Elevationsseng 160×200 test

0

I denne artikel ser vi på elevationssenge i størrelsen 160×200 cm. Vi har udvalgt 5 senge på baggrund af brugeranmeldelser og elevationssenge bedst i test. Vi kigger blandt andet på komforten, fastheden, prisen og garantien fra den pågældende forhandler. Ligeledes vil du her kunne læse hvilken seng du skal vælge udfra din vægt.

Er du på udkig efter en anden størrelse elevationsseng end 160×200? Så finder du her en komplet guide til alle størrelser af elevationssenge: “Elevationsseng test“.

ForhandlerPris fraOmbytningPrøveReturIndbæringLivechat 
9.998,-100 dage100 dage100 dage299,-9-23
10.495,-101 dage0 dage30 dage250,-9-22
9.999,-30 dage0 dage30 dage350,-9-21
8.998,-60 dage0 dage14 dage249,-9-16
9.995,-100 dage0 dage90 dageNejNej
11.990,-150 dage0 dage14 dageGratis8-16
19.998,-50 dage0 dage14 dage249,-Nej
11.699,-Nej0 dage30 dage499,-9-16

Nordkap ElevationssengElevationsseng 160x200 test

→ Køb den hos Bedrenaetter.dk for 14.998 kroner

Nordkap er en elevationsseng, der er produceret i Danmark, og som er yderst behagelig og komfortabel at ligge i. Sengen tilbyder blandt andet vendbar springmadras med fem komfortzoner, elevationsramme med motor og trådløs fjernbetjening samt valgfri topmadras med vaskbart betræk. Alle disse elementer forbedrer din nattesøvn, fordi du ligger behageligt og kan finde den helt rigtige liggeposition.

Springmadrassen i sengen indeholder moderne pocket-fjedre, der tilpasser sig til din individuelle kropsvægt. Ud over dette har din madras, som skrevet tidligere, 5 komfortzoner, der gør det muligt for din krop at få varierende støtte, alt efter om det gælder benene, skuldrene eller nakken. Elevationssengens komfortzoner giver dig dermed den bedste mulighed for at opnå en perfekt søvn, hvor du ikke skal klage over at have ondt i muskler og led dagen efter.

Elevationsmotor i sengen er produceret af kvalitetsmærket Okin, som holder bedre end nogen anden motor. Motoren er udviklet på baggrund af mange års erfaring i branchen, og så er den ikke larmende eller langsom, som er tilfældet i mange andre senge. Du får endda 5 års garanti på motoren. Der er derudover gratis leveringstid, 100 dages prøveperiode på madrasserne, og så matcher de prisen, hvis du kan finde den billigere i andre butikker eller på andre hjemmesider.

Norland GreenElite Elevationssengbedst i test elevationsseng 160x200

→ Køb den hos Sengetid.dk for 14.495 kroner

Denne seng fra Norland er en af de dyrere, men tilmed også en af de bedste senge på markedet. Elevationssengen er lavet i naturlatex af højeste kvalitet og indeholder en topmadras på hele 11 cm i tykkelsen, som har både en vinter og en sommerside. Den er mulig at styre fra en app på din telefon eller tablet, hvilket gør, at du ikke behøver lede hele værelset igennem for at finde fjernbetjeningen, inden du skal sove. Du kan endda hurtigt og nemt få sengen i din yndlingsposition, hvis du har indstillet den på appen.

Topmadrassen på sengen er udarbejdet i et vaskbart betræk, som du nemt kan rive af og vaske i vaskemaskinen. Madrassen indeholder også antiskrid, der hindrer topmadrassen i at falde af. Den er nemlig som sømmet fast til sengen, når du ligger og roder rundt om natten. Elevationssengen kan fås i forskellige design med blandt andet træ- eller stålben og hele to automatiske nakkevip.

Sengetid tilbyder gratis levering og ombytningsret på fastheden af din madras inden for 40 dage, hvilket gør, at du kan vælge madrassens fasthed med ro i maven. Sengen ejer en motor fra Linak med gulvlys og 5 års fuld garanti. Derudover tilbyder Sengetid endda 25 års garanti og gratis levering i hverdagene mellem 10.00-20-00.

Nordic Elevation No. 1elevationsseng 160x200 bedst i test

→ Køb den hos Sengefabriksudsalg.dk for 9.999 kroner

Som den fjerde seng, vi nævner, har vi valgt Nordic Elevation No. 1. Elevationssengen er produceret i Horsens og tilbyder dansk kvalitet, som ikke kan findes andre steder. Det er en kvalitetsseng, som med sin kvalitet og holdbarhed lever op til alle de krav, du stiller til en ny seng. Springmadrassen er endda produceret i Danmark og er udarbejdet med ekstra støtte med dens 250 pocket-fjedre pr. m2. Madrassen er vendbar, hvilket vil sige, at du kan sove på begge sider af madrassen, og dertil er den udarbejdet i et slidstærkt møbelstof, der giver madrassen er forlænget levetid.

Sengen er indehaver af en holdbar og støjsvag motor fra det anerkendte mærke Okin, som er et kvalitetsmærke uden lige inden for motorer. Den indeholder to trådløse fjernbetjeninger, der gør, at du blot kan bruge den anden, når du smider den første væk. Sengen er derudover udstyret med 5 komfortzoner, der giver dig den maksimale støtte og komfort, når du ligger i sengen om aftenen, eller hvis du tager en eftermiddagslur.

Du får mulighed for selv at vælge topmadras til din seng, når du køber den hos Sengefabrikken. Du kan enten vælge memory-skum eller latex, som kun resulterer i en forskel på 1.800 kr.

Narvik Boxelevationssengbedst i test elevationsseng 160x200

→ Køb den hos Møbelkompagniet.dk for 16.999 kroner

Elevationssengen fra Narvik er i sit smukke grå udtryk en yderst flot og visuel seng, som ingen vil klage over at have til at stå på deres soveværelsesgulv. Springmadrassen, som hører med til sengen, er fastmonteret til elevationsbunden, hvilket gør, at den ikke falder af, når du leger med elevationen. Den er derudover polstret med 5-zonet pocket-fjedre, som øger sengens muligheder.

Sengen indeholder lameller i bunden, som kan justeres, så du ligger i din drømmeposition. Topmadrassen har yderligere den fordel, at den ikke glider af sengen, da den er monteret med antiskrid i fodenden. Det sikrer, at madrassen ligger fast, lige meget hvordan du ligger i sengen. Der medfølger også en trådløs fjernbetjening, når du køber sengen, så du nemt og hurtigt kan installere den efter de korrekte indstillinger for dig.

Prisen på elevationssengen afhænger af, hvilken topmadras du tilvælger. Den skrevne pris er på den billigste madras, som er lavet i skum. Møbelkompagniet tilbyder endda lige nu, at du kan få tilbud på sengen, og faktisk er det endda ikke bare småpenge at spare. Der er nemlig tale om en nedsættelse til 12.999 kroner på skummadrasser og 16.999 kroner på latexmadrassen, som førhen kostede knap 17.000 kroner.

Athena Elevationssengbedste elevationsseng 160x200

→ Køb den hos Unoliving.com for 11.699 kroner

I forhold til alle de andre senge som vi har nævnt her, så er denne seng en af de billigere. Den dobbelte elevationsseng er produceret i Danmark og betegnes som yderst komfortabel hos brugerne. Den er nemlig indehaver af pocket-fjedre og betrukket med quiltet fibervat, der både øger dens støtte og gør, at man ikke kan lade være med at lægge sig i den.

Elevationsmekanikken i motoren giver ikke de store støjproblemer og vækker derfor ikke din partner, når du retter på din position om natten. Derudover er den indehaver af H-split topmadras, der er designet med slidser i hoved- og fodende. Det gør revnen mellem sengene betydeligt mindre, hvilket er en fordel, hvis man ønsker at ligge lidt tæt med sin partner. Det er derudover stadig muligt at installere sengen efter dine egne ønsker. Du har dog stadig mulighed for at vælge to enkelte topmadrasser, hvis du hellere vil have det, og det ændrer ikke på sengens pris.

Sengen indeholder en celcius topmadras, der får dig til at ligge behageligt. Den gør, at du synker en smule ned i madrassen, men på samme tid former den sig efter kroppen og holder dig varm om natten, hvilket er en god fordel, hvis du har været uden for hele dagen.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere ( Vurderinger)
Vurdering af testen
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Share.

Comments are closed.