Gamer headset test – Stor guide til de bedste gamer headsets

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Spiller du meget computer, så kan det være særdeles rart med et headset, der har alle de funktioner, som du har brug for. Men hvilket et skal du vælge? Det kan være en jungle at finde rundt i alle de forskellige produkter på markedet, så derfor har vi lavet en test af gamer headset, så du slipper for besværet med at lede på nettet.

Vi har fundet seks forskellige af slagsen inden for forskellige prisklasser, og kommer med vores bud på, hvilket headset du bør vælge.

Dyre og billige gaming headset

Der findes mange modeller på markedet, og du kan få nogle for et mindre beløb, men du kan også betale lidt ekstra for en mere avanceret model. Inden du køber dit nye gamer headset, bør du overveje et par ting, der kan have betydning for dit endelig valg:

 • Hvad har du brug for? Hvilke funktioner skal det have, og kræver du f.eks., at det er trådløst eller har en tilhørende mikrofon?
 • Hvad er dit budget? Budgettet kan nemt komme til at spille en stor rolle, når du skal træffe din beslutning.
 • Kvalitet og størrelse. Ønsker du et headset i et slidstærkt materiale, og som har et fedt design?

Sony PS4 New Official Gold Wireless Headset 7.1gamer headset test

→ Set hos Proshop.dk til 549 kr.

→ Set hos Gucca.dk til 650 kr.

Sony har mange gode produkter på markedet, og deres trådløse høretelefoner er både af god kvalitet og har et stilrent design. Sony PS4 Gold Wireless leverer en særdeles lækker lyd, samtidig med at du slipper for ledninger, der går i stykker. Med et trådløst headset er der selvfølgelig også en begrænsning i form at levetiden på batteriet, men Sony har sørget for, at dette headset holder i mange timer ad gangen. Så skal du ikke bekymre dig om høretelefoner, der skal lades op hver eneste dag.

Sony Gold Wireless lukker al lyd ude, så du slipper for baggrundsstøj, og i stedet kan du koncentrere dig om det, som du er i gang med. Du får en yderst god oplevelse, når du spiller, og så giver den indbyggede bass booster dig en lyd, der har dybde og fylde.

Trådløs gamer headset

Hvad enten du tilslutter dine høretelefoner til din smartphone, tablet eller computer, så vil du med den lange batteritid kunne bruge dem hele dagen. Høretelefonerne er trådløse, så du nemt kan koble dem op med disse devices. Samtidig er de justerbare og har tilhørende AUX, så du altid kan koble dem til din computer eller PlayStation, hvis batteriet en sjælden gang skulle trænge til at blive ladet op, inden du er færdig med at bruge dit headset. Høretelefonerne er af høj kvalitet og har en god komfort. De er justerbare, så du kan altid tilpasse dem efter dit hoved, og så er de godt isoleret med bløde puder omkring ørerne. Høretelefonerne har dog ikke en ekstern mikrofon tilkoblet, og derfor egner de sig bedst til gaming, hvor du ikke skal snakke med dine medspillere.

Sony Gold Wireless er til dig, der ønsker et gamer headset, som du nemt kan tage med dig, og som du kan bruge dagligt. Du får god lyd og et lækkert design i samme headset, og så slipper du for ledninger. Dette headset er særdeles egnet til dine PlayStation-spil, hvilket navnet også antyder klart og tydeligt. Hvis du er en entusiastisk gamer, er dette headset ikke det mest oplagte valg grundet sin form og den manglende mikrofon.


PDP Afterglow AG6 Wired Headsetbedste gamer headset

→ Set hos Proshop.dk til 399 kr.

PDP er specialister i teknologiudstyr, der er egnet til gaming, og så har deres produkter fordelagtige priser. De har blandt andet præsenteret os for PDP Afterglow AG6, som er trådløse høretelefoner, der er lavet til dig, der har brug for god lyd, når du spiller PlayStation. Høretelefonerne er produceret i et stilrent design, og så er det ikke høretelefoner af den helt store kaliber rent størrelsesmæssigt. Disse høretelefoner omslutter dine ører med bløde puder, der sørger for, at baggrundsstøj bliver holdt ude. Med disse høretelefoner får du en række funktioner:

 • 50 mm high definition stereo drivers, som skaber en ren og afbalanceret lyd.
 • Fleksibel og støjreducerende mikrofon.
 • Fungerer sammen med trådløs controller via 3,5 mm connector.
 • God komfort og kvalitet med læderbetrukne ørepuder.
LÆS OGSÅ:  Bredbåndstest – Sådan finder du det bedste bredbånd

Høretelefoner med mikrofon

PDP fokuserer især på en solid lydoplevelse, når du anvender deres høretelefoner. De garanterer dig en lydoplevelse, ligesom den bør være ifølge spilproducenterne, og du kan tale klart og tydeligt gennem den eksterne mikrofon, som høretelefonerne er udstyret med. Også høretelefonernes komfort er i højsædet, og det er ikke kun ørene, der får fordel af denne. Hovedtelefonen er også polstret med et blødt materiale og kan justeres lige efter dine behov. Ligeledes omslutter de dit hoved på en behagelig måde, så du ikke føler, at dit hoved bliver klemt.

Disse høretelefoner er et oplagt valg til dig, der ikke ønsker at gå på kompromis med komfort og lyd, samtidig med at det ikke sprænger dit budget. Vi vil stærkt anbefale disse høretelefoner, da du får meget for dine penge. Du får en unik oplevelse takket være PDPs teknik og design.


Kingston HyperX Cloud II gaming headsetgamer headset bedst i test

→ Set hos Proshop.dk til 582 kr.

Vi har fundet to forskellige muligheder, der begge er velegnet til gaming på din PC. Det første sæt er fra Kingston, der har lanceret et headset, der må siges at være et traditionelt gaming headset af udseende med store læderpuder, røde detaljer og store, runde højttalere. HyperX Cloud II er udstyret med en helt ny teknologi – en USB-lydkortkontrolboks, der garanterer dig en forstærket lyd og tale. Det betyder, at du får den optimale spiloplevelse i hi-fi, og du vil hurtigt kunne høre, hvad du hidtil er gået glip af.

Denne feature gør disse høretelefoner til et solidt valg, når det gælder gaming på computer, og du vil få lyd for alle pengene. Du får pludselig alle detaljerne med – alt fra en raslende støvle til et bilhjuls hvinen. Igen har Kingston vist sig fra deres bedste side. HyperX Cloud II må siges at være et helt fantastisk headset, da det genererer en virtuel 7.1 surroundsound med afstand og dybde, som er med til at forbedre din spiloplevelse.

Gaming headset til PC

Ud over en fantastisk lyd får du også en ekstern mikrofon, der er blevet forstærket og har indbygget støjreduktion. Så kan du nemt komme i kontakt med dine medspillere, som du kan høre klart og tydeligt gennem dit headset. Selve designet er nedprioriteret i denne model. Ydersiden er af hård plast, og det er generelt set et mere bombastisk headset end de foregående. Indersiden er polstret, så du stadig får god komfort. En mangelvare er den trådløse tilslutningsmulighed, hvor du slipper for ledninger og kan sidde længere væk fra din computer.

Disse høretelefoner er gode til dig, der elsker en sublim lydoplevelse hjemme på værelset. Prisen er særdeles god for et par høretelefoner fra Kingston med ny teknologi. Designet er dog som sagt nedprioriteret, men lyden er til gengæld helt i top. Så kan du leve med en ledning og et par store høretelefoner, så er Kingston HyperX Cloud II et sikkert valg.

LÆS OGSÅ:  Gaming computer test – Find den bedste gamer pc på markedet


Logitech G533 Wireless Gaming Headsetbedst i test gamer headset

→ Set hos Proshop.dk til 699 kr.

Er du typen, der ikke vil gå på kompromis med hverken lyd, komfort eller design, og som har et budget, hvor der er råd til at købe et par gode høretelefoner, så er Logitech G533 Wireless det perfekte valg. Logitech er en elektronikgigant, der altid leverer solide produkter, hvor der er et stort fokus på teknologien, der er inkorporeret i deres produkter. Deres trådløse headset G533 er en ren luksusvare, der har fået Pro-G-lyddrivere proppet ind under det elegante og enkle design.

Du får endnu mere lyd med deres indbyggede DTS Headphone:X 7.1-surroundsoundteknologi, der genskaber effekter og lyde fra dine spilomgivelser. Så kan du høre skud i det fjerne, og du kan høre vinden i træerne. Du får altså en lydpakke ud over det sædvanlige med den nyeste teknologi. Samtidig slipper du for besværet med en ledning, der skal sættes i din computer, da dette headset er trådløst og har en rækkevidde på helt op til 15 meter, uden du oplever tab i den digitale lydtransmission. I et par trådløse høretelefoner er der selvfølgelig et batteri med en vis levetid, men Logitech har sørget for, at du ikke løber tør med det samme. Batteriet har nemlig op til 15 timers levetid. Med dette headset får du følgende:

 • Pro-G-lyddrivere
 • DTS 7.1 surroundsound
 • Trådløs forbindelse i professionel kvalitet
 • 15 timers levetid på batteri
 • Ekstern mikrofon med indbygget støjreduktion
 • Kontrolknapper på headset.

Wireless gaming headset

Designet er der også gjort noget ud af. G533 vejer ikke meget, og det er produceret i de nyeste materialer, så du ikke skal gå på kompromis med komforten. Du har en drejeknap, så du kan justere lydstyrken og en afbryderknap til mikrofonen, hvis du ikke ønsker at have den tændt. Og så kan du anvende Logitech Gaming Software til at indstille lyden og justere dine indstillinger, så du får det perfekte par høretelefoner.

Er du til luksus, design og fremragende lyd, så er Logitech G533 det rigtige headset for dig. Her skal du ikke gå på kompromis med noget som helst – måske kun med prisen. For prisen skal med i dine overvejelser, da G533 er et af de dyrere headset på markedet. Du vil dog stadigvæk få meget lyd for dine penge, og du får samtidig et headset, der også ser godt ud.


Havit 7.1 USB Gaming Headset

headset gamer→ Set hos Evermart.dk til 219 kr.

→ Set hos Coop.dk til 249,95 kr.

→ Set hos Webdanes.dk til 299 kr.

Havit har sørget for, at alle kan få lov til at få del i den gode lydoplevelse, når de spiller på deres PC eller tablet. Med deres 7.1 USB-model får du et par høretelefoner, hvor man har brugt den populære teknologi 7.1-surroundsound, der leverer professionel lyd til dig – og det er til trods for den yderst fordelagtige pris. Høretelefonerne er bygget til at levere en skarp lyd uden forvrængninger, der har en god dybde og en høj følsomhed.

Havit har også sørget for, at du får en særdeles god komfort. Høretelefonerne har et polstret hovedbånd med memory foam, så de tilpasser sig dit hoved. Headsettet er lavet i et letvægtsmateriale i vaskeægte gamer-stil. Her får du indbygget lys, små detaljer og en solid mikrofon.

Billig gamer headset

En fed feature på dette headset er den lille controller på din ledning, som giver dig mulighed for at styre en række funktioner. Her kan du styre lys, voice chat og lyden uden at skulle forlade det igangværende spil eller rode med det på dit tastatur. Headsettet tilsluttes via din computers USB-indgang og er derfor ikke trådløst, hvilket man heller ikke kan kræve af et headset i den prisklasse.

LÆS OGSÅ:  Sådan finder du den rette stationære PC til hjemmet

Vil du gerne have en optimal lyd uden at betale i dyre domme for dit headset, så er Havit 7.1 USB er godt valg. Du får det absolut nødvendige, og du får en høj kvalitet, så du uden bekymring kan spille i mange timer. Du får som sagt ikke et trådløst headset, men anvender du dit headset hjemme, er dette ikke noget problem. Vi synes, at du får rigtig meget for dine penge, hvis du køber dette headset.


Corsair Raptor Gaming Headset til PC, XBOX og PS3billig gamer headset

→ Set hos Evermart.dk til 339 kr.

Det sidste headset i vores test kan bruges til både PC, XBOX og PS3, så du slipper for at have flere headset liggende end højst nødvendigt. Her får du et enkelt design med en god lyd, når du gamer. Headsettet har et letvægtsdesign og er polstret på indersiden, så du nemt kan sidde mange timer foran skærmen. Dette headset er ikke trådløst, og det kommer med et kabel, der er 3,5 meter langt, hvilket er for lidt, hvis du spørger os. Du får dog en ledningsforlænger med på to meter, så du kan få mere frihed, når du spiller.

Her får du et headset, der også har en rigtig fin lyd. Det har dog ikke de tidligere nævnte teknologier. Modellen er derfor et ganske almindeligt headset rent lydmæssigt, som har en god komfort og en ekstern kommunikation, du kan bruge, når du spiller. Dog vinder det nogle ekstra point, fordi det kan anvendes til flere devices:

 • PlayStation 4
 • PlayStation 4 Pro
 • PlayStation 4 Slim
 • XBOX One
 • XBOX One S.

Gaming headset til flere devices

Alt i alt et ganske fint headset, som læner sig meget op af sin pris. Vi synes dog ikke, at du får lige så meget her som ved det førnævnte headset. Men er du glad for et enkelt design, en god komfort – og er du ude efter et headset, der kan anvendes til alt, så er dette headset noget for dig.


Sådan finder du det bedste gamer headset

Vi er kommet omkring seks forskellige headset med forskellige egenskaber, fordele og begrænsninger. Ud fra vores vurdering er Havit 7.1 USB uden tvivl et rigtig godt headset, hvor du får rigtig meget pengene.

Er du til den luksuriøse udgave, så vil Logitech G533 være en god løsning, som er et af de bedste headset i guiden. Dog har prisen som regel en afgørende betydning, og derfor er dette headset til dig, der har et lidt større budget, når du skal købe et gaming headset.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply