Dobbeltseng test – Test af 8 rigtig lækre dobbeltsenge

0

En seng spiller en utrolig vigtig rolle i vores liv, hvorfor det er essentielt, at du sørger for at vælge den helt rigtige for dig. Såfremt du sover i en dårlig seng om natten, kan det i værste fald føre til kropsskader, og du får desuden ikke den optimale komfort, som du har brug for for at kunne yde dit bedste i hverdagen.

Det er alment kendt, at man tilbringer omtrent en tredje del af sit liv i en seng, og det er derfor vigtigt, at denne tid bliver tilbragt så komfortabelt som overhovedet muligt Det er derfor vigtigt, at du ikke blot fokuserer på prisen på sengen, når du skal ud at investere i en ny seng, men i stedet tænker på det som en investering. Du bør bl.a. fokusere på komforten, og at den desuden yder den rette støtte til de mest udsatte steder på din krop.

Du vil i denne test blive præsenteret for 8 rigtig gode bud på nogle kvalitetsdobbeltsenge fra de førende mærker på markedet. Dette vil forhåbentligt kunne hjælpe dig med at finde ud af, hvilken type seng der er den rette for dig.

Jupiter No. 1jupiter no 1

→ 14.999 kroner hos Bedrenætter.dk

Den første dobbeltseng i vores test er en kontinentalseng ved navn Jupiter, og denne forhandles hos bedrenætter.dk. Dette er en seng, der er en absolut fryd for øjet, grundet det elegante design, og så er den desuden af høj, danskproduceret kvalitet. Det er det oplagte valg for dig, der ønsker komfort, design og kvalitet, men som stadig ønsker en fornuftig pris. En af de største fordele ved denne type seng er, at den indeholder et ekstra madraslag, hvilket resulterer i et højere komfortniveau samt en endnu bedre søvnoplevelse hele natten gennem. Herudover udgøres sengens platform af en boxmadras, mens en 5-zoner springmadras udgør sengens øverste lag. Denne er desuden vendbar, så du har mulighed for at forlænge levetiden på den markant. Disse to madrasser arbejder sammen og sørger dermed for, at du får en sund og restituerende nattesøvn.

Såfremt du er interesseret i denne Jupiter-model, skal du desuden være opmærksom på, at springmadrassen både fås i fast og medium, og dette valg afhænger naturligvis af din kropsbygning samt vægt. Endelig har du også to forskellige modeller at vælge imellem, når det gælder sengens tredje lag, nemlig topmadrassen. Vælg mellem Celcius-modellen eller Latex, som begge er topmadrasser i høj kvalitet.

Kort sagt er denne seng en utrolig indbydende seng, der med sin flotte mørke farve vil kunne passe rigtig godt ind i ethvert skandinavisk soveværelse.

Bergen + 95 kilodobbeltsengtest

→ 26.999 kroner hos Bedrenætter.dk

Den næste seng i testen forhandles ligeledes hos bedrenætter.dk, og vi har igen at gøre med en kontinentalseng. Denne er dog en del af den serie, der passer særligt godt til personer med en kropsvægt på over 95 kg. Herudover er denne seng i en klasse for sig, eftersom hvert eneste niveau er opbygget af materialer i højeste kvalitet, som til sammen skaber en helt unik søvnoplevelse for dig. Sengen er desuden produceret i Belgien, der er anerkendt for deres høje standard, når det kommer til sengeproduktion, og de er netop derfor blandt de førende inden for branchen på verdensplan.

LÆS MERE:  Elevationssenge test 2018 - De 15 senge, du sover bedst i

Springmadrassen i denne seng er udstyret med multipocket fjedre, og her kan du også vælge mellem to forskellige fastheder: medium eller fast. Omkring fjedrene er der 35 mm latex, som gør, at du får den optimale komfort ud af dem. Herudover forbedrer latex også søvnmiljøet grundet den øgede ventilation i madrassen.

Med denne dobbeltseng fra Bergen får du altså en seng med en lang holdbarhed, og som desuden er fremstillet af de bedste råmaterialer. Herudover sikrer latex komfortlaget, at der altid er en optimal udnyttelse af fjedrene, og dette gør, at dette er det oplagte valg for dig, der vejer over 95 kg.

Deluxe (Pocket + 5 Komfortzoner) – 160×200 cmdobbeltseng test

→ 9.999 kroner hos Sengefabriksudsalg.dk

Den næste dobbeltseng på listen er en boxmadras, og det er en absolut topmodel, når det kommer til boxmadrasser. Sengen forhandles hos sengefabriksudsalg, og du får her en danskproduceret boxmadras i høj kvalitet og så til en rigtig god pris endda. Nederst i sengen finder du et solidt lag af fjedre, som består af 150 bonell fjedre pr. m2. Ovenpå dette lag er der et ekstra komfortlag bestående af hele 250 pocket fjedre pr. m2. Disse er inddelt i 5 forskellige komfortzoner, der sikrer, at du får den optimale komfort og støtte hele natten igennem.

Pocketfjedrene arbejder desuden individuelt, hvilket gør, at du får en differentieret støtte de områder, hvor kroppen er allermest udsat. Ovenpå sengen finder du topmadrassen, hvor du har mulighed for at vælge imellem to populære typer: Visco AIR eller Latex Deluxe. Begge modeller er af høj kvalitet, men såfremt du ønsker en blødere madras, anbefales det, at du vælger Visco Air.

Denne Deluxe boxmadras er det oplagte valg for dig, der ønsker en komplet seng, hvor både topmadras, boxmadras samt ben er inkluderet. Herudover kan du ved valg af denne nyde godt af de 5 komfortzoner, som giver dig den rette komfort. Endelig er der 10 års garanti på både ramme- såvel som fjederbrud, hvis der nu skulle ske noget med den.

Premium (Bonell / Pocket) – 180×210 cmbedste dobbeltseng

→ 9.999 kroner hos Sengefabriksudsalg.dk

Denne type dobbeltseng er ligeledes en boxmadras, og den kan også købes hos sengefabriksudsalg. Vi har her at gøre med en danskproduceret boxmadras bestående af 150 mini bonell fjedre pr. m2 nederst samt hele 250 pocket fjedre pr. m2 øverst. Ved valg af denne sang får du desuden en komplet seng, hvor alt er inkluderet i prisen, og du er dermed sikret, at der ikke kommer nogle uforudsete udgifter.

Rammen, der omringer sengen, er en svenskproduceret træramme i høj kvalitet, og herudover måler sengen 180×210 cm. Når det gælder sengens øverste lag, nemlig topmadrassen, har du to valgmuligheder: enten Visco AIR eller FloatGel Latex. Det er meget individuelt fra person til person, hvad man foretrækker, når det gælder topmadras, så valget afhænger udelukkende af dine individuelle præferencer. Endelig skal det nævnes, at du også her har mulighed for at få 10 års garanti på ramme- og fjederbrud.

LÆS MERE:  Kompostkværn test 2018 - Find din nye kompostkværn her

Kort fortalt er denne danskproduceret dobbeltseng et rigtig godt valg for dig, der er på udkig efter en komplet løsning med et enkelt og stilrent design, som med garanti vil kunne passe ind i alle typer soveværelser.

Ease 129 Kontinentalseng sortbedst i test dobbeltseng

→ 4.095 kroner hos Furniturebox.dk

Ease 120 er en kontinentalseng, der forhandles hos furniturebox.dk, og vi har her at gøre med en dobbeltseng til en utrolig god pris. Samtidig er det en rigtig flot og moderne seng, som vil kunne sætte prikken over i’et i ethvert soveværelse. Den vil desuden være let at matche grundet det neutrale stof og de distinkte metalben. Ved valg af denne type dobbeltseng kan du desuden vælge mellem flere forskellige størrelser og farver, så du kan finde lige akkurat den model, du er på udkig efter.

Ease har en fast komfort, hvilket vil kunne passe til en stor del af befolkningen, og med en højde på hele 58 cm er dette det oplagte valg for dig, der søger en luksuriøs hotelsengsfølelse. Endelig er sengen danskproduceret, hvilket kan ses ud fra den høje kvalitet samt de velgennemtænkte materialer. Herudover er der valgt en springmadras med pocketspring, der resulterer i en fantastisk aflastning af kroppen hele natten igennem. Denne dobbeltseng er altså en utrolig prisvenlig kontinentalseng, som giver dig masser af komfort og kvalitet for pengene.

Budget kontinentalseng 180×200 (inkl. topmadras)test af dobbeltsenge

→ 5.499 kroner hos Boboonline.dk

Budget kontinentalseng fra boboonline.dk er en flot og komfortabel dobbeltseng, som er ekstremt behagelig at ligge i nat efter nat. Vi har her at gøre med endnu en danskproduceret seng i høj kvalitet, og herudover kommer den i et enkelt design, som vil kunne passe fint ind på hvilket som helst soveværelse. Dette er uden tvivl et rigtig godt valg for ham eller hende, der sætter stor pris på kvalitet, design og komfort, men som stadig ikke ønsker at betale en formue.

Sengen er opbygget af flere forskellige madraslag, hvilket giver et højere komfortniveau og dermed en endnu bedre søvnoplevelse. Såfremt du vælger denne, vil du opleve, at du træder ud ad sengen i stedet for op ad sengen, hvilket er helt særligt for denne type kontinentalseng. Herudover udgøres platform af en boxmadras, og det øverste lag består af en vendbar springmadras inddelt i 5 forskellige komfortzoner. Disse to madrasser arbejder sammen, hvilket resulterer i en bedre nattesøvn. Det skal desuden her nævnes, at du både kan vælge mellem en medium springmadras eller en fast springmadras.

Continentalseng – De lux – 180 x 200 cm – Sortstor dobbeltseng

→ 12.999 kroner hos Coop.dk

Den næste dobbeltseng i testen forhandles hos coop.dk, og her har vi igen at gøre med en kontinentalseng. Såfremt du vælger denne, er du garanteret at stå frisk og veludhvilet op hver eneste morgen, og det er det oplagte valg for dig, der søger en rigtig flyder med god komfort samt et flot look. Herudover kan du vælge mellem en madras i enten medium eller fast hårdhed, og for at få det maksimale ud af din søvnoplevelse, bør du vælge hårdheden ud fra din kropsvægt. Der følger desuden en topmadras i 40 mm latex med i købet, og så får du hele 15 års garanti på ramme- og fjederbrud.

LÆS MERE:  Derfor skal din næste seng være en elevationsseng

Sengen er bygget op af tre lag, hvilket forbedrer din nattesøvn samt giver dig ekstra komfort hele natten igennem. Underdelene indeholder ventilerende bæreskum, hvilket øger dit velvære om natten samt sengens åndbarhed, og herudover er madrassen vendbar, hvilket er med til at forlænge dens levetid. Det er således et rigtig godt valg for dig, der ønsker en enkelt dobbeltseng i et stilrent design, og som desuden sætter stor pris på kvalitet og komfort.

Norland Superior ONE 180X200kontinentalseng test

→ 27.995 kroner hos Sengetid.dk

Vi runder testen af med endnu en kontinentalseng, og denne forhandles hos Sengetid.dk. Sengen har en todelt underdel med pocket on pocket fjedre, der understøtter en optimal liggekomfort. Herudover er de to underdele betrukket med et flot stort stykke møbelstof, der giver den et helt særligt eksklusivt look, som vil kunne klæde hvilket som helst soveværelse.

Sengen er udstyret med 2 komfortlag. Dette er med til at øge fleksibiliteten og sørger desuden for, at kroppens bredeste punkter kommer dybest ned i madrassen for en bedre støtte. Du kan desuden vælge mellem flere forskellige størrelser, fastheder og farver, så du kan få fingrene i lige akkurat den type seng, du altid har gået og drømt om.

Hvad man bør være særligt opmærksom på, når man skal købe en ny seng

Alle mennesker er forskellige, og ligeledes er senge, hvorfor der naturligvis ikke er én seng, der er den rette for alle. Du bør derfor finde lige nøjagtig den seng, der matcher dine unikke behov til en seng, og den bør desuden passe til din kropstype. En god huskeregel er, at såfremt du har en kropsvægt på over 75 kg, anbefales det, at man vælger en hårdere madras. Her bør man dog være opmærksom på, at det sagtens kan variere fra person til person, eftersom vi som sagt alle er forskellige og dermed har vidt forskellige behov.

Hernæst er det utrolig vigtigt, at du er opmærksom på zonerne i madrassen. Såfremt du er godt bygget og har fyldige former, kan det være en god ide med en madras med indbygget zoneinddeling, da dette resulterer i, at rygsøjlen kommer til at ligge vandret, og netop det er utroligt vigtigt for, at du kan undgå trælse rygproblemer. Endelig bør du være særligt opmærksom på topmadrassen, da det er det element, som din krop vil have den tætteste kontakt med, når du sover. Ved valg af topmadras bør du ligeledes tage udgangspunkt i din kropsform, og de består oftest af enten latex eller memory skum, hvor latex skaber en god fasthed, mens memory tilpasser sig efter din kropsform.

Del:

Tilføj en kommentar