Elevationsseng 80×200 guide

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

I denne artikel ser vi på elevationssenge i størrelsen 80×200 cm. Vi har udvalgt 5 senge på baggrund af brugeranmeldelser og meget andet. Vi kigger blandt andet på komforten, fastheden, prisen og garantien fra den pågældende forhandler. Ligeledes vil du her kunne læse hvilken seng du skal vælge udfra din vægt.

Er du på udkig efter en anden størrelse elevationsseng end 80×200? Så finder du her en komplet guide til alle størrelser af elevationssenge: “Elevationsseng guide”

ForhandlerPris fraOmbytningPrøveReturIndbæringLivechat
5.498,-100 dage100 dage100 dage299,-9-23
5.499,-30 dage0 dage30 dage350,-9-21
5.995,-100 dage100 dage100 dage295,-9-23

Sirius Black elevationssengBedste elevationsseng 80x200

→ Køb den hos Bedrenaetter.dk for 13.498 kr.

Sirius Black elevationssengen er danskproduceret i høj kvalitet. Sengen er meget stilsikker, og den egner sig derfor til en bred målgruppe. Det stilsikre udtryk opnås via minimalisme, hvor alt det overflødige er skåret væk.

Der er dog på ingen måde gået på kompromis med komforten eller kvaliteten, som sikres via syv komfortzoner, hvilket også er noget af det, der adskiller netop denne seng fra mange andre.

De syv komfortzoner sikrer en dyb søvn, hvor god støtte og optimal komfort uden tvivl opnås. Madrassen har et fjedrelag af moderne pocket-fjedre, hvilket giver de bedste forudsætninger for en god nattesøvn. Fjedrene er lagt i dobbeltlag og omgivet af hybridskum, som gør madrassen elegant og let. Hybridskummet er den skumtype i Danmark, som holder sig bedst og er mest elastisk.

Det er muligt at vælge mellem hele tre forskellige fastheder, som er medium fasthed, fast fasthed og ekstra fast fasthed. Medium fasthed anbefales til brugere, som vejer under 75 kg, fast fasthed til brugere der vejer mellem 75 og 95 kg, og ekstra fast fasthed til brugere der vejer 95 kg eller derover.

Der kan ydermere vælges mellem fire forskellige slags ben alt efter kundens ønsker. Husk dog at være opmærksom på ekstra tillæg.


Tromsø Elevation

elevationsseng 80x200 test→ Set hos Sengefabrikken.dk til 7.999 kr.

Tromsø Elevation er en danskproduceret elevationsseng, der holder, hvad den lover. Sengen har en støjsvag og dansk LINAK motor, som gør det enkelt og nemt at justere sengen, som man ønsker den.

Motoren styres med en trådløs fjernbetjening, så brugeren ikke behøver at skulle rejse sig eller sætte sig op for at justere sengen. Motoren kan desuden kobles til Smartphones ved hjælp af Bluetooth, og betjenes derigennem.

Madrassen er udstyret med fem komfortzoner, som sikrer perfekt støtte og optimal komfort. Springmadrassen er desuden vendbar og skabt med 261 pocket fjedre pr. kvadratmeter fordelt på 5 komfortzoner.

Omkring fjedrene er der desuden polstret med latex for ekstra åndbarhed og komfort. Den smarte, vendbare løsning gør, at sengen holder længere, da brugeren principielt kan slide begge sider, inden der er behov for nyt.

Med denne elevationsseng er det muligt at vælge mellem to forskellige fastheder, afhængig af brugerens vægt samt naturligvis også dennes ønsker. Det anbefales, at der vælges en fast fasthed, hvis brugeren vejer over 70 kg og en medium fasthed, hvis brugeren vejer under 70 kg.

Sengen leveres med en ekstra høj og solid træramme på 19 cm., og indeholder 27 elevationslameller for god komfort og ekstra soliditet. Det er desuden meget fordelagtigt, at elevationssengen har 25 års garanti på både fjedre- og rammebrud. Der kan ydermere vælges mellem to forskellige slags ben, alt efter kundens stil og ønsker. Disse er champagneben eller egetræsben, som begge er 20 cm høje.


Athena ElevationBedst i test elevationsseng 80x200

→ Køb den hos Unoliving.com for 5.799 kr.

Athena Elevation er en elevationsseng i særklasse. Sengen fås i sort, men kan også erhverves i grå, alt efter kundens ønsker. Sengen leveres med en topmadras, der har en 4 cm latexkerne.

Topmadrassens betræk er desuden vaskbart ved 60 grader, så det er let og enkelt at holde madrassen fin og ren.

Madrassen har en hårdhed på medium, hvilket egner sig til en målgruppe, der vejer under 75 kg. Fjedrene i madrassen er pocket-fjedre, som er fordelt således, at der er 250 fjedre pr. kvadratmeter for den mest optimale komfort.

Latexkernen i topmadrassen egner sig godt til de, som har tendens til at få det varmt om natten, og den er samtidig hårdere end en celcius topmadras, hvilket er en fordel, hvis man ikke ønsker at sove alt for blødt. Elevationssengen leveres med ben, som er 19 cm høje. Benene er runde og af stål, men det er naturligvis muligt at tilkøbe andre ben, hvis dette ønskes.

Det er ydermere en stor fordel, at sengen fås med 15 års garanti på fjedre- og rammebrud. Motoren, der er lydløs og støjsvag, og som gør selve elevationen mulig, leveres med 5 års garanti, så kunden er sikret mod eventuelle problemer og udfordringer.


GOLD E40 latex elevationsseng

elevationsseng jyskDen sidste elevationsseng i størrelsen 80×200 er fra GOLD E40 latex og er en eksklusiv elevationsseng med utrolig god støtte og komfort. Sengen leveres med en trådløs fjernbetjening, der gør det muligt at justere sengen uden at skulle sætte eller rejse sig op.

Springmadrassen er yderst funktionel, da den kan vendes. Dette er med til at forlænge sengens levetid, da brugeren kan bruge begge sider af madrassen, før den skal skiftes ud.

Springmadrassen indeholder multipocket-fjedre, som er med til at give en ekstrem god komfort. Dette skyldes, at der er ekstra mange fjedre fordelt på madrassen. I denne springmadras er der placeret 500 multipocket-fjedre pr. kvadratmeter.

Elevationssengen sikrer dyb støtte og god komfort med dens fem komfortzoner, der hver er 8 cm tyk. De har en latexkerne, der især er god til brugere, der har let ved at få det varmt om natten. Dette skyldes, at latexkernen er åndbar og effektivt leder overskydende varme væk. Sengen fås med et strækbart betræk, som ligeledes er vaskbart, så det er let og nemt at holde sengen ren og pæn. Vær opmærksom på, at købet er eksklusive ben og gavl, så disse skal tilkøbes, hvis det ønskes.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Comments are closed.