Emhætte med kulfilter test – Vi guider dig til det bedste og billigste valg

0

I denne emhætte med kulfilter test har vi samlet de bedste emhætter med kulfilter, der findes på markedet lige nu ud fra tests, anmeldelser, specifikationer mm. En emhætte med kulfilter – eller recirkulations-emhætten – suger røg og os op og renser det, før den igen sendes ud i køkkenet. Et kulfilter kan derfor være med til at fjerne madlugt i lejligheden.

Alle er i forskellige prisklasser, så alle kan være med. Mærkerne på emhætterne med kulfilter er de velkendte og tillidsfulde Siemens, Bosch og Miele. Alle emhætter har tidligere været kåret som testvindere fra forbrugerrådet Tænk, og har scoret højt hos købere og anmeldere.

Vi gennemgår tre af de bedste emhætter med kulfilter, og guider dig til hvilken en, der passer bedst til dig og dine behov.

ForhandlerModelMax støjniveauMax sugestyrkeEnergiklassePris
Miele DA 6096 W66 dB650 m3/tB7.919,-
Siemens LF97BCP5054 dB727 m3/tA5.699,-
Bosch DWQ96DM5061 dB610 m3/tA3.329,-

Miele DA 6096 W – bedste emhætte med kulfilter i test

emhætte med kulfilter bedst i test→ Set hos Whiteaway.com til 7.919 kr.

→ Set hos Elgiganten.dk til 8.337 kr.

→ Set hos Skousen.dk til 8.436 kr.

Emhætten med kulfilter fra Miele kommer i både sort og hvid, og har et utroligt flot design – faktisk ligner det næsten ikke en emhætte.

Miele DA 6096 W er en skrå, væghængt emhætte med kulfilter, og passer til et medium stort køkken, da den har en sugestyrke på op til 650 m3/t.

Denne emhætte er også tidligere testvinder hos forbrugerrådet Tænk, og er vores ’bedst i test’ i denne emhætte med kulfilter test.

Emhætten med kulfilter, der aldrig bliver fedtet

Miele DA 6096 W er bygget med et ti-lags metalfedtfilter lavet i rustfrit stål, der sørger for at holde klimaet i køkkenet og emhætten ren. Rustfri stål er svært at fedte til eller efterlade fingeraftryk på, derfor bevarer denne emhætte med kulfilter også sin flotte overflade i lang tid.

Et køkken uden lugt

Miele DA 6096 W har foruden et kulfilter også en NoSmell-filter, der sørger for at dit køkken ikke lugter af mados og røg. Emhætten suger osen og røgen til sig, filtrer og renser osen gennem sine filtrer, og sender den rensede luft ud i køkkenet igen. På den måde slipper du for ubehagelige og vedvarende lugte, selv når du er færdig med at lave mad.

En kulfilter emhætte med superbehageligt lys

Miele DA 6096 W kommer med HighPower LED, der giver dig en kraftig lys uden at forbruge for meget energi. Lyset har en naturlig farve, hvilket gør det rarere at stå over gryderne, når du laver mad.

Miele DA 6096 W har lige som de andre emhætter med kulfilter på denne liste også en intern motor, og er derfor meget brugervenlig. Derfor er denne emhætte med kulfilter også vores ’bedst i test’ i denne emhætte med kulfilter test.


Siemens LF97BCP50 – kulfilter emhætte test

emhætte med kulfilter test→ Set hos Elgiganten.dk til 5.699 kr.

→ Set hos Skousen.dk til 5.700 kr.

→ Set hos Whiteaway.com til 5.700 kr.

→ Set hos Lavprishvidevarer.dk til 6.100 kr.

Siemens LF97BCP50 kommer i et stilfuldt design, der er let at rengøre, og som udseendemæssigt passer til de fleste moderne køkkener. Den har en klassisk firkantet facon, og er holdt i en lys farve.

Desuden er denne emhætte med kulfilter designet til at være frithængende, hvilket betyder at den kan placeres direkte over komfuret. Denne emhætte har fået topscorer hos forbrugerrådet Tænk, og er derfor med i denne emhætte med kulfilter test.

Effektiv sugeevne

Siemens LF97BCP50 er den emhætte med kulfilter på vores liste, der suger allermest. Den dækker nemlig helt op til 727 m3/t, og fanger altså store dele af både stegeos, fedt og røg. Grundet sugestyrkens dækkeevne er denne emhætte også velegnet til større boliger, hvilket passer fint, da emhætten godt kan forekomme lidt stor.

Næsten lydløs madlavning

Siemens LF97BCP50 er den mest lydløse emhætte med kulfilter på vores liste. På sit maksimum larmer den kun med 54 dB. 50 dB svarer til en dæmpet samtale, mens 60 dB svarer til en normal samtale. Dette betyder, at hvis du vælger en Siemens LF97BCP50 emhætte med kulfilter, vil du kunne nyde en næsten lydløs madlavning.

Derudover kommer emhætten med tre forskellige hastigheder, samt to intensive trin, der forstærker sugeevnen, hvis uheldet er ude.

Brugervenlig og nem

Emhætten er brugervenlig og meget nem at installere. Den har nemlig en intern motor. Derudover har Siemens LF97BCP50 en touchoverflade, der er super nem at bruge. Selvom vi har med en effektiv emhætte at gøre, bruger ikke den meget strøm eller energi, da den ligger i energiklasse A. det årlige energiforbrug ligger på 32 kWh.


Bosch DWQ96DM50 – billig emhætte med kulfilter

billig emhætte med kulfilter→ Set hos Elgiganten.dk til 3.329 kr.

→ Set hos Whiteaway.com til 3.399 kr.

→ Set hos Skousen.dk til 3.538 kr.

→ Set hos Lavprishvidevarer.dk til 3.938 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 3.962 kr.

Bosch DWQ96DM50 kommer i et flot og stilet design. Den er meget neutral, og ikke en emhætte med kulfilter der fylder for meget eller generer øjet eller madlavningen.

Formen er den klassiske firkantede version, og emhætten er væghængt. Denne emhætte med kulfilter har fået topscorer hos forbrugerrådet Tænk, og er den billigste i denne emhætte med kulfilter test.

Kraftig emhætte med kulfilter med tre hastigheder

Bosch DWQ96DM50 fungerer godt i de store, åbne køkkener, da den har en sugestyrke på op til 610 m3/t. Derudover har denne emhætte med kulfilter, lige som den forrige fra Siemens, en intern motor, der renser luften nøje, så du slipper for at stå i røg og os.

Emhætten kommer med tre forskellige hastigheder, og har også en intensiv-trin. Derudover er den brugervenlig med sin nemme touchoverflade.

Stilhed med Eco Silence Drive-motor

Bosch DWQ96DM50 kommer med en Eco Silence Drive-motor, der har dobbelt blæserhjul, og gør at støjniveauet højst vil ramme 61 dB, der svarer til en normal samtale.

Eco Silcence Drive-motor holder også energiforbruget nede, dog uden at gå på kompromis med emhættens ydelse. På trods det dobbelte blæserhjul og lækker motor, er denne emhætte med kulfilter den billigste på vores liste.


Led efter en emhætte med kulfilter, der passer til dine behov

Det er vigtigt, at du leder efter en emhætte, der passer til dine behov – og som også passer til dit køkken. Er du på jagt efter en lydløs emhætte, skal du kigge efter det maksimale dB, og har du derimod et stort køkken, er det en god ide at se på den maksimale sugevne, og hvor langt den når ud i rummet.

Husk også at finde en emhætte, der passer til dit køkken. En alt for stor emhætte i et lille køkken kan komme til at se klodset ud, og er ikke behagelige at lave mad under.


Andre relevante indlæg, guides og artikler

Du kan også finde vores generelle guide til forskellige typer emhætter i vores emhætte test. Du kan også kigge på andre typer i vores frithængende emhætte bedst i test, væghængt emhætte test, skrå emhætte test eller loftmonteret emhætte test.

Det kan også være komfuret skal udskiftes. Her guider vi dig på vej til det bedste valg i vores komfur test. Du kan også finde en ny stegepande i vores stegepande test.

Læs også vores kogende vandhane test, så har du hele tiden kogende vand ved hånden.

Er du træt af sløve knive? Så læs vores kokkeknive test og find dig en ny, god kokkekniv. Samtidig kan du anskaffe dig en ny knivsliber fra vores knivsliber test, så du kan holde dine knive skarpe.

Har du mange elektroniske apparater kan det være en god ide, at få indsamlet tilbud på el, da der kan være mange penge at spare. Læs mere om hvordan du får tilbud og sammenligner elpriser fra forskellige elselskaber i vores billig strøm test.

Sover du dårligt om natten kan det være på tide at skifte din seng eller madras ud. Find den bedste seng i vores elevationssenge test, kontinentalseng test eller boxmadras test.

Eller find en ny madras i vores springmadras test eller topmadras test. Eller hvis pladsen er trang, kan du finde en ny sovesofa i vores sovesofa test.


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvilken emhætte med kulfilter er bedst i test?

Miele DA 6096 W har klaret sig rigtig godt i test.

Hvordan testes emhætterne med kulfilter?

Når emhætterne testes, er der fokus på, hvordan de opfanger røg og vanddampe, og hvor effektivt de gør det. Derudover er disse emhætter også blevet bedømt på deres støjniveau, deres energi forbrug og brugervenligheden.

Hvad er fordelen ved et kulfilter?

Et kulfilter kan hjælpe til at rense luften i dit køkken, så du slipper for at døje med vedvarende lugt af mados og røg.


Kilder

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply