Foodprocessor test – Det ideelle køkkenredskab

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Vi kender alle til, hvor tidskrævende det kan være at hakke, skære, rive og ælte i køkkenet. Det kan hurtigt gøre madlavningen til en sur pligt, som tager glæden ud af det at tilberede mad. Men heldigvis tager det ingen tid med en foodprocessor. Den danske befolkning er en travl en af slagsen, som samtidig elsker god og veltilberedt mad. Derfor kan en foodprocessor være en rigtig god investering, da de både sparer dig for tid, kræfter og besvær.

Med en foodprocessor bliver madlavning let som en leg. Samtidig giver en foodprocessor også større motivation for at tilføje flere sunde råvarer til maden, såsom grøntsager og frugt. En foodprocessor er dermed både velegnet til dig med en travl hverdag og dig, der bare ønsker effektive køkkenredskaber til at lave lækre retter.

Foodprocessor – find gode foodprocessor tilbud her

Vi har samlet en liste over testvindende og anmelderroste foodprocessorer på markedet baseret på anmeldelser og tests af både forbrugere og eksperter. Dermed kan du nemmere vælge den, der passer til dig, dine behov og dit budget. I denne artikel finder du også gode tilbud på foodprocessorer.


KitchenAid 5KFP1335

foodprocessor test→ Set hos Elgiganten.dk til 1.999 kr.

→ Set hos Proshop.dk til 2.000 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 2.158 kr.

→ Set hos KitchenOne.dk til 2.272 kr.

→ Set hos Kitchentime.dk til 2.319 kr.

→ Set hos Skousen.dk til 2.619 kr.

→ Set hos Whiteaway.com til 2.999 kr.

KitchenAid er en verdensomspændende producent af husholdningsapparater og er eksperter inden for køkkenmaskiner. KitchenAid har i mange år levereret kvalitetsrige og effektive foodprocessorer til markedet.

En af deres mest anmelderroste foodprocessorer er den testvindende KitchenAid 5KFP1335. Denne foodprocessor er blandt andet blevet kåret som ’Bedst i test’ hos både Forbrugerrådet Tænk, GHI (Good Householding Institute) og Råd & Rön.

KitchenAid er kendt for både deres høje kvalitet og flotte design. KitchenAid 5KFP1335 har et flot, simpelt retrolook og kan købes i fire forskellige farver: sort, rød, creme og contour silver.

Høj brugervenlighed og effektivitet

KitchenAid 5KFP1335 er særdeles brugervenlig, da dens design og egenskaber gør, at den er let at betjene og anvende. Foodprocessoren udstyret med et ”exactslice-system”, hvor skivetykkelsen nemt kan justeres, mens maskinen er i gang. Derved undgår du at skulle stoppe foodprocessoren for at skifte snitteplader. Skivetykkelsen kan indstilles til seks tykkelser fra 1 mm til 6 mm. Knivene kan både skære vertikalt og horisontalt i hårde såvel som bløde fødevarer, takket være deres skarphed. Du kan indstille skæringen i to forskellige hastigheder, og maskinen har også pulsfunktion.

Endvidere er maskinen meget alsidig og kan bruges til mange forskellige formål. Der følger nemlig to arbejdsskåle på henholdsvis 3,1 liter og 950 ml. Med disse kan du både lave store og små mængder mad og drikke. Disse skåle er begge forsynet med ”ultra tight seal” for at undgå spild og griseri, mens du bruger maskinen.

Derudover er maskinen praktisk at arbejde med, da den på grund af sin vægt står solidt og stabilt, når du anvender den. Desuden er modellen udstyret med en skridsikker bund og ergonomisk designet håndtag. De brede påfyldningsrør gør den også nem at arbejde med.


Braun FP3010 foodprocessor

test foodprocessor→ Set hos Skousen.dk til 609 kr.

→ Set hos Whiteaway.com til 609 kr.

→ Set hos KitchenOne.dk til 677 kr.

→ Set hos Proshop.dk til 701 kr.

Braun er et særdeles anerkendt mærke inden for husholdningsapparater og har i en lang årrække produceret populære foodprocessorer.

Braun FP3010 er en testvindende foodprocessor, som har fået en særdeles positiv modtagelse på markedet. Og så er den tilmed prisvenlig og kan købes til 589 kr. Trods det utroligt fornuftige prisleje er maskinen af god kvalitet og roses blandt andet for dens effektivitet og funktionalitet.

LÆS OGSÅ:  Sådan vælger du den rette kaffemaskine

Testvinder og topscorer

Denne model er en klar favorit blandt brugere og har fået topkarakterer på diverse forhandleres websites. I gennemsnit er modellen bedømt til 4,5-4,8 stjerner ud af 5 af et stort antal forbrugere.

Foruden de mange positive brugeranmeldelser har maskinen også modtaget positive bedømmelser fra eksperter og testsites. Den er blandt andet testvinder på det norske site Klikk.no og hos Søndagsavisen. Derudover har den modtaget topscorer hos Forbrugerrådet Tænk og testsitet Råd & Rön.

Brugervenlig, effektiv og funktionel

Denne foodprocessor fra Braun kan klare mange opgaver og gør madlavningen til en sand fornøjelse. Maskinen er særdeles alsidig, da den råder over mange funktioner, såsom at blende, hakke og ælte. Den leveres nemlig med flere forskellige dele og tilbehør beregnet til forskellige opgaver og formål. Du får blandt andet en dejkrog, pisketilbehør, disk til snitning og en disk til fin og grov rivning med i købet.

Derudover er den nem at anvende. Grundet dens variable hastighedskontrol kan du nemt indstille hastigheden gradvist frem for til faste tempoer. Dette gør, at du har fuld kontrol over hastigheden.

Derudover har foodprocessoren pulsfunktion. Modellen har en skålstørrelse på 2 liter, så der er plads til store mængder. Modellen har en høj ydeevne med en effekt på 600 watt.


Magimix CS 5200 XL-foodprocessor

bedste foodprocessor→ Set hos Proshop.dk til 2.538 kr.

→ Set hos Skousen.dk til 2.538 kr.

→ Set hos Whiteaway.com til 2.538 kr.

→ Set hos KitchenOne.dk til 2.538 kr.

→ Set hos Kitchentime.dk til 3.175 kr.

→ Set hos CDON.dk til 3.175 kr.

Magimix er virksomheden bag det, vi i dag kender som en multifunktionel foodprocessor. Det er nemlig Magimix, som opfandt foodprocessoren for over 40 år siden i Frankrig. Siden da har virksomheden udviklet foodprocessorer til hjem verden over.

Brandets seneste tilføjelse til deres sortiment af foodprocessorer er jubilæumsmodellen Magimix CS 5200 XL-foodprocessor. Den har fået meget positivt feedback blandt forbrugere og eksperter. Den er derudover testvinder hos magasinet Independent.co.uk og hos test-sitet GHI (Good Housekeeping Institute).

Magimix er et sofistikeret designerbrand med kvalitetsrige produkter, som blandt andet den anerkendte britiske kok Jamie Oliver bruger. Magimix CS 5200 XL ligger i den dyre ende af prisskalaen sammenlignet med andre foodprocessorer på markedet, men til gengæld udlover virksomheden høj effektivitet, exceptionel kvalitet og 30 års garanti på motoren. Modellen er dermed en foodprocessor, som man kan have glæde af i mange år og anvende til mange formål.

Kraftfuld, effektiv og alsidig

Magimix CS 5200 XL-foodprocessoren har en kapacitet på 3,7 liter. Derudover er maskinen udstyret med en særdeles kraftfuld og effektiv motor på 1100 watt.

Denne foodprocessor kan bruges til mange formål og behov. I købet medfølger:

  • XL-tragt
  • Miniskål
  • Metalkniv og æltekniv
  • Æggehvidepisker
  • Blendermixring
  • 2 mm og 4 mm snitte-rivejern
  • Spatel
  • Opbevaringsboks
  • Citruspresser

Dermed får du masser af anvendeligt tilbehør med i købet, som gør maskinen særdeles alsidig og effektiv til mange opgaver i køkkenet.


Bosch MCM4200-foodprocessor

bedste foodprocessor→ Set hos Proshop.dk til 870 kr.

→ Set hos Elgiganten.dk til 899 kr.

→ Set hos KitchenOne.dk til 920 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 940 kr.

→ Set hos Skiftselv.dk til 1.301 kr.

Bosch er endnu en stor spiller på markedet for køkkenmaskiner. De har et bredt sortiment af smarte og populære foodprocessorer. Blandt deres bedste og mest anmelderroste foodprocessorer finder du Bosch MCM4200-foodprocessor.

Denne foodprocessor har fået topkarakter blandt forbrugere og har derudover modtaget topscore hos det norske test-site Klikk.no.

Bosch MCM4200 er uden tvivl en brugerfavorit og så er den tilmed prisvenlig. Den roses blandt andet for sit flotte design, høje effektivitet og upåklagelige funktionalitet.

LÆS OGSÅ:  Vaffeljern Test – Lav lækre vafler med et godt vaffeljern

Multifunktionel og effektiv

Bosch MCM4200 er multifunktionel med intet mindre en 40 funktioner. Dermed kan denne foodprocessor udføre stort set alle tænkelige opgaver i køkkenet. Du kan både snitte løg, hakke nødder, rive parmesanost, piske flødeskum, ælte dej, lave smoothies og meget mere.

Bosch MCM4200 har en røreskål på 2,3 liter i transparent kunststof med tilhørende låg udstyret med indføringshjælp og stopper. Når du køber Bosch MCM4200 medfølger forskellige skæreskiver, multifunktionskniv, piskeris, æltekrog, mixerkande på 1,25 liter, citruspresser og saftcentrifuge. Du får dermed rigtig meget for pengene, både grundet den store tilbehørspakke og maskinens multifunktionalitet.

Modellen har en høj ydeevne med en effektivitet på 800 watt og forskellige hastighedsindstillinger. Dette er blandt andet gavnligt, når du skal ælte forskellige dejtyper eller piske flødeskum.

Brugervenlig og sikker

Bosch MCM4200 er nem at bruge, da den råder over variable hastighedsindstillinger, som vises på et LED-display. Derudover har den også pulsfunktion.

Denne foodprocessor er også sikker at bruge, da den er udstyret med låsbart låg, tildækket drivudtag og skridsikker bund. Derudover er modellen meget pladsbesparende med sit kompakte enkle design og integreret skuffe. Skuffen kan bruges til at opbevare de forskellige tilbehørsdele.


Bosch MCM3110W-foodprocessor

foodprocessor bedst i test→ Set hos Proshop.dk til 470 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 499 kr.

→ Set hos Coop.dk til 499 kr. (899 kr. for ikke-medl.)

→ Set hos Hw-homeware.dk til 500 kr.

→ Set hos Skousen.dk til 538 kr.

→ Set hos Whiteaway.com til 538 kr.

→ Set hos Kitchentime.dk til 539 kr.

→ Set hos CDON.dk til 539 kr.

→ Set hos KitchenOne.dk til 617 kr.

→ Set hos Skiftselv.dk til 763 kr.

Bosch har et bredt sortiment af foodprocessorer i forskellige prislejer. I den lavere ende af prisskalaen finder du Bosch MCM3110W foodprocessor – en særdeles populær og anmelderrost model. Den kan lige nu findes på tilbud til blot 469 kr.

Trods den ufatteligt lave pris, er der bestemt ikke noget galt med kvaliteten af denne foodprocessor. Tværtimod roser forbrugerne modellen til skyerne for dens høje ydeevne, gode kvalitet og funktionalitet.

Funktionel og effektiv

Når du køber Bosch MCM2054, får du meget for prisen. Maskinen har nemlig hele 20 funktioner, hvor du både kan hakke, skære, piske, snitte, blende og meget mere. Modellen kommer nemlig med tilbehør såsom en multifunktionel kniv, en vendbar raspeskive og en vendbar snitteskive – alle i rustfrit stål. Derudover følger en transparent skål, som kan rumme 2,3 liter. Dertil medfølger et låg og en nedstopper.

Foodprocessoren er særdeles effektiv og giver hurtige resultater, da den er udstyret med en kraftfuld motor på 800 watt. Derudover kan den indstilles i to hastigheder og har pulsfunktion, således du kan anvende maskine til mange forskellige opgaver i køkkenet.

Kompakt og sikker

Foodprocessoren har et simpelt og flot design i en neutral hvid farve. Designet er også pladsbesparende og praktisk, da motoren er placeret under skålen, og maskinen er udstyret med smarte opbevaringsmuligheder. Den har et rum til ledningsopbevaring, og alt tilbehør kan opbevares i skålen. På den måde har du mere plads i dit køkken.

Bosch gør meget ud af at sikre en høj sikkerhed ved brug af deres foodprocessorer. Denne model er udstyret med sikkerhedslås på skål og låg og har en skridsikker bund med sugefødder af gummi. Derudover er alle de plastdele, som kommer i kontakt med madvarer, fremstillet i BPA-frit materiale.


Sage The Kitchen Wizz Pro foodprocessor

bedst i test foodprocessor→ Set hos Elgiganten.dk til 3.999 kr.

→ Set hos KitchenOne.dk til 3.999 kr.

Sage er et verdenskendt brand, som er kendetegnet ved deres fremstilling af køkkenmaskiner i den absolut bedste kvalitet.

Sage The Kitchen Wizz Pro er en særdeles kraftfuld og effektiv foodprocessor. Den er perfekt til dig, der skal bruge en foodprocessor til mange opgaver og ofte.

LÆS OGSÅ:  Termokande test - Find den bedste termokande til dit behov

Den har nemlig mange funktioner og er meget robust og holdbar. Den er også egnet til dig, som har en travl hverdag, men gerne vil skabe nogle lækre måltider, da den arbejder i høj hastighed.

Denne foodprocessor ligger i den høje ende af prisskalaen, men prisen afspejler i særdeleshed også maskinens kvalitet og ydeevner. Den har fået mellem 4 og 5 stjerner ud af 5 blandt forbrugere online og er en brugerfavorit blandt de mere kvalitetsrige foodprocessorer på markedet.

Kraftfuld, hurtig og innovativ

Med Sage The Kitchen Wizz Pro tager det ingen tid at forberede ingredienserne til madlavningen. Foodprocessoren er nemlig forsynet med en kraftfuld motor, der tilmed har Direct Drive-teknologi, som giver den en høj effektivitet og et ensartet resultat hver gang. Derudover er foodprocessoren udstyret med en innovativ firebladet kniv, hvor de fleste andre kun har to, hvilket bidrager til en hurtig madlavningsproces.

Derudover kan du justere størrelsen og tykkelsen på dine skiver. Skæreren har nemlig 24 indstillinger fra papirtynde skiver på 0,5 mm til tykkere skiver på 8 mm.

Foodprocessoren kommer med en rummelig beholder på 3,7 liter, og du får en stor tilbehørspakke med i købet. Denne tilbehørspakke inkluderer blandt andet en opbevaringsbeholder til tilbehør, skære- og riveskiver, dejkniv og en 2,5 liter skål.


Hvordan vælger jeg den rigtige foodprocessor?

Selvom vi i Danmark er glade for at lave mad, er der ganske enkelt ikke altid hverken tid eller overskud til at forberede de retter, som kræver, at vi sætter tid af til at hakke, snitte, ælte, blende osv. Dog kan en foodprocessor være en rigtig god investering i de danske hjem, da sådan en maskine vil spare dig for både tid og besvær. Alle de opgaver i køkkenet, som tager tid og overskud, kan nemlig løses af én og samme maskine.

Når du har taget beslutningen om at anskaffe dig en foodprocessor, står du over for det næste valg i købsprocessen. Hvilken en skal du vælge? Ganske enkelt skal du vælge den foodprocessor, som har de funktioner, du har behov for. Det er en god idé at gøre op med dig selv, hvad du hovedsageligt vil bruge foodprocessoren til. Hvis du blot skal bruge den til få opgave, såsom at rive og snitte, behøver du måske ikke at ofre flere tusinde kroner på en foodprocessor.

Som det fremgår i artiklen kan du nemlig finde et fint udvalg af funktionelle foodprocessor til en lav pris. Hvis du omvendt ønsker en foodprocessor, som effektivt kan klare mange køkkenopgaver, skal du måske overveje at ofre lidt flere penge, så du er sikker på at få en god allround maskine.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (1 Vurdering)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply