning til en naturlig del af din travle hverdag. På computeren kan du desuden følge med i, hvordan du klarer din træning. Det er gjort på en smart og overskuelig måde, hvor forskellige farver er symbol for forskellige intensiteter. Den grønne farve er komfortzone, den gule er på mellemniveau, og den røde symboliserer den mest krævende træning med høj intensitet. På den måde kan du nemt få et overblik over, hvornår du yder bedst og er på dit maksimale træningsniveau. Når du knokler så hårdt, at sveden løber af dig, vil du sætte stor pris på crosstrainerens blæser, der med tempereret luft vil holde dig afkølet under din træning.

LÆS MERE:  Sådan kommer du i bedre form med en crosstrainer

Før du køber

En crosstrainer gør det nemt og overskueligt at gøre motion til en naturlig del af din travle hverdag. Samtidig giver det en god og effektiv træning, hvor du når hele vejen rundt – du forbedrer din kondition og øger samtidig din muskelmasse. Der mangler ikke noget!
Når du skal finde den crosstrainer, der passer til dig og dine behov, er det en god idé at gøre det klart, hvad der er vigtigt for dig. Du kan med fordel overveje, om du har brug for en maskine, der automatisk kan tilpasse træningen til dit niveau og din puls. Omvendt kan det også være, at det er vigtigere for dig, at maskinen har et flot design og er nem at passe ind i din indretning derhjemme. Læs også vores guide til hvordan du kommer i bedre form med en crosstrainer her.
Der findes mange forskellige prisniveauer, modeller og kvaliteter, så du har gode muligheder for at finde den crosstrainer, der passer perfekt til dig.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere ( Vurderinger)
Vurdering af testen
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Share.

Comments are closed.

Omtalt i: Trendsonline.dkSøndagsavisenComputerworld.dkDagens.dkBusiness.dk