Fryseskab test – Hvilken skabsfryser skal du vælge? Find det bedste til prisen i vores guide

0

Står du og mangler et nyt fryseskab, og er du i tvivl om, hvilket fryseskab du skal vælge? Så læs med her i denne fryseskab test, da vi gennemgår en række fryseskabe i høj kvalitet. De udvalgte fryseskabe i høj kvalitet har været igennem eksperttests og fået gode anmeldelser med på vejen. På denne måde kan vi sikre dig, at vi kun anbefaler produkter i den højeste kvalitet.

De testede fryseskabe vil blive beskrevet og vurderet, så du hurtigt kan få et indblik i, hvad der er specielt ved fryseskabet. Det er vigtigt, at man har et fryseskab, der er til at stole på, så du med sikkerhed ved, at dine madvarer bliver håndteret korrekt. Vi anbefaler derfor kun fryseskabe, som har denne høje kvalitet – og oftest har de mere end dette.

ForhandlerModelVolumeEnergimærkeEst. årligt forbrugPris
Liebherr SGN 3036257 LA++245 kWh9.598,-
Liebherr SGNef 3036253 LA++243 kWh10.019,-
Samsung RZ32M71357F315 LA++277 kWh6.374,-
LG GF5237SWJZ1313 LA++273 kWh8.499,-
Bosch GIN81AC30211 LA++243 kWh8.999,-
Siemens GI81NAE30211 LA++243 kWh6.838,-

Liebherr SGN 3036 – Bedst i test fryseskab

fryseskab test→ Set hos Skousen.dk 9.598 kr.

→ Set hos Whiteaway.com 9.598 kr.

→ Set hos Lavprishvidevarer.dk 9.998 kr.

 • Testvinder hos Forbrugerrådet Tænk
 • AntiFrost-funktion
 • Støjsvag

Fryseskabet fra Liebherr er testvinder hos Forbrugerrådet Tænk, der har gennemtestet produktet for alle tænkelige scenarier. Fryseskabet Liebherr SGN 3036 har en rummelighed på 257 L, den er 185 cm høj, og der er syv skuffer til opbevaring inde i fryseren.

Skufferne kan arrangeres efter behov, så der kan være plads til mad, der kræver lidt ekstra plads. Den får en høj score af Forbrugerrådet Tænk, hvilket betyder placerer den i toppen af de testede fryseskabe.

Du er fri for at afrime fryseren, da der i denne model er indbygget AntiFrost samt NoFrost, hvilket betyder, at der ikke bliver dannet frost i samme mængder, som der gør i en ældre fryser, og den frost, der bliver dannet, forsvinder af sig selv ved hjælp af AntiFrost-funktionen.

Udover AntiFrost har modellen fra Liebherr også en AutoSuperfrost-funktion, der gør, at dine madvarer fra butikken hurtigere bliver frosne. Ydermere går der 26 timer efter et strømsvigt, inden fryseskabet har en temperatur på -9 grader. Dette resultat har Forbrugerrådet Tænk blandt andet fremhævet og rost Liebherr SGN 3036 for.

Den har et energimærke på A++, som betyder, at du hurtigt vil kunne se på elregningen, at den ikke sluger så meget strøm som det gamle fryseskab. Fryseskabet er også støjsvagt. Det vil give dig advarsler, hvis lågen er åben i for lang tid, eller temperaturen stiger.


Liebherr SGNef 3036 – Et fryseskab med AntiFrost-funktion

bedste fryseskab→ Set hos Elgiganten.dk 10.019 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk 10.117 kr.

→ Set hos Skousen.dk 10.118 kr.

→ Set hos Whiteaway.dk 10.118 kr.

→ Set hos Lavprishvidevarer.dk 10.518 kr.

 • Godt resultat ved Forbrugerrådet Tænk
 • AntiFrost-funktion
 • Anti-Fingerprint

Liebherr SGNef 3036 har fået samme testresultat som ovenstående testvinder. Den kommer dog ind på en andenplads, idet prisen er højere, selvom mange af dens funktioner er meget lig Liebherr SGN 3036.

Liebherr SGNef 3036 har dog en funktion, der kommer til at falde i god jord hos de fleste, der har gjort et fryseskab rent for fedtfingre. Fryseskabet har nemlig en belægning, der gør, at det ikke er så modtageligt over for fedtede fingre.

Liebherr-fryseskabet har en højde på 185 centimeter og en bredde på 60 centimeter, den har otte skuffer med en dybde på 70 centimeter. Derudover er der syv hylder i fryseskabet, hvilket vil sige, at du nemt kan fryse større madvarer ned ved hjælpe af hylderne. Den har en rummelighed på 253 liter. Derudover vil fryseskabet give dig advarsler, hvis lågen er åben i for lang tid.

Modellen fra Liebherr er også installeret med AntiFrost, hvilket betyder, at denne model klarer afrimningen for dig. Derudover fryser den også hurtigt dine madvarer fra butikken, da den efter otte timer vil have frosset dine madvarer ned til -18 grader.

Ligesom ovenstående model vil dens isolationsevne sørge for, at dine madvarer under eksempelvis strømsvigt kun rammer en temperatur på -9 grader efter 26 timer.


Samsung RZ32M71357F – Fryseskab med isterningmaskine

billigt fryseskab→ Set hos Elgiganten.dk 6.374 kr.

 • Fryser med isterningmaskine
 • Fryseskab testens mest rummelige
 • NoFrost

Denne fryser med isterningemaskine får en plads i top tre hos Forbrugerrådet Tænk i deres fryseskab test. Den ender dermed også er i kategorien ”god” sammen med Liebherr-fryseskabene, og er dermed også et super godt valg, som samtidig fås til en yderst god pris.

En af de lækre features ved dette fryseskab er dens mulighed for at have isterninger klar, så du altid kan få noget koldt at drikke. Derudover er den installeret med advarselssignal, hvis lågen til fryseren er åben.

Samsung RZ32M71357F har en højde på 186 centimeter, mens dets bredde og dybde måler henholdsvis 60 og 70 centimeter. Fryseskabet har derfor en rummelighed på 315 liter, hvilket er fryseskab testens mest rummelige produkt.

Det er indbygget med fire skuffer og seks hylder i fryseren samt en bakke til isterningerne. I døren er der integreret tre hylder.

Fryseskabet fra Samsung er også lavet med NoFrost-funktionen, så du ikke selv skal afrime fryseren. Ved strømsvigt er dens isolationsevne ikke så god i forhold til ovenstående produkter, idet denne models temperatur vil stige til -9 grader efter 15 timer.

Den bruger ni timer på at fryse ferske madvarer ned til -18 grader, hvilket er meget lig med resultatet for de ovenstående Liebherr-fryseskabe.


LG GF5237SWJZ1 – Et rummeligt fryseskab

bedst i test fryseskab→ Set hos Elgiganten.dk 8.499 kr.

 • Display på lågen
 • Rummelighed på 313 liter
 • NoFrost-funktion

LG GF5237SWJZ1 er også blevet testet ved fryseskab testen af Forbrugerrådet Tænk. Her får den en score i den høje ende, dog ikke på niveau med ovenstående fryseskabe. Den ender dog stadig i den gode kategori, hvorfor fryseskabet her fra LG stadig vil være et super godt køb for de fleste.

Når et produkt placeres i kategorierne ”meget god” og ”god”, kan du sagtens tillade dig at have forventninger til produktets kvalitet. Dette fryseskab fra LG kan rumme 313 liter. Dens højde er 185 centimeter, og dens bredde og dybde er 60 og 68 centimeter.

Fryseskabet har seks skuffer, to låger og seks hylder, og den har også to bakker til isterninger. Derudover er der uden på lågen installeret et display, hvor du kan følge med i fryseskabets temperaturer etc.

Denne model har også NoFrost, derudover har den også Turbo-frys, hvilket betyder, at dine madvarer hurtigt bliver nedfrosset. Der er også installeret en alarm, hvis lågen til fryseskabet er åben i for lang tid. Denne advarsel kan være rigtig fordelagtigt, hvis man ikke får lukket fryseskabet ordentligt.


Bosch GIN81AC30 – Et fryseskab, der kan integreres

fryseskab bedst i test→ Set hos Elgiganten.dk 8.999 kr.

 • SoftClose
 • NoFrost
 • A++ energimærke

Hvis du leder efter et fryseskab, der skal integreres i køkkenet eller bryggerset, så kan vi anbefale Bosch GIN81AC30.

Fryseskabet fra Bosch har også været igennem Forbrugerrådet Tænks fryseskab test, hvor den har fået en score på lige under de ovenstående.

Det bliver trukket ned på sit energiniveau, idet det ligger forholdsvist højt, hvis man tager de ovenstående produkter i betragtning. Men når det er sagt, så er fryseskabet udstyret med et A++ energimærke.

Fryseskabet kan rumme 211 liter, hvilket er meget fornuftigt, når man tager i betragtning, at fryseskabet skal integreres.

Disse modeller vil nemlig altid have mindre rummelighed. Den er designet med fem skuffer, to låger og seks hylder, som kan indstilles efter behov. Ydermere får man også en isterningebakke med.

Dens SoftClose-funktion er vi ellevilde over, idet lågen automatisk lukker i, når fryseskabet er åbnet i en 20 graders vinkel. Derudover giver den også advarsler, hvis lågen er åben, eller hvis temperaturen stiger og bliver for høj.


Siemens GI81NAE30 – Et fryseskab, anbefalet af Forbrugerrådet Tænk

fryseskab tilbud→ Set hos Whiteaway.com til 6.838 kr.

→ Set hos Skousen.dk 6.838 kr.

→ Set hos Lavprishvidevarer.dk 7.238 kr.

 • Integrerbar
 • NoFrost
 • Advarsel ved for høj temperatur

Denne model er, ligesom ovenstående, også integrerbar i forhold til køkkenets låger eller bryggerset. Siemens GI81NAE30 har en højde på 177 centimeter, en dybde på 55 centimeter samt en bredde på 56 centimeter.

Fryseskabet kan rumme 211 liter. Siemens GI81NAE30 har fået en score på 55 % af Forbrugerrådet Tænk i deres fryseskab test.

Fryseskabet fra Siemens er også installeret med NoFrost og advarselsalarm for temperaturstigning, eller hvis lågen står åben i for lang tid. Inde i fryseskabet er der mulighed for fem skuffer, to låger og seks hylder. Den har et lavt støjniveau og en god brugervenlighed.

Fryseskabet fra Bosch og fryseskabet fra Siemens er meget identiske, når det kommer til det praktiske og tekniske design.


Testsektionen.dk anbefaler – sådan finder du det bedste fryseskab

I ovenstående fryseskab test har vi rangeret fryseskabene efter deres resultater fra en fryseskab test, samt brugeranmeldelser hos forhandlerne. På denne måde sikrer vi os, at vi kun anbefaler fryseskabe, der i forvejen er testet og ikke mindst har fået rigtig fine resultater. Vi anbefaler derfor kun høj kvalitet, så du er sikret det bedste fryseskab – og måske endda også et billigt fryseskab på tilbud, da mange forhandlere ofte kører tilbud. Så hold øje!

Mange nye fryseskabe vil alle have NoFrost, og det er meget anbefalelsesværdigt at gå efter et fryseskab med denne funktion. Du sparer tid, da du ikke selv skal stå og afrime, samt det også er bedst for dine madvarer. Derudover kan vi også anbefale nogle af testens første produkter, idet deres nedfrysningstiden her er meget suveræne.

De to sidste fryseskabe fra testen er meget sammenlignelige, og her skal du vælge ud fra deres design, idet deres tekniske resultater i fryseskab testen er ens. Det anbefalelsesværdige ved disse to er også, at de er integrerbare, hvilket kan være en fordel, hvis du gerne vil have et ensartet udtryk i køkkenet eller bryggerset.

Vi ønsker dig held og lykke i din jagt på et fryseskab!


Andre spændende indlæg

Når du har udvalgt det helt rigtige fryseskab – hvad enten det er en én af ovenstående eller et helt andet, kan du med fordel se på nogle andre relaterede indlæg vi har lavet. Det kan f.eks. være vores køleskab test, for at fuldende dit køkken.

Det kan også være den smarte kombinationsløsning, som ville være perfekt for dig. Her har vi samlet nogle gode, solide modeller i vores komplette guide i vores køle-fryseskab test.

Derudover kunne et amerikanerkøleskab måske også være med til at pifte dit køkken op. Læs mere om gode valg i vores amerikanerkøleskab test. Herudover kan du også finde nogle af de bedste vinkøleskabe i vores vinkøleskab test.

Slutteligt kan du også se på helt andre hvidevarer. Læs meget mere i f.eks. vores kombiovn test eller miniovn test.


Kilder:

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply