El ladcykel test – En cykel med mange funktioner

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Elcyklen nyder stor popularitet for tiden. Og det forstår vi godt. For med en elcykel får du en masse praktikalitet kombineret med et billigt køretøj. Og vælger du en el-ladcykel, så åbner der sig en ny verden af muligheder. For med en el-ladcykel får du en stor del af de funktioner, du kender fra bilen. Bare til en meget lavere pris!

Det er også en af årsagerne til, at el-ladcyklen er enormt populær blandt børnefamilierne. I stedet for at have barnet placeret på et sæde bagpå kan man med en el-ladcykel have et eller flere børn foran på ladet samt en masse pakkenelliker. Og det er navnlig denne funktion, der kopierer bilens komfort, som gør den til et sandt hit.

Men en el-ladcykel er ikke kun god for børnefamilien. Der findes utrolig mange forskellige typer el-ladcykler på markedet, der er gode til forskellige formål.

Nogle egner sig i særlig grad til transport af varer. Det gør el-ladcyklen til et utrolig praktisk redskab, hvis man er bud eller har en virksomhed inde i byen og ønsker at bringe varer ud til sine kunder. Du slipper nemlig for biltrafikken og bilkøerne, når du vælger cyklen i stedet for bilen.

Sådan fungerer testsektionens el ladcykel test

I denne test af el-ladcykler har vi set nærmere på en lang række forskellige el-ladcykler, der findes på markedet. Det har vi gjort for at mindske byrden for dig, når du skal ud at undersøge markedet. Vi er nemlig godt klar over, at det kan være lidt af en jungle at finde rundt i de mange tilbud. Derfor har vi gjort arbejdet for dig.

Gennem grundig research har vi fundet frem til en række el-ladcykler, som har fundet vej til vores test. Vi har valgt at medbringe el-ladcykler i forskellige prisklasser for at imødekomme forskellige økonomiske målgrupper, ligesom vi også har valgt forskellige typer af el-ladcykler.

Alle el-ladcyklerne i denne test er nøje udvalgte. De er enten vurderet bedst i test, er de mest populære blandt brugerne eller de mest solgte hos forhandlerne. Det mener vi giver det bedste og mest nuancerede billede.

ForhandlerModelVægtGearMotortypePris
TRILLE TOUR60 kg6 udvendige gear (Shimano Speed)Baghjuls-motor, 250w21.998,-
Bergamont E-Cargoville LJ 7044,2 kgUdvendige gearCentermotor, 250w39.999,-

TRILLE TOUR El ladcykel – En el ladcykel, der er perfekt til børnefamilien

El ladcykel test
 • 4 siddepladser
 • Ideel til børnefamilien
 • Gå-funktion
 • 250 w baghjulsmotor
 • Trinbræt til indstigning

Den første el-ladcykel i denne test er en sand favorit blandt børnefamilierne. Der er nemlig plads til hele fire børn i transportkassen.

Du skal derfor ikke frygte, hvis børnene gerne vil have legekammerater med hjem fra børnehaven. De kan nemlig snildt være i denne alle sammen.

Og køreturen skal nok blive behagelig for dem. Ikke nok med at børnene vil synes, at det er morsomt at suse afsted i transportkassen på el-ladcykel, så kommer de til at sidde som prinser og prinsesser. Transportkassen er nemlig udstyret med to bænke med hver to siddepladser. Disse bænke er udstyret med behagelige, bløde hynder, så børnene sidder godt. Også selvom køreturen skulle blive lang.

Også sikkerheden er helt i top på TRILLE TOUR el-ladcyklen, da de fire siddepladser har integrerede sikkerhedsseler. På den måde er du garanteret, at dine børn sidder godt fastspændt, så risikoen for ulykker er minimal. De mange siddepladser gør desuden TRILLE TOUR ideel til institutioner eller til dagplejeren, der skal fragte flere børn ad gangen.

El-ladcyklen fra TRILLE TOUR leveres med en masse udstyr, der skal gøre køreturen lettere, når hverdagen skal glide. Ikke mindst er der et trinbræt til indstigning, så børnene selv kan klatre ind i transportkassen, når I skal afsted om morgenen. Det gør arbejdet en del lettere for dig, når du ikke skal løfte din børn ud og ind. Samtidig giver det også børnene en større selvstændighed, når de selv skal træde ind og selv finde deres plads. Men du skal stadig hjælpe dem med at få selen på, så du er sikker på, de er fastspændt korrekt.

Cyklen har også en masse features, der letter kørslen. Den kommer med monteret ringeklokke, ligesom den har lygter for og bag. Der er også sørget for sikkerheden, idet der er monteret reflekser rundt omkring på cyklen. Dertil kommer, at den har parkeringsbremse, hvilket vil gøre parkeringen en hel del lettere.

Selvom du har en masse plads til rådighed i transportkassen, er det ikke ensbetydende med, at el-ladcyklen ikke har samme features som en almindelig cykel. Selvom du måske synes, at du har rigeligt med plads i transportkassen, så har du faktisk mulighed for at transportere yderligere varer på cyklens bagagebærer. Du kan også indstille styret, så det passer som hånd i handske med din siddestilling.

Det helt essentielle ved en el-ladcykel er naturligvis det lille ekstra skub, man får til hjælp. Det betyder, at du ikke behøver at skulle kæmpe for at få luft eller være svedig af anstrengelse, når du møder op på arbejdet. For med en TRILLE TOUR el-ladcykel får du al den hjælp, du har brug for, når bakkerne skal forceres. Motoren kan indstilles, således du får hjælp i forskellige niveauer. Den er dermed let at skræddersy til dine behov.

Og når du ikke har brug for det ekstra skub? Så klarer du arbejdet selv ved at træde i pedalerne som ved en traditionel cykel. Hos TRILLE TOUR har du seks udvendige gear (Shimano) at gøre brug af, så du kan finde et tråd, der bedst passer til din kørestil og temperament.

Undertiden kan der være behov for at trække cyklen. Eksempelvis hvis børnene vil ud at gå for at undersøge ting på deres vej. TRILLE TOUR har en integreret gå-funktion, der gør det let at skifte fra kørende til gående tilstand.

Specifikationer for TRILLE TOUR el ladcykel

 • Vægt: 60 kilo
 • Gear: 6 udvendige gear (Shimano Speed)
 • Siddepladser: 4 styk
 • Motortype: 250w baghjulsmotor
 • Maksimal hastighed: 30-50 kilometer i timen
 • Fuld opladning udholdenhed: 40

Bergamont E-Cargoville LJ 70 Ladcykel – En el ladcykel, der er god til transport

Bedste el ladcykel
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
38.639 kr.
 • God til transport af varer
 • Ideel til den lille erhvervsdrivende inde i storbyen
 • Benytter 625 Wh Bosch PowerTube-batteri
 • Lækkert og retro-inspireret design

Det er naturligvis ikke blot børnefamilierne, der skal tilgodeses i denne el-ladcykel-test. For el-ladcykel er som nævnt også særdeles fremragende at benytte, hvis man skal fragte varer.

Er du eksempelvis gartner, har en kørende bod, er bud eller skal levere mad for en restaurant, så er el-ladcykel et virkelig godt alternativ til bilen. Især hvis du kører i storbyen, hvor trafikken kan være tæt på vejene. Her kommer man ofte lettere frem på cykelstien.

Det næste bud i vores el-ladcykel-test er en sådan cykel, der er en oplagt kandidat til transportkørsel i byen. Den har nemlig et smalt og aerodynamisk design, der gør det let at komme frem i trafikken. Og så får du fuld power for pengene.

Bergamont E-Cargoville LJ 70 El-ladcyklen er nemlig udstyret med et batteri fra det kendte brand Bosch, som nyder stor anerkendelse over hele verden for deres mange forskellige el-værktøjer, hvidevarer og meget mere. Et såkaldt 625 Wh Bosch PowerTube-batteri. Og som Bosch selv formulerer det, så er deres produkter ”Invented for life”. Du kan dermed forvente et batteri af høj kvalitet.

Bergamont E-Cargoville LJ 70 El-ladcyklen er fremstillet i et innovativt design, der består af et massivt rammekoncept. Den har et lasteområde på 70 x 45 centimeter, der består af en massiv bund af træ. Dette område kan klare en belastning på helt op imod 90 kilo.

Du skal ikke frygte for sikkerheden. Cyklen er nemlig udstyret med hydrauliske Magura CMe5 Cargo skivebremser, 70 Lux Busch + Müller LED belysningssystem og robuste, dobbelte støtteben. Den er dermed let at håndtere. Både i trafikken og på parkeringspladsen.

Også på designsiden er Bergamont E-Cargoville LJ 70 El-ladcyklen værd at bemærke. Og kombinationen mellem det sorte stel i aluminium og de flotte detaljer i træ giver el-ladcyklen et råt og næsten retro-præget look. Det er uden tvivl en el-ladcykel, der vil få dig til at skille dig ud på cykelstien.

Selvom cykel især er god til at fragte større varer, som ikke ville kunne transporteres på en almindelig cykel, er der ikke noget i vejen for, at den også benyttes af børnefamilierne. Med lidt ekstraudstyr vil det også være muligt at fastgøre et barn på ladet af cyklen, så I kan begive jer sikkert ud i trafikken sammen.

Med sine to hjul falder Bergamont E-Cargoville LJ 70 El-ladcyklen i kategorien af de såkaldte Long Johns, der er særdeles populære, når det kommer til el-ladcykler. De kan dog kræve lidt tilvænning at lære at kende. Men når man først er blevet dus med den, vil du opleve, at kørestilen er virkelig behagelig. Det skyldes ikke mindst, at denne type el-ladcykel låner egenskaber fra de traditionelle cykler. Dette kan til dels tilskrives de to hjul, men også motorens placering i centrum af cyklen.

Når en elcykel har centermotor, betyder det, at motoren er placeret i krankboksen, som sidder i midten af stellet. Og det er denne placering, der gør, at cyklens tyngdepunkt er lavere og føles mere balanceret. Motoren giver således mere kraft til dine pedaltråd i stedet for blot at trække fremad, som det eksempelvis gør sig gældende ved forhjulsmotoren. Det gør centermotoren særdeles velegnet til længere distancer eller på strækninger med mere kuperet terræn.

Specifikationer for Bergamont E-Cargoville LJ 70 El-ladcykel

 • Vægt: 44,2 kilo
 • Gear: Udvendige gear
 • Siddepladser: Ikke oplyst
 • Motortype: Centermotor, 250w
 • Maksimal hastighed: Ikke oplyst
 • Fuld opladning udholdenhed: Ikke oplyst

El-ladcykel-test – Hvilken El-ladcykel er bedst i test?

I denne el-ladcykel-test har vi forsøgt at gøre dig klogere på, hvilke forskellige typer el-ladcykler der findes på markedet. Og påtænker du at investere i en el-ladcykel, så bør du have en række forskellige faktorer med i dine overvejelser.

Det første, du skal have in mente, er, hvilket behov din el-ladcykel skal kunne imødekomme. Har du brug for en el-ladcykel til at transportere varer eller til at transportere mennesker? Det har betydning for, hvilken el-ladcykel der er det bedste valg for dig. Påtænker du derimod at transportere dyr i din el-ladcykel, så kan du med fordel gå efter en cykel med transportkasse. Og gerne en med en lukket transportkasse, så din hund ikke hopper ud, hvis den ser noget, der fanger dens opmærksomhed på vejen. Ellers skal den i så fald være fastspændt.

Det kan være svært at finde en el-ladcykel, der kan alt på én gang. Ofte hælder deres features i en bestemt retning, som vi også kender det fra almindelige cykler, hvor du ikke får en racer- og en mountainbikecykel i én og samme cykel. Men ofte er det muligt at customize din el-ladcykel, så den passer bedre til dine behov. Eksempelvis ved at tilføre transportkassen et tag, en siddeplads eller lignende. Det gælder blot om at have øjnene åbne for, at denne mulighed findes.

Det kan også være en god idé at købe ekstraudstyr til din el-ladcykel, som er med til at forlænge dens levetid. Har du mulighed for at sætte din el ladcykel ind i et skur for natten, er det klart at foretrække. Hvis dette ikke er muligt, har du faktisk mulighed for at køb regnslag eller en slags helgarage til din el-ladcykel. På den måde kan du være med til at beskytte den mod vind og vejr.

Er du i tvivl om, hvorvidt du ønsker at købe en el-ladcykel eller en almindelig ladcykel? Så smut over og læs vores ladcykel test. *NB! Indsæt link* Forhåbentlig kan denne guide være med til at gøre dig klogere på, hvilken type ladcykel der er det bedste valg for dig.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (1 Vurdering)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply