Elevationsseng 90×200 test

0

I denne artikel ser vi på elevationssenge i størrelsen 90×200 cm. Vi har udvalgt 7 senge på baggrund af brugeranmeldelser og elevationssenge bedst i test. Vi kigger blandt andet på komforten, fastheden, prisen og garantien fra den pågældende forhandler. Ligeledes vil du her kunne læse hvilken seng du skal vælge ud fra din vægt.

Er du på udkig efter en anden størrelse elevationsseng end 90×200? Så finder du her en komplet guide til alle størrelser af elevationssenge: “Elevationsseng test“.

ForhandlerPris fraOmbytningPrøveReturIndbæringLivechat
5.499,-100 dage100 dage100 dage299,-9-23
5.499,-30 dage0 dage30 dage350,-9-21
5.995,-100 dage100 dage100 dage295,-9-23
6.195,-101 dage0 dage30 dage250,-9-22

Jupiter elevationsseng

Elevationsseng 90x200 test→ Set hos Bedrenaetter.dk til 11.999 kr.

Jupiter er en elevationsseng med en masse funktioner, der sikrer den bedste oplevelse. Sengen kan justeres således, at den passer præcis til den enkelte bruger og dennes behov.

Springmadrassen indeholder fjedre, som er omgivet af den holdbare polyetherskum. Fjedrene er af typen pocket-fjedre, som er fordelt med 220 fjedre pr. kvadratmeter for en god komfort.

Der medfølger en trådløs fjernbetjening til motoren, så det er let og enkelt at justere sengen. Det er motoren, der gør selve elevationen mulig, og denne seng har en lydløs og holdbar motor, som sikrer en god nattesøvn hver nat.

Springmadrassen har desuden fem komfortzoner, hvilket er med til at give en dyb støtte og optimal komfort. De fem komfortzoner gør det muligt, at hver del af kroppen får opfyldt de pågældende behov og den nødvendige støtte. Hævefunktionen er mulig i både hoved- og fodende, hvilket gør, at sengen egner sig til en bred målgruppe, da den kan opfylde de flestes behov.

Der er 25 års garanti på ramme- og fjedrebrud samt 5 års garanti på motoren, hvilket er med til at give kunden en tryg handel. Sengen er 53 cm høj og kan vælges med tre forskellige fastheder alt efter den pågældende brugers behov og ønsker.


Nordkap Elevation +100 kg

elevationsseng 90x200 test→ Set hos Sengefabrikken.dk til 6.499 kr.

Nordkap Elevation er en eksklusiv elevationsseng, der holder, hvad den lover. Sengen er danskproduceret, hvilket den høje kvalitet også indikerer.

Springmadrassen sikrer sublim komfort, da den er opbygget med 500 multipocket fjedre pr. m2 fordelt på 5 komfortzoner. Det resulterer i differentieret og individuel støtte, samt en relativt fast komfort, der er særligt egnet til personer med en vægt på over 100 kg.

Nordkap Elevation er opbygget med en elevationsbund, hvori motoren er placeret. Elevationsmotoren er en støjsvag, pålidelig og hurtig LINAK motor, der kan styres med den medfølgende trådløse fjernbetjening. Det er desuden muligt at koble motoren til sin Smartphone og bruge denne som fjernbetjening.

Som det sidste finish på denne elevationsseng har du mulighed for at vælge frit mellem to forskellige topmadrasser. Den ene med 40 mm. latex og den anden med 40 mm. memory skum. Topmadrassen med latex har en fast komfort og er desuden åndbar og ventilerende, hvilket er en fordel, hvis man har tendens til at få det varmt om natten. Topmadrassen med memory skum er et blødere alternativ, der former sig efter kroppen ved at optage kropsvarmen.

Nordkap Elevation leveres med 15 års fabriksgaranti på ramme- og fjedrebrud, hvilket er med til at sikre, at brugeren får en seng, der holder langt ud i fremtiden.


Norhland Signatur Delux Elevation

Norhland Signatur Delux Elevation→ Set hos Sengetid.dk til 6.395 kr.

Denne danskproducerede elevationsseng holder bestemt, hvad den lover. Med den holdbare og lydsvage LINAK-motor er brugeren sikret en solid elevation, der kan justeres ved hjælp af en trådløs fjernbetjening eller en app på tablet eller smartphone.

Den meget tilgængelige justering gør det muligt at ændre sengens position, uanset om man er stående, siddende eller liggende.

Sengen fås med valgfri Norhland topmadras. Topmadrassen på 10 cm er praktisk med sit vaskbare betræk, som gør det let at holde sengen ren og fin. Der kan vælges mellem tre forskellige fastheder, så sengen kan tilpasses den enkelte bruger og dennes vægt, højde og størrelse.

Sengen rammer ydermere en bred målgruppe, da den har en god ind- og udstigningshøjde, der gør det nemt at komme ind og ud af sengen, selvom brugeren er plaget af mindre bevægelsesvanskeligheder.

Vælges sengen med medium eller fast fasthed, leveres den med fem zoners pocket-fjedre, hvor fjedrenes placering er 250 fjedre pr. kvadratmeter. Hvis sengen derimod vælges med ekstra fast fasthed, leveres den med fem zoners multipocket-fjedre, hvor fjedrende er placeret med 500 fjedre pr. kvadratmeter.

Sengen fås med 15 års garanti på fjedre- og rammebrud samt 5 års fuld garanti på motoren, hvilket giver de bedste forudsætninger for køberen.


Living&more elevationsseng – De Lux Natural

test af elevationsseng 90x200→ Set hos Coop.dk til 9.499 kr.

De Lux Natural elevationsseng er en seng, der bestemt ikke skuffer. Sengen leveres med en madras i medium hårdhed, som egner sig bedst til personer under 85 kg.

Topmadrassen er i 50 mm latex for den bedst mulige komfort, og betrækket er i 14 % bambus, 22 % viskose og 64 % polyester. Fjedrene er fordelt med 27 fjedre pr. Kvadratmeter, og sengen vejer i alt 80 kg.

Trærammen på netop denne seng er ekstra kraftig, og bunden indeholder 27 lameller, der er yderst fleksible. Den gode nattesøvn er sikret med de syv komfortzoner i madrassen, som har en kerne i naturlatex.

Madrassen er desuden vendbar, hvilket er med til at forlænge sengens levetid. De syv komfortzoner gør det muligt, at alle dele af kroppen får lige præcis den støtte, som er nødvendig.

Dette er en stor fordel, idet madrassen former sig efter kroppen. Elevationssengens madras er 18 cm høj og utrolig elastisk. Dette medvirker desuden til, at sengen hverken føles for hård eller for blød, hvilket gør, at den egner sig til en bred målgruppe.

Selve madrassens liggeflade er lavet med antiskrid, så det ikke er nødvendigt for brugeren at skubbe madrassen på plads efter blot én nattesøvn. De medfølgende ben er 16 cm høje og i stilrent egetræ.


Athena Elevation

Bedst i test elevationsseng 90x200→ Set hos Unoliving.com til 5.899 kr.

Med Athena Elevation elevationsseng er brugeren sikret en eksklusiv seng. Sengen leveres med en madras, der har en medium fasthed, og derfor egner netop denne elevationsseng sig bedst til personer, der vejer 75 kg eller derunder.

Topmadrassen har et vaskbart betræk ved 60 grader, hvilket medvirker til, at sengen er nem at holde ren og pæn. Topmadrassen har ligeledes en celcius kerne, som er 4 cm høj, og især er god til brugere med rygproblemer, og som har tendens til at få det koldt om natten.

Denne type topmadras er blød, og brugeren vil derfor opleve at synke en smule ned i madrassen, hvilket hjælper med at holde på kropsvarmen.

Celcius kernen sørger desuden for, at topmadrassen former sig efter kroppen og virker trykaflastende. Benene, som følger med, er af stål og 19 cm høje. Det er dog muligt at tilkøbe andre ben, hvis kunden ønsker dette. Madrassen indeholder fem komfortzoner, der giver de forskellige dele af kroppen den nødvendige støtte. Fjedrene er desuden pocket-fjedre, som er placeret med 250 fjedre pr. kvadratmeter, hvilket er med til at sikre den bedst mulige komfort. Sengen leveres med 15 års garanti på fjedre- og rammebrud samt 5 års garanti på motoren.


GOLD E50 memory boxelevationsseng

elevationsseng 90x200 jyskMed den eksklusive GOLD E50 memory boxelevationsseng er brugeren sikret en dyb, god nattesøvn med sublim og korrekt støtte. Selve elevationen muliggøres ved hjælp af en lydsvag motor, der styres af den medfølgende trådløse fjernbetjening.

Den trådløse fjernbetjening gør det muligt at justere sengen uden at skulle sætte eller rejse sig op fra den. Sengens madras indeholder kvalitetsdygtige pocket-fjedre, som er fordelt med 250 fjedre pr. kvadratmeter.

Madrassen er desuden med indbygget elevationsbund. Sengens fem komfortzoner er med til at øge komforten, da den giver en dyb støtte. De fem komfortzoner er utroligt fordelagtige for brugeren, da hver zone støtter kroppens forskellige dele, der hvor det er mest nødvendigt.

Med en tykkelse på 7 cm bidrager topmadrassen også til den sublime komfort, da dens kerne er af memory-skum, som virker trykaflastende og former sig efter kroppen. Sengens strækbetræk er utrolig slidstærkt og meget blødt. Vær opmærksom på, at ben og eventuel gavl skal tilkøbes, og altså ikke er inkluderet i prisen.

Denne elevationsseng er meget stilren og passer derfor ind i de fleste hjem, hvor den med sin neutrale farve, enkelthed og minimalisme er med til at give en afslappende stemning samt det helt rette udtryk til soveværelset.


Zen Elevationsseng

bedst i test elevationsseng 90x200

Denne elevationsseng fra Zen er et utroligt godt bud på en elevationsseng, der opfylder de flestes behov og ønsker.

Sengens madras har en utrolig komfort, der blandt andet sikres ved hjælp af 448-zone pocket-fjedre samt en forstærkning af midterzonen med seks dobbeltlameller. Hårdheden kan med plastikskydere desuden indstilles, så den passer præcis til den enkelte bruger.

Det er muligt at vælge sengen med gavl eller uden gavl, alt efter hvad kunden ønsker. Der kan ydermere vælges forskellige topmadrasser, der endnu engang er med til at skræddersy sengen nøjagtigt til den pågældende person.

Sengen leveres naturligvis med ben, men det er muligt for kunden at vælge mellem fire forskellige farver i enten egetræ eller stål, så sengen stilmæssigt passer bedst ind i boligen. Sengens motor sikrer en stabil og god elevation, så brugeren nemt og enkelt kan justere sengen efter ønsker og behov. Zen Elevationsseng er desuden meget stilren, hvilket gør, at den passer ind i mange hjem.

Denne seng fås i farven antracit, som er en meget neutral, grålig farve, der skaber den perfekte stemning og det helt rette udtryk i soveværelset. Vær dog opmærksom på, at sengen kan laves i et stort udvalg af farver og størrelser. Prisen afhænger af kundens valg af gavl, topmadras og ben.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (1 Vurdering)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Comments are closed.