Damprenser test – 4 anbefalelsesværdige damprensere

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

En damprenser kan bruges til en lang række forskellige arbejdsopgaver, hvilket naturligvis også er den overvejende årsag til, at det bør være muligt at finde en damprenser i ethvert dansk hjem.

En damprenser kan nemlig bruges til at rense stort set alting, da dampen kan opnå en temperatur, der lyder på mellem 105 og 110 grader, hvilket er ensbetydende med, at den både virker desinficerende og bakteriedræbende.

Derfor kan det også være en rigtig god idé, at du gør rent ude i køkkenet med en damprenser – og det er der med garanti også mange, der allerede gør med stor succes.

Bedste damprenser

Det skal dog understreges, at det langt fra er det eneste, du har mulighed for at gøre brug af en damprenser til. Langt de fleste modeller vil blive leveret med et såkaldt sanitetsmundstykke, der blandt andet kan bruges til at både rense og desinficere dit toilet og dit bad.

Det foregår ganske enkelt ved, at dampen sørger for at blandt sæberester og fedt bliver fjernet fra fliser, fuger, bruser såvel som badekar og brusekabine.

Endvidere, så vil der ofte også medfølge en tekstilklud, der kan bruges til at rengøre blandt andet sofabetræk, pletter på bilsæder og meget andet – og derfor kan en sådan maskine tjene mange formål.Der skal bestemt ikke lægges skjul på, at der findes rigtig mange forskellige typer af damprensere på det danske marked.

Derfor kan det naturligvis også godt være en vanskelig proces at skulle vælge lige netop dén damprenser, der er den bedste for dit vedkommende, for det er selvfølgelig vigtigt, at du sørger for at vælge med henblik på dine egne præferencer og dine egne krav.

Hvis du har svært ved at vælge, så er du kommet til det helt rette sted, da du i denne damprenser test har mulighed for at stifte bekendtskab med en række forskellige damprensere fra forskellige producenter.


Ariete steam & sweep

damprenser test→ Set hos Skousen.dk til 749 kr.

→ Set hos Whiteaway.com til 749 kr.

Her er der faktisk tale om en 2-i-1-damprenser og fejemaskine, der byder på intet mindre end 1500 W. Den er selvfølgelig blevet udstyret med en aftagelig vandtank, der kan indeholde helt op til 500 cl., hvilket giver maskinen mulighed for at generere damp i helt op til 20 minutter.

Derfor skal du heller ikke være bange for, at du skal gå og fylde mere vand i tanken hele tiden under rengøring. Den har selvfølgelig også en umiddelbar frigivelse af damp, så det bliver frigivet hurtigst muligt efter, det er blevet skabt, hvilket er med til at gøre maskinen langt mere effektiv.

Der er lys i mundstykket, så det er nemmere for dig at få øje på skidt, hvis den f.eks. skal bruges i hjørnerne eller under sofaen. Endvidere, så kan Ariete Steam & Sweep også bryste sig af et fem meter langt kabel, der gør det nemt for dig at komme rundt i hele huset eller hele lejligheden, uanset hvor mange stikkontakter, du har og hvor de er placeret.

Den bliver selvfølgelig leveret med en lang række forskellige former for udstyr, hvilket blandt andet inkluderer to mikrofiberklude og ligeledes også en tilbehørsdel til gulvtæpper.


Philips FC7008/01 damprenser

→ Set hos Coop.dk til 699 kr.

Philips FC7008/01 er en effektiv og ergonomisk damprenser, der kan rense genstridige pletter og fedt med damp.

LÆS OGSÅ:  Ladcykel test - Stor guide til at finde bedst i test ladcykler

Derfor skal der heller ikke være nogen tvivl om, at du til hver en tid kan være garanteret, at du vil få hygiejniske rengøringsresultater ved blot at gøre brug af vand, eftersom damp er i stand til at dræbe op mod hele 99,9% af alle bakterier.

Dampmundstykker kan nå rundt i alle hjørner, og mikrofiberpuden løfter og absorberer alskens former for snavs, hvilket naturligvis også er ensbetydende med, at du kan være sikker på, at du kan bruge denne damprenser til at gøre rent alle steder i hjemmet – og naturligvis også med god succes.

Der medfølger desuden også to vaskbare og meget holdbare mikrofiberpuder, så du kan skifte mellem dem, mens den ene f.eks. er til vask. Det bløde mikrofibermateriale er i stand til at både løsne, løfte og absorbere alle former for støv og snavs, så det bliver fjernet på effektiv, men dog fortsat skånsom vis.

Den har en opvarmningstid, der lyder på blot 45 sekunder, mens den kan opnå en damptemperatur, der befinder sig over 100 grader, hvilket er med til at sikre, at du altid får effektive resultater, når du vælger at gøre brug af din Philips FC7008/01 i forbindelse med rengøring.


Morphy Richards damprenser

Hvis du leder efter en damprenser, der kan bruges til at hjælpe dig med at klare rengøringen på mere effektiv vis, så skal der ikke være nogen tvivl om, at du skal se nærmere på Morphy Richards, der lige netop kan hjælpe dig med dette – og endda også på de mest irriterende steder.

Dampen fra denne damprenser er i stand til at løsne skidtet og ligeledes også til at dræbe diverse former for bakterier. Damprenseren er desuden også særdeles velegnet til brug på fliser, flisefuger, vinduer, armaturer, sprækker i køkkenet, ovnrens såvel som både rensning af grillriste og dampning af skjorter.

Som du med garanti har fået et indtryk er, så er dette en damprenser, der kan bruges til mange ting, men det slutter dog ikke her, for den kan også bruges til at rengøre bilen, hvilket tæller både sæder, interiør og stålfælge.

Der medfølger desuden forskellige dyser, der gør det nemmere at gøre rent forskellige steder i hjemmet. Den har en opvarmningstid, der lyder på 30 sek. og har en tank, der kan indeholde hele 400 ml. vand, der bliver brugt i løbet af cirka 14 minutter, hvorfor du kan nå meget rengøring, inden der er behov for at fylde mere vand i tanken.


Nilfisk Steamtec 312 damprenser

Der skal ikke være nogen tvivl om, at Nilfisk er én af de største og mest prominente producenter af damprensere og lignende produkter til hjemmet.

Derfor skal der naturligvis heller ikke være nogen tvivl om, at du roligt kan vælge at investere i en damprenser som Nilfisk Steamtec 312, da der bestemt må siges at være tale om en meget effektiv damprenser.

Det skal naturligvis også nævnes, at den byder på en lang række forskellige anvendelsesmuligheder, der sikrer, at rengøringen bliver udført på meget effektiv vis – og endda helt uden brug af kemikalier, der kan skade både vægge, gulve og andre steder maskinen bruges.

Den kan opnå en temperatur, der lyder på intet mindre end 142 grader og bliver desuden også leveret med en vandbeholder, der lyder på intet mindre 1,2 liter, hvorfor det også tager lang tid for maskinen at tømme beholderen for vand, hvorfor en komplet rengøring sagtens vil kunne klares med blot én tank.

LÆS OGSÅ:  Test: Brug for babyalarmer til den lille ny? Læs mere her

Den bliver desuden også leveret med en lang række forskellige former for tilbehør, hvilket blandt andet inkluderer en damplanse med slange, en kort dampdyse, en lang dampdyse, en adapter til gulvmundstykke, et børstemundstykke, 2 stk. forlængerrør og ligeledes også både gulvmundstykke, en fiberklud til gulvmundstykkes såvel som en tragt.


Hvorfor bør jeg investere i en damprenser til hjemmet?

Som nævnt tidligere, så findes der rigtig mange forskellige typer af damprensere på det danske marked. Der findes ligeledes også et væld af årsager til, hvorfor du bør investere i en damprenser.

Modsat hvad mange går og tror, så er det ikke kun de mange “hygiejne-freaks”, der bør vælge at investere i en damprenser til deres bolig. Det er faktisk noget, der fortjener at være fast inventar i ethvert dansk hjem. Der er ganske enkelt tale om et perfekt multifunktions-rengøringsredskab, da den kan bruges i forbindelse med en lang række af forskellige opgaver i hjemmet.

Den kan bruges til både at vaske gulv, tekstiler, bordplader, skabslåger, komfurer, håndvaske og armaturer og en masse andet.

Med andre ord, så er det meget begrænset hvad, du ikke har mulighed for at rense og gøre rent ved hjælp af en damprenser. Det er selvfølgelig også lige netop dét, der er den store fordel ved at investere i en damprenser i stedet for at vælge at gøre rent med både støvsuger, moppe og et væld af andre rengøringsredskaber.

Du kan derfor også gå langt hurtigere til værks med en damprenser, da det vil være langt mere tidskrævende at skulle gøre rent med både støvsuger, moppe og meget andet, hvorfor du faktisk kan spare meget tid i hverdagen med en damprenser.


Ekstraudstyr til en damprenser

Ydermere, så er det også meget vigtigt, at du ikke skal være i tvivl om, at langt de fleste damprensere kommer med en hel del ekstraudstyr, hvilket kan gøre det meget nemmere for dig, at gøre rent overalt i din bolig, uanset om du har en stor villa eller du derimod har en mindre lejlighed.

Det inkluderer ikke blot, at du får mulighed for at gøre gulvet rent i hele boligen, men det betyder også, at du vil kunne gøre rent i brusekabinen for f.eks. kalk og sæberester. En damprenser kan tjene rigtig mange forskellige arbejdsopgaver i hjemmet – og den kan klare dem på meget effektiv vis.

Hvis du er af den opfattelse, at du har investeret i en damprenser eller har fundet interesse for en bestemt model, der kommer med en række udstyr, men dog ikke helt nok til din smag, så er der heldigvis et væld af muligheder for at investere i yderligere ekstraudstyr til din damprenser.

Du kan f.eks. købe en lang række forskellige former for mundstykker, som er med til at gøre det nemmere at komme rundt i hjørnet på gulvet, men der findes også mundstykker, der er designet specifikt til at kunne fjerne kalk og sæberester fra brusekabine og håndvask – du kan altid finde det rette udstyr til din damprenser.


En damprenser kan bruges til at fjerne nikotin og tjære fra vægge

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det ikke er nogen god idé at ryge indenfor. Hvis du ryger indenfor, så har du med garanti længe fundet ud af, hvorfor det ikke er nogen synderligt godt idé at ryge indenfor, uanset om det er cigaretter, cigar eller noget helt tredje.

LÆS OGSÅ:  Hvilke boligmæssige aktiviteter skal du foretage ved et dødsfald?

Hvis du ryger indenfor, så har du med garanti allerede fået både gule vægge, døre og paneler som følge af nikotin og tjærerester fra røgen, der kan være med til at misfarve store dele af din bolig – og det er selvfølgelig også lige netop derfor, du ikke bør ryge indenfor.

Det har altid været en udbredt forståelse, at hvis du først er begyndt at ryge indenfor, så er der ikke noget at gøre ved det. Du har selvfølgelig mulighed for at male dine vægge, men det skal ikke være nogen hemmelighed, at det både er en meget bekostelig og ligeledes også meget tidskrævende proces.

Derfor er der heller ikke nogen grund til, at du begynder at bruge tid eller penge på dette, da der findes andre måder hvorpå du kan afhjælpe de gule vægge, døre og paneler i din bolig – og det kan du selvfølgelig ved hjælp af en damprenser.

Fjerner både nikotin og tjærerester

Det kan sagtens tænkes, at du mener, at det er for godt til at være sandt, at der er mulighed for at gøre noget ved dine gule vægge, døre og paneler ved hjælp af en damprenser.

Faktum er dog, at en sådan maskine faktisk kan bruges til at fjerne både nikotin og tjærerester, hvilket kan spare dig for rigtig mange penge og samtidig er det også noget, der kan spare dig for meget tid. Det kræver blot, at du spule damp afsted mod både vægge, døre og paneler, hvorefter du hurtigt vil kunne se forskellen på, hvordan væggene så ud tidligere og hvordan, de ser ud nu.


God til forebyggelse af astma og allergi

Hvis du står i en uheldig situation, at enten du eller nogen i din familie enten lider af astma eller en form for allergi – eller måske endda er endnu mere uheldig og at du eller en anden person i familien lider af begge dele, så er det faktisk en rigtig god idé, at du vælger at anskaffe dig en god damprenser. Det skyldes naturligvis, at rengøring med damp sørger for at alle husstøvmider som gemmer sig rundt omkring bliver fjernet.

Derfor skal du bestemt heller ikke være bange for, at der gemmer sig husstøvmider i blandt andet tæpper, puder, sofabetræk, madrasser og meget andet.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Comments are closed.