Cylinderklipper test – Vi har fundet de bedste cylinderklippere fra eksperttests og anmeldelser

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Din græsplæne trænger til at blive slået. Måske er din gamle cylinderklipper ved at rulle på sidste meter. Tanken om en ny græsslåmaskine er fristende – måske med motor? Havens størrelse kan ofte være grunden til ikke at købe den store motordrevne maskine.

Cylinderklipperen dækker behovet ved de små græsplæner. Enkelt og ligetil uden ledninger eller motorer, som behøver benzin. Er det ved at være tid til en ny cylinderklipper? Så læs med her, og bliv inspireret af nogle gode modeller, til gode priser.

På denne side gennemgår vi de produkter på markedet for cylinderklippere, der er særligt populære eller har fået gode anmeldelser hos bl.a. Forbrugerrådet Tænk. Vi har samlet udbuddet af det bedste, så du nemmere kan få et overblik over mulighederne. På den måde finder du den rette cylinderklipper til dine behov.

ForhandlerModelAntal klippehøjderMin. klippehøjdePris
Wolf Garten TT 380 DL413 mm753,-
Gardena 400412 mm614,-
Bosch AHM 30312 mm489,-
Fiskars StaySharp Plus413 mm1.196,-
Wolf Garten TT 300 S414 mm544,-
AL-KO Soft Touch 38 HM Comfort730 mm421,-

Wolf Garten TT 380 DL – Kvalitet til prisen

Cylinderklipper test→ Set hos Byghjemme.dk til 753 kr.

→ Set hos Frishop.dk til 753 kr.

 • Produktet er blandt de bedste cylinderklippere i testen af Forbrugerrådet Tænk.
 • Cylinderklipperen er nem at betjene med sin vægt på ni kg.
 • Maskinens minimumsklippehøjde er yderst lav, så du nemt får en trimmet plæne.

Wolf Garten er et tysk brand med ry for god kvalitet siden sin oprindelse i år 1922. Firmaet har gennem sin tid haft et stort fokus på at producere innovative løsninger for sine kunder. Wolf Garten designer og distribuerer et stort udvalg af produkter til havearbejdet.

Brugervenlighed og moderne produkter til gode priser for kunden. Firmaet har gennem tiden været i tæt kontakt med sine kunders behov med henblik på at gøre havearbejdet sjovt igen.

Forbrugerrådet Tænk har givet Wolf Garten TT 380 DL en god samlet vurdering ud fra bl.a. plæneklipning, brugervenlighed og støj – se mere her. Forbrugerrådet Tænk fremhæver især klippetiden og plænens udseende efter brug som produktets store kvaliteter.

Cylinderklipperen er til kunden med behov for at klippe græsset ordentligt i første omgang. Ofte kan det med håndskubberen være nødvendigt at gentage klipningen mange gange for at få det rigtige resultat. Produktet fra Wolf Garten gør det i første forsøg.

Wolf Garten TT 380 DL scorer i testen bl.a. også højt på enkelthed i betjening. Kunden vil opleve komfort i brugen af maskinen. Produktet er ligeledes smart lavet med hensyn til vedligeholdelse og rengøring. En nødvendighed for alle typer græsslåmaskiner fra tid til anden. Cylinderklipperen fra Wolf Garten kan hurtigt gå igennem sæsonens syn pga. sin enkelthed i forbindelse med rengøring.


Gardena 400 – Det praktiske valg til opbevaring

Clindeklipper bedst til prisen→ Set hos Proshop.dk til 614 kr.

→ Set hos Homeshop.dk til 635 kr.

→ Set hos Byghjemme.dk til 699 kr.

→ Set hos Frishop.dk til 699 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 756 kr.

 • Produktet har store fordele med hensyn til at spare plads i skuret, da håndtaget kan klappes sammen.
 • Gardena 400 er blandt de bedste tre produkter i en test fra Forbrugerrådet Tænk.
 • Cylinderklipperen har en enestående minimumsklippehøjde på blot 12 mm.

Gardena 400 er et oplagt køb til kunden med en mindre græsplæne og begrænset plads i skuret. At maskinen kan klappes sammen gør, at cylinderklipperen ikke optager unødig plads, når den ikke er i brug. Kunden kan på den måde spare mere plads i skuret i vinterhalvåret. Maskinen er nem at folde ud og sammen. Gardena har gjort det enkelt at betjene den særlige funktion, som mange andre af markedets tilbud ikke har.

Produktet er blandt de bedste cylinderklippere ifølge Forbrugerrådet Tænk – se mere her. Produktet har samlet set fået en yderst positiv bedømmelse i sin produktkategori. Det fremhæves især, at maskinen er nyttig til en jævn og velholdt plæne.

Klippetiden er hurtig for brugeren, hvilket betyder, at maskinen ikke skal køres gentagende gange over samme græsareal, før minimumshøjden på 12 mm kan opnås. Maskinen har sine problemer i forbindelse med brug på en ujævn eller grov plæne. Husk derfor at tjekke karakteristika for din egen plæne inden køb af cylinderklipper.

Maskinens klippehøjde kan varieres fra 12-42 mm ud fra fire levels. Klippehøjden justeres nemt og enkelt på en synlig skala. Plæneklipperen har et sæt store hjul samt et solidt håndtag, der bringer komforten i top.

Produktet roses også for sin brugervenlighed. Her kan faktorer som bl.a. samling og klargøring ved køb samt generel betjening fremhæves som yderst gode ift. alternativer på markedet. Produktet er ligeledes meget nemt at vedligeholde og rengøre. En opgave, der kan klares meget nemt og hurtigt, selv for den mindre kyndige havearbejder.

Gardena har lavet et yderst praktisk produkt i forhold til opbevaring og betjening. På den anden side så har maskinen problemer på ujævne og grove plæner.


Bosch AHM 30 – Den mindre og billigere model

Billig cylinderklipper

→ Set hos Frishop.dk til 489 kr.

→ Set hos Byghjemme.dk til 489 kr.

→ Set hos 10-4.dk til 519,40 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 587 kr.

→ Set hos Proshop.dk til 598 kr.

→ Set hos Wattoo.dk til 692 kr.

 • Maskinens vægt, på bare 6,4 kg, er usædvanligt lav. Det gør brugen af produktet let og flydende.
 • Produktet fylder meget lidt, hvilket er et stort plus for kunder med meget lidt plads i skuret.
 • Maskinen klipper græsset ensartet vha. sine fire knive i hærdet stål. Det er med flotte resultater til følge.

Bosch AHM 30 anbefales af eksperter til kunden med den lille have på max. 250 kvadratmeter. Produktet har klaret sig godt i en række test og er samtidig yderst populært på markedet. Maskinen er det praktiske valg til den lille plæne, fordi brugervenligheden er ligetil og ubesværet. Cylinderklipperens vægt og størrelse gør den til en af de mindste maskiner på markedet.

Oplevelsen af at slå græs med denne maskine beskrives ofte som svævende. Modellen fylder ligeledes ikke særligt meget i skuret, når den ikke er i brug. Et perfekt valg for kunden med begrænset plads i skuret.

Produktet er vurderet i testen af plæneklippere af Forbrugerrådet Tænk. Bosch AHM 30 har samlet set fået en udmærket vurdering – se mere her. Maskinen fremhæves især positivt med hensyn til klippetid og betjening. Omvendt så har maskinen enkelte udfordringer i forhold til langt, groft og ujævnt græs.

Cylinderklipperens størrelse og vægt har nogle konsekvenser i forhold til arbejdet med plænens udseende efter brug. Køb af denne model skal derfor nøje overvejes, hvis din plæne ikke er velholdt i forvejen. Maskinen kan justeres i tre forskellige klippehøjder med en minimums- og maksimumshøjde på henholdsvis 12 og 40 mm. En yderst effektiv minimumshøjde – dog uden så mange variationsmuligheder med hensyn til højde af plænen.

Bosch AHM 30 er i sandhed modellen til kunden med den lille velholdte have i rækkehuset eller i lejlighedsopgangen. Maskinen er let at betjene med sin lave vægt og fylder desuden ikke meget i skuret, når den ikke er i brug. Produktet er en af de billigere muligheder på markedet til kunden på budget.


Fiskars StaySharp Plus – Kvalitet til den grove og ujævne plæne

Bedste cylinderklipper→ Set hos Byghjemme.dk til 1.196 kr.

→ Set hos Frishop.dk til 1.196 kr.

→ Set hos Gucca.dk til 1.309,25 kr.

→ Set hos Skiftselv.dk til 1.402 kr.

→ Set hos VVS.dk til 1.540,75 kr.

 • StaySharp-teknologien udgør høj klippestyrke i sammenligning med markedets andre tilbud.
 • Modellen kræver ikke megen vedligeholdelse for at levere et godt resultat.
 • Stort antal af forskellige klippehøjder giver kunden flere muligheder for finish.

Det finske brand Fiskars har eksisteret siden 1649 og er et firma, der leverer varer til hele verden. At designe produkter, der gør arbejdet lettere i hverdagen – dét er virksomhedens centrale mission. Produkter, som inkluderer stærke haveprodukter. Det er jagten på den usædvanlige teknologi og brugervenlighed, der driver den finske virksomhed. Det ses med hensyn til udbyderens cylinderklippere.

Fiskars StaySharp Plus er markedets stærkeste produkt set i forhold til klippestyrke. Et produkt med stor appel til ejeren med den lidt større have, hvor plænen er grovere og mere ujævn.

Forbrugerrådet Tænk har testet produktet i sin store markedstest af cylinderklippere. Her blev produktet vurderet, som et af de bedste – se mere her. I resultatet af testen fremhæves bl.a. klippetid og betjening ved græsslåning som særligt positivt.

Modellen er desuden meget nem at vedligeholde og rengøre efter brug. Modellen har hele syv forskellige levels af klippehøjde. Minimums- og maksimumshøjden er henholdsvis 30 og 75 mm. Maskinen er derfor relativt grov sammenlignet med andre af markedets tilbud. Ideel til kunden, der ikke har behov for det helt fine resultat. Maskinen er på sin vis bedre til at vedligeholde end at skabe en flot finish. Til kunden med groft og langt græs.

Omvendt er maskinen relativt tung med én vægt på hele 18,6 kg. Maskinen fylder ligeledes mere i skuret og er generelt sværere at løfte og anvende i forbindelse med græsslåning. Modellen er i den dyre ende af sin kategori grundet sine kapaciteter.

Maskinen skiller sig markant ud fra markedets andre tilbud. Modellen er større, tungere og har bedre klippeteknologi. En rigtig god maskine til grove og ujævne plæner med langt græs. Fiskars StaySharp Plus er en af de dyrere maskiner i sin kategori.


Wolf Garten TT 300 S – Et kvalitetsprodukt til prisen

Bedste håndskubber→ Set hos Frishop.dk til 544 kr.

→ Set hos Byghjemme.com til 544 kr.

 • Blandt de bedste cylinderklippere i testen af Forbrugerrådet Tænk.
 • Maskinen leverer en flot og kortklippet græsplæne med sin klippehøjde på 13 mm.
 • Modellen vejer blot 7 kg, hvilket gør betjeningen ved græsslåning meget nem.

Wolf Garten TT 300 S er en markedets billigste modeller. Perfekt til kunden på budget. Forbrugerrådet Tænk har testet maskinen i forbindelse med test af cylinderklippere på markedet – se mere her. Her ligger modellen blandt de øverste med et testresultat på 58 %. Maskinen er yderst velegnet til kunden, der ønsker nem betjening, vedligeholdelse og rengøring.

Cylinderklipperen er praktisk til brugeren, der ikke har alt for store behov til plænens finish. Testresultater viser bl.a., at maskinen klarer sig bedst i den lille have på under 200 kvadratmeter. Modellen er omvendt ikke til megen nytte ved plæner med ujævnt, groft og langt græs. Maskinen er nem at samle ved køb og fylder ikke meget i skuret.

Et rigtig godt valg til dig der ønsker at vedligeholde haven til et nogenlunde niveau. Prisen på maskinen har især været med til at gøre den populær på markedet blandt andre Wolf Garten-produkter.


AL-KO Soft Touch 38 HM Comfort – Til budget og nem betjening

Håndskubber test→ Set hos Byghjemme.com til 421 kr.

→ Set hos Frishop.com til 421 kr.

→ Set hos ComputerSalg.com til 435 kr.

→ Set hos Homeshop.dk til 599 kr.

 • Modellen scorer usædvanligt højt på brugervenlighed ved at være nem at skubbe fremad.
 • Prisen er blandt de laveste i produktkategorien til kunden på budget.
 • Produktet vejer kun 8 kg, hvilket gør betjeningen utroligt nem.

AL-KO SoftTouch 38 HM Comfort er det perfekte valg til den lille have på under 250 kvadratmeter. Maskinen er lille og let, hvilket gør græsslåning til en leg. Modellen appellerer især til kunden uden de store gør-det-selv-kundskaber, da maskinen samles utroligt nemt ved køb. At den er nem at anvende, skaber gode oplevelser uden problemer, når brugeren går i haven.

Maskinen er specielt velegnet til velholdte haver, da den er relativt lille. Maskinen fylder ikke meget i skuret pga. sin begrænsede størrelse. Produktet er blandt de billige i sin kategori på markedet, hvilket tiltaler kunden på budget.

Cylinderklipperen kan indstilles til i alt fire forskellige niveauer alt efter brugerens behov for finish. Minimums- og maksimumslængden er henholdsvis 14 og 35 mm. Til kunden med den velholdte og jævne plæne. Produktet er omtalt i en test fra Forbrugerrådet Tænk, hvor kvaliteter som f.eks. betjening og klippetid var særligt fremhævet – se mere her.

Især på området brugervenlighed roses produktet fra AL-KO – herunder opbevaring, samling og klargøring samt håndteringshøjde. At gøre græsslåning nemt – det er resultatet ved at købe denne model.

Omvendt så er kvaliteten af plæneklipningen noget lavere end ved andre tilbud på markedet. På trods af den hurtige klippetid, så er klipning af groft, langt og ujævnt græs meget svært. Vær opmærksom på, hvad der karakteriserer plænen inden køb af denne maskine. Maskinen klarer sig udmærket med hensyn til rengøring og vedligeholdelse, men er heller ikke på dette område en af markedets bedste.

AL-KO leverer en håndskubber til kunden på budget. Kunden med den lille, velholdte græsplæne. De tekniske krav til denne model er meget lave, hvilket kommer til udtryk i betjening, klargøring og samling samt opbevaring. Omvendt er maskinen ikke effektiv ved groft og langt græs.


Cylinderklipper – Sådan vælger du den rette

På denne side har vi nu gennemgået et bredt udvalg af de cylinderklippere, der findes på markedet. Gennemgang og sammenligning af produkterne har forhåbentlig øget både overblik og kendskab til cylinderklippere. At kende til de vigtigste faktorer er afgørende for køb af den rigtige maskine til dig.

Den lille græsplæne skal vedligeholdes. Køb af cylinderklipper i tide er vigtigt – gå på opdagelse blandt de udvalgte forhandlere gennem links i ovenstående tekst. Der ligger et godt tilbud og venter på dig.


Andre indlæg og guides som kunne have din interesse

Hvis du er træt af håndskubberen så prøv en robotplæneklipper fra vores robotplæneklipper test. Du kan også finde en plæneklipper i vores plæneklipper test, eller en græstrimmer i vores græstrimmer test.

Du kan også tage et kig på de bedste græstrimmere i vores græstrimmer test.

Du kan også få klippet hækken med de bedste hækkeklippere fra vores hækkeklipper test eller teleskop hækkeklipper test.

Skab hygge på terrassen med en gasgrill fra vores gasgrill test, parasol fra vores parasol test, eller bedst i test markiser.

Find også de bedste senge i vores elevationssenge test, kontinentalseng test, sovesofa test eller boxmadras test.

Eller find en ny madras til din nuværende seng i vores springmadras test og topmadras test.


Kilder

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply