Elevationsseng 180×200 guide

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

I denne artikel ser vi på elevationssenge i størrelsen 180×200 cm. Vi har udvalgt 6 senge på baggrund af brugeranmeldelser og meget mere. Vi kigger blandt andet på komforten, fastheden, prisen og garantien fra den pågældende forhandler. Ligeledes vil du her kunne læse hvilken seng du skal vælge ud fra din vægt.

Er du på udkig efter en anden størrelse elevationsseng end 180×200? Så finder du her en komplet guide til alle størrelser af elevationssenge: “Elevationsseng guide“.

ForhandlerPris fraOmbytningPrøveReturIndbæringLivechat
9.999,-100 dage100 dage100 dage299,-9-23
9.999,-30 dage0 dage30 dage350,-9-21
9.995,-100 dage100 dage100 dage295,-9-23
9.899,-0 dage0 dage14 dage649,-Nej

Nordkap Elevation +100 kg

elevationsseng 180x200 test→ Set hos Sengefabrikken.dk til 11.999 kr.

Som den første elevationsseng er her den danskproducerede seng Nordkap Elevation, som er yderst komfortabel, hvad enten du vil læse, synge eller se tv i sengen. Den er indehaver af multipocket-fjedre, og madrassen er opbygget af 500 fjedre per m2, hvilket sikrer, at du ikke vågner op med hold i ryggen eller ondt i lænden.

Madrassen høje antal af fjedrer gør komforten ekstra fast, og derfor anbefales denne seng særligt til personer med en vægt på over 100 kg. Multipocket fjedrer er mindre i diameteren end de traditionelle pocket fjedrer, hvilket tilfører madrassen flere mindre fjedrer, så din kropsvægt fordeles. Det gør sengen ekstra holdbar og giver dig en suveræn komfortoplevelse.

Nordkap Elevation er desuden også indehaver af en støjsvag og holdbar motor fra kvalitetsmærket LINAK. Motoren er udviklet med baggrund i mange års erfaring, og derfor er det også en af de bedste elevationsmotorer på markedet. Sengefabrikken tilbyder endda at ombytte din sengs fasthed, hvis du finder det nødvendigt. Som mange ofte plejer at mene, er det derfor ingen hindring at købe sengen online, hvis du ser din yndlingsseng på tilbud.


Sirius Black ElevationssengBedste elevationsseng 180x200

→ Køb den hos Bedrenaetter.dk for 14.499 kroner

Sengen fra Sirius Black er en stor udfordrer til de andre senge, når det kommer til komfortniveau. Den har nemlig alt det, som du forventer af en god elevationsseng. Den indeholder vendbare madrasser, som er polstret med Cooltex omkring fjedrene. Det er en skum, der gør det mere behagelig for dig at sove, da den tilbyder aflastning og regulering af temperaturen. Cooltex er yderligere en fordel for ventilering af sengen, da den tilbyder dette og derfor sørger for, at din seng holder sig ren og frisk.

Elevationssengen har en førsteklasses motor fra Linak, der er danskproduceret og tilbyder fjernstyring med en trådløs fjernbetjening. Den indeholder 200 fjedre pr. kvadratmeter, som er fordelt ud over hele fem støttende komfortzoner i sengen. Som ekstra tilbehør til sengen får du også en topmadras i latex med 60 millimeter kerne, som du kan ligge på. Hvis du er mere til latex H-split, så kan du også tilkøbe denne madras for 500 kroner.

Du kan købe sengen på Bedre Nætter, som tilbyder gratis levering og prisgaranti på alle produkter, og desuden giver de dig også 100 dages prøvetid, hvor du kan få sengen med hjem og prøve den i dit soveværelse. Hvis du ikke er tilfreds med sengens fasthed, kan du herefter ombytte til en anden for blot 499 kroner i fragt.


Zen Elevationsseng

bedst i test elevationsseng 180x200

Zen elevationsseng har en størrelse på 180x200x69, der er indehaver af 448-zone pocket-fjedre, der sikrer dig den optimale liggekomfort i sengen. Sengen har forskellige muligheder, alt efter hvad du ønsker dig. Den tilbyder dig madrassen i medium eller fast, uden det får indflydelse på prisen. Derudover kan den fås både med og uden sengegavl og i henholdsvis skum eller latex, hvilket får prisen til at stige en lille smule.

Elevationssengen er bygget med fokus på ekstra god komfort, og derfor er det også en seng, som du både kan tage korte og lange lure i. Midterzonen er forstærket med seks dobbeltlameller, hvor du kan installere hårdheden ved hjælp af plastikskydere. Hvis du stadig ikke er tilfreds med sengens hårdhed, er det også muligt at ombytte din topmadras for en pris på 499 kroner, så du kan få den seng, du har gået og ledt efter så længe.

Alt efter hvilke ben og hvilken farve du vælger, kan du selv bestemme sengens udtryk i soveværelset. Den kan nemlig fås i flere forskellige farver og med både champagne-, egetræs-, sorte- og stålben. Valget af ben har heller ingen indflydelse på elevationssengens pris.


Athena Elevationssengbedste elevationsseng 180x200

→ Køb den hos Unoliving.com for 11.699 kroner

Athena er navnet på en komfortabel og funktionel dobbelt elevationsseng. Sengen er med medium hårdhed og henvender sig derfor til personer på under 75 kilo. Den bliver leveret med pocket-fjedre og er betrukket med quiltet fibervat, der gør, at sengen er yderst behagelig at ligge i.

Elevationssengen giver dig mulighed for at vælge mellem to forskellige topmadrasser, henholdsvis to enkelte eller en såkaldt H-split topmadras. H-split madrassen indeholder kun split i hoved- og fodende og minimerer mellemrummet mellem sengene. Den dækker nemlig begge senge og forhindrer, at topmadrassen ligger og forskubber sig, når du sover. Prisen på de to forskellige former for madrasser er den samme, da det er en individuel bedømmelse, om man ønsker den ene eller den anden.

Latexmadrasser er typisk lidt hårdere end celcius topmadrasser, så derfor skal du vælge, om du ønsker en blød eller hård madras. Elevationssengen kan fås både i sort og grå, alt efter hvilken farver der passer bedst i dit soveværelse. Sengen passer til alle slags soveværelser, da den er monteret med 19 centimeter stålben, som både passer til træ- plastic og laminatgulve. Unoliving tilbyder også 15 års garanti på sengens ramme- og fjedrebrud samt 5 års garanti på elevationsmotoren.


De Lux Superior ElevationssengElevationsseng 180x200 coop.dk

→ Køb den hos Coop.dk for 14.999 kroner

Sengen fra Living&more kan du købe hos Coop Shopping. Elevationssengen er designet med de flotteste træben og -ramme, der falder i et med sengens sandfarve. Den kan installeres i din ønskede stilling med den trådløse fjernbetjening og justeres både i ryg- og fodenden efter dine individuelle behov. Den tilbyder nemlig en yderst optimal komfort, der passer dig, hvis du vejer over 85 kilo. Sengen er ikke egnet til personer med en vægt derunder, da madrassens hårdhed er fast.

Sengens træramme er designet i massivt fyr, og bunden tilbyder 27 fleksible lameller. Madrassen er designet med pocket-fjedre med vendbar kerne og fem forskellige komfortzoner og indeholder derudover 25 millimeter elastisk latex, som giver din krop den bedste position, ligemeget om du ligger eller sidder. Liggefladen er udarbejdet i skridsikkert polyester, hvilket forhindrer din madras i at ryge af om natten.

Coop sørger for, at du ikke skal ud at spendere flere penge på din seng, da du både får topmadras og de stilrene ben med i købet. Topmadrassen er lavet i latex, som forbyder støvmiderne at gå med dig i seng. Latex er også et materiale, som er yderst dejligt at sove på, da den er åndbar og slidstærk.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Comments are closed.