Cykelhjelm test – Find den bedste cykelhjelm

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Cykelhjelme er noget, som de færreste står i kø for at bruge penge på. Det er der mange forhandlere og producenter, der efterhånden har taget som en udfordring, og som modsvar herpå er der blevet designet en lang række pæne og kvalitetssikrede hjelme med vidt forskellige udtryk, fordele og udtryk samt prisklasser.

Cykelhjelmen er blevet personlig, og den er blevet en nærmest påklædningsagtig genstand, hvorigennem man kan udtrykke sin stil og personlighed. Ikke mindst er der kommet ekstra fokus på sikkerhed og funktionalitet, og der er blevet tænkt mange tanker om, hvordan en cykelhjelm både kan leve op til gældende sikkerhedskrav samtidig med, at den er behagelig at have på – og ser pæn ud. Som cykelhjelmsbruger er man ikke længere alene på cykelstierne, og det er nærmest mere reglen end undtagelsen, at folk bruger hjelm – og heldigvis for det.

Står du og mangler en ny cykelhjelm, fordi din nuværende er for gammel eller ikke længere matcher din stil, eller er du først lige kommet med på hjelmbølgen nu? Fortvivl ej. Vi har samlet seks af markedets cykelhjelme i denne test, og vi har dermed gjort det nemt for dig at investere i din nye hjelm. Der er cykelhjelme i vidt forskellige udtryk og former, så vi kan næsten garantere, at du kan finde én, som falder i din smag.


Nutcase Blackish Gen3 Cykelhjelm

Cykelhjelm test→ Set hos Ecykelhjelm.dk for 459 kr.

Denne Nutcase-cykelhjelm er én af de mest sete på cykelstierne, og hos ecykelhjelm.dk er den da også markeret som 2016s absolutte bestseller og én af de mest poplære hjelme i deres sortiment.

Hjelmen har, som det gør sig gældende for alle Nutcase-modeller, en pæn og street-inspireret form, og modellens matsorte farve gør den ideel til alle – både mænd og kvinder. Hjelmen kommer i tre forskellige størrelser; small (52-56 cm.), medium (56-60 cm.) og large (60-64 cm.), hvilket gør den brugbar til både børn og voksne, og derudover er hjelmen udstyret med et smart skruespænde i nakken, så du nemt og hurtigt kan tilpasse størrelsen til dit hoved.

Er du i tvivl om, hvad dit hoved måler, ligger der en udførlig måleguide på ecykelhjelm.dk, som du kan finde ved at følge ovenstående link.

Ved køb af denne Nutcase-hjelm medfølger også en praktisk skygge, som beskytter dine øjne mod både sol, regn og vind og er nem at tage af og på, ligesom den har en magnetisk hagelås, som man let kan betjene med én hånd. Netop magnetlåsen er ét af de områder, hvor Nutcase har optimeret deres ellers klassiske hjelm og dermed gjort det endnu nemmere at være cykelhjelmsbruger.

CE-mærket

Hjelmen er CE-mærket og desuden godkendt efter EN-1078-certificeringen. Hjelmens 11 lufthuller giver et godt luftindtag og dermed luft til hovedet – selv om sommeren, og med den beskedne vægt på 500 gram er det heller ikke vægten, som kommer til at tynge.

Der er hverken LED-lys eller reflekser indbygget i hjelmen, så hvis du tit cykler i mørke, vil det være en god idé at indtænke reflekserne i din øvrige påklædning for at være så synlig som muligt.

Ecykelhjelm.dk tilbyder gratis fragt på køb over 300 kroner, og de vil kunne levere denne model til dig på mellem 1-2 hverdage.


Sort Closca Fuga Foldbar Cykelhjelm

test cykelhjelm→ Set hos Ecykelhjelm.dk til 949 kr.

LÆS OGSÅ:  Måltidskasser Test - Læs om de bedste måltidskasser på markedet

Her har vi har gøre med en lidt anderledes og mindre kendt hjelm, som tager højde for én af danskernes mange halvdårlige undskyldninger for, at de ikke bruger cykelhjelm; nemlig at de glemmer den, eller at de ikke ved, hvor de skal gøre af den, når de når frem til skole eller arbejde.

Closca Fuga er nemlig en innovativ cykelhjelm, som forener lækkert design med sikkerhed og ikke mindst funktionalitet – cykelhjelmen er nemlig foldbar og kan i sammenfoldet tilstand (hvor den ikke fylder mere end en bog) let ligge i en taske eller i et net, og du behøver dermed ikke længere bekymre dig om, om du glemmer den derhjemme.

Også her kan du vælge mellem tre forskellige størrelser; small (54-56 cm.), medium (57-59 cm.) og large (60-62 cm.), og for yderligere tilpasning er der et elastisk nakkespænde, så hjelmen let kommer til at passe helt perfekt til dig. Hjelmen passer både børn og voksne. To store ventilationskanaler er tænkt ind i selve designet af hjelmen og giver rigtig god luft til hovedet under brug. Hjelmen lukkes under hagen med et almindeligt klikspænde.

Hjelmen fås både i sort og hvid, og det er også muligt at få en praktisk og letaftagelig skygge, som kommer i både sort, hvid, rød og gul – der er altså noget for enhver smag.

Det gode ved at købe din nye hjelm ved ecykelhjelm.dk er, som navnet på hjemmesiden vidner om, at de udelukkende forhandler cykelhjelme. De er altså fuldstændig med på moden og ved, hvad markedet har at byde på.

Leveringstiden på denne model er 1-2 hverdage, og som ved den forrige model er der gratis levering. Der er altså absolut ingen undskyldninger for ikke at bestille din nye cykelhjelm i dag.


Abus Aventor cykelhjelm

bedste cykelhjelm→ Set hos Cykelexperten.dk til 1.199 kr.

Testens næste hjelm er af det velkendte mærke Abus, men denne model er ny og henvender sig særligt til landevejsrytteren – eller bare til dig som er ude efter en mere sporty og aerodynamisk hjelm. Hjelmen vejer 1 kg. og giver med dens optimerede luftindtag en unik ventilation og dermed en behagelig temperatur til hovedet.

Hjelmen opfylder naturligvis alle gældende sikkerhedskrav, og denne model er endda testet og godkendt hos TUV, som er ét af de største testinstitutter i Europa. Aventor-modellen har bløde og behagelige stropper, som er nemme at rengøre og vedligeholde, ligesom den har et hagespænde, som betjenes let, samt en pude på undersiden, som modvirker, at spændet niver.

Aventor-hjelmen fås i 3 forskellige størrelser; small (51-55 cm.), medium (54-59 cm.) og large (58-61 cm.), og hjelmen er altså velegnet til både voksne og børn. Er du i tvivl om, hvilken størrelse du skal bruge, tilbyder cykelexperten.dk en udførlig guide til, hvordan du måler dit hoved rigtigt. Følg ovenstående link og kom direkte til guiden. Desuden kan du vælge din nye Aventor-hjelm i lige præcis den farve, du vil. Cykelexperten.dk har et bredt farveudvalg, blandt andet en flot metallic blå, mat sort, hvid, pink og mange flere.

Cykelexperten.dk er i det hele taget en veletableret hjemmeside, som har et bredt udvalg af mange ting, og selvfølgelig også af cykelhjelme. De lover dog, at deres udvalg kun dækker over de allerbedste modeller inden for deres forskellige mærker.

LÆS OGSÅ:  Test: Den nemmeste måde at spare penge online


Bell Draft Ny Ergo Fit cykelhjelm

cykelhjelm bedst i test→ Set hos Ecykelhjelm.dk til 399 kr.

Er du ude efter en anonym cykelhjelm, som ikke tiltrækker sig megen opmærksomhed, og gider du ikke tage stilling til, hvilken størrelse du bruger? I så fald er denne Bell-hjelm det gode og nemme valg for dig.

Cykelexperten.dk beskriver hjelmen som den perfekte begynderhjelm, som samtidig ikke går på kompromis med hverken design eller sikkerhed.

Hjelmen er udformet i et aerodynamisk design, og de 25 ventilationshuller giver god komfort samt en behagelig temperatur. Dette nye Ergo Fit-system er opdateret med et nemt hagespænde, som let kan betjenes med kun én hånd.

Hjelmen er onesize og passer alle hoveder mellem 54-61 cm. Denne hjelm er altså det gode, nemme og sikre valg for dig, hvor det skal gå lidt hurtigt. Det eneste, du dog skal tage stilling til, er farveønsker – hjelmen kommer nemlig både i en mat sort, rød, sølv og blå.

Leveringen af denne hjelm vil koste dig 49 kroner, og cykelexperten.dk tilbyder forskellige fordelagtige betalingsmuligheder.


Abus Urban-I v.2 cykelhjelm med LED lys

→ Set hos Pedalatleten.dk for 649 kr.

Denne hjelm er med sin titel som både TÆNK og iForms testvinder et helt naturligt valg for dig, som er ude efter en hjelm, som kombinerer funktionel elegance med høj sikkerhed.

Denne nye og opdaterede model er udviklet med et magnetisk hagespænde, som giver en nem betjening, ligesom den modvirker, at hagen kommer i klemme, når spændet lukkes.

Det som adskiller denne hjelm fra testens øvrige hjelme, er det indbyggede LED-lys samt refleksen i nakken, som gør dig endnu mere tydelig i trafikken i mørke eller dårlige vejrforhold.

Hjelmen passer både børn og voksne, og med sin vægt på blot 250 gram har vi med en klar letvægter at gøre. De 21 ventilationshuller giver desuden godt med luft og dermed en behagelig temperatur. Der er en justerbar nakkebespænding, en aftagelig skygge som gør det rart at cykle i både regn og høj sol, ligesom der er aftagelige og vaskbare puder med til hjelmen.

Hjelmen udmærker dig også ved muligheden for at tilkøbe et såkaldt Abus vinterkit, som forvandler din hjelm til en lun vinterhjelm. Hjelmen er altså ideel til brug hele året rundt.

Cykelpartner.dk tilbyder pristjek og -match på alle deres varer, hvilket betyder, at du kan få din nye hjelm til markedets laveste pris. Det er værd at tage med i dine overvejelser. Desuden er der gratis fragt, og cykelpartner.dk reklamerer med at sende varer ofte, hvorfor du sjældent vil skulle vente ret længe på din nye hjelm.


Giro Synthe Mips cykelhjelm

cykelhjelm bedst i test→ Set hos Cykelpartner.dk for 1.424 kr.

Testens sidste hjelm er en luksushjelm, som henvender sig til dig, der kun vil have det bedste af det bedste – også når det kommer til din nye cykelhjelm. Hjelmen er særligt fremstillet med henblik på brug til landevejscykling, men den aerodynamiske form og høje sikkerhedsstandarder gavner enhver cyklist.

Synthe-modellen er den mest avancerede hjelm, Giro nogensinde har lavet. Der er fokus på aerodynamik, letvægt, god afkøling, sublim komfort og ikke mindst sikkerhed.

Hjelmens MIPS-system dækker nemlig over en særlig teknologi, der, hvis uheldet skulle være ude, leder kraften fra et styrt uden om dit hoved. Derudover kommer hjelmen med en række smarte features; blandt andet er hjelmen designet til at kunne holde på et par solbriller, ligesom du kan justere størrelsen på hjelmen med én hånd, mens du cykler.

LÆS OGSÅ:  El ladcykel test - En cykel med mange funktioner

Denne model er en voksenhjelm, som kræver minimal vedligeholdelse og har vaskbare og allergivenlige puder.

Giro Synthe-hjelmen er testens dyreste, men altså også den mest avancerede hjelm, når det kommer til sikkerhed. Cykelpartner.dk tilbyder naturligvis også prismatch i dette tilfælde, ligesom de lader dig splitte regningen op uden renter og gebyrer via deres samarbejde med ViaBill.


Din nye cykelhjelm er kun et klik væk

Nu er vi ved vejs ende, og du er hermed blevet præsenteret for 6 forskellige cykelhjelme med forskellige features, testvindertitler og priser. Inden du køber en hjelm, skal du naturligvis tænke over, hvad dit behov er. Cykler du primært til og fra skole på din gamle, tunge cykel, er det sandsynligvis ikke den dyre Giro-model, du har brug for, men måske nærmere den klassiske Nutcase model. Cykler du tit i mørke, og vægter du dermed LED-lys og reflekser højt, er Abus Urban-I v.2-modellen et rigtig godt bud.

Det er meget subjektivt, hvad man finder attraktivt i en cykelhjelm. Der er forskellige stile, farver og former, således at du kan vælge frit efter behov og smag. Det er let at finde en hjelm nu om dage, eftersom udbuddet her på nettet er stort og mangfoldigt, og du kan søge en, der matcher din økonomi og lever op til dine forventninger.

Læs også: Elcykel test

Sikkerhed i cykelhjelme er noget, som har været prioriteret meget højt de sidste par år, og det er det stadig, så nærmest uanset hvilken ny hjelm du vælger, kan du være sikker på, at der er tænkt på sikkerheden – i nogle modeller betaler du naturligvis ekstra for særligt opdaterede teknologier.

Det vigtigste på din jagt er trods alt, at du får en hjelm, der er sikker og kan holde til stød, hvis du skulle være så uheldig at komme ud for en ulykke. Når du alligevel er i gang med at afsøge markedet for den helt rigtige hjelm, kan du lige så godt vægte kvalitet som et af de største og mest tungtvejende kriterier.

Nu er der efterhånden kun tilbage at sige god jagt – og god cykeltur. Vi håber, du har fået inspiration og nok information til at bliv godt og sikkert klædt på til din cykeltur.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply