Elcykel test 2020 – Find den bedste elcykel til dit behov

0

Dagene bliver længere og foråret kan svagt anes i horisonten. Badevægten stønner og pruster, fordi det netop har været jul og nytår. Går dine overvejelser og løfter til dig selv på, at det nye år skal peppes op med lidt mere motion? Så går du givetvis ikke alene med de tanker. En elcykel er en god løsning til at hoppe på cyklen noget oftere. Vi hjælper dig derfor på vej i denne elcykel test til at finde den bedste og billigste elcykel på tilbud, der passer til dit behov.

Et godt sted at begynde kan være at investere i en ny cykel. Og skal det så være en traditionel cykel eller en elcykel? Det har vi på dine vegne gjort os nogle tanker om.

I nedenstående skema er de modeller vi har valgt. Flere af dem er “bedst i test” hos blandt andet Forbrugerrådet Tænk. Diverse funktioner, fordele og ulemper kan læses længere nede på siden.

ForhandlerModelKønMotorGearVægtRækkeviddePris 
Corwin CopenhagenHerreFront7 Indv.--9.999,-
Kalkhoff AgattuDameCenter1 Indv.25 kg200 km12.999,-
E-Pulze CrossHerreCenter9 Indv.20,9 kg-12.999,-
Kalkhoff Jubilee i7r advanceDameCenter7 Indv.25 kg130 km13.999,-
Gazelle Vento C7 HMBHerreCenter7 Indv.27 kg50-120 km16.999,-
Gazelle Vento C7 HMBDameCenter8 Indv.27 kg50-120 km16.499,-

Skal du købe en elcykel?

Ovenstående spørgsmål kan man selvfølgelig ikke svare entydigt på, men følgende overvejelser kan spore dig ind på, om en elcykel er en god ide for netop dig?

 • Tager du ofte bilen eller bussen – selv ved korte afstande?
 • Vil du gerne cykle til job eller fritidsaktiviteter, men tanken om at komme sveddryppende frem til bestemmelsesstedet, afholder dig fra det?
 • Flere undersøgelser viser, at ejere af elcykler cykler oftere og længere end ejere af traditionelle cykler gør. Tror du, det vil have samme effekt for dig?
 • Er du fx dårligt gående eller har andre skavanker, der forhindrer dig i at bruge en traditionel cykel?

Kan du svare JA til et eller flere af ovennævnte spørgsmål, kan en elcykel på tilbud være en god investering for dig, hvilket vi håber på at hjælpe dig med at finde i denne elcykel test. Vi har samlet nogle af de bedste elcykler og fra tests, anmeldelser og vores vurderinger af hvor man får mest for pengene.


Kalkhoff Aguttu 1.B Move R

bedste elcykel

→ Set hos Cykelexperten.dk til 15.999 kr.

Her er der tale om en damemodel – og endda en prisvinder i en elcykel test. Aguttu-serien fik prædikatet ”Bedst i Test”, da Forbrugerrådet TÆNK skulle finde den bedste elcykel.

Cyklen fik stort set topkarakterer i alle kategorier og vandt dermed testen suverænt. Man hæfter sig ved de gode køreegenskaber, den gode affjedring og selv uden batteri er den nem at køre trods en vægt på 25 kg.

Batteriet, som undtagelsesvist ikke er placeret på bagagebæreren, men ved centermotoren, er udstyret med en lille hank, som gør det nemt at håndtere, når det skal til opladning.

Cyklen har et indvendigt gear, er udstyret med både fodbremse og to håndbremser samt dynamolygter både for og bag. Rækkevidden er op til 200 km på en fuld opladning.


Kalkhoff Agattu 1.B Advanced R

bedst i test elcykel→ Set hos Cykelexperten.dk til 17.999 kr.

Kalkhoff 1.B er søster til Aguttu’en ovenfor i vores elcykel test, og har også vist rigtigt gode resultater i test. Testvinder eller bedste elcykel er næsten en faste betegnelser, når man taler om en Kalkhoff elcykel.

Cyklen har en hårdtarbejdende motor, som både er hurtig i optrækket og velegnet til kuperet terræn. Der er tale om en damemodel med 7 indvendige Shimano-gear, fodbremse og fælgbremse foran.

Batteriet er også på denne model placeret nær centermotoren og har håndteringsvenlige hanke monteret. Batteriets og motorens placering centralt og nær pedalerne gør, at cyklen ikke føles så bagtung, som cykler hvor batteriet er placeret på bagagebæreren.

Med fuldt opladet batteri er rækkevidden op til 130 km.


Gazelle Vento C7 HMB

dame elcykel→ Set hos Cykelexperten.dk til 16.499 kr. (damemodel)

→ Set hos Cykelexperten.dk til 16.999 kr. (herremodel)

Denne elcykel i vores elcykel test henvender sig til både mænd og kvinder – dog ikke i én og samme model. Gazelle Vento C7 HMB findes nemlig i både en damemodel og en herremodel. Som i mange af livets andre forhold har kvinderne her en lille fordel, idet deres variant er 500 kr. billigere end mændenes – og den har et gear mere!

Hollandske Gazelle placerer sig ofte i allerøverste lag, når snakken falder på test af elcykler. Og med Vento får du – uanset køn – en sportspræget, flot designet og velkørende elcykel med 7 eller 8 indvendige gear. En cykel som er robust og er velegnet til at køre i både fladt og kuperet terræn.

Cyklen har en centermotor fra Bosch og anvender ligeledes batterier fra Bosch. Her findes der en række batterivarianter, som i størrelse og effekt kan give en rækkevidde på alt fra 35 km til over 200 km, afhængigt af om din cykelruter er i bjerge eller blot almindelig bykørsel.


Avalon E-city N3 Luxe

elcykel test

Avalon E-city er den billigste i denne elcykel test. Det er en damemodel med 3 indvendige gear. Cyklen har frontmotor og rullebremser, og den vejer ca. 25 kg. Stellet er af lavet afaluminium.

Designet er friskt og cyklen minder om en traditionel damecykel. Hvis det ikke var for batteriet på bagagebæreren vil man ikke kunne se, at der her er tale om en elcykel.

Cyklen er udstyret med lys og sikkerhedslås.

Rækkevidden på en fuld opladning af batterier er opgivet til 50 – 70 km.


SCO Premium E-shopper

test elcykel

SCO Premium E-shopper fik en flot, delt andenplads i Forbrugerrådet TÆNK’s test af elcykler. Cyklen den delte andenpladsen med, var noget dyrere, og SCO Premium E-shopper fik stor ros for sin motor og sine køreegenskaber på forskellige underlag. Så her er tale om et rigtigt godt køb til prisen i vores elcykel test.

Denne SCO elcykel på tilbud er en damemodel, har 7 indvendige Shimano-gear og vejer 31 kg. Den har et enkelt og intuitivt display, er støjsvag og er letkørende trods den relativt høje vægt.

Som ved andre damemodeller er der let påstigning af stellet, der er udført i aluminium. SCO Premium shopper har en rækkevidde på 50 – 65 km ved fuldt opladet batteri.


Popal E-Volution 2.0bedst i test elcykel

Popal E-Volution 2.0 er en herremodel, som af den grund stikker lidt af designmæssigt i forhold til de foregående i vores elcykel test. Designet minder til forveksling om en traditionel citybike, hvis man ser bort fra batteriet på bagagebæreren.

Cykeln har 7 indvendige Shimano-gear, aluminiumsstel, rullebremse bag og V-bremse/fælgbremse foran. Den har frontmotor og vejer ca. 25 kg inklusive batteri

Cyklen er absolut velkørende og har en fin affjedring. Rækkevidden er ca. 50 – 70 km afhængigt af, hvordan cyklen køres og lastes.


Anbefalinger – Sådan finder du den bedste elcykel

Som nævnt er der både fordele og ulemper ved elcyklernes to motortyper. Vi har listet flere af dem op nedenfor og anbefaler, at du prøver begge typer, inden du beslutter at købe elcykel.

MotortypeFor og imod
CentermotorCentermotoren tilpasser sin motorkraft efter, hvor meget du selv træder. Jo mere du træder, des mere hjælper motoren. Altså vil du nyde, må du yde …

Hvis du vil køre hurtigt, kræver centermotoren altså at du selv bruger flere kræfter. Det er en fordel, hvis du søger at få mere motion, men en ulempe hvis du af forskellige årsager ikke har kræfterne eller bevægeligheden.

Cykler med centermotor er typisk dyrere end cykler med frontmotor.
FrontmotorFrontmotoren sidder i forhjulets nav, og hjulet er derfor tungere end på en traditionel cykel. Styring og håndtering af cyklen i sving og på glatte underlag kan således afvige fra en traditionel cykel.

Frontmotoren hjælper dig kun, når du træder i pedalerne. Du skal til gengæld ikke bruge så mange kræfter som ved centermotoren for at komme op i hastighed.

Cykler med frontmotor er ofte billigere end cykler med centermotor.

En anden god grund til at prøve cyklen er selvfølgelig, om komforten passer dig? Højde, vægt, sadel osv. Om den føles stabil og håndterbar pga. den forøgede vægt? Og endelig for at få funktionaliteten ind under huden. I modsætning til en traditionel cykel er der knapper og et display med forskellige informationer, som man bør kende.

Har du brug for ekstraudstyr som fx tasker og kurve, så bør du sikre dig, at dette kan monteres uden problemer. Ser man for øvrigt nogensinde en elcykel uden sidetasker? Og det er vel ikke for at skjule, at man er batteridrevet…?


Værd at vide om at finde det bedste tilbud på elcykel

Som du måske har fundet ud af i denne elcykel test, findes der elcykler til stort set ethvert formål, dvs. uanset om du skal en tur rundt i byen, pendle til og fra arbejde eller uddannelse, dyrke lettere motion eller mountainbike i den vilde natur. Så er der hjælp at hente ved en elcykel.

Den teknologiske udvikling gør, at man kan køre længere og længere ved batteridrift. Ofte angives elcykler til at kunne køre op til 100 km på en opladning. Og det er også muligt for visse modeller, men forskellige andre forhold spiller også ind her. Fx passagerens og bagagens vægt, måden du cykler på, terrænet, vejr og (mod)vind osv.

Man kan godt cykle på en elcykel, når motoren er slukket, men mange elcykler vejer 10 – 15 kg mere end en traditionel cykel, så vær opmærksom på, at det kan være hårdt!

Der er regler for, hvor stor en motor, der må være på en elcykel, at den kun må hjælpe, når der trædes i pedalerne – og kun op til en vis hastighed. Men derudover gælder færdselsloven som for øvrige cykler. Undersøg evt. de aktuelle regler hos Trafikstyrelsen e.l.

Elcykler findes med enten frontmotor, som er monteret i forhjulets nav, eller centermotor, der er integreret i stellet, nær pedalerne. Der er fordele og ulemper ved begge typer.


Vær opmærksom på elcykel batterierne

Apropos batterier. Nogle batterier vejer 3-4 kg, så tag det med i overvejelserne, når du jævnligt skal af- og påmontere samt tage det med på 5. sal til opladning. Og pas på dit batteri. Som andre batterier er det følsomt overfor vejr og vind, ikke mindst kulde. Vi kender det fra bilen en kold vintermorgen.

Aflad aldrig dit batteri helt. Hyppig og kortvarig opladning er at foretrække ift. batteriets holdbarhed.

Hvis dine overvejelser går på at købe en brugt elcykel på tilbud, så er batteriets stand en væsentlig faktor, så du ikke pludselig står med smerten i forhold til uforudsete udgifter.

Har du lange, daglige ture på elcykel, så tjek om batteriet har kapacitet til den afstand? Ellers skal du opgradere til et kraftigere batteri.

Tjek garantier på batteri, motor og cyklens andre dele og overhold de serviceaftaler, der er på cyklen, så du får identificeret eventuelle problemer i tide.

Fri Bikeshop har lavet en rigtig fin video om valg af elcykel:

Til slut i vores elcykel test vil vi blot ønske dig held og lykke med dit køb af elcykel!


Elcykel test 2019

Det har aldrig været nemmere at lade bilen stå og hoppe op på cyklen. Kalenderen siger 2019, og det betyder, at markedet bugner med mange forskellige elcykler. Derfor har vi besluttet os for at præsentere de bedste elcykler for dig og fortælle, hvorfor du skal vælge netop dem.

For år tilbage var det prismæssigt uoverkommeligt at investere i en elcykel for de fleste danskere, men i dag er snakken heldigvis en anden. Langt de fleste har i dag råd til en elcykel på tilbud, og prisniveauet er ikke meget højere, end hvis man skulle købe en traditionel cykel fra ny.

Der er mange gode grunde til at lade bilen stå og hoppe op på elcyklen til og fra arbejde: du får bevæget dig og motioneret, og det gavner i høj grad også miljøet.

Læs videre i denne elcykel test og bliv klogere på, hvilken elcykel du skal vælge!


Til den køreglade – SCO E-Shopper

Elcykel testDenne elcykel fra SCO er en damecykel med 3 gear og fås både i sort og hvid. Cyklen er fremstillet med et aluminiumsstel på 50 cm. og 28” hjul med dobbeltbundede aluminiumsfælge.

Du skal købe denne elcykel, hvis du vil gøre turen fra A til B let som en leg – helt uden at blive forpustet og møde svedig op på arbejde om morgenen. Cyklen kan køre 40-55 kilometer per opladning, naturligvis afhængig af egen indsats og terræn. Denne cykel kan altså med garanti bruges, selvom man dagligt cykler mange kilometer.

Desuden er batteriet superlet at tage af cyklen, således at du kan tage det med indenfor og lade op, ligegyldigt hvor du befinder dig. Sidst men ikke mindst har batterisystemet integreret BMS, hvilket giver en maksimal udnyttelse af batteriets kapacitet og forlænger dets levetid.

Vigtige specifikationer

 • Vægt i kilo: 25
 • Kan køre 40-55 kilometer per opladning
 • Shimano-gear, 3 indvendige
 • Royal-sadel samt hånd- og fodbremse.

Til den kræsne – Cannondale Mavaro Active City 2Elcykel bedst i test

→ 23.099 kr. hos Cykelexperten.dk

Denne utrolig flotte damecykel fra Cannondale er utrolig velegnet til bykørsel og er præget af høj kvalitet. Designet adskiller sig fra mange af de elcykler, der findes på markedet, og hvis du ikke er bange for at vælge en elcykel i et fedt og anderledes design, er det lige netop denne cykel, du skal vælge.

Denne elcykel er dog ikke kendt for at være den allerbedste på markedet, så hvis du ikke har noget imod at gå på kompromis med specifikationerne og gerne vil betale for design, er dette den rette cykel.

Cyklen indeholder i alt 8 gear, har en lang levetid og middelmådig rækkevidde. Det er vigtigt at nævne, at på trods af at cyklen ligger i den høje ende, er cyklen altså af god kvalitet og har desuden rigtig god affjedring, der giver dig en god køreoplevelse. Derfor har vi den også med i vores elcykel test.

Pris: Med en pris på 23.099 kr. ligger den cykel i den høje prisklasse.

Vigtige specifikationer

 • Gear: Shimano Alfine 8 sp.
 • Batteri: BOSCH PowerPack 400Wh
 • Fælge: Cannondale C2

Til den studerende – SCO E-Basic

Billig elcykel

Denne elcykel i vores elcykel test er fremstillet med et aluminiumsstel på 53 cm og 28” hjul med dobbeltbundede aluminiumsfælge.

Den vil med garanti kunne fragte dig fra A til B, uden du bliver træt. Den er ideel til længere ture, da du kan køre 30-40 kilometer per opladning – naturligvis afhængigt af din egen indsats og den type terræn, du kører på.

Cyklen er af god kvalitet og er forsynet med Shimano V-bremse foran og fodbremse bag. Denne elcykel fås kun i sort.

Pris: Med en pris på 6.999 kroner ligger denne cykel i den billigere prisklasse, hvilket gør den ideel til dig, der ikke har lyst til at spendere flere penge end nødvendigt på en elcykel.

Vigtige specifikationer

 • Indeholder 3 indvendige gear
 • Inkluderet ekstraudstyr: skærme, bagagebærer samt 6,6 AH batteri
 • Stelmateriale: aluminium

Til den eventyrlystne – Focus Aventura2 8G DameElcykel online forhandler

→ 16.999 kr. hos Cykelexperten.dk

Denne elcykel adskiller sig fra mængden og er særligt god til damen, der er på jagt efter en kraftig cykel, der er god til trekking og meget lange cykelture.

Cyklen er kendt for sin gode komfort, da man vil cykle i en mere oprejst stilling, end hvad man ofte er vant til. Det giver en mere afslappet cykeloplevelse. Derudover kommer elcyklen med et bredere cykelsæde, hvilket også giver ultimativ komfort på cykelturen.

Med cyklens brede og kraftige dæk er du sikret bedre vejgreb og større sikkerhed. Cyklen er ideel at tage med i skoven, på grusstien eller andet ujævnt terræn.

Pris: Med en pris på 16.999 kroner ligger denne elcykel i den højere prisklasse, men du er til gengæld også garanteret en kvalitetscykel, der kan bruges til meget andet end blot bykørsel.

Vigtige specifikationer

 • Cyklen har 8 gear
 • Kraftig motor fra BOSCH
 • Motoren er placeret midt på cyklen og giver en bedre balance
 • Har et batteri på 396 Wh, som giver øget køreglæde.

Til den unge fartbølle – SCO Premium Street UNI

Køb elcykel

Denne junior elcykel, som vi har valgt at tage med i vores elcykel test, er til den unge pige eller dreng, som godt kan lide fart over feltet! Cyklen er 26” med 8,8 AH batteri og er fremstillet med et aluminiumsstel på 48 cm og dobbeltbundede aluminiumsfælge. Cyklen er perfekt, hvis man gerne vil køre lange ture med høj hastighed, noget enhver drengerøv gerne vil.

Cyklen kan køre 40-55 kilometer per opladning afhængigt af egen indsats og terræn. Den er tilmed forsynet med Shimano 7 indvendige gear og Selle Royal-sadel samt hånd- og fodbremse. Cyklen fås i mat sort.

Pris: Med en pris på 8.999 kr. får man meget elcykel for pengene, og den passer perfekt til familiens mindste fartbølle.

Vigtige specifikationer

 • Inkluderet ekstraudstyr: skærme
 • Punkterhæmmede dæk
 • Fælge: dobbeltbundede aluminiumsfælge.

Til den designbevidste – Kildemoes E-Going Qharma EL 7gElcykel testvinder

→ 15.999 kr. hos Cykelexperten.dk

Denne cykel fra Kildemoes har et særdeles flot retrodesign, som perfekt matcher den trend, der har været de seneste år, hvor udseendet på både biler, cykler, tøj, møbler og interiør tager afsæt i særligt 50’ernes gyldne designår.

Cyklen har 7 indvendige gear, rullebremser, integreret lys, frontlad og Shimano STePS elsystem. Derudover har cyklen monteret cykelkurv foran og fås i en flot retrobrun farve. Cyklen har en rækkevidde på op til 75 km afhængigt af hjælpeniveau, terræn, vind- og vejrforhold. Stellet er lavet af aluminium og har en 250W centermotor.

Pris: Med en normalpris på 15.999 har vi at gøre med en lidt dyrere model, som til gengæld har alt det, en cyklist måtte drømme om.

Vigtige specifikationer

 • Ekstraudstyr: støtteben, lås, skærme, kædeskærm, bagagebærer med integreret batteri, integreret for- og baglygte samt frontlad.
 • Bremser: Shimano IM45-rullebremser for og bag.
 • Ladetid: 4 timer.

Disse ting skal du være opmærksom på ved køb af elcykel

Hvis du tidligere har ejet en elcykel, er det noget nemmere at finde den rette, nye elcykel, da du ved, hvad der vægter højst for dig. Men hvis det derimod er første gang, du er på udkig efter en elcykel, kan det være utrolig svært at vide, hvordan man finder den rette variant. Det håber vi på, at er blevet klogere på i vores elcykel test.

Der findes nemlig et væld af forskellige modeller på markedet nu til dags, og det gør bestemt ikke beslutningsprocessen nemmere. Heldigvis guider vi dig nu til de fem vigtigste parametre, du skal holde øje med, når du er på udkig efter en ny elcykel.

1. Komfort

Hvad end du skal bruge elcyklen til lange eller korte ture, er det naturligvis meget vigtigt, at cyklen er komfortabel at køre på. Du skal være særligt opmærksom på, om cyklen har en god affjedring, som giver dig en behagelig køretur, hvis du ofte kører på ujævnt terræn. Det er sadlen og styret, du skal tjekke efter for god affjedring.

2. Design

Dette er for mange ikke det vigtigste parameter, men det er stadig vigtigt, at du synes, cyklen er flot – specielt når du skal give mange tusinde kroner for den. Overvej, om cyklen fås i den farve, du virkelig ønsker, og om stellet matcher dine ønsker og behov.

3. Brugervenlighed

En elcykel kan meget andet end en traditionel cykel, og vigtigst af alt er denne udstyret med elektronik. Det betyder også, at denne skal være nem at anvende og ikke volde dig de store problemer, for det vil du med garanti blive meget træt af i længden.

4. Ekstraudstyr

Mange elcykler i dag kommer med ekstraudstyr, hvilket kan forsøde cykeloplevelsen. Du vil næsten altid kunne forvente, at de fleste elcykler er udstyret med lygter, og derudover kan god affjedring være en stor fordel for dig, hvis du godt kan lide at cykle off-road og langt.

5. Motor og batteri

Det er dog ingen hemmelighed, at motoren og batteriet på din kommende elcykel er noget af det allervigtigste. Du skal være opmærksom på, hvor mange kilometer cyklen kan køre på en enkelt batteriladning, men også på batteriets kvalitet og holdbarhed. Det afhænger dog også meget af motorens kraft, hvor langt cyklen kan køre på en opladning. Vi anbefaler, at du altid går efter at finde en elcykel med en effekt på omkring 250 watt.

Der er altså mange forskellige ting, du skal være opmærksom på, når du shopper efter en elcykel, og du skal ikke altid lade dig friste af de billige modeller. Vi forklarer nedenfor hvorfor.


Pas på med de billige elcykler

Det er ikke altid de dyreste elcykler, der er de bedste, som du måske har fundet ud af i vores elcykel test. Du skal dog passe en smule på, når du søger blandt de mange billige modeller. Du risikerer nemlig, at batteriet har en utrolig dårlig holdbarhed og levetid.

Det er nemlig meget almindeligt, at batteriet på en billig elcykel kun kan holde ét år – heldigvis lover mange forhandlere 2-3 års garanti på selve batteriet, og de har derfor pligt til at skifte dette, hvis du oplever problemer inden for garantiperioden.


Fordele og ulemper ved elcykler

Ligesom ved langt de fleste andre ting i livet er der både fordele og ulemper ved at investere i en elcykel. Læs videre i vores elcykel test og lær hvilke!

Det er åbenlyst, at der er mange fordele ved at købe en elcykel. Først og fremmest bliver cykelturen fra A til B meget nemmere og sjovere! Du slipper for at møde svedig og pustende op på arbejde, og cykelturen hjem med madvarer fra supermarkedet bagpå bliver også meget lettere.

Sidst men ikke mindst skåner du også miljøet ved at cykle til dagligt, frem for at tænde bilen og forbrænde en masse brændstof.

Der er dog også nogle ulemper ved at have en elcykel frem for en traditionel cykel. Udover at en elcykel er det ideelle valg for især handicappede, pensionister, fritidscyklister og andre, så er der også enkelte ulemper. En af største ulemper er, at batteriet skal tages ud og oplades i omkring 5-6 timer, hvilket må siges at være relativt lang tid.

I mange tilfælde er det dog muligt at medbringe din oplader, så du kan lade batteriet op, når du besøger venner, familie eller er på arbejdspladsen. En anden ulempe er, at elcykler ofte er forholdsvis tunge, med en vægt på typisk mellem 20-25 kg. Hvis du ønsker at bruge elcyklen uden motor, er dette en ulempe, samtidig med at det kan være bøvlet at bære cyklen op på 5. sal, hvis du bor i lejlighed.


Find din nye elcykel med det samme

Du er nu blevet præsenteret for en lang række elcykler af forskellige mærker i vores elcykel test og er forhåbentligt blevet en smule klogere på, hvorfor du skal købe en elcykel. Vi har sagt det før, men siger det gerne igen: skån miljøet ved at købe en elcykel, så du har nemmere ved at lade bilen stå. Husk, at du også kan finde ladcykler med indbygget batteri, så det også kan lade sig gøre at fragte børn til og fra daginstitution.

Når du går på jagt efter din nye elcykel, er det vigtigt, at du undersøger, hvad batteriets levetid er, hvor kraftig motoren er, og hvor langt du kan køre på en enkelt opladning af batteriet.

På denne måde er du sikker på at vælge en elcykel der matcher dine behov og ikke skuffer i længden. Husk også, at den dyreste elcykel ikke nødvendigvis er den rette cykel for dig. Tænk over, hvad dine behov er, så du ikke bruger unødige penge på en elcykel, du alligevel ikke får det fulde udbytte af. Markedet bugner af gode elcykler, og du kan med fordel undersøge de mange alternativer i vores elcykel test allerede nu! God fornøjelse.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (2 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Comments are closed.

BLACK FRIDAY-udsalget er startet. Få op til 72 % RABAT hos Emma Madras med koden: Testsektionen11Se udsalget her »