Dæktryksmåler test – Sådan finder du den bedste dæktryksmåler til prisen

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Er du på udkig efter en dæktryksmåler test, som gør det nemt for dig at finde den dæktryksmåler, der matcher netop dine behov? Det kan være uoverskueligt at sætte sig ind i udvalget af dæktryksmålere, da der findes utrolig mange produkter på området, med vidt forskellige features og i meget forskellige prislejer.

I denne guide giver vi dig derfor et hurtigt overblik over særligt populære dæktryksmålere – alle bedst i test i vores dæktryksmåler test, på hver deres parametre.

Uanset om du er på udkig efter en billig løsning, der præsterer godt til prisen, eller en delux-version af den højeste kvalitet, finder du her vores anbefalinger til den bedste dæktryksmåler på hver sit felt.

Vi har i denne dæktryksmåler test valgt at fremhæve fem dæktryksmålere, som indfrier de primære kriterier og ønsker, vi oplever, at forbrugere typisk har til dæktryksmålere.

ForhandlerModelDigitalKan bruges tilSærlige fordelePris
BY10JaBilerFordelagtig pris og høj valuta for pengene161,-
Topeak SmartGauge D2JaBiler, motorcykler og cyklerUltra-letvægt, Kvalitetsdesign, Også ideelt til cykelentusiasten269,-
Nonda ZUS Smart Tire Safety MonitorJaBilerAutomatisk sensor, App til smartphone1.086,-
Easydriver SafeTyreJaCampingvogne, autocampere og trailereTilhørende app til smartphone810,-

BY10 Dæktryksmåler – billig dæktryksmåler med spændende features

billig dæktryksmåler→ Set hos Globaltools.dk til 161 kr.

 • Høj valuta for pengene
 • Indbygget lommelygte
 • Praktisk format
 • Stort display
 • Autosluk.

Vi har valgt at fremhæve BY10 i denne dæktryksmåler test, da du her finder en billig dæktryksmåler af god kvalitet og med masser af praktiske, brugbare features. Du får kort fortalt høj valuta for pengene.

BY10 er en funktionel, digital dæktryksmåler, der gør det muligt for dig at måle dine dæks tryk med helt eksakt digital præcision.

Jo mere præcis din dæktryksmåling er, jo bedre bliver du i stand til at lave store besparelser på dit brændstofforbrug og undgå unødigt dækslid – et emne, vi vil komme tilbage til senere i denne dæktryksmåler test.

BY10 har samtidig den fordel, at den, som den eneste i vores dæktryksmåler test, er udstyret med en praktisk lommelygte.

En super feature, når du har brug for at måle trykket på dine dæk på steder, hvor der ikke er adgang til elektrisk lys i nærheden. Dog kan denne måler udelukkende bruges til biler – og altså ikke cykler eller motorcykler, som visse andre målere i denne test.

BY10 har et dejligt stort display, der gør det nemt og effektivt at aflæse resultaterne. Displayet har endvidere autosluk, så du sparer på batterierne og ikke skal skifte dem i tide og utide. Måleren kan endvidere måle i enhederne BAR, PSI og KPA.

Den måler i trecifrede værdier og har en skarp præcision på ± 1%. Egenskaber, der er yderst praktiske for dig, der ønsker dig et helt optimalt brændstofforbrug og minimalt slid på dine dæk.

BY10 er lille i størrelsen og vejer ikke mere end 200 gram, hvilket gør den meget praktisk at bruge. Denne dæktryksmåler test kan, kort sagt, varmt anbefale BY10, hvis du er på udkig efter super valuta for pengene, høj grad af funktionalitet og praktiske features.


Topeak SmartGauge D2 – den bedste dæktryksmåler til bilejeren, der også er cykelentusiast

bedste dæktryksmåler→ Set hos Cykelpartner.dk til 269 kr.

→ Set hos Pedalatleten.dk til 279 kr.

 • Kan bruges til biler, motorcykler og cykler
 • Ultra-letvægt
 • Kvalitetsdesign
 • Roterende hoved, der kan drejes 180 grader.

Ønsker du en funktionel, digital dæktryksmåler til en rimelig pris, som samtidig også kan bruges til din racercykel eller din mountainbike? Så er Topeak SmartGauge D2 et rigtig godt bud på den bedste dæktryksmåler til lige netop dig.

Topeak SmartGauge D2 er nemlig det eneste produkt i denne dæktryksmåler test, der er lige så praktisk at bruge til din cykel som til din bil eller din motorcykel.

Først og fremmest skal det fremhæves, at denne måler er ultra-letvægt, da den kun vejer 65 gram. Skal du på cykeltur, er den dermed meget let at have med i bagagen, hvis du eksempelvis skal skifte dæk undervejs. Derfor er Topeak SmartGauge D2 da også en af de foretrukne dæktryksmålere inden for cykelverdenen.

Topeak er et anerkendt mærke, som har modtaget flere priser for deres innovative produkter. Brandet bruger altid materialer af den ypperste kvalitet og udvikler innovative, smarte løsninger.

Blandt andet står Topeak SmartGauge D2 ud i denne dæktryksmåler test som den eneste med et roterende hoved – der kan drejes op til 180 grader.

En superpraktisk feature, der gør denne dæktryksmåler meget nem at bruge. Topeak SmartGauge D2 er herudover i stand til at aflæse op til 17 bar eller 250 PSI, og det digitale display gør det nemt og hurtigt at skifte mellem enhederne PSI, Bar og kg/cm2.

Til trods for de mange spændende features og de mange forskellige anvendelsesmuligheder er prisen for Topeak SmartGauge D2 fortsat meget attraktiv. Derfor er denne dæktryksmåler bedst i test for dig, der søger en dæktryksmåler, som er yderst funktionel og ideel at bruge til både bil og cykel.


Nonda ZUS Smart Tire Safety Monitor – til dig, der ønsker delux-versionen

bedst i test dæktryksmåler→ Set hos Smartery.dk til 1.086 kr.

 • Dæktryksmåling i realtime
 • Automatisk sensor
 • Tilhørende app til smartphone.

Denne dæktryksmåler skal fremhæves som den absolut mest højteknologiske i denne dæktryksmåler test.

Nonda ZUS Smart Tire Safety fortæller dig nemlig via en sensor automatisk, hvordan tilstanden på dine dæk er – allerede inden du kører. Og det er en fordel, da det ofte kan være vanskeligt at vurdere med det blotte øje, om et dæk har det rette tryk.

Tit kan der i dæk opstå langsomme lækager, som man typisk ikke opdager, og dermed ikke får tjekket. Da det forkerte dæktryk reducerer køresikkerheden, er det yderst uhensigtsmæssigt, når dette opstår. Her kan Nonda ZUS Smart Tire Safety være en kæmpe hjælp.

Med Nonda ZUS Smart Tire Safety får du nemlig i real-time overført data om trykket på dine dæk direkte til en app på din smartphone, hvor du nemt og løbende får overblik over dækkenes tilstand. Du kan altså kort sagt tjekke dine dæks kondition hjemme fra din sofa.

Så bliver det ikke nemmere. Denne dæktryksmåler giver dig på den måde 100 procent vished om dit dæktryk i real-time, på nem og bekvem vis, så du altid er klar til at sikre det optimale tryk. Med den smarte teknologi kan du både opnå helt optimal brændstoføkonomi, højere sikkerhed samt undgå unødig slitage på dine dæk, så de opnår længere holdbarhed.

Alt sammen på en let, effektiv og bekvem måde. Du behøver, kort sagt, slet ikke at tænke på dæktrykket og kan i stedet koncentrere dig om din køreglæde, mens teknologien klarer det hele for dig.

I vores dæktryksmåler test står denne måler dermed klart frem som den absolutte delux-måler – og dermed den bedste dæktryksmåler til dig, der søger kvalitet, komfort og ny teknologi, når du skal finde en måler til dit køretøj.


Easydriver SafeTyre digital dæktryksmåler – til dig, der har campingvogn eller trailer

dæktryksmåler bedst til prisen→ Set hos Scandihills.dk til 810 kr.

 • Dæktryksmåler til campingvogn, autocamper og trailer
 • Viser resultater på din smartphone
 • Tyverisikret
 • Alarm ved for lavt dæktryk.

Easydriver SafeTyre digital dæktryksmåler står frem i vores dæktryksmåler test som den helt ideelle løsning til dig, der har campingvogn, autocamper eller trailer – og ønsker at sikre dig det helt korrekte dæktryk på disse.

Denne måler ligger i den lidt højere prisklasse, men til gengæld sikrer du dig den bedste dæktryksmåler til formålet. Måleren monterer du nemt på dækket, og efterfølgende kan du aflæse dataene via en nem og gratis app på din smartphone.

Dette produkt udmærker sig herudover i vores dæktryksmåler test ved at være tyverisikret, som den eneste måler. Du kan dermed være helt tryg ved at have den monteret på din campingvogn, autocamper eller på din trailer.

Du modtager herudover en advarselsbesked via din app, hvis trykket i dine dæk falder til under dit ønskede niveau (som du selv forudindstiller på appen).

Du er dermed altid på forkant med tilstanden på dækkene og opnår en højere køresikkerhed, når du eksempelvis er på køreferie med din campingvogn eller din autocamper. Alt sammen på en nem, bekvem og effektiv måde.

Derfor er denne dæktryksmåler bedst i vores test, når det kommer til dæktryksmålere, som specifikt er til enten campingvogne, autocampere eller trailere.


Goobay – praktisk, alsidig og billig dæktryksmåler

dæktryksmåler test

 • God pris
 • Praktisk
 • Kan både bruges til biler, lastbiler, motorcykler og cykler.

Søger du en billig dæktryksmåler, der kontrollerer dit dæktryk på sikker vis, er nem at bruge og samtidig kan benyttes til mange formål? Ja, så er Goobay et rigtig godt bud til dig.

Denne digitale dæktryksmåler er en af de mest populære produkter på området, og det er nemt at forstå hvorfor. Først og fremmest er den en forholdsvis billig dæktryksmåler, så det behøver dermed ikke at være en større investering at sikre dit dæktryk på regelmæssig basis.

Men herudover har den også den kæmpe fordel, at den både kan anvendes til biler, lastbiler, motorcykler og cykler – som den eneste i vores dæktryksmåler test. Har du mange forskellige køretøjer parkeret i din garage, kan du dermed nøjes med at købe et enkelt produkt – som fungerer til dem alle. Nemt, praktisk og effektivt.

Goobay kommer samtidig i et kompakt design, der gør den funktionel og anvendelig at bruge i dagligdagen. Målerens LCD-display viser dig let og hurtigt det helt eksakte tryk på dine dæk, i både PSI, KPA, Bar, og Kg/cm – med kun ét enkelt klik.

Goobay er batteridrevet, og displayet har en praktisk, energibesparende autosluk-funktion efter 30 sekunder, så der ikke spildes unødig energi, og batterierne holder længere.

Så hvis den bedste dæktryksmåler for dig er såvel billig som funktionel og alsidig, vil vi i denne dæktryksmåler test klart fremhæve Goobay som et rigtig godt bud.


Hvilken dæktryksmåler er bedst i test?

Ja, som nævnt kommer det fuldkommen an på, til hvilket formål du skal bruge din dæktryksmåler, samt hvad du lægger vægt på af specifikke egenskaber. Om det er en billig pris, kvalitetsdesign, funktionelle features, den nyeste teknologi eller noget helt andet.

Vi har i denne dæktryksmåler test forsøgt at give dig et overblik over forskellige dæktryksmålere, som på optimal vis indfrier nogle af de mange forskellige ønsker, man kan have til en sådan måler.

På den måde har vi med denne dæktryksmåler test søgt at give dig et helt konkret overblik over de mange muligheder inden for området – samt specifikke anbefalinger til produkter, vi vurderer til at være bedst i test på hvert sit parameter. God fornøjelse med din kommende dæktryksmåler!


Spar penge og øg sikkerheden

Om du, efter at have gennemgået denne dæktryksmåler test, vælger at gå efter en billig dæktryksmåler eller den bedste dæktryksmåler med den absolut nyeste teknologi, er knap så vigtigt.

Det er til gengæld rigtig vigtigt, at du i det hele taget vælger at erhverve dig en dæktryksmåler. Som tidligere nævnt øger det nemlig sikkerheden væsentligt, når du kører i din bil, på din motorcykel eller andet køretøj, at trykket i dækkene hele tiden er korrekt.

På den måde opnår du nemlig et bedre vejgreb og har dermed bedre styring med dit køretøj. Dette giver ikke kun øget sikkerhed, men også en større køreglæde.

Samtidig er der også væsentlige økonomiske fordele ved at sikre et korrekt tryk i dine dæk løbende – som vi også tidligere har nævnt i denne dæktryksmåler test. Med det rigtige tryk i dækkene kan du nemlig bruge langt mindre brændstof, når du kører – og dermed kan du spare penge.

Det betyder samtidig, at du med det rette tryk i dækkene faktisk også belaster miljøet lidt mindre, når du bruger dit køretøj. Dermed kan en dæktryksmåler faktisk også have en positiv indvirkning på dit CO2-aftryk. Ligeledes undgår du at slide på dækkene før tid og sparer altså også på den front penge ved at sikre dig det rette dæktryk.

Vi håber, at denne dæktryksmåler test har givet dig et overskueligt overblik over udvalget og mulighederne samt over relevante dæktryksmålere, som vi, af forskellige årsager, vurderer er værd at fremhæve.

Denne dæktryksmåler test kårer, som nævnt, ikke nogen testvinder, da dette afhænger af den enkelte bilejers kriterier og ønsker til dæktryksmåleren og dens egenskaber. Den bedste dæktryksmåler er, som nævnt, den måler, der bedst matcher netop dit behov.


Andre relevante indlæg guides og artikler

Er det ved at være tid til at skifte dæk, så læs vores vinterdæk test. Samtidig kan du også læse vores boremaskine test, hvis du har andre gør-det-selv-projekter derhjemme.

Du kan også se på en pandelampe fra vores pandelampe test, så du kan se noget i mørke også.

Du kan også se på alternative transportmuligheder. Læs f.eks. vores ladcykel test eller El-ladcykel test. Du kan også læse om el-løbehjul i vores el-løbehjul test.

Du kan også lægge hovedet på hovedpuden i en helt ny seng. Find en ny seng i vores kontinentalseng test, elevationsseng test eller boxmadras test.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply