Faux fur jakke guide – Find den bedste Fake Fur jakke til dig her

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Vil du gerne se glamourøs og dramatisk ud til vinter? Vil du have en vinterjakke, der holder dig varm, ikke ligner et kæmpe telt, og som du kan tage på med god samvittighed? Så bør du overveje at anskaffe dig en jakke i faux fur. Læs med i denne guide, hvor vi kommer med nogle gode bud på, hvor du kan finde din nye yndlingsjakke, og gør dig klogere på, hvad faux pels egentlig er for noget.

Udvalgte forhandlere

ForhandlerGratis fragtLeveringstid
Over 199,-1-2 dage
Ja1-3 dage
499,-1-2 hverdage
499,-1-2 dage
Ja1-2 dage

Fordele ved kunstig pels

Lad os starte med navnet, Faux Fur. For det meste er tøjproducenter, designere, og stort set alle, der gerne vil sælge deres produkter, ikke interesserede i at råbe højt op om, hvis der er noget, der ikke er lavet af naturlige materialer. Du kender det sikkert også fra dig selv; når du skal købe ind, vil du garanteret hellere have den ægte vare end en dårlig kopi.

Helt anderledes er det dog med fake fur, hvor producenterne bevidst fremhæver, at produkterne ikke er lavet af ægte pels. Det gør de for at markere, at deres tøj er produceret på en dyrevenlig facon, og at ingen dyr har lidt skade, når de sætter en ny jakke til salg i deres butikker. Du kan altså med god samvittighed pakke dig ind i en faux fur jakke og samtidig glæde dig over, at en jakke i kunstig pels er betydeligt billigere end den ægte vare.

Lidt om faux fur

Når det nu ikke er pels fra levende dyr, der bruges til jakker, vanter og huer i faux fur, hvad er det så? I dag er den kunstige pels ofte så flot at se på, at man ikke med det samme bemærker, at den ikke er ægte. Den kunstige pels gjorde sit indtog i modebranchen i slutningen af de glade 1920’ere. De første jakker af faux fur blev lavet af uld fra alpakaer, men alle og enhver kunne se, at det ikke var ægte pels. I de første årtier af sin levetid var faux fur kun noget, man gik i, hvis pengepungen ikke rakte til den ægte vare. Først omkring 1950’erne fik de kunstige pelse så flot et udseende, at de ikke kun blev købt af nød. Det skyldtes, at ulden fra alpakaerne blev blandet med andre naturmaterialer, der gjorde det muligt at lave uld i forskellige farver og strukturer.

Pelsjakke med omtanke

I dag er den kunstige pels så flot, at du sagtens kan vælge en faux fur jakke uden at blive kigget skævt til. Faktisk er det modsatte nok nærmere tilfældet, da der efter en del afsløringer af dårlige levevilkår for de dyr, der leverer den ægte pels, er flere og flere, der ikke ønsker at støtte pelsindustrien. Når du køber en jakke i kunstig pels, er du dermed med til at vise, at du ikke går ind for dyremishandling i tøjindustrien.

I din nye vinterjakke kan du roligt ranke ryggen med visheden om, at din jakke er fremstillet på ordentlig vis. En anden god grund til at gå efter en jakke i kunstig pels er, at de er betydeligt billigere end den ægte, og til tider uetiske, vare. Det er billigere at bruge uld, som et enkelt dyr producerer mere af, når det klippes, end at opdrætte levende dyr, hvor producenterne kun får et enkelt stykke pels, inden de som regel skiller sig af med dyrene.


En praktisk jakke

Faux fur jakke guide→ Fra 749 kr. hos Americandreams.dk

Hvis størstedelen af din garderobe består af jeans, og du ofte er ude at cykle, gå på opdagelse i naturen, eller generelt er meget på farten, kan det være en god ide med en kort faux fur vinterjakke. Den korte model er praktisk, fordi den ikke vikler sig fast i cyklen og ikke så let bliver beskidt. Måske synes du, at det virker upraktisk at have en kort jakke, fordi den unægtelig ikke varmer så meget, men så kan du på den anden side bruge jakken en større del af året, fordi du ikke sveder tran, så snart solen skinner en lille smule.

Hos webshoppen Americandreams.dk forhandler de adskillige modeller af vinterjakker i kunstig pels. De sælger mange versioner af en kort vinterjakke i faux fur, og du kan vælge mellem op til fem forskellige farver på din nye jakke. For alle produkterne gælder det, at de er i høj kvalitet, bløde at røre ved og dejligt varme at have på.

Kunstig pelsjakke forbedrer dit outfit

I en kunstig pelsjakke kan dit outfit være både simpelt og stilfuldt helt i sort, hipt med en grøn pels til hullede jeans og en kasket, eller du kan vælge en lang lysebrun vinterjakke, der giver et dramatisk udseende og passer perfekt til dine glamourøse gallaskrud. Mulighederne er kort sagt uendelige, og selvom du måske ikke lige synes, at pelslooket passer til dig, vil vi anbefale dig at kigge nærmere på de nævnte hjemmesider, hvor du kan finde masser af inspiration til forskellige stylinger, og se det store udvalg af faux fur jakker til enhver stil. Med en jakke i kunstig pels får du et produkt af høj kvalitet, og modsat mange andre vinterjakker, der kan have tendens til at være store, uformelige og rent ud sagt kedelige, er pelsjakken et statement, der vil tiltrække mange misundelige blikke.

Faux fur har mange udtryk

Hvis du ikke synes, at en vinterjakke i faux fur er noget for dig, er det måske, fordi du ikke kender til de mange forskellige måder, en pelsjakke kan se ud på. Mange forbinder pelsjakker med de gulvlange, poncholignende jakker, de fornemme damer har på i operaen i gamle film. Nogle elsker det nostalgiske udtryk og dyrker det til perfektion, men hvis det ikke er din kop te, behøver du ikke give op på faux fur jakker som helhed. En vinterjakke i kunstig pels kan se ud på mange måder, der hver især passer til forskellige stilarter. Pelsjakkerne varierer i forhold til, hvor “pjuskede” des er ud. På nogle jakker er pelsen helt tyk, mens man på andre kan børste alpakaulden i forskellige retninger og efterlade aftryk, hvis man kører fingrene igennem det.


Finurlig og feminin i kunstige strudsefjer

Billig faux fur jakke → Fra 899 kr. hos Veraldo.dk

Går du efter noget helt særligt, en jakke der skiller sig ud og i den grad vækker opmærksomhed, kan du vælge en jakke i såkaldt strudsefjerspels. Denne type pels er selvsagt også kunstigt fremstillet, og den har et finurligt og feminint udtryk. De kunstige strudsefjer får jakken til at ligne en sky, og når først du får armene i de varme og bløde ærmer, vil du sikkert også føle, at du har pakket dig ind i en sky. Hos Veraldo.dk kan du blandt andet se nærmere på en lækker vinterjakke, der ser ud og føles som ægte strudsefjer. En jakke i strudsefjer eller hvid, kunstig pels er et godt valg til dig, der har en tendens til at fylde garderobeskabet med sort tøj. Med et enkelt, markant stykke tøj i en anden farve undgår du at gå i ét med omverdenen.


Faux fur vinterjakke til hverdag og fest

Bedste faux fur jakke → Fra 700 kr. hos Kings & Queens

Du kan med fordel vælge en jakke af faux fur, når du skal finde din næste vinterjakke. Udvalget af jakker i kunstig pels er lige så varieret med hensyn til stil, farve, længde og pris som sortimentet af almindelige jakker. Hvilken jakke i faux fur der passer bedst til dig, kommer an på en række forskellige ting, såsom: om du skal have jakken på, når du cykler, om du let fryser om benene, om du vil have en bestemt farve, eller om der er et særligt udtryk, din jakke skal have.

Hvis du gerne vil have en faux fur vinterjakke, du både kan have på til træningsbukserne, når du vader hjem fra sportshallen en eftermiddag, og som passer til glimmerstilletter og gallakjole lørdag aften, kan du kigge nærmere på hjemmesiden trendday.dk. Her kan du finde masser af flotte vinterjakker i kunstig pels, som tilmed fås i et udvalg af farver, hvis du gerne vil skille dig ud. I en faux fur jakke fra KingsQueens.dk vil du med garanti kunne holde varmen uden at gå på kompromis med dit elegante udseende.


Luksuriøs, lang vinterjakke i faux fur

Faux fur jakke bedst til prisen→ Fra 999,95 kr. hos Lykke by Lykke

Hvis du derimod sværger mere til den klassiske variant af pelsjakken, er der stadig masser af muligheder. Selvom det er blevet populært at lave faux fur jakker i samme stil som de populære bomberjakker, er der stadig et bredt udvalg, når det kommer til klassiske, feminine designs i kunstig pels. På hjemmesiden LykkebyLykke.dk kan du finde jakker til enhver stil og pasform, og såmænd også jakker i faux fur, der ser ud som noget, der ville begejstre enhver diva i 1930’erne.

Det luksuriøse udtryk opnår du til dels ved at vælge en lang jakke med god længde. Hvis den skal være rigtig ladylike, skal den selvsagt være længere end til livet, da det ikke ser smart ud, hvis jakken ikke dækker hele kjolen. Med en lang jakke undgår du at føle dig mærkeligt tilpas, fordi dit outfit pludselig ser besynderligt ud, når du har overtøj på, og det holder bedre på varmen. En lang jakke giver et dramatisk udseende, og du vil hurtigt fornemme, at den fornemme beklædning får dig til at ranke ryggen.


Fokus på detaljerne

For at få et feminint look i din faux fur vinterjakke er det en god idé at gå efter en jakke, der fremhæver din figur. Det kan enten være ved hjælp af pasformen eller et bindebånd i taljen. Et bånd i taljen er tit en flot detalje, fordi det som oftest er i et andet materiale og dermed fremhæver jakkens flotte pels. For det andet ser det luksuriøst ud og leder tankerne hen på idylliske badehoteller, hvor gæsterne svøber sig i bløde frottemorgenkåber på vej til deres morgendukkert. Mange vinterjakker i kunstig pels fås med usynlig lynlås, så man ikke ved første øjekast kan se, at jakken er produceret for nyligt. Det er med til at skabe det nostalgiske og romantiske look, som en pelsjakke også kan være med til at skabe.

Hold varmen med kunstig pels

Selv hvis du går mest op i det æstetiske aspekt ved en pelsjakke i vintage stil, er det vigtigt, at den også fungerer rent praktisk. Det kan være lige meget, hvor flot en jakke du har købt, hvis den alligevel ender i skabet, fordi den ikke sidder godt, er for kold, eller der er andet galt. Specielt når du køber en vinterjakke, bør det være din højeste prioritet, om du kan holde varmen med jakken på. Du får ikke noget ud af at se smart ud, hvis du skal bruge halvdelen af vinteren på at have en snotnæse. Vælg derfor en jakke, hvor den kunstige pels er i god kvalitet, og hvor foret er tykt, blødt og i et materiale, der holder godt på din kropsvarme.

Det kan også være en stor fordel at vælge en jakke, hvor du både har mulighed for at slå kraven op om halsen, hvis vinden pludselig bliver kold, eller folde den ned, hvis du hellere vil have et halstørklæde på. I begyndelsen og slutningen af de kolde måneder kan det være rart at have halsen fri de dage, hvor vinterjakken næsten er for varm. Derfor er det smart at vælge en faux fur vinterjakke, der har en pæn krave, så du undgår at kampsvede i vintersolen. En flot krave giver også et elegant look, der passer godt sammen med den feminine stil.

Faux fur til alle stilarter

Dermed burde der ikke være nogen tvivl om, at du kan finde en lækker vinterjakke i faux fur, uanset hvilken stil du har. Hvis du er fremme i skoene og har en drenget stil, kan du vælge en kort jakke med hætte, så du får et halvfemser-look og tilføjer lidt glamour til din hverdag. Hvis du er på udkig efter noget, der er sjovt og anderledes, kan du gå efter en pelsjakke i faux fur i army grøn, bourdeaux rød eller en anden spektakulær farve. Er dit stilikon Coco Chanel og din garderobe mest sort, kan du finde elegante pelsjakker i alle længder, der vil passe perfekt til dine outfits. Hvis du dyrker det feminine look, kan du vælge en finurlig jakke i falske strudsefjer eller en smuk karamelfarvet jakke, der er som skabt til den røde løber. Kort sagt, noget for enhver.

 

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (2 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply