Fliserenser test – Hvordan finder jeg den bedste fliserenser?

0

Skal du have fat i en ny fliserenser, så din terrasse eller garage kan få nyt liv? Vi hjælper dig på vej med en elektrisk fliserenser test, der er baseret på anmeldelser fra både ekspertkilder og brugere af fliserenserne. Vi har samlet et stort overblik over de bedste fliserensere, der findes på markedet netop nu, så du kan finde den fliserenser, der passer bedst til dine behov.

For at finde en god fliserenser skal du kigge på blandt andet batteri, el, styrke, kvalitet, pris, vægt og meget andet. Alle disse faktorer har vi taget med i denne test, så du kan finde den bedste fliserenser.

For at finde den bedste fliserenser til dig er det også vigtigt at kigge på, hvor meget og hvad for noget snavs, du skal have fjernet fra dine fliser. Der findes nemlig både fliserensere til fuger og fliserenser til flader. Derfor kan du blandt andet også få en højtryksrenser.

Baseret på grundig research af diverse kilder og brugeranmeldelser, har vi fundet frem til nogle af de bedste fliserensere til forskellige behov. Således er du bedre klædt på til at træffe det rigtige valg af fliserenser til dit behov.

I skemaet nedenfor får du et hurtigt overblik over de modeller, vi har fundet frem til:

ForhandlerModelBatteriRedskabVægtPris
Ryobi RY18PCA-018 VStålbørste3,3 kg999,-
AL-KO MB 2010 Easy Flex20 VNylon- og stålbørste1,4 kg597,-
Nilfisk E145.4-9 X-TRAVandtryk på 145 barHøjtryksrenser18,6 kg1.906,-
Texas EC14001400 WFliserenser og kantskærer6,8 kg800,-
Gloria Multibrush Speedcontrol500 WElektrisk børste3,7 kg1.159,-

Ryobi Fliserenser RY18PCA-0 – Praktisk og nem fliserenser

fliserenser test
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
899 kr.
Set til
999,95 kr.
 • Rengør let for mos og græs.
 • Har smart stålbørste.
 • Justerbart håndtag og teleskopgreb.

Fliserenser til fjernelse af mos og græs

En Ryobi fliserenser er især god til at fjerne mos og græs i fugerne på dine fliser på blandt andet terrassen. På Ryobis egen hjemmeside har den fået rigtig gode brugeranmeldelser.

De fleste brugere har givet den topkarakter for dens brugervenlighed og for dens gode resultat efter brug.

Med denne fliserenser behøver du ikke at ligge på knæ for at få renset fugerne i dine fliser. Her kan du få en rigtig god arbejdsstilling, og du kan meget hurtigere få renset og rengjort dine fliser.

Praktisk fliserenser med teleskopskaft

Fliserenseren fra Ryobi er forsynet med et teleskopskaft, der gør, at den godt kan ligne en håndstøvsuger. Men den er præcis lige så nem at manøvrere rundt med som netop en støvsuger.

Det er den blandt andet, fordi den har to ergonomiske håndtag. Det ene håndtag sidder for enden af teleskopskaftet, og det andet sidder midt på skaftet. På den måde kan du bruge det håndtag, der giver dig den bedste arbejdsposition, alt efter hvad du skal have fjernet på fliserne.

Fliserenser med hjul og stålbørste

Fliserenseren har et regulært hjul på den ene side, mens der på modsatte side er monteret en kraftig stålbørste. Den roterende stålbørste kommer godt ned mellem fugerne i belægningen og fjerner nemt mos og ukrudt. Når engang stålbørsten er blevet slidt, kan den nemt udskiftes. At maskinen er batteridrevet sikrer desuden stor anvendelighed og et lige så stort arbejdsområde.

Brug batteriet til andre redskaber

Fliserenseren fra Ryobi er en del af ONE+-familien, hvilket betyder, at den er kompatibel med seriens øvrige have- og elværktøjer. På den måde behøver du kun ét enkelt batteri til alle dine haveredskaber fra samme serie. Det er super smart, da det ofte er batteriet, der kan være en smule dyrt.


AL-KO MB 2010 Easy Flex 113696 – Bedste fliserenser med ergonomisk design

bedste elektrisk fliserenser
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
564 kr.
 • Ergonomisk design
 • Samme batteri som resten af Easy Flex-serien
 • Hurtigt roterende stålbørste.

AL-KO Easy Flex er en topscorer på PriceRunner. Det er den blandt andet blevet, fordi den ubesværet kan fjerne ukrudt mellem fliserne på grund af den hurtigt roterende stålbørste.

Den har desuden også en teleskopstang, der gør det nemmere og rarere for dig at bruge den. Det er rart, hvis du skal bruge den i længere tid ad gangen.

God arbejdsstilling og behagelig at bruge

Fliserenseren er virkelig god ergonomisk, fordi den både har et håndtag bagpå og foran i forskellige højder. Den er også udstyret med et skaft, der kan justeres i fem forskellige trin.

Det er med til at give en meget høj komfort, fordi du kan bevæge dig i forskellige arbejdsstillinger, alt efter hvad du skal bruge fliserenseren til.

Det er eksempelvis smart, hvis du skal fjerne snavs og ukrudt på kanten af fliserne eller gerne vil tættere på jorden for at se det, som du skal have fjernet. Derudover er håndtagene bløde, hvilket gør det mere behageligt at håndtere den.

To forskellige børster

Fliserenseren fra AL-KO kommer med to forskellige slags børster. Den har både en nylonbørste og en stålbørste, der kan rotere hurtigt. Så kan du skifte dem efter behov. Det kommer an på, hvad du skal bruge børsten til, og hvor meget der skal renses.

Stålbørsten kan bruges til meget faste og beskidte fliser, hvorimod nylonbørsten er god til lettere snavs. Fliserenseren har også et lille hjul på siden, så du nemt kan føre den omkring, og så du kan komme hurtigt frem.

Sidst, men ikke mindst kan du bruge det samme batteri til flere forskellige maskiner, hvis du har andre redskaber i samme serie. Batteriet passer nemlig til alle andre maskiner i AL-KO Easy Flex-serien. Det er smart, idet du ikke behøver at investere i flere batterier, men blot kan bruge det samme.


Nilfisk Fliserenser E145.4-9 X-TRA – En højtryksrenser til fliserne

billig fliserenser
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
2047 kr.
Set til
2144 kr.
Set til
4884 kr.
Set til
2245 kr.
 • Kraftig højtryksrenser
 • Fleksibel stålarmeret højtryksslange
 • Skift af mundstykke.

Kraftfuld højtryksrenser

Hvis du gerne vil prøve en anden form for fliserens, der er meget kraftfuld, så skal du have fat i en Nilfisk fliserenser, som er en højtryksrenser.

Det er endnu en fliserenser, der har fået virkelig gode anmeldelser fra brugerne på PriceRunner.

Det er en kraftfuld højtryksrenser, der har en høj maksimal vandtemperatur, så du nemt fjerner selv indgroet snavs. Det er smart, hvis du har nogle ældre fliser, der skal blive så gode som nye igen.

Nem at bruge og flytte rundt på

Nilfisk 145.4-9 X-TRA er nem at flytte rundt på, selvom den vejer en del. Slangevinden løber let, når du skal rulle slangen op. Højtryksslangen er 9 meter lang, så du kan nemt bevæge dig rundt i haven eller på terrassen, hvor du skal fjerne snavs og skidt.

En fliserenser med høj ydeevne og meget tilbehør

Fliserenseren har en rigtig høj ydeevne på grund af den gode balance af vandmængde og tryk. Den kommer desuden med en masse ekstra udstyr som eksempelvis integreret kørevogn med teleskophåndtag, integreret manuel slangerulle og spulehåndtag m. lynkobling og drejefunktion af slange.

Desuden får du også en masse holdere til alt tilbehøret, herunder holdere til spulehåndtag, dyser og skumsprayer og en kabelholder med praktisk drejefunktion.

Høj brugervenlighed

Du får en fliserenser, der har en rigtig høj brugervenlighed, da den er meget nem at bruge og håndtere. Derudover er den både nem at opbevare og transportere rundt, som du ønsker.

Den har også trykregulering, så det er nemt for dig at få det helt rigtige tryk, uden at du selv skal gøre noget. Den er derfor ligetil at bruge, og du kommer ikke til at gå galt i byen med den. Den er dog i den dyre ende af prisskalaen, men du får også meget for pengene.


Texas Kantskærer EC1400 – Elektrisk kantskærer med hjul

bedst i test fliserenser
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
799,95 kr.
Set til
899 kr.
Set til
1199 kr.
 • Flere funktioner = kantskærer og fliserenser
 • Nem at manøvrere
 • Mange ekstra-funktioner

Elektrisk fliserenser med gode anmeldelser

Texas Fliserenser og Kantskærer EC1400 er en elektrisk fliserenser, der har fået gode brugeranmeldelser flere steder. Den scorer derfor også højt i elektrisk fliserenser test flere steder.

Det har den blandt andet, fordi den både er en kantskærer og fliserenser på en og samme tid. Du kan derfor bruge den i flere forskellige situationer. Både når du skal fjerne snavs i fugerne, og når du skal skære græsset lige omkring fliserne.

Kantskærer med hjul og flere funktioner

EC1400 er smart, fordi den både er en kantskærer og en fliserenser på samme tid. Den har store baghjul, som gør det lettere at køre lige med den, hvilket er vigtigt, når du skal følge fugernes revner og kanter. Der medfølger en fliserenserbørste, som kan skiftes, så den kan laves om til en fliserenser fra en kantskærer og omvendt.

En fliserenser, der er nem at transportere og opbevare

Texas-fliserenseren er supernem at have med at gøre. Det er den blandt andet, fordi den nemt kan transporteres og opbevares. Det er især håndtaget, der giver den denne mulighed for nem transportering. Den har også et teleskophåndtag, som kan justeres til flere niveauer.

Så kan du få den helt rigtige arbejdshøjde til din krop og til den stilling, som du nu skal stå i. Det kan jo være forskelligt, alt efter hvad du skal lave med maskinen. Det er derfor smart, at man kan justere det.


Gloria Multibrush Speedcontrol – en fliserenser med masser af kraft

fliserenser tilbud
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
993 kr.
Set til
993 kr.
 • Nem at anvende
 • Messingbelagt stålbørste
 • Fleksibel hastighedsregulering.

Topscorer i forskellige tests

Gloria er et tysk mærke inden for lige netop fliserensning, og Glorias Multibrush Speedcontrol har fået mange gode brugeranmeldelser og scorer højt i forskellige tyske tests online. Det er der en grund til. Den er nemlig rigtig kraftfuld med sin messingbelagte stålbørste.

Børster til forskellige behov

Gloria-fliserenseren har børster til alle dine forskellige behov. Du får både en nylonbørste, der kan bruges til stenoverflader og en messingbelagt stålbørste, der kan bruges til fuger mellem fliser og sten.

Fliserenseren har desuden også en fleksibel hastighedsregulering, der kan styre børsterne og give 630-1260 omdrejninger i minuttet for fugebørsten og 450-900 omdrejninger i minuttet for nylonrullebørsten. Så passer omdrejningerne til den børste, du bruger.

Fliserenser med guidehjul og sigtelinje

Gloria-fliserenseren har et praktisk guidehjul, der giver en sigtelinje, som du kan styre efter. På den måde får du en præcis styring ved brug af fugebørsten og rammer direkte ned i fugerne uden at ramme ved siden af. Derudover har fliserenseren et asymmetrisk design, der gør, at du kan rense helt tæt på flisernes kanter.

Fliserenser, der giver dig en god arbejdsstilling

Sidst, men ikke mindst er den designet, så den er ergonomisk god for din holdning. Det er den, fordi den har et håndtag med et blødt gummigreb samt en kabelstrammer og har et sekundært håndtag, som kan bruges, hvis du vil holde længere nede på maskinen.

Den kan også justeres i højden, så den passer præcis til dig. Det er en feature, som mange af de nævnte fliserensere har, men det er også en vigtig faktor, når du laver havearbejde, da det ellers kan være hårdt for ryggen.

https://youtu.be/i5o5klNinp0

Find den bedste fliserenser for dig

Efter vi har gennemgået hele denne fliserenser test for dig, håber vi, at du har fået inspiration til din nye fliserenser. Hvis du vælger en elektrisk fliserenser, er der mange fordele – du behøver ikke få ondt i ryggen og knæene, fordi du ikke skal bukke dig ned eller sidde på knæene for at fjerne skidt i fugerne på dine fliser eller skidt på overfladen af dine fliser.

Du skal blot huske at holde øje med sammenhængen mellem pris og kvalitet. Det gælder om at finde en fliserenser, der er kraftig nok til at fjerne al snavs og skidt, men som samtidig er til at betale.

Mange af de fliserensere, vi har nævnt i testen ovenfor, har netop en god sammenhæng mellem pris og kvalitet. Du skal også overveje, hvad du skal bruge fliserenseren til, og hvor meget snavs og skidt du skal have fjernet.

Hvis der er meget skidt oven på fliserne, kan det være, at du skal have en højtryksrenser. Hvis skidtet og ukrudtet i stedet sidder mellem fliserne, er det måske en fliserenser til fuger, som du skal have fat i.


Andre relevante indlæg som kunne have din interesse

Til at rense fliser er en højtryksrenser også rigtig god til de store overflader. Du kan læse mere om de bedste højtryksrensere i vores højtryksrenser test.

Hvis du skal have fjernet mos fra græsplænen kan en mosfjerner være et godt køb. Læs mere om de bedste modeller i vores mosfjerner test. Derudover kan du også læse vores kompostkværn test, og finde en kompostkværn til dit haveaffald.

Vi har også samlet nogle af de bedste buskryddere på markedet i vores buskrydder test.

Hvis du er træt af at slå græs hele tiden, så prøv en robotplæneklipper. I vores robotplæneklipper test, guider vi dig til at finde den helt rigtige til dit behov og budget. Eller læs mere generelt om forskellige af de bedste plæneklippere i vores plæneklipper test.

Når du har fået terrassen til at stå helt skarpt, så kan du shine den helt op med en parasol fra vores parasol test. Og bliv helt klar til en god grillaften med en ny gasgrill fra vores gasgrill test.

Efter en lang dag med havearbejde og måske gæster til grillaften, er det vigtigt at få ladet batterierne op til en ny dag i en god seng. Vi hjælper dig til det mest optimale valg i vores elevationsseng test, kontinentalseng test og boxmadras test.

Du kan også finde en ny madras i vores springmadras test eller topmadras test.


FAQ – ofte stillede spørgsmål

Hvilke fliserensere er de bedste ud fra brugeranmeldelser?

De fliserensere, der er bedst ud fra brugeranmeldelser, er blandt andet Ryobi Fliserenser RY18PCA-0, Nilfisk Fliserenser E145.4-9 X-TRA og Texas Fliserenser og Kantskærer EC1400.

Hvordan finder jeg den bedste fliserenser?

Du finder den bedste fliserenser ved at kigge på forholdet mellem pris og kvalitet. Derudover skal du kigge på fliserenserens styrke og brugervenlighed, og ellers er det altid en god ide at tjekke fliserenser test fra flere kilder.

Kan det betale sig at investere i en elektrisk fliserenser?

Hvis du kun har et meget lille område med fliser, kan du sagtens klare det med et manuelt værktøj. Men lige så snart du får en have på en normal størrelse, vil det klart kunne betale sig at få en elektrisk fliserenser.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply