El løbehjul test – Guide til at finde det bedste el løbehjul

0

Overvejer du at investere i et elektrisk løbehjul, der kan fragte dig fra A til B? Eller skal løbehjulet primært bruges af dit barn til leg og mindre ture? Der er mange forskellige el løbehjul på markedet, så læs med her i vores el løbehjul test, hvis du mangler inspiration til dit køb af elektrisk løbehjul.

Vi guider dig igennem forskellige elektriske løbehjul og sætter spot på fordele og ulemper ved de forskellige modeller. Så kan du foretage det helt rigtige valg til lige præcis dit behov. Vi tager udgangspunkt i de forskellige el løbehjul og vurderer dem ud fra pris, funktionalitet, brugeranmeldelser osv.

I denne guide har vi både taget el løbehjul til børn og voksne, og priserne på de udvalgte løbehjulsmodeller ligger fra ca. 1.000 kr. og op til omkring 4.000 kr. Der er derfor noget for enhver smag.

Bedst i test

Xiaomi Mi M365 Pro elektrisk løbehjul

  • Kan slå ECO-tilstand til
Bedst til prisen

Denver SCO-65100 el-løbehjul

  • Topfart på 20 km/t
Billig og god

Razor E-Prime Elektrisk løbehjul

  • Kør uafbrudt i op til 40 min.

Xiaomi Mi M365 Pro elektrisk løbehjul

bedste el løbehjul
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
4.444 kr.
Set til
4.923 kr.
Set til
5.398 kr.

Dette kraftfulde løbehjul er særdeles solidt. Designet indbyder til maksimal komfort, mens motoren er så kraftig at du hurtigt kan komme fra A til B. Løbehjulet har en vægt på 14,2 kg., og du kan altså suse gennem gader og stræder med helt op til 20 km/t.

Noget af det smarte ved dette løbehjul er, at det har 2 gear indbygget. På den måde kan du selv vælge om du vil spare på strømmen, og cruise afsted ved at slå den såkaldte ECO-tilstand til.

Med dette elektriske løbehjul kan du køre op til 45 km (afhængig af forholdene) på én opladning. Det er altså nok til mange korte ture, uden du behøver at bekymre dig om der er strøm nok på batteriet.

Nemt at tage med

Dette el løbehjul er, udover at være super godt og nemt at køre på, også rigtig nemt at have med på farten. Så når du har nået din destination, kan du nemt og hurtigt klappe det sammen, og have det med rundt omkring i din bil, på kontoret, offentlige transportmidler mm.

Både til børn og voksne

Løbehjulet har en maksimal brugervægt på 100 kg, så hvad enten du er voksen eller barn, kan løbehjulet klare din vægt. Så hvis du er til et kraftigt elektrisk løbehjul, som samtidig giver dig maksimal ydeevne, uden at der er gået på kompromis med komfort og design, så er Xiaomi Mi M365 Pro en af de bedste løsninger.


Razor el-løbehjul – Power Core E90

bedste elektriske løbehjul
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
1.099 kr.
Set til
999 kr.
Set til
1.149 kr.
Set til
1.280 kr.
Set til
1.312 kr.
Set til
1.799 kr.
Set til
1.862 kr.

Dette elektriske løbehjul henvender sig til den helt unge løbehjulsløber fra ca. otte år og op – dog må køreren højest have en vægt på 54 kg for ikke at overbelaste køretøjet.

Med dette løbehjul får du et sejt og funktionelt løbehjul til pigen eller drengen, der gerne vil sætte lidt fart over feltet, uden at du som forælder behøver at bekymre dig om, at det går alt for stærkt.

Coop-løbehjul med 40 minutters kørsel på en opladning

Løbehjulet er lavet i aluminium og har en vægt på 12 kg. Stellet har en højde på 83,6 cm, og selve løbehjulet har en bredde på 32,7 cm. Det er malet sort med flotte detaljer i grøn – blandt andet i begge hjul, så det giver en flot effekt, når du kører.

Løbehjulet skal løbes i gang, og du skal have en fart på ca. 5 km/t, før du kan aktivere motoren ved at trykke på knappen på styret. Løbehjulets tophastighed ligger på 14 km/t, og du kan suse derudad i 40 min. i ét stræk. Når du skal ned i tempo eller parkere løbehjulet, bruger du håndbremsen, der sidder på styret.

LÆS OGSÅ:  Trampolin Test - Vi guider dig til den bedste havetrampolin

Et sejt løbehjul til børn

Når det så er tid til at lade batteriet op, tager det 12 timer. Razor el-løbehjul i modellen Power Core E90 er et godt valg til børn, der vil køre små strækninger – eksempelvis i skole og hjem igen. Eller blot en tur rundt om blokken. En lille ulempe er dog opladningstiden, der tager helt op til 12 timer. Det sætter en naturlig begrænsning på kørsel på løbehjulet til ca. 40 min. om dagen. Men er det lige præcis dét, man har brug for, er det et fint og cool elektrisk løbehjul til børn.


Xiaomi Mi M365 elektrisk løbehjul

bedste el løbehjul
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
2.999 kr.
Set til
3.167 kr.
Set til
3.343 kr.
Set til
3.499 kr.

Er du til en god topfart, et flot design og en lang rækkevidde pr. opladning, så bør du tage et nærmere kig på Xiaomi Mi M365. Modellen kan du købe hos forskellige online udbydere, som tilbyder de bedste priser på markedet.

Med en maksimal belastning på 100 kg henvender dette el løbehjul sig til både voksne og børn over 14 år, der gerne vil køre rigtigt langt på en opladning. Derudover har denne model nogle ekstra smarte funktioner, som adskiller den fra de andre løbehjul i denne guide.

Smart app, eABS antiblokering og intelligent batteri

Du får et flot og enkelt, foldbart løbehjul i aluminium, som du starter ved at trykke på en enkelt knap. Herefter kan du køre afsted med op til 25 km/t på en strækning på hele 30 km, før du skal genoplade batteriet. Det er den længste strækning på en opladning blandt de udvalgte el løbehjul i denne test. Til gengæld kræver et fuldt opladet batteri fem timer. En ekstra virkelig smart funktion er det intelligente batteri.

Når du kører, vil det intelligente batteri omdanne og gemme energien, der skabes ved acceleration. På den måde bliver batteriet vedligeholdt, og levetiden forlænges.

Kør 30 km på en opladning

Desuden er el løbehjulet udstyret med et dobbelt bremsesystem med skivebremser og eABS antiblokering, hvilket betyder, at du ikke behøver at lave hårde opbremsninger, men derimod får en behagelig og let opbremsning. Til dette løbehjul er det muligt at tilknytte en app, som kan give dig forskellige informationer om din kørsel.

El løbehjulet er udstyret med en forlygte, der kan lyse seks meter frem, og en baglygte, der lyser, når du er i kørsel. Den er indstillet således, at den laver et bremselys ved at blinke, når du bremser.


Denver SCO-65100 el-løbehjul

elektrisk løbehjul test
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
2.149 kr.

Er du på udkig efter et el løbehjul, som kan benyttes af både børn og voksne, så er Denver SCO-65100 el løbehjulet et fint bud.

Her får du et funktionelt løbehjul i sort aluminiumsstel med en god topfart og fin opladningstid på batterierne. El løbehjulet anbefales til børn over 14 år og også til voksne, så længe belastningen holder sig under 100 kg.

Dermed vil de fleste kunne bruge løbehjulet med en vis oppakning eller rygsæk med bøger, uden det overbelaster løbehjulet.

Flere funktioner og god tophastighed

Denver SCO-65100 løbehjulet kan ca. køre 12 km i ét stræk. Dette kan dog variere alt efter underlagets beskaffenhed og den belastning, løbehjulet udsættes for. Den højeste stigning, du kan udsætte det elektriske løbehjul for, er 20 %. Med en 250 W motor er topfarten, du kan opnå, 20 km/t, hvilket må siges at være det normale for el løbehjul målrettet voksne og større børn.

Løbehjulet er i øvrigt sammenfoldeligt, hvilket er praktisk, hvis du har brug for at transportere det i bil, i den offentlige transport eller under armen.

Et elektrisk løbehjul til hele familien

For at du har et overblik over, hvor hurtigt du kører, er der monteret et display på styret, der viser dig hastigheden. Her kan du ligeledes aflæse din aktuelle strækning og batteristatus for el løbehjulet. For at sætte i gang skal du gasse op ved at dreje på gashåndtaget.

Når det er tid at dæmpe tempoet, kan du benytte den elektriske bremse til forhjulet og en mekanisk fodbremse til baghjulet. Når batteriet er opbrugt, må du vente i 2-3 timer på at få et fuldt opladet batteri. Men derefter er du klar til cykelstien igen. Denver SCO-65100 el løbehjulet kan du købe hos coolstuff.dk, og du får en gratis, hurtig levering.

LÆS OGSÅ:  Barnevogn test – Bliv klogere på nogle af de bedste barnevogne

Razor E-Prime Elektrisk løbehjul

el løbehjul bedst i test
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
3.106 kr.
Set til
3.149 kr.

Hos hubshop.dk kan du finde et af de populære el løbehjul fra Razor. Modellen hedder Razor E-Prime og placerer sig i kategorien af løbehjul til unge over 14 år.

Da løbehjulet maksimalt kan tåle en belastning på 80 kg, kan det selvfølgelig også benyttes af voksne. Løbehjulet har fine funktioner og giver mulighed for at opnå en ret god topfart.

Dog ligger køretiden på en opladning lidt lavere, og prismæssigt ligger den sig i den dyre ende i forhold til de andre modeller i denne guide.

Sus afsted med 24 km/t i 40 min

Dette el løbehjul i aluminium kommer i en flot grå farve i et enkelt design. Løbehjulet kan justeres i højden og vejer 9,8 kg. For at sætte gang i el løbehjulet trykker du på en elektrisk gaskontakt på styret. En af de største fordele ved dette elektriske løbehjul er topfarten på 24 km/t.

Et 36V lithium-ion batteri gør det muligt at køre uafbrudt i op til 40 min., før batteriet skal genoplades. På den måde er køretiden en smule kortere end køretiden for nogle af de andre modeller i denne guide.

Til unge med fartglæde

For at tjekke status på batteriet kan du aflæse en 5-trins LED-indikator, der fortæller dig, hvorvidt du bør vende snuden hjemad – hvis du altså vil undgå at skulle gå resten af vejen. Er uheldet ude, og dine 40-minutters køretid er opbrugt, kan du dog hurtigt og let folde det elektriske løbehjul sammen og tage det under armen på hjemturen. Målene på løbehjulet er 102 x 46,2 x 103 cm.

Det kan med denne model være en gode idé at gøre op med dig selv, hvad der er vigtigst: Topfart eller køretid på én opladning? Hubshop yder en hurtig levering og derudover 2-års reklamationsret på el løbehjulet.


Elektrisk løbehjul Rocket Junior

test el løbehjul

Er det familiens yngste, der skal forkæles med et el løbehjul, er Rocket Junior, et godt bud på et løbehjul til børn i alderen 6-12 år.

Her får du et flot, børnevenligt løbehjul i grøn farve med guldfarvet stel, som kan bringe sjov og lidt fart ind i legen.

Med en pris på 1.143 kr. er det denne guides billigste model. Modellen er rigtig fin til børn, der gerne vil udskifte det traditionelle løbehjul med et elektrisk løbehjul.

Det er en forholdsvis let overgang, fordi der ikke er alt for mange nye funktioner at forholde sig til, og fordi muligheden for, at det elektriske løbehjul pludselig stikker af i høj fart, ikke er til stede.

Fodbremse, justerbart styr og en maksfart på 10 km/t

Med et stel i aluminium og et styr, der kan justeres alt efter dit barns højde, henvender denne model sig til både drenge og piger, der har lyst til lidt fart over feltet. Dog kan hastigheden ikke overstige 10 km/t, hvilket er en udmærket fart for de fleste børn og nybegyndere. Styret er udstyret med et navgear, og dækkene er lavet i gummi. For at bremse løbehjulet skal du bruge fodbremsen.

Billig til børn på farten

Denne model kan maksimalt bære 60 kg, hvorfor den placerer sig i kategorien ’kun for børn’. Det er i denne test det løbehjul, der har den laveste topfart. Det er nødvendigvis ikke en ulempe, men blot en faktor, man bør overveje i forhold til præferencer, og hvilke behov el løbehjulet skal kunne dække.


Elektrisk løbehjul SS1

el løbehjul test

Dette løbehjul er en udmærket investering, hvis du leder efter et enkelt og robust elektrisk løbehjul, du kan benytte som transportmiddel, når afstanden kan betegnes som mellemlang. Det vil sige en tur på 5-6 km pr. vej – hvis du vel at mærke vil være sikker på, at der er batteri nok til hjemturen.

Løbehjulet egner sig til både voksne og større børn over 15 år, og det kan derfor med fordel deles i en husstand med større børn.

Tåler høj belastning og tophastighed på 20 km/t

Det enkle, sorte design i aluminium tilføjer løbehjulet et let og neutralt udtryk, der brydes af enkelte røde detaljer. Ved forhjulet sidder en elektrisk bremse og en støddæmper, mens bremsen ved baghjulet er mekanisk. Hjulene er forholdsvis små og lavet i punkterfrit og solidt gummi.

LÆS OGSÅ:  Symaskine Test - Vi guider dig til den bedste symaskine

En fordel ved dette løbehjul er også, at det er udstyret med alt lovpligtigt udstyr, så du er klar til at køre ud i trafikken med det samme.

Det lovpligtige udstyr udgøres af en velfungerende ringeklokke, reflekser og godkendte for- og baglygter. På cykelstien kan du opnå en tophastighed på 20 km/t, og dermed kommer du aldrig til at køre mere end det tilladte for et el løbehjul i trafikken.

Distancen, du kan tilbagelægge med et fuldt batteri, er op til 12 km. Når batteriet skal genoplades, tager det mellem 2-3 timer, men så er du også klar til at fortsætte derefter.

Robust og enkelt løbehjul til voksne

Denne model kan klare en vægt på op til 120 kg, hvilket tillader de fleste at suse afsted med rygsæk eller anden oppakning. På det digitale speedometer kan du finde relevante informationer om din hastighed, din tilbagelagte distance, batteriniveauet og mode, hvilket er en helt klar fordel, når man kører de lidt længere distancer.

Elektrisk løbehjul SS1 er et godt valg til voksne eller familien med større børn, der alle ønsker at benytte det elektriske løbehjul.


Køb et elektrisk løbehjul, der passer til dig

I denne guide har vi gennemgået seks forskellige el løbehjul, der adskiller sig fra hinanden på en række punkter – hvem de henvender sig til, prisen, funktionerne, tophastighed, og hvor langt de kan køre på én opladning. Før du investerer i dit nye el løbehjul, er det nogle af de ting, du bør have med i dine overvejelser, og så skal du selvfølgelig vælge det, der passer bedst til dig og/eller din familie.


Kilder


Andre relevante indlæg og guides

Er elektrisk drevne transportmidler noget for dig, så kan du også tage et kig på en elcykel fra vores elcykel test eller el ladcykel test. Og så skal man ikke glemme cykelhjelmen. Få indsigt i nogle af de bedste på markedet i vores cykelhjelm test.

Du kan også sikre den rigtige påklædning i regnvejr, med regntøj i vores regntøj test.

Få alt data fra din hverdag samlet. Find et smartwatch i vores smartwatch test. Vær også sikker på at have strøm med på farten. Find en passende powerbank fra vores powerbank test.

Læs også om forskellige af de bedst pandelamper i vores pandelampe test. Så er du sikret godt udsyn i mørke. Så kan du også gå på jagt efter guldet, hvis du tager en metaldetektor fra vores metaldetektor test med dig.

Når der skal bruges tid på alt muligt, så skal der selvfølgelig spares tid. Med en måltidskasse fra vores måltidskasser test, kan du spare tid i både køkkenet og til de daglige indkøb.

Det er også vigtigt med en ordentlig nattesøvn. Her er sengen en vigtig del, og derfor kan du opgradere din seng med en seng fra vores elevationssenge test, kontinentalseng test eller boxmadras test.

Eller find en ny madras i vores topmadras test og springmadras test.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (3 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply