Elevationsseng 120×200 test

0

I denne artikel ser vi på elevationssenge i størrelsen 120×200 cm. Vi har udvalgt 7 senge på baggrund af brugeranmeldelser og elevationssenge bedst i test. Vi kigger blandt andet på komforten, fastheden, prisen og garantien fra den pågældende forhandler. Ligeledes vil du her kunne læse hvilken seng du skal vælge udfra din vægt.

Er du på udkig efter en anden størrelse elevationsseng end 120×200? Så finder du her en komplet guide til alle størrelser af elevationssenge: “Elevationsseng test”.

ForhandlerPris fraOmbytningPrøveReturIndbæringLivechat
6.999,-100 dage100 dage100 dage299,-9-23
7.999,-30 dage0 dage30 dage350,-9-21
7.995,-100 dage100 dage100 dage295,-9-23
7.495,-101 dage0 dage30 dage250,-9-22

Nordic Elevation No. 1elevationsseng 120x200 test

→ Set hos Sengefabrikken.dk for 11.499 kr.

Første elevationsseng i størrelsen 120 x 200 er endnu en danskproduceret seng, der bestemt lever op til de flestes behov og ønsker. Nordic Elevation No.1 kan nemt og enkelt justeres, så den passer brugeren bedst muligt. Den støjsvage Okin-motor styres med en trådløs fjernbetjening, der gør det muligt for brugeren at justere sengen både liggende, siddende og stående.

Den sublime komfort og den dybe støtte er sikret ved hjælp af madrassens fem komfortzoner, der hjælper hver del af kroppen, hvor det er nødvendigt. Springmadrassen indeholder moderne pocket-fjedre, som er med til at øge komforten. Pocket-fjedrene er fordelt således, at der er 250 fjedre pr. kvadratmeter, hvilket medvirker til en følelse af konstant støtte. Madrassen er desuden vendbar, hvilket er med til at forlænge sengens levetid, i og med at begge sider kan bruges, inden det er nødvendigt med en udskiftning.

Ved købet er det muligt at vælge sengen med to forskellige fastheder. Fastheden bestemmes naturligvis af kundens egne ønsker, men det er især brugerens størrelse, der er afgørende for at vælge den rette fasthed. Sengen kan fås med medium fasthed til personer, der vejer under 70 kg og en fast fasthed til de, der vejer over 70 kg. En anden stor fordel ved netop denne seng er, at den leveres med 25 års garanti på ramme- og fjedrebrud.


Venus elevationssengElevationsseng 120x200 test

→ Køb den hos Bedrenaetter.dk for 15.499 kr.

Venus er en elevationsseng i særklasse, der byder på en dyb og rolig nattesøvn. Elevationssengen er produceret i Danmark, hvilket soliditeten og kvaliteten tydeligt afspejler. Motoren, der gør selve elevationen mulig, er ligeledes danskproduceret og fra LINAK.

Den er ganske støjsvag og kan let justeres med den medfølgende trådløse fjernbetjening.

Sengens topmadras er en latex topmadras, der har en 40 mm kerne, som i høj grad er med til at øge komforten. Topmadrassen er desuden med vaskbart betræk, så det er nemt og enkelt at holde den ren og pæn. Sengens sublime komfort understøttes ligeledes af de fem komfortzoner, der støtter hver del af kroppen, hvor det er nødvendigt. Springmadrassen er bygget op af pocket-fjedre, der er fordelt med 220 pocket-fjedre pr. kvadratmeter. Ved køb kan der vælges mellem tre forskellige fastheder, hvilket også indikerer, at dette er en seng, der egner sig til en bred målgruppe.

Der kan desuden vælges mellem to forskellige ben, som begge er 19 cm. De to forskellige ben er henholdsvis runde metalben eller runde ben i egetræ, så det er helt op til kunden, hvilke ben der passer bedst ind i den pågældende bolig. Selve elevationsmekanismen er understøttet og bygget op omkring en træramme, der er fremstillet af solidt, svensk fyrretræ.


Norhland Prestige Eksklusiv

test elevationsseng 120x200→ Set hos Sengetid.dk til 9.995 kr.

Elevationssengen Norhland Prestige Eksklusiv kan bestemt ikke undværes i denne test. Dette skyldes sengens høje kvalitet og gode holdbarhed, der bestemt ikke skuffer.

Som mange andre senge i netop denne test, er denne elevationsseng danskproduceret, hvilket den høje kvalitet understøtter.

TOP motoren, som gør elevationen mulig, styres med den medfølgende trådløse fjernbetjening. Sengen kan ydermere justeres via en app, som brugeren nemt kan anskaffe til sin tablet eller smartphone.

Dette er en stor fordel for mange, da de fleste ofte har deres digitale enheder i nærheden. Sengen er omfavnet af Nordlands meget eksklusive møbelstof, og denne model kan leveres i lys eller mørk grå. En særlig fordel ved Norhland Prestige Eksklusiv er muligheden for at benytte memory-funktionen, der gør det muligt for brugeren at justere sengen til den pågældende yndlingsposition ved hjælp af blot ét tryk. Sengen har hele to automatiske nakkevip, som gør den meget egnet til personer, der oplever smerter eller problemer i især hoved, nakke og den øverste del af ryggen.

Når sengen købes, er det muligt at vælge mellem forskellige farver, fastheder, topmadrasser, ben, og hvorvidt der skal medfølge gavl eller ej. Begge topmadrasser har den fordel, at de både har en vinter- og sommerside, så sengen uden problemer kan benyttes 365 dage om året.


Athena Elevationtest af elevationsseng 120x200

→ Køb den hos Unoliving.com for 7.899 kr.

Athena Elevation elevationsseng holder med sin gode komfort og dybe støtte uden tvivl, hvad den lover. Sengen kan fås i både sort og grå, så brugeren kan vælge netop den seng, der passer bedst ind i det pågældende hjem. Topmadrassen, som leveres med sengen, er med sin 4 cm latexkerne utrolig komfortabel, samtidig med at den har et vaskbart betræk, som let kan holdes rent og pænt, hvis bare det vaskes ved 60 grader. Da topmadrassen er lavet med en latexkerne, egner sengen sig rigtig godt til personer, der nemt får det varmt om natten.

Samtidig med dette er sengen god for de, der ikke ønsker en alt for blød seng, da latexkernen er hårdere end en celcius topmadras. Dette skyldes, at latexkernen er med til at lede den overskydende varme væk. Selve madrassens fasthed er medium, så netop denne elevationsseng er mest velegnet til brugere, der vejer 75 kg eller derunder. Pocket-fjedrene, som er placeret med 250 fjedre pr. kvadratmeter, bidrager ligeledes til den dybe støtte og sublime komfort. Standardbenene, som leveres til Athena Elevation, er runde, 19 cm høje og af stål. Der er dog mulighed for at tilkøbe andre ben, hvis dette ønskes. Ved køb af denne seng medfølger desuden 15 års garanti på fjedre- og rammebrud samt 5 års garanti på elevationsmotoren.


Living&more elevationsseng – De Lux Superiorelevationsseng 120x200 bedst i test

→ Køb den hos Coop.dk for 9.999 kr.

Sidste elevationsseng i størrelsen 120 x 200 er den eksklusive De Lux Superior seng, der bestemt ikke går på kompromis med sovekomforten. Sengen leveres med en madras i fast fasthed og egner sig derfor bedst til en målgruppe, hvor brugeren vejer 85 kg eller derover. Elevationen er mulig i både hoved- og fodende, hvilket gør, at sengen er skøn at ligge i, uanset om man trænger til at have benene hævet, eller om man ønsker at læse med hovedet oprejst for at læse en spændende bog eller se en god film.

Topmadrassen, der naturligvis følger med sengen, har en 50 mm latexkerne, der er med til at øge komforten yderligere. Netop denne seng fås i farven sand, hvilket er en meget moderigtig og afslappende farve, der passer godt ind i soveværelset og samtidig giver det helt rette udtryk. Sengen understøttes af en ekstra kraftig træramme, der er fremstillet i massivt fyrretræ, og i bunden er der ydermere 27 lameller, der er ekstremt fleksible. Madrassen har fem komfortzoner, hvilket medvirker til, at hver del af kroppen får den helt rette og nødvendige støtte. Madrassen består af pocket-fjedre for den bedst mulige soveoplevelse. Ved køb af denne seng får brugeren fordelagtige 15 års garanti på fjedre- og rammebrud.


Narvik boxelevationsseng

bedst i test elevationsseng 120x200

Narvik boxelevationsseng er en yderst holdbar elevationsseng i høj kvalitet og med mange gode funktioner. Holdbarheden sikres især, da selve springmadrassen er monteret fast til elevationsbunden med skruer.

På denne måde vil bundens bevægelser og springmadrassen altid følges ad. Desuden bidrager fastmonteringen også til, at springmadrassen ikke skal skubbes på plads efter hver nattesøvn. Det samme gælder topmadrassen, som ikke skrider i sengen, da der i sengens fodende er syet antiskrid, så den nemmere kan holdes på plads.

Sengen er desuden med fem komfortzoner, der er understøttet af pocket-fjedre. Narvik boxelevationsseng kan købes med eller uden gavl, ligesom det er muligt at vælge mellem flere forskellige typer af topmadrasser. Benene tilvælges ligeledes, og alt efter brugerens behov og ønsker kan der vælges fire forskellige slags ben.

Selve elevationen styres af en motor, og den justeres med en trådløs fjernbetjening. Der følger dog også en fjernbetjening med ledning med, hvis dette passer bedre til den pågældende brugers behov.

Sengen leveres i en neutral og stilsikker grå farve, men vær opmærksom på, at denne elevationsseng kan leveres i mange forskellige mål og farver. Endnu en fordelagtig funktion ved netop denne seng er, at bundens lameller kan justeres i fasthed til kundens individuelle behov.


GOLD E40 latex elevationsseng

elevationsseng 120x200 jysk

Endnu et godt bud på en eksklusiv elevationsseng er GOLD E40 latex, som yder sublim komfort og dyb støtte. Sengens elevation muliggøres ved hjælp af motoren, som styres med en trådløs fjernbetjening.

Så justeringen kan ske, selvom man allerede sidder eller ligger ned i sengen. Springmadrassen har en utrolig lang levetid, hvilket skyldes, at den kan vendes.

Brugeren kan altså benytte begge sider af madrassen, inden der er behov for en udskiftning. Multipocket-fjedrene i springmadrassen, som er fordelt med 500 fjedre pr. kvadratmeter, bidrager til den eksklusive komfort.

Elevationssengens fem komfortzoner sørger for, at hver del af kroppen får den nødvendige støtte. Dette er især godt til de, der har behov for ekstra støtte til lænd og nakke. Topmadrassen, der naturligvis leveres sammen med sengen, har en 8 cm tyk latexkerne.

Den gør sengen endnu mere fordelagtigt for de, der har tendens til nemt at få det varmt om natten. Latexkernen gør nemlig topmadrassen åndbar ved effektivt at lede overskydende varme væk. Det vaskbare strækbetræk er meget blødt og sørger for, at madrassen er nem og enkel at holde pæn og ren. Vær opmærksom på, at gavl og ben skal tilkøbes, da disse ikke er inkluderet i prisen.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Comments are closed.