Elevationsseng 140×200 guide

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

I denne artikel ser vi på elevationssenge i størrelsen 140×200 cm. Vi har udvalgt senge på baggrund af brugeranmeldelser mm. Vi kigger blandt andet på komforten, fastheden, prisen og garantien fra den pågældende forhandler. Ligeledes vil du her kunne læse hvilken seng du skal vælge udfra din vægt.

Er du på udkig efter en anden størrelse elevationsseng end 140×200? Så finder du her en komplet guide til alle størrelser af elevationssenge: “Elevationsseng guide“.

ForhandlerPris fraOmbytningPrøveReturIndbæringLivechat
7.299,-100 dage100 dage100 dage299,-9-23
8.499,-30 dage0 dage30 dage350,-9-21
7.995,-100 dage100 dage100 dage295,-9-23
6.999,-60 dage0 dage14 dage249,-9-16
8.199,-Nej0 dage30 dage499,-9-16

Senseselevationsseng 140x200 test

→ Køb den hos Bedrenaetter.dk for 9.999 kroner

Senses er en elevationsseng med sublim komfort og dyb støtte, der sikrer en lang og god nattesøvn. Sengen er danskproduceret og kan justeres, så den passer præcist til den pågældende bruger. Sengens springmadras er opbygget af pocket-fjedre, som er omgivet af hybridskum, der er meget elastisk. Madrassen former sig efter kroppens form og sørger for at yde den rette støtte de nødvendige steder. Hybridskummet er desuden det skum i Danmark, der er mest elastisk og holder sig bedst. Sengen adskiller sig fra mange andre elevationssenge, idet den har syv komfortzoner, som fordelagtigt tager sig af alle kroppens dele hver især. Komfortzonernes placering medvirker til, at både ben, lænd, hofter, nakke og skuldre støttes grundigt i dybden.

Senses elevationssengen har en motor fra danske LINAK, der gør selve elevationen mulig. Justeringen kan styres via Linak Bed Control appen, som let og enkelt kan installeres på din tablet eller smartphone. Desuden har sengen to madraslag for bedst mulig komfort. Selve trærammen er meget holdbar, idet den er fremstillet af svensk fyrretræ, som også giver sengen et stilrent og minimalistisk udtryk. Sengen er desuden designet med et behagelig lys, der kan tændes under sengen, så det er let at finde vej, hvis man skal op om natten.


Nordic Elevation No. 2elevationsseng 140x200 test

→ Køb den hos Sengefabrikken.dk for 8.499 kroner

I en guide som denne er det ikke muligt at komme udenom Nordic Elevation No. 2 elevationssengen, som uden tvivl giver en masse værdi for pengene. Sengen er produceret i Danmark, som man tydeligt kan se og mærke på soliditeten og den gode kvalitet. Springmadrassen er bygget op med multipocket-fjedre, som er fordelt således, at der er 500 fjedre pr. kvadratmeter. Dette giver en ekstrem god komfort, og det er også grunden til, at sengen er velegnet til en målgruppe med en vægt på 100 kg eller derover, modsat mærket No. 1 serie med pocket-fjedre.

Elevationen justeres nemt med den medfølgende trådløse fjernbetjening, der gør det muligt at styre den støjsvage Okin-motor, uanset hvordan brugeren ligger, sidder eller står. En stor fordel ved netop denne elevationsseng er, at det er muligt at vælge mellem to forskellige topmadrasser. Topmadrasserne er henholdsvis Visco AIR eller Latex Deluxe, som hver især har en række fordele, der passer til forskellige ønsker og behov.

Visco AIR madrassen former sig efter kroppen, giver dyb støtte, og brugeren vil få en fornemmelse af at synke ned i madrassen. Latex Deluxe madrassen holder en mere jævn overflade i stedet for at forme sig efter kroppen. Dette gør desuden, at Latex Deluxe madrassen er velegnet til brugere, der nemt får det varmt.


Living&more elevationsseng – De Lux Naturalelevationsseng 140x200 bedst i test

→ Køb den hos Coop.dk for 13.999 kroner

De Lux Natural elevationsseng egner sig utrolig godt til brugere, der vejer under 85 kg. Dette skyldes, at sengen leveres med en medium fasthed. Denne elevationsseng er kendt for sin soliditet og sublime komfort, der giver en dyb og rolig nattesøvn, så brugeren får de bedste forudsætninger for den kommende dag. Sengen leveres i farven sand, som er en meget moderne, stilren og minimalistisk farve, der tilføjer et afslappet udtryk til soveværelset. Topmadrassen har en 50 mm latexkerne, der bidrager til den gode komfort. Latexkernen er desuden åndbar og meget effektiv til at lede overskydende varme væk, så personer, der har tendens til at få det varmt i løbet af natten, uden tvivl vil kunne nyde god fordel af netop denne seng.

De syv komfortzoner, som sengen indeholder, gør den meget eksklusiv og adskiller den fra mange andre elevationssenge. Komfortzonerne hjælper med at yde dyb støtte, der hvor det er nødvendigt til hver del af kroppen. Sengen understøttes af en meget kraftig træramme, hvor der i bunden er 27 fleksible lameller. Med den trådløse fjernbetjening er det let at justere både hoved- og fodende, så de passer til de pågældende situationer og brugerens ønsker. Sengen leveres med 5 års garanti på motoren samt 15 års garanti på fjedre- og rammebrud.


Zen Elevationsseng

bedst i test elevationsseng 140x200

Zen Elevationsseng er svær at komme udenom i en guide som denne, da den lever op til de flestes krav til en god elevationsseng.

Ved hjælp af 448-zone pocket-fjedre og en forstærkning af midterzonen sikres madrassens sublime komfort. Forstærkningen af midterzonen er mulig ved hjælp af hele seks dobbeltlameller.

Sengen kan let tilpasses den pågældende bruger, da hårdheden kan indstilles med plastikskydere for bedst mulig komfort. Sengen kan vælges med eller uden gavl, så det er helt op til den enkelte kunde, hvad der passer bedst ind i boligen.

Denne seng kan skræddersyes til brugeren, hvilket også viser sig ved, at det er muligt at vælge mellem forskellige topmadrasser.

Det er desuden muligt at vælge mellem en lang række forskellige ben i enten stål eller egetræ, så kunden igen kan være med til at designe sengen efter egne ønsker. Farven antracit, som Zen Elevationsseng leveres i, er en meget moderne og stilren grålig farve, der giver et afslappet og roligt udtryk i soveværelset, så øjnene ikke forstyrres unødvendigt.

Motoren gør det muligt for brugeren at justere sengen, så den passer til de pågældende behov og situationer. Det skal dog understreges, at sengen kan laves og leveres i et stort udvalg af størrelser og farver. Prisen afhænger af kundens valg af topmadras, ben og gavl.


Athena Elevationssengtest af elevationsseng 140x200

→ Køb den hos Unoliving.com for 8.199 kroner

Testens nøstsidste seng i størrelsen 140 x 200 er Athena Elevation, som er en elevationsseng, der med sin dybe støtte og sublime komfort bestemt ikke skuffer. Sengen er som standard sort, men den kan også fås i grå, hvis dette ønskes. Madrassen leveres med en medium fasthed, hvilket gør, at sengen er bedst egnet til en målgruppe med personer, der som maksimum vejer 75 kg. Den sublime komfort understøttes blandt andet af madrassens pocket-fjedre, som er placeret således, at der er 250 fjedre pr. kvadratmeter.

Elevationssengen leveres naturligvis med en topmadras, der øger komforten yderligere. Topmadrassen er med en 4 cm celcius kerne, der gør den utrolig blød og komfortabel. Da topmadrassen er fremstillet med en celcius kerne, egner den sig godt til personer, der har tendens til at fryse om natten, da madrassen former sig efter kroppen og på denne måde holder på kropsvarmen. Brugeren vil desuden opleve at synke lidt ned i madrassen, da den er trykaflastende – modsat topmadrasser – der er lavet med en latexkerne, som opretholder en mere jævn overflade.

Athena Elevation leveres som standard med 19 cm høje, runde stålben. Det er dog muligt for kunden at tilkøbe andre slags ben. Der er 5 års garanti på elevationsmotoren og 15 års garanti på ramme- og fjedrebrud.


GOLD E5 Skum Elevationsseng

elevationsseng 140x200 jyskGOLD E5 skum elevationsseng er en eksklusiv seng, der yder dyb støtte og god komfort. Sengens motor, der gør selve elevationen mulig, styres med en trådløs fjernbetjening, hvilket gør det nemt for brugeren at justere sengens position, når der er behov for det.

Sengen leveres med en springmadras, som er vendbar. Springmadrassen er opbygget af pocket-fjedre, som er placeret således, at der er 250 fjedre pr. kvadratmeter for den bedst mulige komfort. Springmadrassen har to hårdheder, hvilket gør, at den omfavner en bred målgruppe.

GOLD E5 har syv komfortzoner, som gør sengens komfort endnu bedre. Dette skyldes, at hver komfortzone former sig efter de enkelte dele af kroppen. Så både ben, hofter, lænd, ryg, skuldre og nakke individuelt kan få den mest optimale og nødvendige støtte. Sengen sikrer derfor, at brugeren får den helt korrekte kropsstøtte. Hvilket er en utrolig vigtig parameter, når den rette seng skal findes. Der medfølger naturligvis en topmadras, som er 4 cm tyk og har en kerne af purskum, som er ekstremt komfortabelt at ligge på.

Strækbetrækket på topmadrassen er vaskbart, så sengen let og enkelt kan holdes fin og ren. Vær opmærksom på, at gavl og ben er eksklusive prisen, så disse skal tilkøbes.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (1 Vurdering)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Comments are closed.