Find en ny kaffebrygger til hjemmet eller arbejdet

0

Det kan i nogle henseender være en fordel at skifte den gamle kaffemaskine eller kaffebrygger ud med en ny, da den har samlet en del kalk i løbet årene og laver derfor ikke en helt optimal kaffe længere. Dette er ligeledes gældende med kaffekanden, der i løbet af en rum tid bliver beskidt og påvirker smagen af kaffe i den forkerte retning, hvilket en forkalket kaffemaskine også gør.

Hvis man så ønsker kaffe med en helt frisk smag, kan det være en fordel at samle kaffebrygger og kaffekande i en ny samlet enhed, hvormed man slår to fluer med et smæk. Man undgår dermed at flytte kalken over i en kande fra kaffemaskinen, og det kan derfor også være lettere at bibeholde rengøringsniveauet højt og godt.

Chemex kaffebrygger

Ved at trykke på billedet finder du forhandleren af denne Chemex kaffebrygger.

Nymoderne men ikoniske kaffebryggere

Dette kan man ligeledes gøre med stil ved at erhverve sig en lækker kaffebrygger, der samtidig fungerer som kaffekande hos Chemex. Firmaet udbyder kaffebryggere i den karakteristiske form som et timeglas, mens der ligeledes er tilføjet poleret trækrave med tilhørende lædersnor, således man ikke brænder fingrene på den varme kaffe.

Designet er særdeles ikonisk, da stilen fra lanceringen i 1941 er holdt, og designet er blevet tildelt en plads på Museum of Art i New York. Såfremt man ikke ønsker den polerede trækrave med tilhørende lædersnor, er det ligeledes muligt at få kaffebrygger med håndtag, hvilket ligeledes sørger for, at man ikke brænder fingerende på den varme, nybryggede kaffe.

Det er også muligt at få tilbehør til en Chemex kaffebrygger, hvilket eksempelvis kunne være en rensebørste, der kan hjælpe til at rengøre kaffebryggeren, således den gennemsigtige kaffebrygger holdes ren og flot. Hvis kaffen skal stå på bordet i en lidt længere periode, kan man anskaffe sig et glaslåg til kaffebryggeren, således kaffen holdes varm i længere tid. En af fordelene ved kaffebryggeren er, at metoden er ret enkel og ligetil, og det er muligt at afprøve mange forskellige typer af kaffebønner, doseringen af bønner, vandets gennemløbstid osv. Dermed opnår man ligeledes yderligere fleksibilitet med en sådan kaffebrygger, da kaffen kan brygges det samme sted, som den skal drikkes. Køb en Chemex kaffebrygger her.

LÆS OGSÅ:  Pastamaskine test – Vælg den bedste pastamaskine til dit behov

Find den helt rette kaffebrygger

Det forholder sig således, at de forskellige bryggere kan kapere forskellige mængder af kaffe ad gangen. Nogle kaffebryggere af lidt mindre karakter kan brygge 3 kopper kaffe ad gangen, mens de større kan lave helt op til 10 kopper ad gangen. Det kan her være et smart træk at afstemme kaffebryggerens størrelse med den mængde af kaffe, der drikkes. Er det eksempelvis blot til hjemmet, hvor man er 1-2 personer i husholdningen, der drikker kaffe, kan man nøjes med en kaffebrygger med 3-6 kopper, men på den anden side er det ligeledes fordelagtigt at have en større kaffebrygger, til når der kommer gæster. Et alternativ kunne også være en almindelig kaffemaskine eller en kaffekværn som kværner hele bønner til en god kop kaffe.

Comments are closed.