Elradiator test – Find den bedste elradiator

0

Trænger dit hjem til en ny varmeforsyning, og er du derfor på udkig efter de perfekte elradiatorer? I denne store test af elradiatorer har vi været inde og se lidt nærmere på flere forskellige typer af elradiatorer og giver dig derfor 5 af markedets bedste løsninger. Vi har tilmed taget flere forskellige parametre med i overvejelserne og har derfor samlet forskellige elradiatorer, så du kan finde lige netop de, som passer til dine individuelle behov. Her er det specielt pris, kvalitet og funktionalitet som er for øje – og du kan derfor finde den rette elradiator, uanset hvilken pris du vil slippe. Men først og fremmest er der en række parametre, som du bør have for øje, inden du vælger de rette elradiatorer, herunder hvorfor en elradiator er en god idé, samt hvordan en elradiator kan bruges for optimal udnyttelse.

Hvorfor vælge en elradiator?

En elradiator kan være en rigtig god løsning, hvis du skal varme dit værksted, hobbyrum, dit sommerhus eller hjemmets gæsteværelse. Dette skyldes, at elradiatorer har en hurtig varmende funktion, så varmen kan nå hurtigt ud i mindre rum. I denne test giver vi dig forslag til smarte, håndterbare radiatorer, som netop er den ideelle løsning til dig, som en gang imellem har brug for at varme et rum op, hurtigt og effektivt. Disse modeller kan kun bruges til opvarmning af mindre rum og kan derfor ikke bruges som primære varmekilder, men derimod som supplerende.

Dog er det vigtigt at bemærke, at blandt denne tests smarte elradiatorer finder du ligeledes nyere og mere moderne modeller, som tilmed kan bruges i mindre villaer på omkring 100 m2. Traditionelt set er elradiatorer udviklet til opsætning i mindre rum, men de nyere modeller kan opvarme mindre huse og give en jævn og fri varme til hjemmets rum.

Det er tilmed ikke kun den hurtige varmestråling, som findes blandt fordelene ved elradiatorer. Elradiatorer er nemlig også lette at installere, og som du kan læse i testen, fås flere af elradiatorerne med håndterbare hjul, så de nemt og hurtigt kan flyttes fra rum til rum. Derudover udnytter elradiatorer den såkaldte frie varme og giver samtidig en blød varme til rummet. Med en elradiator vil du heller ikke opleve, at radiatoren bliver varm og overophedet, hvorfor den heller ikke brænder støv af. På denne måde slipper du både for lugtende støv og unødvendig overophedning, når du tænder for elradiatoren og lader varmen strømme ud i rummet.

Hvor stor skal min elradiator være?

Inden du skal investere i en smart elradiator, er det vigtigt at kende den ønskede størrelse. Dette klarlægger du først og fremmest ved at overveje placering og funktion. Hvis du er på udkig efter en elradiator til sommerhusets kolde badeværelse, skal du holde øje med en mindre, diskret vægmodel, hvorimod det store værksted kræver en større løsning, som ikke behøver at være minimalistisk i form og design. I de fleste tilfælde hænger prisen ligeledes sammen med størrelsen, så du bør samtidig overveje størrelsen på din elradiator, i forhold til hvor mange penge, du ønsker at slippe på dit nye køb.

LÆS MERE:  Plæneklipper test

I nedenstående test giver vi dig 5 af markedets bedste elradiatorer, så du kan blive klogere på markedets store udvalg, uanset om du er på udkig efter en billig, kvalitetsorienteret eller håndterbar løsning. Derudover giver vi dig ‘bedst i test’, hvor vi vurderer, hvor du kan få mest for pengene, alt efter hvad din nye elradiator skal bruges til.

Tristar Olie-/Elradiator KA5125elradiatortest

→ 699 kroner hos Manillo.dk

Tristar Olie-/Elradiator KA5125 er en lille elradiator, som er blandt testens billigste og mest håndterbare løsninger. Hos Manillo.dk fås elradiatoren til kun 499 kr., hvilket er blandt markedets absolut laveste priser på en smart og funktionel elradiator. Denne elradiator er med sine små hjul, sit klassiske design og sin lille størrelse perfekt til dig, som er på udkig efter funktionalitet til få penge. Dens størrelse og design gør radiatoren ideel til små rum, hvor du har brug for at kunne regulere varmen efter årstid og behov. Derudover er denne funktionalitet og håndterbarhed perfekt som nødløsning, hvis den primære varme skulle holde op med at virke, hvor denne elradiator vil give dig nem, hurtig og problemfri opvarmning. Du kan blandt andet have denne radiator stående på kontoret, gæsteværelset eller i værkstedet, hvor den kan varme rummet på kolde vinterdage, med dens 3 smarte varmefunktioner.

Derudover skal elradiatoren blot sættes i stikkontaktet, og når ledningen ikke er i brug, kan du gemme den inde i radiatoren, så den ikke generer. Alt i alt er Tristar Olie-/Elradiator KA5125 en elradiator for dig, som ønsker ekstra varme til billige penge, når du har brug for ekstra varme til udehuset, skuret eller et tredje sted. Dog er den kun egnet til mindre rum, og for optimalt udbytte skal denne elradiator suppleres med en primær varmekilde.

VVS radiator hvid 2809W60x120cm dobbelt konvektor2260120elradiator test

→ 799 kroner hos 10-4.dk

Er du på udkig efter diskrete elradiatorer, som kan opvarme større rum på op til 45 m2? Og som derfor er perfekt til mindre huse, som mangler smart og hurtig opvarmning i rummene? Så er de smarte og klassiske elradiatorer fra VVS den ideelle løsning for dig. Disse elradiatorer fås tilmed i flere forskellige størrelser, så du kan finde lige netop den løsning, som passer til dit hjem. Disse radiatorer er tilmed i den mere moderne klasse, og designet er derfor både stilrent og klassisk og bygger samtidig på minimalistiske træk.

Også derfor er denne elradiator perfekt til dig, som ønsker at tilføje en smart og stilren varmeløsning til hjemmet, som kan varme rummene op hurtigt og problemfrit. Hvis du sætter pris på enkelthed til hjemmet, kan du købe de stilrene VVS-radiatorer hos 10-4.dk, hvor de fås i mange forskellige størrelser og til priser fra blot 499 kr.

Jo-el radiator hvid 400W40x37x8cm væghængt elradiator863507 smallelradiator bedst i test

→ 349 kroner hos 10-4.dk

Er du på udkig efter en lille, enkel og diskret elradiator, som kan hænge på væggen i redskabsrummet eller på badeværelset i sommerhuset? Så er den vådrumsgodkendte Jo-el radiator hvid 400W40x37x8cm væghængt elradiator863507 small den ideelle løsning for dig. Elradiatoren kan købes hos 10-4.dk – en dansk webshop, som anerkendes for hurtig levering og ikke mindst god kundeservice. Her fås radiatoren til blot 349 kr. hvilket gør den til testens absolut billigste. Denne elradiator er både lille og smart og er derfor perfekt til små rum, som trænger til varme pust.

LÆS MERE:  Varmepumpe test - Sådan får du udstyret i orden

Radiatoren er nem og enkel at tænde og slukke, og du kan dermed hurtigt og problemfrit varme rummet op, alt efter behov. Derudover er radiatoren udstyret med en smart dag- og natdrift, så den ikke bruger unødvendig strøm om natten, og du kan derfor spare mange penge på denne investering. Denne radiator er perfekt til dig, som er på udkig efter en nem og billig varmeløsning til små rum.

Adax oliefyldte el-radiatorer på 600w – måler 300x1140mmbedst i test elradiator

→ 1.245 kroner hos Elvvs.dk

Er du på udkig efter en moderne oliefyldt elradiator, som kan opvarme hjemmets rum på hurtig og funktionel vis? Så er Adax oliefyldte elradiatorer på 600w den ideelle elradiator for dit hjem. Du kan købe denne smarte elradiator på elvvs.dk, hvor du tilmed får en lang række services oven i købet, herunder prismatch, så du er sikret markedets absolut billigste priser, når du handler på siden. Denne elradiator kommer i et afdæmpet og moderne design og er derfor perfekt til et større hjem. Dog er det vigtigt at bemærke, at det ikke kan anbefales at bruge denne el-radiator som primær varmekilde, men at den med fordel kan bruges supplerende, når der er brug for ekstra varme.

Derudover er den oliefyldte funktion en aldeles effektiv varmespreder. En oliefyldt elradiator er en effektiv og bekvem måde at få ekstra varme i et rum på, og varmen opleves som jævn og behagelig. Derudover er Adax’ smarte oliefyldte elradiator udstyret med elektronisk termostat, monteret med ledning og stikprop, væg-/gulv stativ og en smart beskyttelse mod overophedning – alle smarte ekstrafunktioner, som du får med oven i købet.

Adax’ smarte oliefyldte elradiator er perfekt til dig, som ønsker at supplere den primære varmekilde eller tilføje varme til mindre rum. Derudover er Adax’ elradiatorer anerkendte for fantastiske kvalitetsmaterialer og lange holdbarhed, som anerkendes på flere danske testsider. Med elradiatorer fra Adax får du derfor høj kvalitet for pengene, og du kan derfor trygt se Adax’ varmeradiatorere som en god investering i hjemmet, som vil holde mange år fremover.

Adax Varmepanel NEO NP10DT 400v 1000w hvid, (HxB) 370x762mmbedste elradiator

→ 1.274 kroner hos Elvvs.dk

Er du på udkig efter en højteknologisk elradiator, som både er smart, funktionel, og som kan spare dig for 20% af elregningen? Så er Adax Varmepanel NEO NP10DT 400v 1000w den ideelle løsning for dig. Denne elradiator, som også kaldes for et varmepanel, fås hos elvvs.dk, hvor den fås i flere forskellige farver, så du kan finde den løsning, som passer bedst til dit hjem. Derudover er den udstyret med markedets nyeste teknologi, med elektronisk termostat og indbygget dag- og natsænkning, så du kan spare op til 20% på varmeomkostningerne i forhold til varmeovne med bimetaltermostat. Derudover er denne elradiator udstyret med et smart oplyst display, som viser den indstillede temperatur. Her har du tilmed mulighed for at justere varmen alt efter behov, så du kan regulere på varmen, når årstiden eller temperaturen ændrer sig.

LÆS MERE:  Espressomaskine test

Selvom Adax Neo varmepanel er blandt testens dyreste, får du både smart design og smart teknologi oven i købet – og denne løsning er derfor perfekt til dig, som er på udkig efter en langtidsholdbar løsning, som skal have en central plads i hjemmet mange år fremover. Det smarte design er tilmed perfekt til den moderne indretning, hvor en stor radiator er både grim og upraktisk. Du kan med fordel installere denne radiator i dit nye, moderne sommerhus, hvor den vil pynte og falde ubemærket ind med de øvrige moderne møbler. Dette er tilmed en måde, hvorpå du kan opvarme rummet uden at skulle investere i en dyr varmepumpe, som koster en formue.

Elradiator bedst i test

Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at du med en smart elradiator kan opvarme et rum nemt og hurtigt. Dog findes der et utal af forskellige elradiatorere på markedet, og denne test er kun et udpluk af de mange muligheder. Her finder du derfor både løsninger, som er håndterbare og derfor er perfekte til værkstedet eller udestuen – små praktiske elradiatorer, perfekte til sommerhuset, og ikke mindst store, moderne elradiatorer, som kan bruges til opvarmning af mindre hjem.

Selvom testens 6 elradiatorere vinder points på forskellige områder og dermed dækker forskellige behov, er der alligevel en række elradiatorere, som fremstår vindende på pris og kvalitet. Hvis du er på udkig efter en lille elradiator, som både er smart og håndterbar, er testens vinder Tristar Olie-/Elradiator-KA5125 fra Manillo.dk. Denne elradiator er billig, smart og håndterbar og indeholder en lang række teknologiske funktioner, som kan betjenes af alle og enhver. Også derfor er denne elradiator perfekt til dig, som ønsker jævn, hurtig varmefordeling, som kan flyttes fra rum til rum. Du kan for eksempel have denne radiator stående på værkstedet, hvor den vil give varme, når du knokler på kolde vinteraftener. Alt, du skal gøre, er at sætte den til en stikkontakt – hvorefter du vil opleve varmen gennemstrømme rummet.

Permanent løsning

Når det kommer til en mere permanent løsning, som kan opvarme mindre boliger, og som tilmed giver dig den nyeste teknologi til en fordelagtig pris, er Adax Varmepanel NEO NP10DT 400v 1000w testvinder. Denne elradiator giver dig den nyeste mode, minimalistisk design samt fantastiske funktioner. Med denne smarte elradiator lever Adax i den grad op til deres image om kvalitet til overkommelige priser. Du kan eventuelt installere denne radiator i mindre hjem, hvor der er brug for en ekstra varmekilde. Derudover er designet både diskret og moderne, og denne radiator vinder derfor points på det minimalistiske og stilrene look, som blot vil falde naturligt ind i indretningen i dit hjem.

Har du en radiator der er gået kold? Se her hvordan du reparer den:

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (1 Vurdering)
Vurdering af testen
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Share.

Comments are closed.

Omtalt i: Trendsonline.dkSøndagsavisenComputerworld.dkDagens.dkBusiness.dk